patrino -> RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja... (20.9.2013 7:47:49)
|
Aha, no[sm=smiley22.gif]zdaj vidim, da sem dregnila v osir. Res nisem bila nikoli pozorna na to, da naj bi bila je pelin ženska. Na tisti temi tam je bilo očitno res zanimivo. Sedaj sem spoznala tudi Stanko ( sem se ji že opraviliča za to, ker sem rekla, da je njeno ime staromodno[sm=jezicek.gif]- žal sem mislila, da ste si jo kar izmislila) in še nekaj uporabnic, , ki jih tule gor nekako nisem še zasledila. Sem pa opazila isti RR klan, kot je tule in na podobnih temah, ki veselo družno cepeta po tistem, ki misli malo drugače. Šele sedaj sem opazila, na kaj me tale forumček včasih spomni. Ko sem bila otrok, sem hodila na počitnice k teti. Imeli so kmetijo in zraven obvezen kurnik. Nekoč sem opazila, da so se vse kure spravile na eno, ki je šepala in bila malo drugačne barve. Ves čas je bilo treba revo odmikat, ker so jo ostale kljuvale. Teta me je tolažila, da je to pač nekaj naravnega med kurami v kurniku, ker so pač preprosto kure.Da je pa stvar precej boljša, če je zraven petelin[sm=jezicek.gif] Matejči- a si s tisto dogmatično revers psihologijo mislila kaj podobnega[sm=smiley36.gif] Nauk te kurje basni je: na RR ju je premalo petelinov in preveč krvoločnih kur.[sm=jezicek.gif] Aja, pelin je očitno legenda,kot Jimi Hendrix, ki jo je podurhala v neznano. Kje pa so ostale uporabnice , ki so se borile v istem taboru? A poznate tisti občutek, ko se vam zdi, da ste se rodili nekaj stoletji prepozno. Recimo se vam zdi, da bi bilo super, če bi živeli v času indijancev v šotorih ali pa v času vitezov in dvornih dam v čudovitih oblekicah , aaaa? Takrat se ti zdi , da je bilo vse stokrat bolje takrat kot je sedaj. No meni se je zdelo to ko sem malo prebirala tisto vašo staro temo. Imam občutek da sem se na tale RR rodila malo prepozno. Takrat je očitno potekala revolucija mene pa ni bilo zraven[sm=smiley13.gif]škoooda. Matejka- glede domčnostnega čitčetanja pa- a veš, da imam tudi jaz velikokrat obnčutek, da vas že kar dolgo poznam. Takole preko spleta gre pač spoznavanje nekako hitreje, ker smo očitno ljudje bolj odprti. Sicer sem pa jaz tudi drugače kot ena riba, ki hitro zaplava kamor koli jo vržeš. Tako, da nikoli ne rabim dolgega privajanja na novo situacijo.
|
|
|
|