Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 10:06:46
|
|
|
|
savanah
|
mene pa kar v modro, sem danes dobila . no vsaj hitro je, sploh nisem navajena da tako hitro dobim M, se mi zdi da sem jo ravno imela , pa se je vseeno vleklo, čudno . zdaj pa v drugi krog s klomifenom, upam da bo ta krog srečen mmmm bučkini polpeti, tudi jaz imam eno bučo doma, pa nevem a se s to tudi lahko naredijo? (tista buča, ki jo režemo za noč čarovnic , nevem kako se ji reče). iz nje ponavadi delam bučkino juho...kaj pa polpeti? čukicaaa razveseli naas, nestrpne smo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 10:56:16
|
|
|
|
Čukica
|
Jutro, hm ja, jaz pač sem bila prepričana da bo prišla ker me je celo noč črvičilo, pol pa je zjutraj še ni bilo. Ampak sem rekla, da bo ziher prišla čez dan, kot ponavadi... Me je pa pol kasneje premamilo in sem šla vseeno delat test, ampak ne z jutranjim urinom, ker sem pač čukica in se zjutraj nisem mogla odločit al bi al ne bi. Na testu pa piše, da če ti zaostaja manj kot 1 teden, da je treba naredit z jutranjim...torej my bad, ker sem bila zutri neodločena:) No, v glavnem, zdej z običnim dnevnim scanjem:) je rezultat tak: http://snk.to/f-chniqck7 pa me zanima ali ve z mal bolj objektivnimi učkami kej vidite, ker moje preveč subjektivno gledajo:) Bom pa jutri ponovila z jutranjim, obljubim:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:06:21
|
|
|
|
mala jagodka
|
Čukica, jst jo vidim mislim, da ni dvoma, a za sigurnost pa jutre obvezno z jutranjim, ampak sumim, da je to to
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:07:22
|
|
|
|
Sabine
|
Punce me vzamete zraven? Aprila sem imela tretji spontani splav, zdaj pa spet polno naprej :) Radi bi pa imeli tretjega otroka. Naslednje M ne pričakujem 16.9., ampak ker sva oba zbolela ravno v tem času ovulacije, nekako ne pričakujem nič drugega kot M :/ Čukica, sem pogledala tvojo slikco in lahko rečem, da tudi jaz vidim dve črtici. Jutri zjutraj naredi test še 1x in boš videla, da bo močenjša :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:08:03
|
|
|
|
Bluegirl
|
Čukica, tudi jaz nekaj vidim, samo moje očke so tudi subjektivne Ponovi jutri, držim pesti, da nam jutri ne bo treba iskat subjektivnih oči, ker bo črta vidna vsem
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:09:15
|
|
|
|
Bluegirl
|
Sabine, seveda, dobrodošla
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:10:45
|
|
|
|
mala jagodka
|
Aja, mene pa dodajte na seznam pod X.9., ker ne vem kdaj jo lahko pričakujem
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:15:40
|
|
|
|
Čukica
|
:) ja meni se je tudi zdelo da je, ampak sem rekla, ker je tako rahla, da si najbrž predstavljam...mojemu pa tokrat nisem kazala, ker če ne bi bilo na koncu bi bil spet ful razočaran:) Vsekakor sporočim zutri kako se je izšlo:))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:27:00
|
|
|
|
Neala
|
Sem vas prišla malo pogledat.... Jaz tudi vidim črtico, Čukica!! Res! Če ne bi bilo nič, potem bi bila popolna belina, niti te rahle črtice ne bi bilo.Tako, da jaz mislim, da je to to!! You go, girl ! Močno navijam, da se jutri še odebeli!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 11:56:53
|
|
|
|
Sabine
|
Čukica, upam, da nisi huda? Sem slikco malo potemnila in se zdaj tako lepo vidi črtica ;) Aja, bolna sem in imam veeeeliko časa, zato sem se to spravila delat ni to moja črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 12:05:28
|
|
|
|
savanah
|
čukicaaa , jaz ti že kar čestitam, tole se vidi da je črtica, in ne naša domišlija tako sem vesela res . jutri pa le še kakšno slikico gor[sm=smiley36.gi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 14:05:49
|
|
|
|
Radenska_
|
Čukica, itak da je to to. Jz sem jo vidla že ko si jo ti prilepila ;) Noseča si, čestitke. :) No jaz pa ne vem Danes sem imela UZ, v nedeljo ponovno, na levi strai so folikli nehali rast, na desni začeli, povečali so mi dozo, folikli so FUL lepi ampak rastejo FUL počasi, po besedah dr. Imam jih pa 5! Tako da na večji dozi obstajata dve možnosti: Al bo vse okej, ali pa bo foliklov dozoretih več kot 3 in bodo prekinili postopek. SUPER. Upam da bo prvo...Če bo prvo, potem sklepam da ponedeljek/torek IUI.
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 5.9.2013 14:06:22 >
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 14:40:20
|
|
|
|
Čukica
|
ali PRIČAKUJEMO 3.9. - 4.9. savanah 4.9. tinncyka 5.9. Čukica 6.9. Sisley 10.9. CECA1 13.9. honey* 15.9. Anonimna 16.9. Sabine 12.9. - 17.9. banana_ana 20.9. Cikacaka 22.9. Lanaia90 23.9. Kyl24 25.9 Radenska_ (1. IUI) 26.9. tara.81 28.9. miiška X.9. mamica deklicam Zlatolasek mala jagodka NAVIJAČICE Bluegirl, Neala , Katte , lili25, witch , niinii, LittleSun, Tippi , sitka mala, snika, soncenk, pika555 SKUPAJ NAS JE : 30 V PRIČAKOVANJU ALI : 18 NOVIH NOSEČK:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 16:04:03
|
|
|
|
Čukica
|
Sabine res se ful bol vidi tako, kako si to naredila?:) Radenska_ upam tudi jaz da bo ta prvo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 16:09:12
|
|
|
|
sitka mala
|
čukica Jaz jo tudi vidim, že brez slike od Sabine!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 16:46:06
|
|
|
|
Bluegirl
|
Cukica, lahko se mene das na seznam pod X.9.? Sem ze zgoraj enkrat to napisala, pa si verjetno spregledala. Pa kdo bi ti zameril, ce pa mas crtico!!
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 16:46:58
|
|
|
|
Sabine
|
Čukica, en program imam za urejanje fotk in sem samo malo svetlobo poštimala Po moje lahko kar tvojemu poveš. Itak ne boš zdržala do jutri
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 17:40:23
|
|
|
|
tara.81
|
Čukica, tudi jaz jo vidim! Čestitam! Sam ne nas še zapustit, ok? Ker je tako lepo prebrati nasvete, ki jih daješ!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 18:13:20
|
|
|
|
aspera
|
Čestitke tudi od mene, Čukica .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 18:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Čukica....itaq da je črtica jaz imam pa en problemčič....12. dan ciklusa se mi je dobesedno ulilo ven ˝nekaj˝ preden sem začela lulat, ko pa sem se obrisala, je bilo pa na papirju, kot da bi v vodo kapnil tri kapljice krvi in razredčil z vodo. To se mi je še naslednja dva dni pojavljalo (ampak ne vedno) sedaj je pa prenehalo, vendar pa imam sedaj povečan beli tok. V trebuhu me vsake toliko časa tišči kot pred , vendar je do od danes še dober teden. Sva pa že 5. dan ciklusa (pač, sej veste, kako je, ko ti zapaše ). Ali mi je počila cista, je bila šibka ovulacijska krvavitev ali je možno, da je bila vgnezditvena (kar jaz močno dvomim)?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 7:43:20
|
|
|
|
Bluegirl
|
Jutro Čukicaaa, si ponovila test? Res sem vesela zate Se pridružujem eni od vas, ki je zgoraj napisala, da ne želi, da nas že zapustiš, so tvoji nasveti tako dobrodošli...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 8:03:32
|
|
|
|
Čukica
|
Jutro Evo mene, danes crtica manj dvomljiva, ampak mam prazno bat na tel, pa je nisem mogla slikat. Anonimnapo temu kar ti opisujes bi jaz rekla da so ti ciste pocile. Nic posebnega, ampak neprijeten obcutek, kot da bi se polulala. Meni se je to zacelo dogajat ko sem prenehala s kt. Po porodu pa mi niso vec pokale. Skratka ce ti pokajo same je vseeno boljse kot da ti ne...:) Ne bom vas zapustila, bom pocakala da boste se druge rozaste:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 8:31:03
|
|
|
|
jona klara
|
čao jaz bila včeraj pri rešu, me je poslal v trst na amh in fsh v laboratorij.oktobra pa sem naročena pri njemu, da se odloči glede izvidov kaj bomo.Verjetno menopur, če bodo slabi rezultati pa kar spontani postopek, ni kaj verjetno nimam veliko šans, junija bil fsh 11,60 v zadnjih 2 postokkih samo 1 ali 2 celici,žalostna. betricuja- kako pa ti kdaj greš v postopek? kakšne si imela rezultate s*- kje si ti' kako s tabo vsem puncam želim, da se vam čimprej uresniči največja želja
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 8:31:09
|
|
|
|
snika
|
Jaz sem 2 dni po O in imam že rjavi izcedek. To ni več normalno!! A moja G ne naredi nič proti temu. Sem pisala dr Puštenjaku, ki je rekel da bi mi predpisal tablete dabroston ali nekaj podobnega. Nevem ali naj grem do G in ji rečem??? Tako da dejansko že dan po ovulaciji vem da ni nič
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 9:43:40
|
|
|
|
Cikacaka
|
Čestitam prvi septemberski roziki
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?