yolly76
|
No, jaz sem za nuhalno spraševala, ampak mi je takoj rekel, da, ker sem 37, mi pripada biopsija. Sicer je 1% tveganja za splav, samo, kaj češ. Če mi je namenjeno, bo do splava prisšlo. V vsakem primeru, da pride do splava, pa moja starost, bi se verjetno vedno morala odločit za biopsijo, in vedno je potem ta 1% možnosti. Pri nas v družini tudi ni nobenega z DS ali z bilokatero drugo kromosomsko okvaro, ampak niti ne pomislim, da ne bi šla. Sama jih imam 37, mož krepko čez 40. Če je res velik procent možnosti, da ugotovijo, da je kaj narobe, raje poskrbimo prej, da ne spravimo na svet reveža. Čeprav, tud ta pregled ni čist 100 ziher. Za vas punce, pa držim pestke, da se vam stanje izboljša. Hja, kdaj pa povedat v službi? Sedaj sem v 8.tednu, biopsijo bom imela nekje v 12.tednu, to je začetek decembra, po parih tednih so rezultati genetskih preiskav. Če bo vse vredu, takoj po novem letu. Ker bo le sredina maja, ko bom nekje začela s porodniškim dopustom (računam na ok nosečnost), pa služba taka, da bom morala nekoga za sabo uvajat. Tako, da, bo še pestro. Po moje bojo učke zgubil, ko bom povedala.
|