|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
1.1.2014 10:31:54   
bauko
Čim manj sekiranja!!!
Poznam primer, ko je nosečka imela rezultat 1:4, pa je rodila zdravega otročka... :)

(odgovor članu target)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.1.2014 10:02:32   
moreta
Pozdravljene punce! user posted image

Tudi jaz sem izbrisana iz FB skupine, po pravici povedano hvala bogu. Ali te punce nimajo službe, drugega dela? Jaz po osmih urah službe, vodenju gospodinjstva in triletnem sinu ne utegnem iti vsak dan na FB, kaj šele, da bi vsak dan objavljala slike trebuha ali pisala o tem, kaj sem danes jedla, pila, skratka neumnosti.
Sem prav vesela, da ste se spet zbrale tu.

No, drugače sem v 16. tednu in se počutim dobro. Slabosti so minile, trebuh je že lepo zaokrožen. 6.12. sem imela nuhalno in rezultat je bil 1:748, nisem pa delala DHT ali THT, saj grem naslednji teden na AC. Drugače je pa rezultat za moja leta (37 let) primeren, tudi nosna kost in čeljust sta se lepo videli. Ni se pa videlo spola, a nič hudega saj ga bom izvedela na AC za ziher.

Lepo se imejte in pišite kaj, ko utegnete. Pa lepo božajte bušije. user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.1.2014 12:10:30   
yolly76
Moreta, tud ti si 37 in v 16.tednu si!! Mislim, da je postopek izpolnjevanja vprašalnika enak tako za biopsijo kot tudi za AC. Vprašali te bodo, ali želiš, da napišejo spol. Če seveda želiš, jim prikimaš. Kdaj pa greš na AC? Zdaj si že v tem tednu, ko bi že lahko šla. Potem se pa kar čuvaj, veš, čeprav bo pri majhnem nadobudnežu težko. Jaz tud sama nisem imela obstanka ležat. Sem izkoristila vse dni pripadajoče bolniške, ker mi je takooo pasalo biti dopoldan sami doma, pa mož me je vsake toliko prišel pogledat, ampak ležala nisem,. Prvi dan sem, to strogo, potem pa že ne moreš več. Pa se je hvalabogu dobro izteklo.

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.1.2014 14:34:08   
moreta
Yolly, AC imam drugi teden 8.1 v Lj. Za spol bom kar prikimala, ker me ful mantra. Ne vem pa, če bova povedala drugim, važno da midva veva. Za vsak slučaj, če bom mogla v akcijo iskanja roza cunjic. user posted image

Se bom provala čuvat čim več. Vem, da bo težko, a če gre za življenje otroka ni kaj razmišljat. Če ne bom tri dni pospravljala ne bo konec sveta, a ne?user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image !

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.1.2014 17:40:21   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: moreta

Pozdravljene punce! user posted image

Tudi jaz sem izbrisana iz FB skupine, po pravici povedano hvala bogu. Ali te punce nimajo službe, drugega dela? Jaz po osmih urah službe, vodenju gospodinjstva in triletnem sinu ne utegnem iti vsak dan na FB, kaj šele, da bi vsak dan objavljala slike trebuha ali pisala o tem, kaj sem danes jedla, pila, skratka neumnosti.
Sem prav vesela, da ste se spet zbrale tu.

Stvar vsake posameznice. Jaz tudi skrbm za gospodinjstvo (živimo v hiši), imam službo, eno osnovnošolko, s katero je kar delo, pa še petlenico, pa si kljub temu vzamem čas za skupino na fb. Će imaš željo, si tudi čas vzameš. Kako boš pa skrbela za še enega otroka, če si že sedaj ne moreš vzeti pol urce na dan zase?

Drugo:
Rezultat 1:4 je res hud. Jaz bi šla na še kakšen pregled. Oz. odvisno, kakšni so tvoji nameni. Bi otroka obdržala, čeprav bi bila 25% možnost, da bo imel DS? S kakšnim razlogom si šla na NS?

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.1.2014 18:09:14   
target

IZVIRNO SPOROČILO: bauko

Čim manj sekiranja!!!
Poznam primer, ko je nosečka imela rezultat 1:4, pa je rodila zdravega otročka... :)
[/quot

ja sej včasih je res preveč sekiranja prisotnega...priznam...vgl.danes dobila rezultate DHT in se mi je tveganje zmanjšalo na 1:16000

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.1.2014 19:52:11   
anchy82
nyna84, js pa mislim, da ni življenjskega pomena, da visimo skoz na fb in verjamem, da bomo zmogle tudi z več otročki, kuhanjem, pospravljanjem in vsem ostalim kar spada tako k materinstvu kot gospodinjstvu!!! user posted image In moje mnenje je, da raje pol urce na dan, ki jih imam zase (pa čeprav imam kdaj še več, drugič pa niti 15 minut), raje kvalitetnejše izkoristim (grem ven, na vrt, na sprehod, na pijačko s prijatelco) in ne gledam non stop računalnik.

Js tudi ne objavljam slikic na fb v skupini, ker mi to pač ni. Kej pokomentiram, preberem že večino, ampak za kaj več pisat - se mi pa niti ne da. Upam,da me ne bodo zbrisala iz skupineuser posted image

Drugač sem pa tudi jaz v 17.tednu (16t4d) in vidim, da se mi je zdaj trebuh še posebej izbočil. No, že tako sem imela zaloge, ampak v tej nosečnosti sem pa zdaj v 4.mesecu takšna kot sem bila pri prvih dveh v šestem.user posted image user posted image

(odgovor članu target)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.1.2014 21:18:23   
Anonimen

Hehe, vsaj dolgčas ni... Na fb bolj dogaja
[/quote]

(odgovor članu nikkybo)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
5.1.2014 11:20:02   
moreta
Pozdravljene user posted image !

nyna84 oprosti, če sem te užalila, to ni bil moj namen. Hotela sem samo povedati svoje mnenje. Bodi brez skrbi, da si že zdaj vzamem več kot pol ure na dan zase (grem ven, se dobim s prijateljicami, hodim na telovadbo ipd.) Po osmih urah računalnika v službi mi res ni do tega, da bi še popoldne visela na njem. Ampak kot si že sama rekla, stvar vsake posameznice, kaj ji pomeni čas zase.

anchy 82: tudi jaz imam v tej nosečnosti doooosti večji trebuh kot v prvi v tem času. Ne vem, zakaj je tako. user posted image Pri prehrani se malo pazim, predvsem pri sladkarijah. Tudi zredila se nisem več kot 2 kg v vseh treh mesecih in pol. user posted image

Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.1.2014 6:55:53   
yolly76
Hello, pa smo začeli zopet z novim tednom. Obračajo se mi ob sobotah, oziroma v nedeljo nastopi nov teden, tako da je prva stvar, ko pridem v ponedeljek v službo, da prečekiram, kaj ste napisale pod temo, kaj je Pušenjak odgovoril na zastavljena vprašanja, kaj nam prinaša vsak tekoči teden, kaj se dogaja z našim majhnim bitjecem pod srčkom in kaj čaka nas.
Moj trebuh je full velik, včasih se mi zdi, da takšen, kot sem ga imela v prvi nosečnosti pri šestih mesecih, pa sem dvojčke nosila, fanta, ki so nasploh večji plodovi. Zdajle, 9.1. imam redni ginekološki pregled in komaj čakam, da zopet vidim svojega sinkota in upam, da je še vedno vse ok. Računam delat do konca, nastopit porodniško na določen dan, če bom pa preveč grozna, bom pa še dopusta kaj dala.
A se kateri dogaja, da ste zelo občutljive na besede, da vas vsaka stvar iztiri, da zelo jokate. Jaz sem decembra imela obdobje, ko sem ful jokala, ko sta me tamaladva takoj spravila ob živce, ko sem neusmiljeno kričala nanju in se v isti sapi razjokala in enako sem imela sedaj, prejšnji teden??!! To je kar grozno. Danes mi lahko nekdo reče ali naredi kar hoče, ko ne bom zajokala

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.1.2014 11:00:47   
Mary2011
Pozdravljene nosečke,

po dolgem času se vam tudi jaz ponovno pridružujem v debati - vmes sem si vzela malo pavze in razmišljala o tem ali bi se prijavila v FB skupino ali ne user posted image
Sedaj ko berem vaše komentarje pa vidim, da sem se odločila pravilno - saj tudi sama po 8h računalnika v službi, nimam nobene želje ali interesa še doma sedeti za računalnikom... Ampak kot že napisano, kakor kateri paše.
yolly76, jaz se zaenkrat kar se emocij tiče kar držim, nisem še imela nobenega izpada, čeprav poslušam prijateljice ki so imele tega veliko... Pa saj vsaka stvar mine, tako da nič sekirat. Če ti je za jokat se pač zjokaj, če ti je za smejat, se pa smej user posted image
Drugače moram pa tudi jaz napisati, da imam zelo velik trebuh - sicer prva nosečnost pa vseeno. Vsak, ki me vidi se najprej začudi kako je velik user posted image  jaz se samo nasmejem, kaj pa mi drugega preostane.

Komaj čakam sredo, ko bom ponovno lahko videla najino pikico - jupiiiii

Lep dan vam želim

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.1.2014 17:29:47   
moreta
Ja, dnevi in tedni se kar hitro obračajo. Naše pikice rastejo, se razvijajo.user posted image

Yolly meni se zdi, da nisek preveč čustveno občutljiva. Vse nekako v mejah normale, sem pa že po naravi precej občutljiva.

Komaj čakam, jutri popoldne imam pregled pri ginekologu. UZ verjetno sedaj ne bom imela do 20. tedna, ko bo morfologija, a vseeno ...

V sredo pa AC. Upam, da bo vse v redu.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 412
7.1.2014 14:32:24   
trezka
Živjo!

Pikice rastejo in rastejo, trebuščki pa tudi. :)

A ima že katera morfologijo? A vam na vsakem pregledu naredijo UZ in dobite slikico?
Moja namreč tega ne dela . . . še na zadnjem pregledu, ko sem bila je toliko zalaufala ultrazvok, da je preverila utrip in malo sem tudi videla pikico, ampak to je pa tudi vse. Nič drugega ni pogledala. :)

Da bom malo radovedna, ima katera že izbran voziček? In kakšne so vaše želje?

Lp user posted image

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 413
7.1.2014 14:40:01   
nabmat
zivjo!
Meni ti dnevi tolk hitro sibajo mimo. Se mal in bomo ze na polovici. Prva nosecnost se mi je pa tolk vlekla. Ta teden imam pregled, verjetno bomo sam srce poslusali, konc mesca pa morfologija. Trebuh mi je pa v enem tednu narastel, prav tako kg. Upam, da ne bo slo tko naprej. Pocutje je drugace ok.
Lepo se mejte!

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.1.2014 17:13:10   
bauko
trezka,

meni je nazadnje tudi samo na hitro srček poiskala in rekla, da je vse ok in to je bilo to, nič slikce ali kaj podrobnejšega. Je tolk hitro delala, da sem komaj sledila. Mičken sem bila razočarana, ampak po drugi strani pa je najbolj važno, da je vse ok. Je pa res, da že skoraj 14 dni čutim otročka, tako da mi vsak dan pove, da je še tam in da miga in da je vse ok. user posted image Morfologijo imam pa v začetku februarja.

Veliko vas piše o ogromnem trebuhu - tudi jaz ga imam! Pa čez praznike je šlo malo preveč kg gor, sem bila kregana pri ginekologinji. Upam, da se bo sedaj umirilo (ko ni več toliko piškotov in potic na vidiku user posted image ) in da ne bo več toliko deževalo, da se bo dalo čim več sprehajat na svežem zraku user posted image

(odgovor članu nabmat)
Neposredna povezava do sporočila: 415
7.1.2014 21:11:59   
moreta
Danes sem imela pregled pri G. Tudi meni je na hitro preveril utrip srca in sva se zmenila za morfologijo 7.februarja. Vse je bilo na hitro, rutinsko. Važno, da je vse v redu. user posted image

trezka: voziček imamo že doma od prvega otroka. Star je 4 leta je pa od Peg Perego Pliko P3 oranžno bež barve. Soliden. Če bi zdaj kopovala novega, bi verjetno vzela trikolesnika, ker greš lahko z njim povsod, tudi po makadamu in poljskoh poteh. Takrat smo gledali tudi to, da se ga da spraviti v prtljažnik avtomobila in je bil za moj mali avto v redu. Je pa še vedno kot nov in ne mislim kupovat drugega.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.1.2014 6:58:26   
yolly76
Jutro, dame! Kako ste? Jaz tako težko zjutraj vstanem iz postelje, prezgodaj mi je ob 5-tih, pa moj mož še ostane v postelji in je res težko.
Sama se na začetku nosečnosti nisem tehtala, začetek je bil pri ginekologu, sem se pa med božičnimi in novoletnimi prazniki pa doma in je pokazalo, da sem šla (če drži, bomo jutri videli, ko imam ginekologa) 5kg gor. Kar lepo. Se pa glih neki ne obremenjujem, ker rada jem. Sedaj imam že stotkouser posted image . Je pa zanimivo, da sem se sama od Božiča do novega leta zredila za 1kg, mož pa 3!!!user posted image .
Ja, pri nas je kar pestro, sestrca pa pričakuje julija in nosi dvojčka, ki tudi lepo rasteta, tako, da bosta imela dedo in babi kar dela.
Sama sem nazadnje tamalega videla 9.decembra, ko sem imela biopsijo, pa še to samo nahitro, ker je gledal lego posteljice in cel čas do jutri nič. Tako, da bom kar vztrajala, da bi rada videla, če se bo ginekolog kaj upiral, da ne bo delal ultrazvoka. Men že veliko pomeni, da mi pove, koliko je velik in če ustreza tednom. Drugače se mi je pa zdelo, da sem prejšnji teden čutila neko ščemenje v trebuhu, kar bi lahko bila pikica, ta teden pa kar nič. Tako da nevm, če ga že čutim. Sem pa 16t4d, pa nisem prvorodka. Bomo videli.
Aha, še voziček, ja. Sama še niti nisem razmišljala o njem, čeprav te firbec daje, kaj vse sedaj obstaja. Mi je pa prijateljica ponudila, da mi ga proda in mislim, da ga bom kar vzela, gre pa za Jaguar car 3v1.
Lepo se imejte, pa pazite na svoje pikice.

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 417
8.1.2014 19:47:03   
moreta
Pozdravljene user posted image !

Danes sem bila na AC v porodnišnici v Lj. Postopek sprejema in papirologije je kar dolg. Bilo nas je šest naročenih, vse smo prišle ob 7:30, AC pa sem opravila šele ob 9:30. Nato so nas odpeljali v sobo za počitek, kjer smo ležale dve uri in po prejemu odpustnega pisma in seznanitvijo z možnimi stranskimi učinki odpustili. Izvid dobim v roku 3-4 tednov. Moram rečt, da sam poseg ni boleč, samo vbod igle začutiš, po kakšni minuti pa je vsega konec. Zaenkrat se počutim dobro. Imam le malo napet trebuh, drugače ok. Počivam. Ležim na kavču in daljinec je samo moj. user posted image Mojega triletnega sina je za tri dni vzela k sebi sestra. Juhu! Čeprav ga že pogrešam....user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 418
9.1.2014 13:21:17   
Mandarina5
Pozdravljene nosečke,

Tudi jaz sem v torek opravila AC na kliniki v Dravljah (po dokaj slabem rezultatu nuhalne+DHT). Poseg sam ni boleč in je hiro mimo. Rekli so, da rezultate dobim po 14 dneh. Sedaj pa tudi jaz kraljujem na kavču:).

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 419
9.1.2014 16:26:16   
Mary2011
Živjo,

pa še jaz se oglasim. Včeraj imeli pregled in je naredila UZ in dobila sva slikico - pri nas na srečo do sedaj na vsakem pregledu dobila eno ali dve slikici, tako da sva zelo vesela teh slikic user posted image
Je pa res, da rabimo vedeti samo ali je z našimi pikicami vse ok ali ne in ali ustreza velikost glede na tedne v katerih smo user posted image  

Tudi mi imamo v februarju že morfologijo, kjer upam da se bo videl tudi spol user posted image

Glede vozička pa sem jaz že od začetka se zagledala v Bugaboo Buffalo - krasen voziček mi je, zelo je lep, funkcionalen, za vse terene - ne samo za pločnik, tako da bomo po vsej verjetnosti kar tega.

Lepo bodite

(odgovor članu Mandarina5)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.1.2014 8:17:58   
anschek
Jutro!
No sedaj sem pa tudi jaz popolnoma izbirisana iz FB. Hehe, te punce so res občutljive... No pa vsak po svoje. Meni so vsi ti forumi in skupine res za zraven in za popestritev ne pa smisel življenja. :)
V glavnem počasi stopam proti polnim 18 tednom in tudi otročka čutim vdno bolj... Še vedno kakšen dan več in kakšnega manj, ampak vedno je lepo ko me preseneti. ;)
Voziček imamo od prvih dveh pobcev in sicer maxi cosi mura 3 in bom kar tega še porabila. Se mu sicer pozna da je dal že dva skozi, ampak bo zdržal še tretjega.
Ta teden sem imela tudi jaz pregled. sva samo poslušali srčka,pogledali izvid lab in pritisk zmerli in je ok... Imam 31.1 morfologijo in komaj čakam. Seveda najprej da pogledajo dete če je vse ok, potem pa še spol! :) Me res zanima če je res punčka kot so nam na nuhalni rekli. Firbec sem, ni kaj.
Danes bom bol ležeča ker me nekaj boli grlo, upam da bo mož malo prevzel otroka.
Bodite lepo in božajte trebuščke.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.1.2014 12:22:50   
Anonimen
Punce brez zamere ampak kolk je videt ste ene na RR aktivne vsaj 2 x na teden, na FB pa se ene niste javile niti 1x na 14 dni ali več oz. Samo lajkale. V tem je razlika nobeden ne brise tistih ki se javijo vsak teden, tolk da si jih lahko spomnis kdo je od kod je ko kdaj komentira, ne pa da gledaš, kaj to je katera nova ko se oglasi po 1mesecu. Ene so na bolniški, druge brez službe tretje pač folgajo vse zraven otrok, gospodinjstva in tud 12 urne službe. Zato pač ne vidim smisla da se zarad tega gledamo postrani. Pač so se postavila neka splošna pravila, da lažje sledimo in tako se tudi bolje spoznamo - v smislu ko katera kaj napiše oz. Vpraša ves kdo je kaj pričakuje itd... Tako smo bolj domače in povezane. Enim pač prepoznavnost ne ustreza, nočejo o sebi razkriti vec... Slik, kaj počnejo, kolk imajo otrok... Me pa se imamo namen druzit tudi izven FB...srečanja in podobno....

Vsem vam zelim lepo nosečnost.....in zdrave otrocke.... Pa brez sekiranja.....

(odgovor članu bauko)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
12.1.2014 16:13:54   
Anonimen
No sej, pac mejte svojo zaprto domaco skupino. Sama sem ze od prej eni drugi skupini in tudi ce se en mesec ne javis in ne objavljas slik, te noben ne gleda postrani. Pa vse lepo funkcionira. V skupino junijk sem se oglasala, samo enostavno mi ni pasal ta pritisk, da se moram nujno javljati in sem sla ven. Upam, da bomo vsaj tuki aktivne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
12.1.2014 16:23:46   
anchy82
Js pa ne bom nič pod anonimno pisala. Pač ste me zbrisale iz skupine, kljub temu, da sem 1x na teden pa le kaj napisala, o sebi sem tudi kaj napisala - kolk otrok imam, kaj delam, kaj sem po poklicu... Ampak ker ste res raje zaprta skupina, ki bo na koncu štela tam 5-10 članic, ste me raje zbrisale. Pač imate več časa kot ga imam jaz, in si je ena od članic celo toliko časa vzela, da je ugotovila kdo sem - nič hudega, saj sem svoje objave vedno objavljala s svojim nickom. Nič zato, ne bom se sekirala, ker se nimam zakaj - uživam v nosečnosti, z družino, z delom, ki ga opravljam in to je to! Sem pa vesela, da se z eno od izbrisanih članic le lahko kaj normalno pomenmo, ne sam slikic objavljamo in če bi rada še katera kaj tako napisala, se lahko tudi pod zs na rr zmenimo user posted image Sej je bil tudi prvi namen druženja na rr in ne na fb. Ko sem rodila avgusta, smo se punce na fb dobile v skupini šele po rojstvih naših otročkov in še danes super funkcioniramo, si pišemo tegobe, radosti starševstva, partnerstva in vsega kar sodi zraven!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.1.2014 19:50:26   
coala
Oj punce tudi meni osebno je bolj všeč tukaj,sicer se zlo poredko vključujem( ne vem,mogoče zaradi strahu,da bi šlo kaj narobe),ampak redno spremljam in berem.Tudi jaz zdaj kavčkam po AC upam da bo vse vredu ker imam kr precej napet trebuh in tu pa tam kakšen krč,pa to je verjetno tudi ker zdaj pač tolk bolj počivam,pa ker se pač vse bolj širi,pa tud nisem več med najtamlajšimi :-).Želim,da bi nam vsem uspelo pripeljat naše otročke do konca user posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?