yolly76
|
Dobro jutro, bejbike! Vidim, da ste vredu, krvavitve bodo pa tudi minile. Smo v 9.tednu, počutje odlično, obroki večkrat na dan, pa še to velike količine. Sem se prijavila na horionsko biopsijo, imam 9.december. Potem počakam rezultate, če bo vse ok in kmalu bo tu novo leto in bom morala povedat v službi. Luštno bo še. Prsi imam skozi občutljive, jem folno vsak dan, ostalo pa vse tako, kot ponavadi - več mesa, kot sadja in zelenjave. Tudi jaz sem začela, ko sem zvedela, da sem noseča, piti brezkofeinsko kavo, kar me je vodilo do tega, da sem ob 7.30 zvečer na kavču že spala. Sedaj pa spijem tam nekje 1,5 skodelice kave, smrdi mi ne, tako, da kar popijem. Ma jaz ne vem, men se mi zdi, da se mi že tud ful pozna, čeprav sem imela že prej kar obilnejši trebuh, samo, sem ga lahko v ozkih hlačah potegnila vase, zdaj pa ne gre več. Saj se tud črevesje napihne, baje, da se trebuh od nosečnosti tako kmalu še naj ne bi poznal. Bi samo koregirala seznam, bi prosila nyno84, če lahko popravi pri meni, starost 37 let, 2. , 2 (15 ) Uživajte, se beremo, punce
|