|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
5.9.2013 10:06:46   
savanah
mene pa kar v modro, sem danes dobila user posted image . no vsaj hitro je, sploh nisem navajena da tako hitro dobim M, se mi zdi da sem jo ravno imelauser posted image , pa se je vseeno vleklo, čudnouser posted image . zdaj pa v drugi krog s klomifenom, upam da bo ta krog srečenuser posted image
mmmm bučkini polpeti, tudi jaz imam eno bučo doma, pa nevem a se s to tudi lahko naredijo? (tista buča, ki jo režemo za noč čarovnicuser posted image , nevem kako se ji reče). iz nje ponavadi delam bučkino juho...kaj pa polpeti?

čukicaaauser posted image user posted image razveseli naas, nestrpne smouser posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.9.2013 10:56:16   
Čukica
Jutro,
hm ja, jaz pač sem bila prepričana da bo user posted image prišla ker me je celo noč črvičilo, pol pa je zjutraj še ni bilo. Ampak sem rekla, da bo ziher prišla čez dan, kot ponavadi...
Me je pa pol kasneje premamilo in sem šla vseeno delat test, ampak ne z jutranjim urinom, ker sem pač čukica in se zjutraj nisem mogla odločit al bi al ne bi. Na testu pa piše, da če ti zaostaja manj kot 1 teden, da je treba naredit z jutranjim...torej my bad, ker sem bila zutri neodločena:)
No, v glavnem, zdej z običnim dnevnim scanjem:) je rezultat tak: http://snk.to/f-chniqck7
pa me zanima ali ve z mal bolj objektivnimi učkami kej vidite, ker moje preveč subjektivno gledajo:) Bom pa jutri ponovila z jutranjim, obljubim:)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.9.2013 11:06:21   
mala jagodka
Čukica, jst jo vidim user posted image mislim, da ni dvoma, a za sigurnost pa jutre obvezno z jutranjim, ampak sumim, da je to to user posted image user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.9.2013 11:07:22   
Sabine
Punce me vzamete zraven?
Aprila sem imela tretji spontani splav, zdaj pa spet polno naprej :)
Radi bi pa imeli tretjega otroka.
Naslednje M ne pričakujem 16.9., ampak ker sva oba zbolela ravno v tem času ovulacije, nekako ne pričakujem nič drugega kot M :/

Čukica, sem pogledala tvojo slikco in lahko rečem, da tudi jaz vidim dve črtici. Jutri zjutraj naredi test še 1x in boš videla, da bo močenjša :)

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.9.2013 11:08:03   
Bluegirl
Čukica, tudi jaz nekaj vidim, samo moje očke so tudi subjektivneuser posted image Ponovi jutri, držim pesti, da nam jutri ne bo treba iskat subjektivnih oči, ker bo črta vidna vsemuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 330
5.9.2013 11:09:15   
Bluegirl
Sabine, seveda, dobrodošlauser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 331
5.9.2013 11:10:45   
mala jagodka
Aja, mene pa dodajte na seznam pod X.9., ker ne vem kdaj jo lahko pričakujem user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.9.2013 11:15:40   
Čukica
:) ja meni se je tudi zdelo da je, ampak sem rekla, ker je tako rahla, da si najbrž predstavljam...mojemu pa tokrat nisem kazala, ker če ne bi bilo na koncu bi bil spet ful razočaran:)
Vsekakor sporočim zutri kako se je izšlo:))

Neposredna povezava do sporočila: 333
5.9.2013 11:27:00   
Neala
Sem vas prišla malo pogledat.... Jaz tudi vidim črtico, Čukica!! Res! Če ne bi bilo nič, potem bi bila popolna belina, niti te rahle črtice ne bi bilo.Tako, da jaz mislim, da je to to!! You go, girl user posted image user posted image user posted image ! Močno navijam, da se jutri še odebeli!!

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.9.2013 11:56:53   
Sabine
Čukica, upam, da nisi huda?

Sem slikco malo potemnila in se zdaj tako lepo vidi črtica ;)
Aja, bolna sem in imam veeeeliko časa, zato sem se to spravila delat user posted image

user posted image

ni to moja črtica user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.9.2013 12:05:28   
savanah
user posted image user posted image user posted image user posted image čukicaaauser posted image user posted image , jaz ti že kar čestitam, tole se vidi da je črtica, in ne naša domišlijauser posted image
tako sem vesela resuser posted image . jutri pa le še kakšno slikico gor[sm=smiley36.gi

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.9.2013 14:05:49   
Radenska_
Čukica, itak da je to to.
Jz sem jo vidla že ko si jo ti prilepila ;)
Noseča si, čestitke. :)

No jaz pa ne vem user posted image Danes sem imela UZ, v nedeljo ponovno, na levi strai so folikli nehali rast, na desni začeli, povečali so mi dozo, folikli so FUL lepi ampak rastejo FUL počasi, po besedah dr. Imam jih pa 5!
Tako da na večji dozi obstajata dve možnosti: Al bo vse okej, ali pa bo foliklov dozoretih več kot 3 in bodo prekinili postopek.
SUPER.
Upam da bo prvo...Če bo prvo, potem sklepam da ponedeljek/torek IUI.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 5.9.2013 14:06:22 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.9.2013 14:40:20   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

16.9.
Sabine

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24

25.9
Radenska_ (1. IUI)user posted image user posted image

26.9.
tara.81

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek
mala jagodka

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 30

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 18

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.9.2013 16:04:03   
Čukica
Sabine res se ful bol vidi tako, kako si to naredila?:)
Radenska_ upam tudi jaz da bo ta prvo user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.9.2013 16:09:12   
sitka mala
čukica user posted image user posted image user posted image

Jaz jo tudi vidim, že brez slike od Sabine!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.9.2013 16:46:06   
Bluegirl
Cukica, lahko se mene das na seznam pod X.9.? Sem ze zgoraj enkrat to napisala, pa si verjetno spregledala. Pa kdo bi ti zameril, ce pa mas crtico!!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.9.2013 16:46:58   
Sabine
Čukica, en program imam za urejanje fotk in sem samo malo svetlobo poštimala user posted image
Po moje lahko kar tvojemu poveš. Itak ne boš zdržala do jutri user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.9.2013 17:40:23   
tara.81
Čukica, tudi jaz jo vidim! Čestitam! user posted image Sam ne nas še zapustit, ok?user posted image user posted image Ker je tako lepo prebrati nasvete, ki jih daješ!!

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.9.2013 18:13:20   
aspera
Čestitke tudi od mene, Čukica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.9.2013 18:52:21   
Anonimen
Čestitke Čukica....itaq da je črtica user posted image

jaz imam pa en problemčič....12. dan ciklusa se mi je dobesedno ulilo ven ˝nekaj˝ preden sem začela lulat, ko pa sem se obrisala, je bilo pa na papirju, kot da bi v vodo kapnil tri kapljice krvi in razredčil z vodo. To se mi je še naslednja dva dni pojavljalo (ampak ne vedno) sedaj je pa prenehalo, vendar pa imam sedaj povečan beli tok. V trebuhu me vsake toliko časa tišči kot pred user posted image , vendar je do user posted image od danes še dober teden. Sva pauser posted image že 5. dan ciklusa (pač, sej veste, kako je, ko ti zapašeuser posted image ).
Ali mi je počila cista, je bila šibka ovulacijska krvavitev ali je možno, da je bila vgnezditvena (kar jaz močno dvomim)?

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
6.9.2013 7:43:20   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Čukicaaa, si ponovila test? Res sem vesela zateuser posted image Se pridružujem eni od vas, ki je zgoraj napisala, da ne želi, da nas že zapustiš, so tvoji nasveti tako dobrodošli...

Bluegirl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
6.9.2013 8:03:32   
Čukica
Jutrouser posted image
Evo mene, danes crtica manj dvomljiva, ampak mam prazno bat na tel, pa je nisem mogla slikat.
Anonimnapo temu kar ti opisujes bi jaz rekla da so ti ciste pocile. Nic posebnega, ampak neprijeten obcutek, kot da bi se polulala. Meni se je to zacelo dogajat ko sem prenehala s kt. Po porodu pa mi niso vec pokale. Skratka ce ti pokajo same je vseeno boljse kot da ti ne...:)
Ne bom vas zapustila, bom pocakala da boste se druge rozaste:)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 347
6.9.2013 8:31:03   
jona klara
čao
jaz bila včeraj pri rešu, me je poslal v trst na amh in fsh v laboratorij.oktobra pa sem naročena pri njemu, da se odloči glede izvidov kaj bomo.Verjetno menopur, če bodo slabi rezultati pa kar spontani postopek, ni kaj verjetno nimam veliko šans, junija bil fsh 11,60 v zadnjih 2 postokkih samo 1 ali 2 celici,žalostna.

betricuja- kako pa ti kdaj greš v postopek? kakšne si imela rezultate

s*- kje si ti' kako s tabo

vsem puncam želim, da se vam čimprej uresniči največja željauser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.9.2013 8:31:09   
snika
Jaz sem 2 dni po O in imam že rjavi izcedek. To ni več normalno!! A moja G ne naredi nič proti temu. Sem pisala dr Puštenjaku, ki je rekel da bi mi predpisal tablete dabroston ali nekaj podobnega. Nevem ali naj grem do G in ji rečem??? Tako da dejansko že dan po ovulaciji vem da ni nič user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.9.2013 9:43:40   
Cikacaka
Čestitam prvi septemberski roziki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?