|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
19.11.2013 9:06:08   
sasa89
Hellooo..evo še mene :) pdp 10.6. , nuhalna 27.11. 1user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.11.2013 9:36:34   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: ka3ca

Ojla junijke :)
Evo, še ena nosečka se vam javlja :) Sem iz obale, 29 let, 1. nosečnost... sem v 10. tednu, predviden datum poroda pa nekje 19.6. (na prvem pregledu mi ginekologinja še ni dala datuma, tako da sem si ga kr sama določila po tabelah :)
Če ne pa sem super, malo slabo mi je bilo samo po folni, zdaj niti ne več toliko... utrujena pa tudi nisem več tolko, kot na začetku, ko sem kar v službi zaspala za mizo :)
Me pa zanima, če ima katera težave/izkušnje z glivičnimi oz. bakterijskimi vnetji? mene spremljajo že od začetka pa sem skozi pri ginek... z vsakim zdravilom se stvari malo umirijo, nikoli pa čisto ne izginejo...

Lep pozdrav vsem!

A slučajno uporabljaš dnevne vložke? Jaz sem jih ukinila, raje večkrat zamenjam perilo, uporabljam izključno milo za intimne predele in morem potrkat, da je za 100 % bolje. Včasih sem bila na istem kot ti. Aja, pa bombažno perilo, da koža diha. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Lara10 cestitke...juhejj:) pa kako veliki ste ze.:)
Jaz sem imela danes celo stalo glede nuhalne. Na sihtu so se mi najavili eni obiski in evo klicem da mi prestavijo nuhalno. Urh je imel vse zasedeno do 26, torej odpade. Poklicem za foro Pusenjaka in dobim uro jutri zvecer..tako da me kr rahlo zivcki dajejo. Se nekaj, boste ve dale kri? V prvi nosecnosti se vedela nisem zato...

Jaz sem dala kri, oz. v bistvu je bila to skoraj ena mala krvodajalska akcija. user posted image

Ej, a ma na nuhalni se že vidi spol? Zdaj je pa še mene prijelo, da bi šla user posted image .

Jaz sem trenutno v desetem tednu, naslednji pregled pri G imam naslednji teden (28.11.). Že komaj čakam. user posted image
V bistvu komaj čakam, da bom v 12. tednu, da že končno lahko povem ostalim. To je res najhujše obdobje. Veš da si user posted image , pa se po možnosti ne počutiš ok, pa ne smeš alkohola, ne smeš določenih fizičnih obremenitev, določena hrana smrdi, pa vseeno ne sme nihče pogruntat. user posted image Tako da, ja, komaj čakam, dapreteče prvo tromesečje. user posted image

(odgovor članu ka3ca)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.11.2013 10:48:44   
Anonimen
Hej!

Sasa89 . . . midve imava pa približno enake datume. :) Sicer je po izračunih ginekologinje PDP 11.6 , ampak glede na moje cikle in velikost ploda po UZ pa 10.6. in tudi nuhalno imam 27.11. . Komaj čakamo, a ne?

A ima katera občutek, da si bo pa počasi morala kupit kakšne nosečniške hlače ali kaj podobnega? Kaj pa lušti nabave za dojenčka?

Joj . . . ta vnetja so res en hudič. Jaz sem jih sicer imela na začetku, ampak se je vleklo 3 tedne, je bilo skor za znoret. Upam, da se mi ne bo preveč ponavljalo in da se boš tudi ti ka3ca čimprej rešila tega.

Na nuhalni se pa že lahko vidi spol ja - ne pri vseh, pri skoraj večini pa. Je katera od punc tukaj, ki pa spol otročka noče vedet?

Lp, anonimnauser posted image

(odgovor članu nyna84)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
19.11.2013 11:51:07   
RIKEC
Te razumem brioš, da te skrbi za danes. Tud jaz sem že vsa zaskrbljena, pa imam do nuhalne še skoraj teden dni. Stresno je tole, ja, ampak bomo preživele, smo močnejše, kot si sploh predstavljamo!!!!

A skupina na FB že deluje? Kak se pa pride do nje?

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.11.2013 18:37:58   
ajšek
zdravo user posted image kako ste?

jaz sem imela danes NS in izvidi so super, veliki smo že 5,74 mm. bila sem res zelo zadovoljna v grosupljem, ne vem zakaj že prvič nisem šla tja, ker je bila razlika očitna. rok ostaja 2.6. in sem prav vesela, da je ta stres za mano..

tako sem vesela in prav vsem vam želim enako! user posted image

no po pregledu sem pa seveda še mogla zavit po ene hlače, iskala sem vse raztegljivo, ker na jeans in takšne oprijete stvari sploh ne pomislim več user posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.11.2013 20:03:30   
RIKEC
Super, ajšek. Lepa novička.

Raztegljive hlače, ja. Jaz jih nosim že kaka dva tedna, ker mam tak trebuh, kot da sem v šestem mesecu. No, saj sem vesela trebuščka in se ga kar ne morem nagledati:)

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.11.2013 20:12:14   
ajšek
no meni se tudi pozna kot prvič v 4,5 mesecu..je že zelo očitno user posted image no saj so lepi bušiji ampak jaz se prav bojim, da bo tako velik kot prvič. pridobila sem 20kg, prav tako imela rok junija in po tisti vročini ni bilo prav nič prijetno. prav nerodna sem bila user posted image

čakamo še na brioš, da sporoči dobre novičke iz NS user posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.11.2013 20:26:17   
RIKEC
Tudi jaz si ne predstavljam, kak bo moj trebuh dejansko zgledal čez nekaj mesecev, če je že zdaj tako velik...Sem prvič tako daleč z nosečnostjo in je vse to novo zame, tako da se bom očitno morala pustiti presenetiti:)))

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.11.2013 20:37:36   
megyboznik
Ah, trebuški, moj je tak, k bi bla v 6. mescu.....Moja mami me je že pred dvema tednoma "odkrila", doma pa še ne vejo, al pa nč ne upajo vprašat, ker pač nase navlečem najbolj razvlečene majice :P Pač kr naj sami pogruntajo, js nem nč pravla, ker nismo glih v briljantnih odnosih s taščo in tastom, tko da ja.......Bo treba it v nabavo cotk, ja....Najhuj je, k bom rabla novo bundo, al pa plašč, sj mi starega nč ne bo prov :S

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.11.2013 21:48:34   
seed
jst sm tud učer kupla ene hlače v DMu, sm bla čist navdušena k sm dobla take lepe, bl moderne ;) sicer una ''vreča'' je še prazna, sam bo že hitro pršlo za mano... drugač pa se tega ogromno dobi rabljenga pa lepo ohranjenga, tud na fb-ju je ena stran nosečniška oblačila za srečke nosečke al nek podobnega, in so lepe stvari gor, pa tud ne tok drage :) k lih kakih 100€ dat za plašček se mi zdi bv :) pa ni nujno da bo koristiv za več nosećnosti, men iz prve nosečnosti nobene hlače niso prou :( :D veselo nakupovanje ;)

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.11.2013 7:12:36   
brioš
Dobro jutro...

ste se razpisale včeraj, čestitke user posted image  Jaz sem prišla tako pozno domov, sem šla direktno v posteljo.
NS je za mano,  izvidi super za mojih 30 let : ) NS : 1,2 razmerje 1 : 4406. Boljše kot je bilo pri 26 letih, v 1 nosečnosti. Veliki smo 5,76 cm ( PDP je bil 1.6.13 - ampak predvidevam, da bo ostalo pri moji G 6.6.13 ). Vam pa povem pri Pušenjaku res super izkušnja, profesionalno in sproščeno ( ni mi škoda € ). Imam še občasne rjave izcedke, razložil kako in kaj, ter sproščeno naprej. Uglavnem super dan je bil za nama. Aja spola pa ni hotel pokazati. Dvakrat je pritisnil na trebuh, se je tamal7a razburil, nogice pa ni hotel dati narazenuser posted image

Kar se tiuše trebuščka in kg. Glede kg sem še na istem, ampak trebuh...marička je velik. Počasi moram v nabavo cunj, ampak se mi zdi prav pretirano kakšne so ceneuser posted image  No neki bomo že skombiniral.

Počasi se bom tudi jaz prestavila na FB, ste tam že aktivne ?

< Sporočilo je popravil brioš -- 20.11.2013 7:14:37 >

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.11.2013 7:40:24   
yolly76
Helo, bejbike.
Dolgo se že nisem oglasila. Počutje odlično, tako, da me je včasih kar strah, da je vse skupaj minilo. Super za nuhalno, brioš. Sama imam 9.12. horionsko, vendar sem zastavila vprašanje Pušenjaku na forumu, kaj si misli o tem, sicer je pohvalil, je pa predlagal preko nuhalne pregled lege same posteljice. Tako, da sem se odločila, da grem samoplačniško še na nuhalno in sem se naročila tudi k njemu. Imam jo 3.12.2013 in tudi pričakujem, glede na njegovo storkovnost, en lušten pregled. A te cene, ki so napisane na njihovi internetni strani držijo - sam pregled 60€, s CD-jem pa 75€??
Hja, moj buši pa tud ogromen. Itak sem imela v prvi nosečnosti velikega, saj sem nosila dvojčka. Doma me otroc še nekak niso pogruntali, povedala še nisva, ker bo šlo potem to takoj naprej. Bi le rada, da se opravijo določene preiskave in da gre kritičen teden mimo. Vglavnem, veva samo midva. Bom pa mami povedala, ona si zasluži, ker mi vedno stoji ob strani in imam že kar malo slabo vest, da ji še nisem povedala.
Lepo se imejte

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.11.2013 7:47:08   
brioš
Yolly76 koliko si stara, če smem vpr. ? Meni za horionsko ni nič omenil Pušenjak. Vprašala sem ga tudi glede DHT pa mi je odg, da glede na vse podatke res ni potrebe. Mu zaupam tako, da se nisva odločila. Je pa cena 75€ s CD jem, nuhalna 60€.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.11.2013 8:22:43   
RIKEC
Super, Brioš! Res lep novičke.

Mate srečo, da mate Pušenjaka blizu, če bi bla bližje bi tud jaz šla k njemu, zdaj se pač preko foruma obračam nanj in res ažurno odgovarja. Kaj ti je pa rekel glede rjavih izcedkov, zakaj še kar trajajo? Pri meni se tudi še vedno občasno pojavijo.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.11.2013 8:38:39   
brioš
oj, ja sj do Pušenjaka mam jst 45min :) ni ravno blizu, ampak se splačauser posted image  Ja reku je da naj uporabim kakšen nožnični antiseptik, da pač se PH nazaj vzpostavi. Pač ne vejo od kaj pridejo, saj veš tistih 50% ni omenil. Pozitivno, mirno naprej..vsak dan pa smo bližje cilju. Tudi tebi se še pojavljajo. Ma pri meni je blo 1t ok, včerej pa spet rahlo. Pa se mi zdi, da od stresa.

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.11.2013 11:12:26   
Arwen_84
Pozdravčke,

jojj... se tej tedni oz. dnevu tudi tako vlečejo...skoz me malo slabi (ne ravno za bruhanje) ampak občutek je katastrofalen. Tudi zaspana sem 100/h...zvečer pa težko zaspim. Nič jasnouser posted image . Še vedno imam zelo nizek pritisk - ne naraste nad 94/63. Vsake toliko imam zato vrtoglavice...no, gin mi je po telefonu rekla, da lahko grem do osebnega zdravnika, itd...ampak ne mislim jemat ničesar dokler res nebi bilo kaj hujšega. Tako, da zdaj rešujem tako da čimveč počivam in se uležem, če le lahko....s 19m je to sicer malo težje, a greuser posted image . A pozna katera kakšno drugo pomoč? Prehranski dodatki, itd?

OBLAČILA: jih imam od prve user posted image , tko da ne mislim ničesar kupovat...pa tudi trebuh se mi še tolko ne vidi, da bi že začela...zvečer sem edino napihnjena ampak takrat sem tko v pižami. NAKUPI ZA OTROKA:imamo že vse in še preveč. Nobenih večjih nakupov tokrat...edino tistii ''buggyboard'' si bomo omislili, da si bo starejša lahko noge odpočila na kakšnem vozičkanju...

AG:jst sem prvič slišala v 15.tednu utrip...prve bricike pa v 18t. Prvič sem bla ful pridna in vse pisala v ''nosečniški planer'', tko da zdej za nazaj pogledam kako pa kaj '''sledi'':)

Naslednji pregled imam komaj v 13t1d in že kar ne morem odštet teh dni...potem sledi v 17t (THT test), 20t (morfologija), itd...tko, da bomo na spol čakali nekje do začetka feb.

ka3ca, seed: jst sem tudi iz obale (koper)

Uživajte in bodite v cvetjuuser posted image

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.11.2013 11:50:00   
yolly76
Brioš
stara sem 37 let. Men je moj ginekolog svetoval horionsko in glede na leta mi pripada na napotnico. Nisem pri Pušenjaku, njega sem samo preko foruma spraševala, kaj si o tem misli. Pa mi je predlagal še nuhalno, sem rekla, ok, zakaj pa ne in se naročila k njemu, ker so same pozitivke slišat o njemu. Sama tudi nimam blizu do Dravelj, ampak mi za dober nasvet in dobro obrazložitev, ni škoda ne časa in ne goriva.

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.11.2013 12:14:48   
brioš
Yolly76 boš videla ne bo ti žal poti in str. vožnje do Pušenjaka. Meni je blo profesionalno, odgovoril pa mi je na vsa tudi za njega verjetno butasta vpr. Držim pesti, da dobro opraviš.

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.11.2013 13:04:24   
sasa89
Joj men ni nič več prav.. tako da že nosim nosečniška oblačila ;) +5 kg pa nam manjka še en teden do nuhalne.. je pa res da sem cca mesec dni pred zanositvijo nehala kadit, in da sem bila reeees zeeeeloooo lačna skos ;)

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.11.2013 15:37:01   
ka3ca
Heej,

hvala punce za vaše odgovore, jaz upam, da se bodo ta vnetja malo pomirila... zdaj sem dobila eno tretje zdravilo, pa upam, da bo to pomagalo...
Sem pa tudi zelo vesela za vse, ki ste že opravile nuhalno :) sem vam kar fouš... jaz jo imam komaj čez 3 tedne in sem res že nestrpna...
Yolly 76, te prav razumem - jaz tudi včasih razmišljam, če sem sploh š enoseča, ker mi nič kaj ne fali... pa tudi energije imam že kar več, kot na začetku, tako da je super :)
Mi pa tudi meni že raste trebuh (čeprav se na kilah sploh ne pozna), tako da bom morala počasi razmišljat o nosečniških hlačah... za majice pa ne mislim komplicirat... si bom kupila kakšno številko večje pa bo dobro za en čas :)

Arwen_84 jaz upam, da se ti bo stanje hmalu izboljšalo in boš lahko začela uživat... žal problemov s pritiskom nimam, tako da ti tudi ne znam kaj dosti svetovat... tudi jaz sem iz Kopra - lahko se dobimo na kakšni kavici, skupaj s seed, če sta za :)

Pozdravčki vsem :)

(odgovor članu sasa89)
Neposredna povezava do sporočila: 345
21.11.2013 7:56:32   
xsandrax
Pozdravljene!  user posted image

Naj se vam še jaz pridužim. Smo v veselem pričakovanju, vse do 26.6.2014, ko imam PDP. Z malo pikico je vse ok, srček veselo bije.  user posted image 19.12.13 imam pregled nuhalne svetline. Sicer gre pa za 1. nosečnost, stara sem pa 27 let.

Čestitke vsem ostalim nosečkam!! *komaj čakamo junij* :)

Lep dan!

(odgovor članu ka3ca)
Neposredna povezava do sporočila: 346
21.11.2013 10:27:23   
nikkybo
Vaa, ko berem... čestitke za dobre rezultate na NS... jaz še čakam, skor 3 tedne-jaooo, kok se vleče
Sploh ne morem verjet koliko so že veliki 5, 6 cm...rastejo s svetlobno hitrostjouser posted image
Men je včeraj prišlo tako slabo, najprej pred vrtcem, potem pred pekarno...upam da me ni noben vidu:-)user posted image
A je katera mogoče na estimi?

(odgovor članu xsandrax)
Neposredna povezava do sporočila: 347
21.11.2013 10:48:52   
prvicmami
Pozdravljene!

Še jaz se javljam... tudi midva bova drugič zibala, in sicer 29.6.2014.

Tudi jaz imam občutek kot da imam trebuh že za 6 mesecev, ne šele za 2. Čakamo nuhalno svetlino, ki bo 16.12., drugače pa nimam občutka kot da sem spet noseča, razen te prisrčne "slabosti", ki je iz prve nosečnosti skoraj ne poznam. Pri drugi se mi pa zdi, da imam non stop težek želodec, da o različnih vonjih sploh ne govorim.

Drugače pa imava doma že enega 13 mesečnega navihanca. Si ne predstavljam kako bo potem, ampak z voljo se vse da.

Srečno vsem :)

< Sporočilo je popravil prvicmami -- 21.11.2013 10:49:09 >

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.11.2013 11:30:49   
nikkybo
uuuu, vsak dan nas je več! pozdravljene vse noveuser posted image user posted image

Tudi meni se že malo pozna trebušček, sploh proti večeru, občutek pa kot bi se fulll najedla. Tako da komaj čakam da pridem domov in si odpnem gumb ali se preoblečem...
Ko sem to omenla mami je rekla da pretiravam in kakšna bom v 9 mesecu! in sem si mislla:sam res..
Čeprav se fulll pozna, v 1 nos.sem nosila navadne hlače tam do 16-17 tedna, sedaj me pa na začetku 10 že vse tišči...noro
A lahko še spite na trebuhu? Jaz zvečer sploh ne morem mam občutek da mam žogo v trebuhu, zjutraj se pa zbudim na trebuhu in je kot nič, pa se kar mal ustrašim...

(odgovor članu prvicmami)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.11.2013 18:55:35   
Arwen_84
Punce katera je zdaj v FB skupini in lahko dodaja nove članice? Veliko jih sprašuje ...odgovora pa nobenega. Lahko nardim novo...no, jst sem malo več za pcjem pa bo lažje spremljat stvar.

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?