|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
7.11.2013 12:01:51   
brioš
Jaz sem razmišljala, da bi si kupila Angelsound...pa ne vem ?? Izkušnje ?

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.11.2013 12:11:23   
lara10
Briošuser posted image
Skoraj z vsaki postom me nasmejiš do koncauser posted image
Kot da bi brala moje misliuser posted image mogoče pa jihuser posted image

user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.11.2013 12:21:07   
brioš
:) zakaj ? Mogoče pa zdaj ko sem će skoraj 4t doma, odkrivam nove sposobnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.11.2013 12:23:51   
lara10
Res, ne morem vrjet, da vsaka misel, ki se mi poraja, da bi kaj napisala, malo pred tem objaviš ti. user posted image
Mogoče sva pa telepatsko povezaniuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.11.2013 12:24:43   
brioš
user posted image user posted image nikoli ne veš. Se pravi kupujeta Angelsound ?

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.11.2013 12:42:59   
yolly76
dariva: sama niti nisem razmišljala o biopsiji, ampak ves čas samo o nuhalni. G je rekel, da je cena biopsije 1500 eur, nuhalne pa 70 eur in če tle opazim razliko med količino in točnostjo same preiskave. Saj AC je nekaj podobnega, sicer je tle 0,5% možnosti splava, ampak, da se jih večina odloči za biopsijo. Zdaj niti ne razmišljam o čem drugem.

Samo, punce, moja prva nosečnost je bila pred 15-timi leti, ko praktično nisi imel v roke vzet kaj drugega, kot revijo Mama, pa še kakšno knjigo iz knjižnice, kje kakšen internet, pa mlada naivnost. Splo se ne spomnim, da bi tako štele te tedne nosečnosti. Vem, kdaj je bil dan D in to je bilo to. Kako se sčasoma res vse spremeni. Bom pa odkrita, da več, kot prebereš na forumih, bolj te skrbi, bolj vse premlevaš, iščeš takšne in drugačne opcije, razglabljaš, kaj so ti znaki pri tebi in oni. Takrat pa, kakor je bilo, je bilo. Pa smo ravno tako pregurali.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.11.2013 18:48:35   
dariva
Jaz tudi razmišljam o Angel Soundu. Če bi se kaj slišalo pred 13 tednom, bi ga zagotovo že imela doma... Pa se mi je v prvi nosečnosti zdela ta zadeva ful bedarija, češ zakaj bi te rabil to... Zdaj pa se mi že meša od vseh teh črnih misli, kaj pa če...
Yolly76, res je tako, manj kot veš, boljše je. Ampak, če imaš že kakšno negativno izkušnjo za seboj, enostavno ne moreš ven iz tega... Vsaj moja izkušnja je taka... Prva nosečnost je bila čisto brez vsakih problemov, sploh vedela nisem, da sem noseča... Tudi drugič je bilo enako, počutje super, sploh nisem pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Potem pa na prvem pregledu šok... nisem nič krvavela niti imela nobenih slabosti... nič... potem pa je šlo samo še navzdol in na koncu napotnica za splav, ker je otročku nehalo biti srce...

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.11.2013 9:16:43   
moreta
Pozdravljene punce!

Sem nova med junijkami. V torek sem imela prvi pregled, ki je potrdil nosečnost. user posted image  PDP imam 16.6.2014.
Drugače sem pa stara 37 let in že imam 3,5 let starega sina.

Glede počutja pa tako: stalna utrujenost, zaspanost in slabosti. Če sem lačna, mi je slabo, če sem sita, mi je slabo... tako da groza. user posted image

Glede preiskav pa tako: G mi je dal napotnico za NS in dvojni presejalni test. Pravi, da krije zdravstvo. Biopsije sploh omenjal ni, za AC pa se bova verjetno menila, če bo izvid NS slab.

Uživajte!

(odgovor članu dariva)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.11.2013 10:10:43   
yolly76
Uuuu, super, kolk nas je "starih" nosečk, pa nismo prvorodnice. To bomo mele zdaj carteke, kaj? Samam imam včasih kar malo slabo vest, da bom imela sedaj bistveno več časa za otročka, kot sem imela v mladosti, ker si še ustvarjaš dom, gradiš hišo, službe so bolj tako, tako. Bomo videli, vsekakor se zelo veselim.

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.11.2013 11:50:27   
Anonimen
Pozdravljene punce tudi jaz imam rok junija in tudi jaz imam že enega otroka 19 let.Sama sem 40+.Tudi jaz sem prvo nosečnost doživela kot da ni nič,ni blo tolk teh pregledov interneta in se nisem tolk obremenjevala kot se sedaj :-).Sem pa noseča 9 tednov in 3 dni,Me je pa včeraj zelo bolelo v trebuhu spodaj in v hrbtu in čutim še danes nek pritisk kot da mi pritiska ,da bi morala it na veliko potrebo,Grozno me je strah vseh teh bolečin saj se jih od prvič ne spomnim in si ne želim da bi šlo kaj narobe,tudi v trtici me boli.Kaj menite?Bila bi vesela vsakega tolažilnega odgovora :-)

(odgovor članu yolly76)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
8.11.2013 12:20:50   
yolly76
Ja, Anonimna bejba, prvo, kot prvo, naj te potolažim, da nam EMŠO tud trka na vrata. Telo se že tako počasi pripravlja na raznorazne tegobe in obolenja, potem je pa tu nosečnost, katera je zelo obremenilna, se pa čuti vsaka nepravilnost. Ampak, z optimizmom naprej. Dokler imaš vse na mestu in si zdrava, boš tudi to prebrodila. Saj pa sama vidiš, kaj ti odgovarja in kaj ne. Noseče smo - ne bolane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.11.2013 15:44:12   
nyna84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podatki:
PDP: nick, starost, kraj, katera nosečnost po vrsti, število otrok (spol in starost)

30.5.2014
biskvit, 1.user posted image

----------
1.6.2014
Anonimen, 3.user posted image , 1user posted image (user posted image 2,5)
lara10, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3,5)
elevitka 34 let, MB

----------
5.6.2014
dariva, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3)

----------
8.6.2014
Lučka84
NegraM, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)

----------
10.6.2014
Srečkaaa, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)

----------
11.6.2014
Anonimna user posted image , Štajerska

----------
12.6.2014
Anonimen, 1.user posted image

----------
15.6.2014
Betija

----------
16.6.2014
moreta, 37 let, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3,5)
Anonimen Auser posted image A, 29 let, obala, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 1,5)

----------
18.6.2014
no_name1, 29 let, 4.user posted image , 3user posted image (user posted image 6, user posted image 2 in user posted image 1)

----------
20.6.2014
nyna84, 29 let, GO, 3.user posted image , 2user posted image (user posted image 9 in user posted image 5)

----------
21.6.2014
mghope, 28 let, LJ, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 16m)
yolly76, 2.user posted image , 0user posted image

----------
23.6.2014
sipa

----------
24.6.2014
kokica87

----------
25.6.2014
megyboznik, 3.user posted image , 2user posted image (user posted image 2, user posted image 1)
pika555, 3.user posted image , 0user posted image

----------
XX.6.2014
Anonimen, 40+ let, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 19)
pupika29 30 let, KR
naty87, 25, NM
K12345678, 32 let, Škofja Loka, 2.user posted image , 0user posted image
Anonimen, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 2)
tnina, 2.user posted image , 1user posted image (user posted image 3)
anschek, 3.user posted image , 2user posted image
ajšek
Mystical
jasy, 2.user posted image , 1user posted image (6let)
RIKEC, 2.user posted image , 0user posted image

----------
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- mama.si
- nosečnica.si
- babybook.si
- noseča.com
- pregnancy.org
- bibaleze.si
- bambino.si
- mojezdravje.si
- parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1
- dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 8.11.2013 15:50:47 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.11.2013 15:48:09   
nyna84
Evo, naš seznamček. user posted image Trenutno sem nas naštela 32 (tiste brez podatkov sem izpustila)

Prosim, da preverite svoje podatke, ker sem lahko kje tudi kiksnila ali pa katero izpustila.
Punce, ki ste čisto spodaj, sporočite prosim PDP, da vas lahko pravilno razvrtim v seznam.

Bomo pisale tudi preglede (datum in kateri po vrsti je)? Bi še kaj drugega spremljale? Št. pridelanih kg? user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.11.2013 16:49:42   
tnina
Pozdravljene,

super seznamček, jaz se vam sicer javljam zelo poredko, ampak vas redno berem, prvi pregled sem že imela in imam PDP 15.6.(prosim, če ena doda moje podatke, kr sem jaz zelo nevešča pri tem )
:) Pri prvem sem imela PDP 20.6 in sem potem rodila 9.6 tak, da če bo malo sreče, bo naš velik korenjak za svoj četrti rojstni dan postal bratec :)
Za nuhalno sem se že naročila in jo imam 3.12. drugi pregled pa imam komaj 23.12. uf kje je še to. kaj pa ve?

Se pa počutim zelo slabo, glavobol in slabost sta prisotna vsakodnevno...upam da to čimprej mine.

No nosečke želim vam lep vikend, tiste z problemi pa upam da se čimprej porihtate.

LPuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.11.2013 17:44:49   
ajšek
o kako ste pridne čveke user posted image pa še tako lep seznamček user posted image

najprej brioš user posted image za pregled, sem rekla da bo vse ok user posted image

jaz sem imela pregled v sredo in smo bili veliki 33mm. upam, da bo še naprej potekalo vse ok, zaradi krvavitve sem še zmeraj v strahu. NS imam 19.11., naslednji pregled pa 28.11.
zaenkrat gledamo rok po UZ, ki je 2.6.2014, je pa to moja 2user posted image , imamo že doma enouser posted image user posted image

se vam javim še kaj, ko bo več časa..lepo se imejte!

(odgovor članu tnina)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.11.2013 17:47:24   
Sladkiš

IZVIRNO SPOROČILO: moreta

Glede preiskav pa tako: G mi je dal napotnico za NS in dvojni presejalni test. Pravi, da krije zdravstvo. Biopsije sploh omenjal ni, za AC pa se bova verjetno menila, če bo izvid NS slab.

Uživajte!

Spet uletam v vaš forum, upam da ne bo kera jezna user posted image . Vsake toliko uletim tudi v katere druge "mesece" user posted image .

Želim samo to povedati, da Moreta pozanimaj se kako je s temi napotnicami. Kolikor sem jaz prebrala razne izkušnje oz. forume, mislim, da ti glede na starost pripada ali napotnica za NS+DHT ali pa za AC oziroma biopsija horionskih resic. Tako, da je za razmislit, če ne bi raje NS plačala (cca 100€) in potem v primeru slabega rezultata šla na napotnico na AC (cca 500€). Nočem te na nič napeljevati, ampak sem ti želela samo seznaniti s to možnostjo. Mislim, da je tako. Malo še preberi kje na netu. Pa brez zamere...user posted image

Lepo se imejte in lep vikenduser posted image

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.11.2013 17:51:56   
RIKEC
Tud jaz prosim, če lahko katera dopolni moje podatke. Glede na punkcijo sem si na netu izračunala datum poroda, ki bi naj bil 02.06.2014. Ginekolog pa mi PDP še ni določil.

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.11.2013 19:27:47   
Arwen_84
Zdravo...no, moje anonimnosti je lahko konec:) Sem prej pisala kot Auser posted image A (lahko se popravi seznam).

Sem iz prvega pregleda (8t4d)...srček eden viden, lepo bije...plod velik 17,3mm. Dobila sem posnetek (lahko plačaš za vse UZ) in slikico, tko da super, da je vse tko kot mora biti...naslednji pregled v 13t1d komaj.

V glavnem...NESPEČNOST: ena je spraševala glede naravne metode...jst tudi slabo spim...predvsem težko zaspim, potem se še tamala zbudi in spet rabim 1h. Prisegam na homeop. granule Kamilco (C30) in me nekako umiri...lahko samo psiha, boh...pa tak daleč nima niti veze.

ANGEL SOUND: ga imam in ga ne dam za noben dnar. Sem čula srček od 14 tedna dalje...in nama je polepšal marikateri večer...čeprav je bil otrok ful aktiven sem zvečer uživala, ko sem se pomirla z zvokom bitja srca. Poleg vsega pa sem v 22t po SO močno zakrvavela a ker se je slišal srček sem bla sigurna da ni SS in da je vse ok...tko, da mi je tam rešil pol življenja, če ne celega...in imela sem prav. Kupla sem rabljanega in poleg vseh res neumnih nakupov (predvsem za otroka) je to eden izmed najboljših.
NS: nisem šla prvič in nebom šla niti drugič...sem se odločila za trojni presejalni test, ker je občutlivejši, natančnejši...(pa tudi UZ mi takrat nardi). Stane pa pri nas 95€, tko da ni poceni špas(NH je menda nekje isto?!).

Danes me je usekalo v križu, tko da komaj hodim, ker sem čudno tamalo dvignila...kaj šele bo, ko bom imela buščiuser posted image ...verjetno bo treba kar malo pazljivosti.

Držte se, uživajte vikend...pozdrav iz primorske!

< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 8.11.2013 19:32:08 >

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.11.2013 19:44:52   
brioš
Evo mene iz danasnjega pregleda. Velikj smo 30mm, PDP 6.6.13, sladkor, voda, kri ok, ostali rezultati toksa itd. pa v drugem tednu. Naslednji pregled 20.12, na nuhalno pa se moram prijaviti. O hematomu pa ni vec ne duha, ne sluha...koncno:)

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 244
8.11.2013 20:23:00   
Arwen_84
Aja, pa še nekaj...sem bla tudi v labu (kri)...ma kje je fora, da delajo stalno test za tokso, če sem bla v 1user posted image pozitivna (pač imela protitelesa, kar pomeni, da sem jo že prebolela in da se ponovno ne morem okužit)?! Za cuker pri nas nardijo šele v enem 24 al 28 tednu...
NIZEK PRITISK: s čim si ga lahko dvigneš? Meni se fulkrat vrti...izmerjenega imam nizkega (95/68)...danes mi ga na pregledu ni merila jst pa sem v vsej vnemi pozabla vprašat kako to. Kava mi sicer pomaga a več kot 1x /dan je ne mislim pit. Ne bi rada prišla do točke, da bi mogla kakšne tablete zato jemat...
ŽIVALI: tiste, ki imate hišne ljubljenčke...a opazite pri njih kakšno spremembo? Jao, moja user posted image visi na meni (dobesedno)...že prej je spala pri nogah skozi...zdaj pa obvezno na trebuh, ko sem pred TV...ponoči pod kouter (res, da je hladnejše ma glede na to da ima dolgo dlago ni to razlog)....mislim, da prav čuti tisto ''nekaj'' in prvič je blo isto....tko je prej visela na tamali v trebuhu, zdaj beži od nje, ki jo skozi lovi in ''mmjaavkkaa'' za njouser posted image .

brioš: lepo za pregled...super...zdaj lahko res lažje dihašuser posted image

¦A moment in my tummy...a lifetime in my heart...¦

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.11.2013 22:16:59   
RIKEC
BRIOŠ, še imaš kaj rjavega izcedka ali ti je cisto ponehal?

(odgovor članu Arwen_84)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.11.2013 7:55:30   
brioš
Jutro, kako ste na dezevni dan? RIKEC rjavi izcedek je izginil, obcasno kaksna rumena nitka. Imam vaginete da se nazaj vzpostavi noznicna flora, maternica pa je v primerjavi s pregledom v sredo cista. Tako da je bolniska zakljucena, se moram pa cca 3t bolj pazit. Kako si ti?

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.11.2013 9:48:48   
RIKEC
Jaz dober teden nisem imela rjavega izcedka, predvčerajšnjim pa se je ponovno pojavil, sicer v milejši obliki, ampak vseeno. Malo me skrbi, kaj pomeni ponovna krvavitev. Tolaži me sicer, da ne gre za svežo krvavitev. Jemljem pa tudi Utrogestan, kaj več se pa verjetno itak ne da narediti. BRIOŠ, katere vaginalete to jemlješ? To ti je zdravnik priporočil?

Sicer pa mi je v tem deževnem dnevu enako slabo, kot mi je bilo včeraj v sončnem dnevuuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.11.2013 20:02:08   
brioš
RIKEC tudi mene je strah, da pride nazaj..skoz čekiram. Meni se je hematom res izlil ta teden ven in to je bilo obup..sem mislila, da je vsega konec. Je bilo pa tudi pri meni tako, da je bilo vmes malo boljše z izcedki pa slabše...mah živčna vojnauser posted image . Jaz upam, da bo hitro OK pri tebi. Kdaj pa imaš naslednji pregled ?
G mi je predpisala tele vaginete : Gynophilus vaginalne kapsule - dr. Gorkič ( jaz si na svojo roko nič ne upam jemati ), v bistvu so brez recepta, toliko da se najaz uravnovesi flora.
Zdaj me matra pa še čakanje na izvide za tokso, namreč nisem prekužen..a je lahko skoz nekajuser posted image

(odgovor članu RIKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.11.2013 21:14:47   
RIKEC
Nuhalno mam 25.11, pregled pri svojem zdravniku pa 27.11. Tak da čakamo na nadaljnje info vsaj do 25.11. Upam pač, da ne zakrvavim na sveže...

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?