nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ka3ca Ojla junijke :) Evo, še ena nosečka se vam javlja :) Sem iz obale, 29 let, 1. nosečnost... sem v 10. tednu, predviden datum poroda pa nekje 19.6. (na prvem pregledu mi ginekologinja še ni dala datuma, tako da sem si ga kr sama določila po tabelah :) Če ne pa sem super, malo slabo mi je bilo samo po folni, zdaj niti ne več toliko... utrujena pa tudi nisem več tolko, kot na začetku, ko sem kar v službi zaspala za mizo :) Me pa zanima, če ima katera težave/izkušnje z glivičnimi oz. bakterijskimi vnetji? mene spremljajo že od začetka pa sem skozi pri ginek... z vsakim zdravilom se stvari malo umirijo, nikoli pa čisto ne izginejo... Lep pozdrav vsem! A slučajno uporabljaš dnevne vložke? Jaz sem jih ukinila, raje večkrat zamenjam perilo, uporabljam izključno milo za intimne predele in morem potrkat, da je za 100 % bolje. Včasih sem bila na istem kot ti. Aja, pa bombažno perilo, da koža diha. IZVIRNO SPOROČILO: brioš Lara10 cestitke...juhejj:) pa kako veliki ste ze.:) Jaz sem imela danes celo stalo glede nuhalne. Na sihtu so se mi najavili eni obiski in evo klicem da mi prestavijo nuhalno. Urh je imel vse zasedeno do 26, torej odpade. Poklicem za foro Pusenjaka in dobim uro jutri zvecer..tako da me kr rahlo zivcki dajejo. Se nekaj, boste ve dale kri? V prvi nosecnosti se vedela nisem zato... Jaz sem dala kri, oz. v bistvu je bila to skoraj ena mala krvodajalska akcija. Ej, a ma na nuhalni se že vidi spol? Zdaj je pa še mene prijelo, da bi šla . Jaz sem trenutno v desetem tednu, naslednji pregled pri G imam naslednji teden (28.11.). Že komaj čakam. V bistvu komaj čakam, da bom v 12. tednu, da že končno lahko povem ostalim. To je res najhujše obdobje. Veš da si , pa se po možnosti ne počutiš ok, pa ne smeš alkohola, ne smeš določenih fizičnih obremenitev, določena hrana smrdi, pa vseeno ne sme nihče pogruntat. Tako da, ja, komaj čakam, dapreteče prvo tromesečje.
|