|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
25.10.2013 15:28:22   
no_name1
mater, js sploh ne morm skrivat. mene je katastrofalno napihnilo user posted image za skupino tud mene zanima. bi se pa z veseljem pridružila po 1.pregledu user posted image

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 176
26.10.2013 9:10:36   
Anonimen
Tudi meni se zdi, da sem čisto napihnjena 6t 1d in da me bojo zdaj, zdaj razkrinkali.
Do 1.pregleda pa še 3 tedne user posted image

Jaz jemljem magnezijeve tabletke in elevit.

(odgovor članu no_name1)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
28.10.2013 17:12:00   
ajčka
Drage moje...
Potrebujem kakšen nasvet, mnenje, če je katera mogoče imela podobno izkušnjo... Danes sem po zadnji user posted image noseča 9t1d. Popoldan sem imela pregled, kjer pa ginekologinja ni videla NIČESAR! Rekla je, da ne more oceniti kje se nosečnost nahaja in sem dobila napotnico za v bolnico kamor grem jutri zjutraj na ponoven uz in odvzem krvi. Prav tako grem na odvzem krvi ponovno čez 2 dni, da bi izključila izvenmaternično nosečnost.
Naj povem, da sem bila 14 dni nazaj na samoplačniškem pregledu pri drugi ginekologinji, kjer se je videl rumenjakov mehurček, plod v maternici in pa utrip, takrat naj bi bila noseča 7t1d, vendar je rekla, da je plod za en teden manjši, kar pa naj ne bi bilo ni nič takega. Tega svoji ginekologinji danes nisem povedala, ker sem se bala, da bi delala kakšne prehitre zaključke... Sem pa imela danes poln mehur, kar je tudi videla na uz, ni pa rekla, da bi to lahko oviralo, da nič ne vidi.
Nič več mi ni jasno, saj ni mogel plod kar tako izginiti, naj povem, da nisem imela nobenih krvavitev...
Zelo me skrbi, samo jočem še. bojim se da je vsega konec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.10.2013 10:36:06   
brioš
Ajčka žal ne poznam odgovora...držim pa močno pesti, da bo vse ok. user posted image

Kako ste ostale ? Ste ok ? Pri meni še vedno rjavi izcedki ( 1 dan jih ni bilo ), sedaj pa vsak danuser posted image Kot kaže je hematom še vedno prisoten in se čisti. Vam pravim, prava živčna vojna. Sem pa trenutno, če se ne motim jauser posted image , v 9 tednu. Pregled drug teden. Na bolniški mi je že kar bedno, itak samo bereš, in raziskuješ...eh...user posted image . Lara10 kako je pa pri tebi ?

Trebuh v primerjavi s 1user posted image je ogromen ( no ne rečem, da ga ni malo ostalo od 1user posted image 9, ampak vseeno mislim, da je bil tak v cca 13-15 t. S kg, sem -0,5 od začetka ( 5kg viška od prve nosečnosti ). Po porodu itak akcijauser posted image user posted image .

Pupika29
kje se skrivaš ? user posted image

(odgovor članu ajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.10.2013 13:16:38   
nyna84
Mene je čez vikend zvila trebušna gripa. user posted image No, vsaj bruhala nisem - tudi to nekaj šteje user posted image

Ajčka, ne sekiraj se, dokler ti ne naredijo kakšnega pregleda več. Kar izginil že ni. Bi moral biti vsaj kakšen znak, da nekaj ni ok.

Jutri imam prvi pregled (kar zgodaj, glede na to da bom šele 6t5d - najbrž zaradi visokega pritiska). No, upam da se bo kaj videlo. Vam poročam. user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 180
29.10.2013 14:06:05   
naty87
Mene je danes zjutraj zvila oreng user posted image , da sem letela na školjko in začela 'bruhat' ki ga na srečo ni bilo, ker je biu želodec prazen, je pa za mano priletu moj dragi in me spraševau če sem v redu, pa če je to normalno in sem ga potem komaj pomirila, da je to normalno za user posted image Dopoldne sem počivala pa dremala, vendar če sem malo predolgo pokonci se me potem spet loti user posted image . Ojej, obroke jem tako počasi zaradi tega user posted image Mi ni prevečuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 181
29.10.2013 17:41:07   
ajšek
živjo nosečke..upam da ste vse vredu in da so otročki zdravi..

pri meni namreč ni preveč rožnato.. user posted image v prvi nosečnosti je bilo vse vredu, sedaj pa..najprej so mi odkrili povišan sladkor..k diabetologu še nisem šla, ker nisem uspela..začela sem namreč krvaveti..dobesedno se je ulilo iz mene in seveda takoj na urgenco..potem pa z rešilcem v bolnico..po pregledu so ugotovili, da srček še bije in otroček lepo raste (lahko si mislite, kako mi je odleglo)..predpisali so mi dabroston in pa mirovanje..sedaj pa čakam, da pridejo iz dopusta in grem lahko na pregled..samo upam lahko, da je vse vredu.. user posted image

punce, vsem želim čim bolj mirno nosečnost, brez zapletov in resnično živahne ter zdrave otročke..še zmeraj mislim, da če imaš zdravje imaš vse..srečno vsem!

(odgovor članu naty87)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.10.2013 18:00:10   
Anonimen
Pozdravčke,

ajšek: ujejj...kako je to možno, da ti v 9t ni nič vidla mi ni jasno niti meni...čaki to je blo včeraj? Danes si v bolnici in utrip je? A razlog krvavitve so nekako diagnosticirali? Jst sem v prvi nosečnosti začela full krvavet po sp.o v 22tednu in sem tudi mislila, da je v trenutku vsega fertik...hb za AS, ker sem cel čas poslušala srček in je lepo bil in bi brez tega umrla in bila je taka čista kri, kot rana...takoj v bolnico in je bila krvavitev iz materičnega vratu zaradi vnetja s otročkom pa popolnoma nič narobe...v glavnem, drži se. Mogoče samo tak začetek in bo kmalu vse dobro.

Drugače sem jst ena velika razvalina. Cel čas sem malo bolna...bolijo me mandlji, glava tko da včasih komaj vstanem iz pojstle, malo imam vročine in skozi me slabi -celo parkrat sem se malo posilila bruhat, ker mi je blo slabo po hrani user posted image . Vsega tega v prvi user posted image ni blo niti blizu...(razen hude utrujenosti). Še dobro, da smo pri tašči na''počitnicah'' in lahko malo več spim...zaspim ob 21.30h in spim do 8h (mala se zbudi okoli 6h in nevem kako bi z njo vstala). Do 14h komaj zdržim, da grem z njo spet spat za 2h. Res prav za nikamor. Izgovor, da sem taka in da si ne privoščim kozarec vina je ta, da imam prehlajen mehur in sem na ABuser posted image . Zaenkrat še pali...bomo vidli kako dolgo (rada bi do prvega pregleda počakala). Tudi jaz se zvečer počutim napihnjeno...prav grozno. Pa lulat hodim non-stop...tudi ponoči vstanem vsaj 1x...jao, upam da čimprej to mine in da se do zadnjega tromesečja naspim, ker potem spet nebom spala nič...ko pride user posted image pa se itak zaključiuser posted image . Tamala je začela spat pri 11m, tko da vem kaj pomeni nespanje in kronična utrujenost. Sem pa začela zvečer jemat še homeop. granule kamilco, da malo umirim svoje možgane in želodec pred spanjem.

Nič, uživajte v praznikih in čimmanj vpliva vremena, ki prihaja na počutje!

Auser posted image A

(odgovor članu ajšek)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
30.10.2013 8:33:50   
brioš
Jutro...vas pridem prebrat, pa toliko slabih novic. user posted image .

Tudi pri nas se rjavi izcedek še nadaljuje, ma sem že tako sita vsega, non stop v strahu. Pri 1user posted image še vedla nisem kaj je to biti noseč, sedaj pa vse na glavo.
Tudi pri nas je tamala zbolela, zakuhala skoraj na 40 st...danes je že bolje pa upam, da tako tudi ostane. Saj ni čudno, da je toliko viroz če je konec oktobra 15 stopinjuser posted image , jaz si prav želim malo hladnejše vreme, ker to ni normalno.

Ajšek
tudi jaz sem močno krvavela, so mi odkrili hematom. Jaz za obe držim pesti, da se rešiva teh krvavitev. Jaz imam pregled drug teden, čakam pa že 3t na pregled. Ni konca nekega strahu in negativnosti.

Ajčka upam, da si danes boljše in, da izveš dobre noviceuser posted image

Punce uživajte v praznikih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.10.2013 9:28:26   
Anonimen
Punce drage, mislim na vas in držim pesti. Z mano zaenkrat vse v redu, prvi pregled imava 5.11.

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
30.10.2013 10:00:26   
ajčka
jutro...
včeraj sem bila na pregledu, kjer se je videl rumenjakov mehurček in plod, ki je bistveno premajhen za moje tedne user posted image ... dala sem kri za beta HCG in v petek morem ponovno na pregled v bolnico... glede na to, da v ponedeljek niso nič videli, mi je nekaj upanja ostalo, čeprav... sploh ne upam pomislit na najhujše...
Hvala vsem za vzpodbudne besede user posted image
Brioš in Ajšek držim pesti tudi za vaju, da se vse dobro izteče user posted image ...
Se javim v petek, upam da z lepimi novičkami...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.10.2013 17:09:13   
lara10
Pozdravljene!

Vidim, da je pri nas junijkah kar nekaj problemov. Upam, da bo vse ok in da bomo poleti zibaliuser posted image Je pa tako, da se mi že meša od te slabosti, jst upam, da bo čimprej koncuser posted image Kako ste ostale? Mojega izcedka ni več, me pa začne trebuh bolet če dalj časa stojim in sem aktivna. Ne vem če je to normalnouser posted image Bi šla po praznikih v službo, pa mi je bed zaradi slabosti, tako da bomo videli. Ste v službi že povedale? Kdaj boste in kako? Hja kr bed.

(odgovor članu ajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.10.2013 13:10:18   
ajšek
anonimna: si naju z ajčko pomešala..njej se ni videlo, jaz sem imela pa krvavitve..drugače pa hvala za optimistične besede, ker zelo prav pridejo.. user posted image

brioš: to se mi pa nekako ne zdi prav, da čakaš že 3 tedne na pregled. meni so rekli, da če bo krvavitev takoj nazaj, da preverjajo utrip, če bi krvavela v kosih pa v bolnico. sem sicer nehala krvaveti ampak so rekli, da je potrebno vseeno preverit kako je z otrokom, tako da mi ni bilo potrebno čakat na svojo ginekologinjo ampak so me sprejeli tisti, ki nadomščajo. Zaenkrat je vse ok, srček bije, otroček raste..imam pa še naprej dabroston in počivanje..

ajčka: točno vem kako se počutiš v tej negotovosti..meni se na prvem pregledu ni videlo nič..tudi mehurček ne..so me že pripravili na najhujše..ampak je bilo potem vse vredu..no sedaj so drugi problemi..upam, da bo tudi pri tebi vse vredu, ne sme se takoj obupati, lahko si samo kasneje zanosila..

upam, da bomo vse še naprej klepetale vse tja do junija 2014. lepe praznike vam želim user posted image

(odgovor članu lara10)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.11.2013 14:01:51   
brioš
Živjo, pisem iz mobitela, za napake se ze vnaprej opravicujem:)

Glede pregledov, 14 dni nazaj sem krvavela mocno, potem 2/3 dni rahlo od takrat pa imam rjavi izcedek. Nazaj moram ce se pojavi mocna krvavotev itd. Je pa tudi Pusenjak reku da je pregled cez 3t po krvavotvi ciato Ok...ceprav je meni vse skupaj res ze pobralo zivce. Danes sem klicala k dezurnem G je reku da mirno in da ti izcedki se trajajo. Samo jaz vidim se samo najslabse...kaksnih hudih znakov pa nimam vec, samo obcasen cudenokus v ustih, sem pa sedaj cca 10t. Uglavnem punce sita vsega cekiranja na wcju. Kako ste kaj ostale, upam, da je vse ok pri vas?

(odgovor članu ajšek)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.11.2013 16:12:32   
Betija
Pozdravljene!!

Tudi jaz se vam pridružujem. Predviden datum poroda imam 15.6. Zaenkrat vse ok!

Lep pozdrav vsem junijkam!!

(odgovor članu yolly76)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.11.2013 6:59:24   
no_name1
na, en teden brez interneta, pa bi skoraj umrla user posted image sem vredi, tu pa tam me rahlo zašpika, napihjena sem ko balon, malo mi ratuje slabo čez cel dan, ampak nič hudega. načeloma sem kar vredi. bebica je tud vredi, upam user posted image čakam na prvi pregled, ki ga imam čez 2 tedna. KOMAJ čakam user posted image

(odgovor članu Betija)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.11.2013 7:04:41   
no_name1

IZVIRNO SPOROČILO: ajčka

jutro...
včeraj sem bila na pregledu, kjer se je videl rumenjakov mehurček in plod, ki je bistveno premajhen za moje tedne user posted image ... dala sem kri za beta HCG in v petek morem ponovno na pregled v bolnico... glede na to, da v ponedeljek niso nič videli, mi je nekaj upanja ostalo, čeprav... sploh ne upam pomislit na najhujše...
Hvala vsem za vzpodbudne besede user posted image
Brioš in Ajšek držim pesti tudi za vaju, da se vse dobro izteče user posted image ...
Se javim v petek, upam da z lepimi novičkami...

a utrip se je pa vidu? ker če je utrip viden, potem sploh ni problema. je pač očitn šlo za kasnejšo zanositev in je zato manjši. če srček dela, je otrok ziher ok!

(odgovor članu ajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.11.2013 21:54:43   
natali1
Pozdavljene punce,
Malo vdiram in upam, da ne boste jezne. Upam, da bo z vami in bebicami vse uredo in da vam bo čim prej minlo, pa boste svoje user posted image zibale in cartlale tako kot jo jaz sedaj user posted image
Če katero zanimajo nosečniška oblačila št. 38 oz. M, drugače moja konfekcijska št.36, mi naj pošlje ZS..
Veliko zdravja in čim prejšnjo nepozabno doživetje vam želim..
user posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu no_name1)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.11.2013 11:59:04   
Anonimen
Ah, slabe novice od mene. 5.11. sva imela predvideni prvi pregled, 2.11. pa sem imela zvečer spontani splav. Noč preživela v bolnišnici, vrečka in plod sta se čez noč sama izločila, v groznih bolečinah in krvavitvah. Je pa ostalo še precej sluzi v maternici in ginekolog mi je predlagal, da grem domov in počakam, ali se bo tudi to samo izločilo in morda ne bo treba na abrazijo. Sedaj počivam, v krčih in strtega srca, in upam, da bo telo opravilo svoje in lahko čim prej spet pričneva upati, da bova nekoč starša. Vsem vam želim veselo pričakovanje brez težav, pazite nase in se ne izpostavljajte stresu in naporom po nepotrebnem. Neskončno mi je žal, da ne bom več članica te debate ;(

(odgovor članu natali1)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
4.11.2013 12:06:23   
brioš
Anonimnauser posted image user posted image žal mi je, nimam besed. Drži se, skupaj bosta šla tudi čez to, novim user posted image naprotiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.11.2013 13:03:12   
ajčka
Tudi jaz se javljam s slabimi novicami... Plodu je nehal biti user posted image in danes sem vzela prvo tableto za prekinitev nosečnosti user posted image ... Sploh ne znam opisati kako zelo mi je hudo, ko pa sem 3 tedne nazaj doživljala največjo srečo, ko sem na uz zagledala utrip...
Anonimna zelo mi je žal tudi za tebe, saj natanko vem kako se počutiš in močno upam, da bova obedve nekoč najino največjo srečo držale v rokah...
Vse ostale, vam pa želim čimlepšo nosečnost brez zapletov in da bo čimprej junij tu...
Tudi jaz se umikam iz te debate, vse pa pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.11.2013 14:21:48   
Anonimen
Pozdravčke,

Najprej Anonimna in ajčka jojj...user posted image Lahko samo držim pesti, da bosta čimprej imele nov plusek, lepo nosečnost in nato zdravega otročka...user posted image .

Jaz sem drugače boljše...po 1 tednu ''razvaline'' in slabosti je zdaj kot, da nosečnosti več ni...včasih se prav prašam...a je možno, da se kaj ''zaključi'' brez znakov? Mislim kako veš, da je kaj narobe?-ziher krvaviš, bolečine? Al se lahko stvar zaključi in se tole vidi šele na UZju? Mater, kar na živce si grem s takimi vprašanji a...pojma nimam kaj si mislit. Včeraj sem šla trapa spet delat nosečn. test:) (ki itak nič ne pomeni zdaj, ko tudi če kaj ni OK imam konc hormona še vedno visoko). V glavnem počutim se spet ql, utrujena sem manj, slabo mi tudi več skoraj ni (samo na trenutke ma hitro mine). Veliko pijem in še več lulam...(tudi ponoči). Pregled bi mogla imet ju3 pa so prestailli na petek in komaj čakam...samo, da vidim user posted image in gre ena skrb...(potem se začnejo druge)user posted image . Povedala še vedno nisva nobenemu....in bo tako še ostalo. Napihnjena sem tudi jaz a bolj proti večeru, pa me moj heca...će že brcauser posted image

Pozdravčke Auser posted image A

(odgovor članu ajčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
4.11.2013 15:05:52   
dariva
Pozdravljene junijke! Tudi sama bi se vam pridružila, čeprav še vedno nisem prepričana, da bo tokrat vse ok... Ko se enkrat ne konča srečno, enostavno živiš nonstop v strahu... Tako sem se tudi danes zjutraj zbudila, brez vsakih znakov nosečnosti... Nič bolečih prsi, nobene slabosti... In sem zdaj totalno panična, ne morem nič delati, samo nekaj brezglavo iščem po netu...
Sicer pa imam rok 5.6.2014, zaradi preteklih težav sem imela že 2 pregleda, na obeh je bilo s plodom vse ok... ampak to ni nobeno zagotovilo...
Doma imam že enega skoraj triletnika, pri katerem nisem imela prav nobenih težav, v drugo pa nam nekako ne gre in ne gre...
Anonimna in Ajčka, vem da ni besed, ki bi vama lahko olajšale, kar doživljata. Edino kar lahko rečem je, da življenje gre napraj in spet bo posijalo sonce... Držita se!
Aja, bi pa tudi mene zanimalo, kako se vkjučiti v FB skupino...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.11.2013 17:29:55   
anschek
Heej punce!

Najprej en velik objem za anonimno in ajčiko... resnično mi je hudo za vaju in vama res želim da se kmalu postavita na noge...

Jaz še vedno čakam na prvi pregled (11.11) pa še to po dosedanjih izkušnbaj iz preteklih nosečnosti vem da bom šele takrat naročena na prvi uz, ki pa bo verjetno nekj dni kasneje... Uf, uf kako daleč je še to!! Se pa tudi jaz sprašujem če je normalno da ne čutim nobenih znakov več posebnih?? V bistvu se počutim res fajn (ok mal sem utrujena pa mogoče mi mal niha razpoloženje), ampak drugače pa nič!! No, upam da je to dober znak in da je z otročkom vse v najlepšem redu...
Danes sem zakorakala v 9 teden in se začela spraševat kdaj naj povem v službi? Ste ve že povedale? Mene je kar malo strah....
pošiljam en pozdravček in želim prijeten večer!

(odgovor članu dariva)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.11.2013 18:14:02   
brioš
Danes pa novičke polne žalostiuser posted image Ajčka tudi za vaju držim pesti, da bosta skupaj šla skozi težavo in čimprej zagledala user posted image .

Stanje pa je pri meni še vedno rjavi izcedek, občasno zelo temen ( oz. temna sluz ), kot kaže se hematom še čisti. S strahom čakam pregled...

(odgovor članu anschek)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?