Junijke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> Junijke 2014 (24.9.2013 9:34:52)

Kje se skrivate punce? Že kej lulate ? Evo jaz sem ravno danes nalulala [sm=rozacrtici.gif]....upam da je ta mesec to to [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (25.9.2013 7:53:07)

Še ena junijka! Danes zjutraj sta se izrisali [sm=rozacrtici.gif] in to končno druga dovolj močna, da ni več privid [sm=bravo.gif]
Zaenkrat še ostajam anonimna, drugače pa mi kaže datum poroda 1. junij [sm=bravo.gif]
No, pa srečno do konca obema [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (25.9.2013 8:50:13)

Pozdravljene punce tudi jaz včeraj lulala, in imamo +, doma že imamo enega navihanca, po izračunih bomo ponovno zibali 3.6.2013 če bo vse po sreči !

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (26.9.2013 21:34:44)

Čeprav smo zaenx srečke nosečke samo tri... Kakšni so kaj znaki pri vama, če sploh so že?

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (27.9.2013 9:16:02)

Pri meni samo kak teden boleče prsi in pogostejše lulanje :D (zaspanost pripisujem vremenu) , koliko se spomnim v prvi nosečnosti sploh vedla nisem da sem noseča dokler mi ni zamujala krepko.

Ste se že kaj naročale na preglede ?

Anonimna 3.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (27.9.2013 20:28:51)

Mene pa so prsi nehale boleti oz.bolijo samo še na dotik... Upam, da je kljub temu vse okej. Drugače me pa spodaj občasno špika, kaj drugega, razen utrujenosti pa še ni. Sicer pa tudi če pride slabost, bom srečna, ker sem predolgo čakala na [sm=rozacrtici.gif]
Sem se pa že naročila na pregled in ga imam 22.10. Se mi ne zdi pozno, je pa res, da se mi zdi še dolga doba...

Anonimna 2

brioš -> RE: Junijke 2014 (28.9.2013 7:45:58)

Jutro...

točen DPD ne vem, a se vam bom kar pridružila. [sm=rozacrtici.gif] Sem zagledala 24.9.[sm=bravo.gif]. Čestitke tudi vsem ostalim!!
Na pregled se bom naročila v ponedeljek. Drugače sem pa v službi občasno brez energije, doma pa obvezno zaspim 15min po kosilu ( prej nikoli ), ter napihnjena sem kot slon[sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (28.9.2013 9:25:18)

dobro jutro punce [sm=kava.gif] Trenutno ob kavici in risanki z juniorjem [sm=smiley1.gif] Upam da mi v drugo kava ne bo smrdela kot v prvi nosečnosti. Res da sem zmanjšala dozo, ampak v prvi nosečnosti sem bruhala ko sem jo zavohala samo.

Ja tole z napihnjenostjo je tud pri meni težava. Občasno se mi zvrti in imam čuden občutek v želodcu, ni glih slabost, ampak kot da mi nekaj ne paše ko poješ kaj takega.
Tudi jaz imam namen poklicat v začetku tedna G.

elevitka -> RE: Junijke 2014 (28.9.2013 9:29:08)

..

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (28.9.2013 14:36:58)

Jaz znakov še nobenih, mogoče danes malo bolj boleče prsi. jaz imam pregled že drugi teden, čeprav se verjetno ne bo še nič videlo(še prezgodaj). Ubistvu grem samo bolniško odpret.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (28.9.2013 21:02:26)

Anonimna pred mano, zakaj pa bolniško?

Anonimna 3.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (29.9.2013 10:49:17)

Ker imam neprimerno službo za [sm=nosecka.gif], tako moja G pravi , in se strinjam z njo( sevanje, infekcije....)

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (29.9.2013 16:12:58)

ahaaaa, sem najprej pomislila na krvavitve in rizično nosečnost.

Vsekakor je otročku treba zagotovit zdrav začetek razvoja [sm=bravo.gif]

Anonimna 3.

biskvit -> RE: Junijke 2014 (29.9.2013 18:57:39)

Pozdravljene:)

Kako ste? jst mam PDP 30. maj, na pregledu sm bla samo pri dežurnem, ker sm krvavela in me kr malo skrbi. Imam ta teden še enkrat pregled pri svoji ginekologinji in upam da bo vse ok.

Drgač nimam kakšnih slabosti zaenkrat, le lačna sm skos, vendar mi pa hrana ne diši preveč...čudn problem ane.. pa zelo slabo spim.. a ima še katera podobne probleme? Drgač se pa super počutim, ampak nism še čist dojela, da se res nekaj dogaja v meni..:)

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (30.9.2013 15:37:28)

Dober dan, kako ste punce, se je kateri že počutje kaj skisalo ? Mislim na slabosti in špikanje tam spodaj?

Jaz se danes ne počutim prav dobro, skoz me tišči v trebuhu (občutek slabosti ) nekaj me skoz zbada in noro me zebe... upam da me ne zakuha kaj.

Danes sem se naročila na prvi G. pregled in ga imam 24.10.2013 (po mojem bom takrat v 8 tednu)... joj je še daleč [sm=smiley13.gif]

Anonimna 3.

brioš -> RE: Junijke 2014 (30.9.2013 20:08:31)

Živjo punce...kako ste ? Pri meni se je napihnjenost umirila..končno me hlače ne tiščijo več[sm=jezicek.gif] , prvi pregled imam 18.10...pridet moram tešča ( baje se dela tudi test za sladkorno ? ). V prvi nosečnosti sem delala oba testa, ampak ne tako zgodaj. No pa že mora tako bit. Je pa danes 5t 3dni ( 6t torej ).

ajčka -> RE: Junijke 2014 (1.10.2013 11:01:29)

Pozdravljene! Tudi jaz sem junijka[sm=smiley1.gif]. Datum poroda mi kaže 1.6., pregled pa imam šele 28.10. (ko bom ravno začela z 10.tednom).
Čestitke vsem [sm=nosecka.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (3.10.2013 12:32:42)

Hej, hej punce

Kako ste kaj ? Jaz pridno delam, in odštevam dneve do prvega pregleda.... je še daleč, se mi zdi da se nikamor ne premakne. Komaj čakam da bom videla mojo pikico in srček, da se pomirim da je vse OK.

Uživajte v sončku!

Anonimna 3.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (3.10.2013 12:35:03)

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Živjo punce...kako ste ? Pri meni se je napihnjenost umirila..končno me hlače ne tiščijo več[sm=jezicek.gif] , prvi pregled imam 18.10...pridet moram tešča ( baje se dela tudi test za sladkorno ? ). V prvi nosečnosti sem delala oba testa, ampak ne tako zgodaj. No pa že mora tako bit. Je pa danes 5t 3dni ( 6t torej ).

Vidiš meni pa nič ni rekla da moram bit tešče, pa tud v prvi nosečnosti mi na prvem pregledu niso delali nobenih testov sam potrditveni UZ, kjer so ugotavljali ali gre za večplodno nosečnost, kje se plod nahaja in vitalnost ploda.

V katerem tednu ste kaj ?
Anonimna 3.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (3.10.2013 20:29:58)

Hej!

Jaz sem danes v 6 tednu- 5t 3d [sm=bravo.gif]
In tudi komaj čakam prvi pregled in upam na najboljše. Po prvem pregledu pa se "izdam", katera sem [sm=smiley36.gif]
Spremljajo že katero slabosti? Mene na srečo zaenkrat ne...

Anonimna 2

pupika29 -> RE: Junijke 2014 (6.10.2013 13:21:41)

Drage moje.

Po dolgem casu in stevilnih tezavah z zdravjem se oglasam z najlepso mozno novicko.
V ponedeljek sem namrec nalulala [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in sem potrebovala skoraj en teden da sem dojela...no saj se nisem.[sm=smiley36.gif] Ta mesec res nisem pricakovala in tudi ni bilo nobenih znakov razen bolecih prsi...po testu pa je vsak dan bolj ocitno.[sm=smiley1.gif] Sprva jutranja slabost (bruhanja k sreci ni) se razteguje zdaj preko celega dne, vrtoglavica,...obcasne rahle bolecine in tako sem utrujena da nisem za nikamor.[sm=smiley36.gif]
V cetrtek sem imela ze mesec prej narocenega ginekologa in sem ga presenetila z novicko (5t2d) in se je videla 20mm vreckica in rumenjacek...plodek ni bil viden ampak mocno verjamem da je bilo samo prezgodaj...ceprav me iz dneva v dan bolj skrbi...nasl.uz imam 15.10.

Cestitam iz srca vsem ki ste nalulale pluska in vsem ki na to se cakate posiljam [sm=pikapoka2.gif] za sreco

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (6.10.2013 16:32:39)

Dober dan srečke nosečke [sm=smiley36.gif]

Dobrodošla pupika29, brioš in biskvit in ajčka. Vam povem da se vsak dan slabše počutim, slabo za znoret ceu dan, sploh ne mine v najhujših trenutkih imam vse v grlu, ven pa ne gre nič, skoz me v želodcu tišči kot bi pojedla kamen. Tud ko se najem je ok mogoče 5 min potem pa spet slabo za znoret. Opazila sem da se mi je izcedek povečal, da se skoz žejna, in da me skoz zebe, oblačim se kot slon pa me še kr zebe. Pa nimam vročine.... Hormoni divjajo 200 /h . Komaj čakam da te slabosti minejo, ker je v službi težko skrivat in pretvarjat, pa še z taščo delam ... doma pa je težko ker bi moj tamičkeni rad kaj počel, pa mami ni pri močeh.

Kava mi že smrdi 100/h isto kot v prvi nosečnosti.

Lep preostanek nedelje!

Anonimna 3.

biskvit -> RE: Junijke 2014 (6.10.2013 17:59:33)

Ojla, pozdravčke tud z moje strani.
Jst nej bi bla zej v 7. tednu...slabost se je začela par dni nazaj in traja več al manj cel dan, tako da jo kr težko prenašam na trenutke...sploh ker mi hrana vsa smrdi...in komaj kej spravim vase...bruham pa tud ne in upam da tud ne bom,drgač pa rahlo smrkam, zebe me tud, da že zdej spim pokrita kakor običajno čez zimo:)
Sama drgač ne delam, ker sem še študentka, sem pa prvič noseča.

Lepo se mejte!

Lučka84 -> RE: Junijke 2014 (6.10.2013 21:34:10)

Pozdravljene!
Me sprejmete? Pričakujemo drugo dete v juniju (PDP 8.6.). Ker pa sem na ringaraji čisto nova se bom morala še malo "privadit". Zaenkrat nimam nobenih težav, razen ogabnega okusa v ustih [sm=smiley13.gif]. Sploh ga ne morem opredelit, ampak je res blek.Tega se iz prve nosečnosti ne spomnim.
Lep začetek tedna vam želim!
LPL

naty87 -> RE: Junijke 2014 (6.10.2013 23:35:09)

Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem prejšnji vikend zasledila najprej [sm=rozacrtici.gif] nato pa še + [sm=smiley1.gif] Moj dragi je že čisto navdušen, jaz pa še nisem nekako dojela da se to res dogaja [sm=bravo.gif] Prvi pregled pri G imam šele novembra, ker je ta mesec odsotna [sm=zmeden.gif] Moji znaki so predvsem občutljive dojke, in ja pogosti obiski wcja, slabosti ni, je pa večja utrujenost.
Me pa zanima, koliko časa ste počakale, preden ste povedale naprej? Midva bi počakala vsaj do 3m, ko naj bi bila nevarnost za SS mimo. Me pa psička od dragega nonstop voha tam spodaj, še posebi ko klečim pri njej [sm=smiley36.gif] Nekje sem zasledila, da naj bi živali čutile za kake spremembe [sm=smiley1.gif]

Pozdravček [sm=smiley1.gif]

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>