|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
28.11.2013 7:17:50   
urskica91
pozdravljene junijke, še ena junijka tukaj, sicer sodelujem tudi pri majčicah, ker sem imela najprej PDP 18.5, pa so mi ga prestavli na 1.6. user posted image
je pa to moja prva user posted image user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.11.2013 7:48:57   
urskica91
nikkybo poslala sem ti na zasebca zarad fb, pa nvm če si dobila ker nekaj šteka user posted image

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.11.2013 9:52:33   
nikkybo
Urskica91, žal nisem dobila...poskusi še enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 378
28.11.2013 10:03:14   
urskica91
no zdj je pa ratal user posted image se opravičujm ker tok smetim tukajuser posted image

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.11.2013 10:13:17   
nikkybo
Hehe, vsaj dolgčas ni... Na fb bolj dogaja

Neposredna povezava do sporočila: 380
28.11.2013 13:07:46   
trezka
Živijo!

Očitno ste že vse na FB-ju ( no bom pa se še sama tja dodala). Najina nuhalna je mimo in sem tudi bolj pomirjena, k sva videla najino pikico in kako je živahna. :)

Jupi. Držim še pesti za ostale, da bodo vaši pričakovani datumi čimprej tu.

Za tiste, ki ste se na žalost poslovile od nas pa en velik user posted image user posted image in user posted image za srečo.

Do sedaj sem bila podpisana pod anonimnauser posted image zdaj se bom pa kr razkirla. :)

Lep sončen dan vam želim vsem.

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.11.2013 13:04:37   
ajšek
res je, večina nas je že na FB, ker so tam odgovori zelo hitri..mislim, da jih zelo malo še spremlja ta forum. vse nove ste dobrodošle =) lp

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.12.2013 13:45:36   
tamala86
Živjo!

Še ena nova...PDP okrog 22. 6., nuhalno imam pa ta petek , upam, da bo vse ok. To je moja 5. nosčnost, doma imam eno punčko, ki bo kmalu stara 4 leta, iz 1. nosečnosti, ostale se pa niso dobro kočale...ampak vemo, da se tale bo in, da končno dobimo še eno malo štručko!

LP :)

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.12.2013 10:05:47   
Ajedat
Punce mene lahko brišete iz seznama ker se tudi tokrat ni dobro izšlo.
lep pozdrav

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.12.2013 21:18:40   
jutiza
ojla.
pa sem še ena zraven.
uraden pdp 21.6.2014, po meritvah naj bi bil že 11.6.2013. nuhalna ok.

punce dejte mi povedat pod kaj Vas najdem na FB?

ali imate skrito skupino?
veselo nosečnost vsem

(odgovor članu Ajedat)
Neposredna povezava do sporočila: 385
5.12.2013 8:02:43   
ajšek
Na FB se skupina ne more najdet, ker je skrita in je vidna samo nam članicam. Tu lahko pišeš meni ali kateri drugi punci, da te doda med prijatelje in potem v skupino. (ime, priimek, kakšna je profilna) tam je že veselo user posted image

(odgovor članu jutiza)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.12.2013 22:59:32   
bauko
Živjo,

kateri lahko pošljem ZS, da me doda na FB?

Hvala in LP

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.12.2013 10:24:31   
bubikaa
Živjo!

Evo, tudi jaz bom prvič mamica v začetku junija ...
Bi se pa vam tudi rada pridružila na fb, ali me lahko katera sprejme oz.komu pošljem zs?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.12.2013 12:46:57   
ajšek
Lahko meni..lahko pa tudi kateri drugi, mislim da bi vsaka slej ko prej videla zs. Kot sem že večkrat omenila, pošljite ime in priimek (v primeru da vas je več, opišite še profilno sliko). Vse nove ste dobrodošle.. user posted image

(odgovor članu bubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.12.2013 19:35:56   
k4tja123
Pozdravljene,

z veseljem se pridružujem skupini. Po lanskem spontanem splavu sva letos le zagledala plusek na testu in zaenkrat vse lepo poteka. Očitno se dogajajao spremembe tudi na telesu, trebušček se že boči, utrujenost je nenormalna, slabost hvalabogu že pojenja.
PDP imamo 17. 6. 2014. Nuhalno smo že opravili 9. 12., spola še ne vemo.
Kje pa najpogosteje kupujete nosečniška oblačila in predvsem nedrćke? Jaz veliko slišim za H&M, modrc bi si pa kak bolj kvaliteten, že sedaj me noro bolijo prsi, se mi zdi, da se je največja sprememba naredila prav s prsmi.

Hvala za vse info in lp,
Katja

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.12.2013 8:47:51   
Anonimen
Jutro!
Dobrodošle vse nove, ki ste se javile - lepo, da nas je že vedno več. Čeprav vas tukaj ni ravno veliko, upam da bodo pogovori tukaj spet stekli nazaj.
Na FB-obstaja skrita skupinica, ampak če nisi aktiven vsak dan pač nisi dobrodošel. Pa se vrnimo spet nazaj sem. Tukaj nihče nikogar ne briše.

Kako se kaj pocutite? Je vse OK? Trebuscki so že fejst vidni?

Lp

(odgovor članu k4tja123)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
27.12.2013 14:32:12   
anschek
Ojla.
Mogoče bi pa res fajn blo da debata spet steče tudi tukaj... Jaz sem sicer vseeno več na fb, ampak na način kot zgelda da bo funkcioniralo ne vem če me ne bodo zbrisali. :/ Meni je dejsnko fino prebrat,sem pa tja kaj pokomentirat, vprašat če me teži... Nisem pa pristaš tega da objavljam svoje fotke in sem čist 100% skos prisotna... No, sej bomo vidli kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj. Bo čas pokazal kako in kaj.

Drugače pa kako ste? Mene sedaj že orng firbec matra al mamo fanta al punco, tko da komaj čakam morfologijo da izvemo. ;)
lepe praznike še naprej in čuvejte svoje pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.12.2013 18:12:40   
Anonimen
Oj.
Jst sem sla ven s tiste skupine. Fajn mi je kdaj pa kdaj kej prebrat in komentirat, delit izkusnje, sam da bom pa vsak dan razmisljala ali sem kaj napisala, da me slucajno ne bodo zbrisale...imam dost druzga dela. Z veseljem se bom tuki kej oglasila. Bodte fajn.

(odgovor članu anschek)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
27.12.2013 18:16:29   
Anonimen
Aja drugac pa tud mene zanima, kaj bomo dobili. Doma imamo puncko, veseli bi bili fantka, sam se mi zdi, da bo se ena puncka. Konc januarja zvemo. Trebuha se ni, oziroma zdej raste na racun praznikov:) pocutje ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
28.12.2013 13:47:49   
Anonimen
Zivijo,
Očitno nas je več takih, ki se rajši porabijo čas za kaj bolj koristnega, kot pa cele dneve videti na fb-ju. Me pa vseeno zanima, kako pa je s podatki (komentarji, slikice, osebni podatki na seznamu . . . ), ki so tam objavljeni. Ali se izbrišejo, če nisi več član ali ostanejo in bi jih moral sam izbrisati?

Tudi mi se ne vemo spola in si po eni strani full želim vedeti, po drugi strani pa si želim, da bi bilo presenečenje. No . . . moja želja je bila presenečenje od dragega pa da bi rad vedel (je že na nuhalni čist vesel spraševal, pa se ni videlo), pa sva nekako sklenila kompromis in bova midva vedela kaj bova dobila, pred ostalimi bova pa poskušala skrivati (upam, da nama bo ratalo). :)
Kdaj pa imata morfologijo punce? Jaz jo imam konec januarja, pol bova pa že tud lahko šla počasi na 4D, a ne?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
30.12.2013 8:33:08   
yolly76
Živjo, punce
Zakaj ste sedaj kar naenkrat tako anonimne??!! Dolgo se že nisem oglasila, pa tudi na fb-ju nisem aktivna, pa mislim, da se tud včlanila ne bom. Bom videla. No, sedaj nam teče 16.teden, počutje je super, sploh ne "porajtam", da sem noseča, razen prsi in bradavice so pa boleče. Pa, jao, križ me takooo boli proti koncu dneva. Bolj, kot kadarkoli prej, ko sem ful fizično delala. Pa spim, spim, spim, še vedno tako rada.
Mela sem nuhalno, kjer sem imela za 37 letnico 1:4837 možnosti za DS, skratka, odličen rezultat je rekel Pušenjak. Spola nismo videli. 9.12.pa sem imela biopsijo horionskih resic in na Božični večer prejela tudi izvide - imamo vse kromosome in normalen moški kariotip.
Želim si, da vse steče gladko do konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.12.2013 13:30:11   
xsandrax
živjo...

tudi meni bolj ustreza, da tu nadaljujemo pogovor. že nekaj časa ne uporabljam fb in me je kar malo zmotilo, da se je začel forum seliti prav na fb.

Drugače pa že lepo rastemo. Sem v 15. tednu, trebušček je pa prav lepo zaobljen. me kar malo skrbi, kakšna bom proti koncu nosečnosti, če sem že sedaj kot balonček :)

nuhalna je tudi uspešno za nami, z rezultatom 1:6600. Spola še nismo izvedeli.

zanima me, ali ima še katera rahko ostro bolečino v spodnjem delu trebuščka. ni nič hujšega, le vsake toliko me malo "zareže". je to lahko povezano s širjenjem maternice in ostalega tkiva?

lp

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.12.2013 14:57:24   
Tortica88
Pozdravljene,

vidim, da malo oživljate vašo temo, tako da če vas ne moti, bi se vam tudi sama pridružila. Strogo gledano sem sicer julijka (PDP uradno 7.7.), vendar glede na mojo hipertenzijo je malo verjetno, da bomo zdržali tako dolgo. FBja sploh nimam, pa tudi zaradi nosečnosti se ne nameravam prijaviti, med julijkah pa so seveda že vse na FBju :)

LP, tortica88

(odgovor članu xsandrax)
Neposredna povezava do sporočila: 398
31.12.2013 1:16:56   
bauko
Mene so tudi izbrisale iz skupine, ker očitno nisem bila dovolj aktivna. Kot v OŠ user posted image
Me veseli, da nisem edina, ki ne visi non stop na FB in kar naprej objavlja slike trebuha ipd ...no ja, vsaka po svoje...

Kakorkoli že - a ima še katera že "mehurčke" v trebuhu? Jaz sem očarana na fertik user posted image

(odgovor članu Tortica88)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.12.2013 16:57:36   
target
hmm tudi mene so izbrisale iz skupine..žal res nimam časa toliko komentirat ...mene pa skrbi slednje:stara sem 28 let in sem na nuhalni imela naslednje rezultate: 1:3579 in 1,4mm..razmerje se mi zdi, za moja leta kar nizko, glede na to, da imajo nekatere pri višji starosti višjo številko..posledično sem se odločila za DHT in zdaj nestrpno čakam kaj bo..

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?