ronja -> RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja... (20.9.2013 17:40:43)
|
patrino, brez zamere, ampak izkušenj z otroki imava točno enako 3:3 (baje;), tako da lahko nehaš s knjigami in prakso, ok?[sm=smiley2.gif] Glih toliko jih ti vzgajaš kot jaz;). Hendrixu pa res nisi niti mičkeno podobnauser posted image ,vsaj po karakterju ne. Res? Sta si bila na tiuser posted image No, potem zagotovo veš, da je bil tako čudovita, neponovljiva in briljantna oseba kot jaaaaaz Ne, je umrl še preden sem se rodila, ampak vsi, ki so delali kdaj z njim oz. vsi arhivi itd... ga opisujejo kot zabavnega, nedolgočasnega, karizmatičnega in noben ga ne opisuje kot pridigarskega;). patrino, velikokrat iste uporabnice mislimo drugače: s tehnofilom se recimo praviloma vedno strinjava v vzgoji, nikoli pri veri. Z uškinomamo se ne strinjava glede števila otrok, ki si ga par "sme" omislit, pa se strinjava v marsičem drugem. Z mateyko se strinjava/nestrinjava/ okoli večine stvari... Vsaka po svoje razmišlja. Z lili se včasih strinjava, včasih ne, velikokrat se, pa vsaka po svoje pove. Tak da ni ravno nek strašen klan;). Edino z Ankico se pa res v večini tem strinjava, ker imava pač zelo podoben način razmišljanja in gledanja na svet. Se pa gotovo najde kakšna, kjer sva na nasprotnih bregovih, samo da pač od naju takrat navadno ne frči perje in potem ljudje niti ne opazijo;). Ampak če je zate ankica "pes čuvaj", potem pa bog ti pomagaj, čisto res... To je čisto resno najbolj diplomatsko bitje, kar jih poznam. Optimist. Ma ne optimist, utopist user posted image . Že veliko ljudi je poskušalo, a so vsi obupali in bili sami prevzgojeni Ankica, I'll take that as a compliment, če dovoliš[sm=jezicek.gif] mnja, zarad pelin je umrla meni zelo ljuba tema, tko, da upam, da patrino res ni pelin Ma, ni bila ravno samo ona kriva - ona je pač začela in nadaljevanja od drugih so vsaj mene streznila, da si ljudje zelo različno razlagajo to pisanje sem gor. In kadar ima kdo konkreten problem, se mi zdi cost - benefit še vedno v plusu, ker je vseeno možnost, da avtorici teme pomaga kaj od napisanega. Tam pa je bila tema samo o idejah in če te niso sprejete kot dobro, kot neko nesebično vračanje tega, kar si iz neta dobil... ampak kot filanje ega, potem je brezveze in se ti ne da ravno opisovat, kaj vse se da z malimi počet... Lahko pa si piševa po mailu, hehe;). Ali pa naredimo en zaprt krog za dobromisleče mamice, hehe[sm=smiley1.gif] kar me, konkretno moti, je tvoja prepricanost v to, kar napises - pa ceprav bi s podvprasanji dobila podrobnejse opise. vendar se ti to ne zdi vredno, ker si situacijo ze ocenila in te niti ne zanima vec, kaj je se zadaj. Ja, no, to mene moti pri p. metulj, kar je po moje hotel povedat tehnofil, je, da otroci dostikrat odsevajo tudi kakšne naše skrite (ali ne tako skrite) skrbi, strahove, stiske... pustimo ADHD ob strani, ker za tole debato niti ni tako pomembno, saj vsak otrok zazna, če kaj v družini ne štima in potem reagirajo vsak po svoje: eni se borijo, težijo, jočejo, se jezijo, eni se zaprejo vase, itd... To lahko potegneš ven iz njegovega posta - da če se mi spremenimo, se spremenijo tudi drugi okoli nas - sploh otroci, oni res najhitreje reagirajo. Ti sama najbolje veš, ali se tvoj mali res tudi tepe, ali tepe bratca, ali se počuti nesiguren. Zato pravim, da je tako zelo nujno, da ga razumeš, ali se on umika od družbe zaradi strahu, nesigurnosti, nespretnosti pri družabnih aktivnostih ali zato, ker uživa bit sam s seboj, s svojimi mislimi, v svojem svetu. NI treba, da smo vsi enaki, je pa za vse, samotarčke in nesamotarčke fajn, če jih starši razumemo[sm=smiley1.gif]. prvi je očetov, drugi od mame, tretji od obeh, potem se pa ponavlja naprej... A tako? No, pa pravijo, da sem komplicirana?[sm=zmeden.gif] Drugo dete je najbolj izi, ne res, če je ta "moja", potem sem res lahko zadovoljna...[sm=smiley1.gif] PS: Pomlad, a si že videla patrino citirat[sm=smiley2.gif]?
|
|
|
|