yolly76
|
Jutro, dame! Kako ste? Jaz tako težko zjutraj vstanem iz postelje, prezgodaj mi je ob 5-tih, pa moj mož še ostane v postelji in je res težko. Sama se na začetku nosečnosti nisem tehtala, začetek je bil pri ginekologu, sem se pa med božičnimi in novoletnimi prazniki pa doma in je pokazalo, da sem šla (če drži, bomo jutri videli, ko imam ginekologa) 5kg gor. Kar lepo. Se pa glih neki ne obremenjujem, ker rada jem. Sedaj imam že stotko . Je pa zanimivo, da sem se sama od Božiča do novega leta zredila za 1kg, mož pa 3!!! . Ja, pri nas je kar pestro, sestrca pa pričakuje julija in nosi dvojčka, ki tudi lepo rasteta, tako, da bosta imela dedo in babi kar dela. Sama sem nazadnje tamalega videla 9.decembra, ko sem imela biopsijo, pa še to samo nahitro, ker je gledal lego posteljice in cel čas do jutri nič. Tako, da bom kar vztrajala, da bi rada videla, če se bo ginekolog kaj upiral, da ne bo delal ultrazvoka. Men že veliko pomeni, da mi pove, koliko je velik in če ustreza tednom. Drugače se mi je pa zdelo, da sem prejšnji teden čutila neko ščemenje v trebuhu, kar bi lahko bila pikica, ta teden pa kar nič. Tako da nevm, če ga že čutim. Sem pa 16t4d, pa nisem prvorodka. Bomo videli. Aha, še voziček, ja. Sama še niti nisem razmišljala o njem, čeprav te firbec daje, kaj vse sedaj obstaja. Mi je pa prijateljica ponudila, da mi ga proda in mislim, da ga bom kar vzela, gre pa za Jaguar car 3v1. Lepo se imejte, pa pazite na svoje pikice.
|