|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
21.11.2013 19:00:38   
sasa89
Mene tud zanima fb skupina.. niti je ne najdem..user posted image

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.11.2013 19:15:29   
Arwen_84
Skupina je skrita in te more ena, ki je že noter dodat po imenu...ponavadi ji napišeš na zs (punca, ki jo je odrla...se je žal poslovila od nas, tko da nevem kdo je drug prevzel to?-do zdaj se še nobena ni javila)...kot pravim lahko jaz, pa je stvar rešena.

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu sasa89)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.11.2013 19:59:05   
Loonika
Živjo punce, še ena srečka nosečka z vami :)

Sem prvič v tej prečudoviti zgodbi in me prepravlja 1000 in 1 občutek.
Stara sem 23 let in v 10t. PDP pravjo da bo 18.6 :D

Tud jaz bi se vam rada pridružila na FB-ju...kako lahko pridem zraven.

Lp :)

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.11.2013 20:08:56   
RIKEC

IZVIRNO SPOROČILO: Arwen_84

Skupina je skrita in te more ena, ki je že noter dodat po imenu...ponavadi ji napišeš na zs (punca, ki jo je odrla...se je žal poslovila od nas, tko da nevem kdo je drug prevzel to?-do zdaj se še nobena ni javila)...kot pravim lahko jaz, pa je stvar rešena.

Kar se mene tiče, sem ZA:))

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.11.2013 20:12:32   
sasa89
user posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.11.2013 20:16:18   
Arwen_84
Napište mi zs z vašim imenom in priimkom...ker vas morem tko dodat...očitno morem vse dat kot prijatelje...da lahko greste v skupino (bom vas potem brisala iz prijat., da si ne delamo dodatne mase s tem, ok?)-samo tolko, da vas lahko dam v skupino...

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 21.11.2013 20:27:09 >

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu sasa89)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.11.2013 10:53:46   
Mary2011
Pozdravljene junijke :)

najprej čestitke vsem in lepo ter mirno nosečnost.

Rada bi se vam pridružila, trenutno skoraj v 10 tednu, PDP 21.6.2014 - komaj čakam! To je moja prva nosečnost, zato vse novo in še toliko bolj razburljivo :)

En lep pozdravček vsem želim user posted image

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.11.2013 11:29:16   
nikkybo
Jeiii Mary2011 na isti dan mava rok! user posted image Morda bova pa še cimre v porodnišnici! Hehe

Drugač pa sem tudi jaz za fb skupinico... Ti javim Arwen_84

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.11.2013 11:33:22   
Mary2011
oooo super nikkybo user posted image  

jaz sem danes klicala za nuhalno, dobila termin 9.12., torej v 12 tednu - se izredno veselim!

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.11.2013 11:44:10   
nikkybo
Jaz jo imam 6.12... bi rajši namesto miklavževega darila lepo novičko... :-)

Zdaj čakam na izvide od dvojnega hormonskega testa..Ve katera koliko časa traja da pridejo izvidi?

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.11.2013 12:05:10   
Zvezdica***
Zdravo punce, jaz pa imam nuhalno 17.12. Takrat bom 11 tednov in 5 dni. Že komaj čakam! Držim pesti za vse nas, da bo vse ok :-)

< Sporočilo je popravil Zvezdica*** -- 22.11.2013 12:06:21 >

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.11.2013 12:15:48   
ajšek
Kakor jaz vem, naj bi že obstajala skupina junijk na FB, takrat se nisem pridružila, ker sem čakala na NS. No sedaj, ko imam nuhalno že mimo pa bi se lahko, sem pisala puncam, ki so pisale na privat za skupino, da vidimo če tista deluje, da ne bodo 2 skupini po nepotrebnem.

No jaz sem že sredi 13. tedna tako, da danes tudi zaključim z dabrostonom in upam še naprej, da bo vse ok.

Kdaj pa imate namen sporočiti veselo novičko prijateljem, sorodnikom..? Prvič sva prijateljem in ostalim povedala šele v 16. tednu, samo starši so vedeli že prej in novičko lepo držali zase. No sedaj pa tudi starši že vedo, nisva pa še povedala ostalim. Saj potem, ko enmu poveš gre to s tako hitrostjo naprej.. user posted image tudi hčerki še nisva povedala.

(odgovor članu Zvezdica***)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.11.2013 16:33:16   
speLeK
Pozdrav nosečke srečke!

Tudi jaz sem po 6 mescih izgube najinega angeLčka zagledala user posted image . PDP imam če bo tokrat vse po sreči 21.6.2014. Prihajam iz celja.

Lep dan še naprej

Špela

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.11.2013 18:19:26   
ajšek
Prvotna skupina na FB deluje, tako da če bi se še katera lahko pridružila naj sporoči. Je pa skrita in vidna samo članom skupine.

spelek dobrodošlauser posted image

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.11.2013 19:25:55   
anchy82

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Dobro jutro...

ste se razpisale včeraj, čestitke user posted image  Jaz sem prišla tako pozno domov, sem šla direktno v posteljo.
NS je za mano,  izvidi super za mojih 30 let : ) NS : 1,2 razmerje 1 : 4406. Boljše kot je bilo pri 26 letih, v 1 nosečnosti. Veliki smo 5,76 cm ( PDP je bil 1.6.13 - ampak predvidevam, da bo ostalo pri moji G 6.6.13 ). Vam pa povem pri Pušenjaku res super izkušnja, profesionalno in sproščeno ( ni mi škoda € ). Imam še občasne rjave izcedke, razložil kako in kaj, ter sproščeno naprej. Uglavnem super dan je bil za nama. Aja spola pa ni hotel pokazati. Dvakrat je pritisnil na trebuh, se je tamal7a razburil, nogice pa ni hotel dati narazenuser posted image

Kar se tiuše trebuščka in kg. Glede kg sem še na istem, ampak trebuh...marička je velik. Počasi moram v nabavo cunj, ampak se mi zdi prav pretirano kakšne so ceneuser posted image  No neki bomo že skombiniral.

Počasi se bom tudi jaz prestavila na FB, ste tam že aktivne ?

Brioš, mene pa zanima kaj ti je rekel kaj storiti glede rjavih izcedkov. Meni se še kr pojavljajo. Ravno danes sem šla v službi na wc, ko sem na papirju zagledala spet rjave sluzi. Ker mi v nobeni nosečnosti prav nič ni bilo, me je spet stisnilo.user posted image Sicer nisem šla k G, ker popoldne nisem več imela nobenega izcedka. Verjetno bom mogla mal bolj počivat... Uživajte v user posted image in dobrodošle vse nove user posted image !!! Uživajmo v tem najlepšem obdobju pričakovanjauser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.11.2013 23:38:32   
dariva
Pa še moj update: danes sem imela nuhalno. Srček še vedno bije user posted image , otroček super lep, nogice, rokice, prsteki vse na svojem mestu. Rezultat nuhalne svetline pa 1,8 mm in 1:1641 pri starosti 37 let Do tu vse lepo in prav, cel čas se z dr. pogovarjava, da nisem za invazivne posege in da amniocentoze ne bi rada šla delati, da bi o tem oz. drugim metodah razmišljala samo če bi bili rezultati nuhalne in pregleda krvi slabi (s pregledom krvi sem seveda mislila dvojni hormonski test, vsaj tako sva se pred tem pogovarjali z mojo ginekologinjo). Dr. pa ne vem, ali me ni razumela ali kaj, na koncu me je naročila v ponedeljek na odvzem krvi in mi hkrati reče, da naj imam s sabo 690 EUR in potem mi postane jasno, da ona misli, da sva se dogovorili, da bom delala nifty test, ki je kao 99,6% zanesljiv. Jaz takrat malo čudno pogledam in še enkrat rečem, da sem mislila, da bo glede na rezultat nuhalne zaenkrat zadostoval dvojni hormonski test, ona pa je kar nekaj govorila in na koncu noben z možem ni upal reči, da ne bom delala tega nifty testa. In zdaj sem ful jezna sama nase, ker sem se pustila prepričati, klicala sem potem še mojo ginekologinjo, kaj mi ona svetuje in dobila klasičen odgovor, ki ni ne to ne ono, da je to moja odločitev. Mene pa samo zanima, če je ta moj rezultat slab ali zakaj bi morala delati še ta nifty test??? Saj ni problem denar, za otroka že daš vse, ampak skoz med pregledom mi je dr. govorila, da je otroček super in tudi na rezultatih mi piše, da je nizka verjetnost kromosomskih napak!!! Kaj mislite ve? Kakšne rezultate nuhalne imate, tiste ki ste malo starejše? Jaz sem gledala rezultat za prvega sina, in je bil čisto enako 1,8, s tem, da je verjetnost napak zaradi nižje starosti bila nekaj čez 1:3000. In kolikor berem na netu, je problematična vrednost manj od 1:300. Ehhh, saj nočem komplicirati, ampak sem dobila občutek, da hoče dr. samo služiti... Ali pa je normalno, da kakor si pač toliko star, da "moraš" iti na amniocentozo ali pa si plačati kakšnega od teh bolj zanesljivih neinvazivnih testov. Saj o tej dilemi sploh ne bi razmišljala, če bi imela rezultat kje na meji, zdaj pa se mi rezultat za moja leta zdi kar dober, ali pa se motim???
Uhhh, sem se razpisala... V glavnem zdaj imam do ponedeljka čas, da se odločim. Razmišljam pa, da bom rekla, da hočem dvojni hormonski test, ta nifty test pa lahko grem še vedno delati kasneje, če se po hormonskem testu rezultat poslabša... Sem pa tako jezna na vse te dr., ki te s temi vsemi preiskavami samo zmedejo, svetujejo pa ti nič, češ to se morate sami odločiti... Kako se naj jaz o tem odločam, saj so oni zato tam!!! Uhhh, sem jezna na vse skupaj...
No, drugače pa mi je rok potrdila 5.6.2014, kot sem imela že prej določeno po zadnji M, spol pa se na žalost ni videl...
Imam pa še vedno celodnevne slabosti, pa ugotovila sem da imam Sindrom nemirnih nog (niti vedela nisem, da je to bolezen), sem pa že sama ugotovila, da je povezano z železom... Pa ta teden sem imela katastrofalen. Že v soboto se mi je začela migrena, ki je trajala 2 dni, hkrati sem se zgleda od malega nalezla nekega virusa - prehlada, ki mi je udaril na sinuse, tako da me je potem v sredo začela spet boleti glava od sinusov in sem se do danes ko sem šla na nuhalno komaj vsaj malo spravila v red...
Eh, pa bo že, samo da je moj mali v redu...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.11.2013 9:46:41   
ajšek
dariva glede na to, da je komentirala, da je vse super in da je otroček ok..nuhalna svetlina je nizka, ne vem zakaj bi bil potreben še ta test. meni je bilo rečeno, da je riziko šele takrat ko je 1:300, pa še takrat test to vrednost velikokrat izboljša. seveda je to tvoja odločitev, ampak meni se ta test zdi nepotreben. jaz bi šla na test samo če bi mi zdravnik rekel, da pa nekaj ni vredu in da bi na izvidu pisalo da je potreben test.

junijke smo se večinoma prestavile v FB skupino in je tam kar pestro in odgovori so zelo hitri..če se še katera želi pridružiti naj sporoči. Lp

(odgovor članu dariva)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.11.2013 5:28:10   
rommy1984
Pozdravljene...
Se vam bom pridružila še jaz, če smem? user posted image
Po 3 letih od IMN in odstranitvi desnega jajcevoda (2x laparoskopija ker je prvič ostal košček notri), sva se odločila da bi bil čas za umetno oploditev. Ginekolog mi je napisal napotnice, po 14 dneh pa so se pojavili prvi znaki nosečnosti in na testu user posted image . Uspelo nam je po naravni poti user posted image . Imam že hčerko, staro 6 let iz prejšnje veze... Če sem prav izračunala, imam rok 10.06.2014, G. pa mi še ni navedel PDP. Torej smo sedaj v 11t in 5 dni. Jutri, v ponedeljek imava Nuhalno svetlino, kamor greva oba user posted image .
Čestitke tudi vsem ostalim nosečkam. Kar se tiče FB skupine, bi se jaz tudi priporočala, če me katera doda... Za vaš seznamček, Rommy1984, 3.user posted image , 2. user posted image (1 v trebuhu, druga hčerka 6 let).
Kar pa se tiče počutja, bi lahko napisala cel roman. Pa ne da hočem jamrat. Slabosti in jutranjem bruhanju ni videti konca user posted image . Zredila sem se začuda za samo 1 kilo (pri prvi user posted image 30 kil). Kava - diši omamno... Cigareti - ja vem, treba bo čimprej nehat user posted image , ampak meni tako dišijo.....

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.11.2013 8:41:19   
nikkybo
Heii punce, fb skupina je res super, več se dogaja gor, več nas je gor, seznamčki so...aja pa zaprta skupina je. Če se katera želi da bi se nam pridružla naj meni ali kateri od zgoraj ponujenih punc pošlje ime in priimek na zs da jo dodamo... lp

(odgovor članu rommy1984)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.11.2013 14:18:22   
Loonika
Hej punce....
sem v res ogromni dilemi in sicer ali naj grem na pregled NS ali ne. Poznam ogromno punc, ki niso šle, poznam pa tudi nekaj primerou, ki so se na podlagi lažno negativnih in lažno pozitivnih rezultatov sekirale potem še celo nosečnost. In ravno tega me je strah. Sem še mlada, oba s partnerjem sva zdrava, v družini nimamo nobenih bolezni in res nevem kaj naj naredim. NS bi drugače imela 11.12 v 13t.

Je tukaj katera, ki se za ta pregled ni odločila? Kakšno mnenje imate o vsem tem?

Resnično ne želim komplicirati in se sekirati glede takih stvari, ampak smo le omejene na določen teden kdaj naj bi se ta pregled opravljal...zato tudi dilema.

Hvala vam že vnaprej :)

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.11.2013 14:38:49   
nyna84
Loonika, jaz ne grem na NS. Niti pri prvih dveh nosečnostih nisem šla. In sicer iz istih razlogov kot jih navajaš tudi sama.
Če ne vidiš pravega razloga (v družini ni bolezni in si mlada) to res ni potrebno.

Je pa zadnje čase to kar populano, vidim, ker gredo skoraj vse na NS. Pred leti se ni toliko hodilo.

dariva, calm down! Stres te je čisto vrgel iz tira, zato ti je padel imunski sistem. Če se ne umiriš, bš pobrala vse možne bolezni. user posted image Verjemi, da bo vse ok. Rezultat ni bil slab, katere teste boš delala, je pa tvoja odločitev. 690 €?user posted image Maj gad! Ne nori!
Njim se splača, da prideš, ker jim boš prinesla celo plačo. user posted image

(odgovor članu Loonika)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.11.2013 16:32:38   
seed
heej, jst bi šla na FB :) lahko me kera doda prosim? :)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.11.2013 22:37:12   
ajšek
seed in ostale, ki si želite v FB skupino..pošljite na ZS vaš ime in priimek, lahko tudi opis vaše profilne ali celo povezavo, ker včasih pod imenom in priimkom najdemo več oseb. nas je pa v skupini že čez 30, tako da je veselo user posted image

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.11.2013 9:14:26   
biskvit
Pozdravljene, jst pa samo sporočam, da na žalost ne spadam več med na ta forum, sm mela splav v 13. tednu..:( srečno vsem ostalim!
a katera ve, kako se izbrišam iz prejemanja obvestil?
Lp

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.11.2013 9:36:47   
nyna84
Biskvit, zelo mi je žal zate. user posted image Sem mislila, da je 13. teden že varen. user posted image user posted image

Držim pesti, da vama čim hitreje spet uspe. Pa srečno še naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biskvit)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?