|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
2.9.2013 9:17:40   
tinncyka
Jutro! 
Savanah - si lulala na testek? Jaz sem pa je bil - user posted image user posted image  tako da zdaj čakam M in da začnemo nov krog. 
Anonimna user posted image  sem ti že na oni temi napisala " Da ali ne?" Da če je N pol pokaže test. Jaz nisem nikoli gledala proti svetlobi, če je - pol vržem test stran in je to to. 

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.9.2013 9:51:40   
mala jagodka
Jutro vsem

Tinncyka, dokler ni M je še vedno upanje, tako da je vse mogoče še. Držim pesti user posted image

Savanah, a si lulala že?user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.9.2013 10:19:09   
savanah
aaa še izbrisala sem kar sem napisalauser posted image
no, tes sem delala in seveda negativen. ne naredim ga več, res. tudi pri naslednjih ciklih, nikoli ne delam več testa. nočem biti več razočarana, in nočem več jokati zaradi tega. sem si rekla da si tega ne zaslužim. res sem razočarana. vem da sem ga delala pred pričakovano, ampak če bi bila noseča bi sigurno bila vsaj rahla črtica, tako pa nič od nič. tako sem jezna na ves svet res. kje je tu pravica?? včeraj sem zvedela da je znanka noseča in gre delat splav?? tako sem jezna da če bi bila zraven bi jo pregriznilauser posted image . nikoli več ne delam testov, res, sem si rekla da si ne zaslužim solz in jeze. nikoli več zaradi tega. nočemuser posted image . no pa saj me je že malo minila tale žalost.
tinncykauser posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.9.2013 11:08:56   
tinncyka
savanah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.9.2013 11:37:02   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

mamica deklicam in Katte: Včeraj sem vama poslala tabletke :)
Sporočita, ko bosta dobili.

DOBILA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.9.2013 12:04:19   
miiška
Hey punce! Jaz bom pa ta mesec poskusila z ovulacijskimi testi, da bova za ziher zadela O dneve. Danes bom šla kupit pol pa čakam kdaj bo. Mam mal zmešane cikle tko da je lahko že čez par dni al pa 10 dniuser posted image . Pri ta prvem je ratalo tisti mesec ko sem jih uporabljala, pa ravno tako je bil septembra plus, tko da zdej pa res mora bit :)

Čim več pluskov vam želim!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.9.2013 12:28:21   
zlatolasek
Živjo punce!

Vidim, da je tale prvi šolski dan bolj čemeren.....ste same - nalulale user posted image , ampak punce držim pesti in vam pošiljam user posted image da bo drugi mesec!!!!

No, zgleda da pri meni ne bo še nič.....skoraj 1 teden od krvavega spottinga, M pa še vedno ni! Glede jemanja klomifena je to ok, ker bom, če ne pride ravno jutri ali pojutrišnjem, lahko jemala od 5-9 dne, kot je bilo mišljeno, po drugi strani pa bi si želela že enkrat it v nove boje. Tale cikel je očitno spet anovulatoren al kako se že reče user posted image Skratka....se mi zdi da samo čakam in čakam, nič se ne dogaja. Z mojim sva kar malo odmislila vse skupaj, ker je aktivno delanje na dojenčku in napsiheranost glede tega povzročalo težave z gravitacijo user posted image

Tako da zgleda, da je ta mesec sploh ne bom ne pričakovala in se lahko kar javim, da odprem temo oktober, baje tisti ki temo odpre prinese srečo, tako da.... let`s see user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.9.2013 13:42:57   
Katte

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

mamica deklicam in Katte: Včeraj sem vama poslala tabletke :)
Sporočita, ko bosta dobili.

DOBILA user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Hvala!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 283
2.9.2013 15:28:10   
Radenska_
No super, samo da sta dobili :)))

Jaz sem pa iz MB, utrujena in crknjena, v četrtek ponovno gor. Nimam pojma a sem odreagirala dobro ali slabo, ampak rekla bi da dobro :)
Na najmanjši dozi imam na levi strani dva folikla, vsakema 10 mm, na desni pa enega 8 in drugega 6.
Upam da bosta undva na levi zmagovalca :P haha

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.9.2013 15:28:55   
Lanaia90
Se vam pridružujem. user posted image pričakujem 22.9.!
Pred kakšnim letom sva s fantom že poskušala pol leta pa ni bilo nič. Zdaj greva spet v akcijo in upajmo da bo v prvo!user posted image
Navijam za vse da boste user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.9.2013 15:31:39   
mamica deklicam

Jaz sem pa iz MB, utrujena in crknjena, v četrtek ponovno gor. Nimam pojma a sem odreagirala dobro ali slabo, ampak rekla bi da dobro :)
Na najmanjši dozi imam na levi strani dva folikla, vsakema 10 mm, na desni pa enega 8 in drugega 6.

user posted image user posted image

jaz mislim, da je to dobro, vsaj na tvoje prejšne prbleme. Držim pesti in pošiljam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
2.9.2013 16:19:10   
sitka mala
tinncyka in savanah user posted image user posted image user posted image

Glede na to , da sem med navijačicami, še vedno navijam!! In ja, dokler ni GOSPE, je še VSE možno!!! Tako da ne obupat punce, prosim!! user posted image user posted image

Uf pri meni se pa tako vleče... Se mi zdi, da je vedno dlje tale konzilijuser posted image . Punce, je kaj posebnega na tem konziliju? Glede na to, koker sem prebrala, da je prisotna tudi socialna delavka, a mislite, da bo problem, ker sem brez službe? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
2.9.2013 16:59:49   
aspera
Radenska, sicer ne vem kako si regairala na prejšnje terapije, ampak jaz sem na prvem UZ-ju imela 3 folikle (s Femaro), 20, 18 in 16mm, če se prav spomnim. Meni so takoj 'predpisali' stopko. Tebe bojo pa verjetno še malo pustili zoretuser posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.9.2013 17:01:05   
aspera
sitka mala, kdaj so te pa dali v postopek? Naju so dali 22.avgusta in tudi čakam na konzilij. Nimam pojma koliko časa to ponavadi traja.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.9.2013 17:31:29   
sitka mala
aspera, midva že imava datum, 12.9., pa se mi zdi, da je vedno bolj oddaljen, ko se približuje, nikakor ga ne morem dočakat.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.9.2013 17:52:26   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24

26.9.
tara.81

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 28

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 16

user posted image NOVIH NOSEČK:

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 2.9.2013 17:56:06 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.9.2013 17:54:39   
tinncyka
Lanaia90 dobrodošla! user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.9.2013 18:14:32   
tinncyka

držim pesti!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
2.9.2013 18:20:58   
tinncyka
Punce meni je danes tako slabouser posted image , da bom popiz***a. semo šle prej s kolegico na izpit, še prej na kavo. takoj ko sem stopla v gostilno sem letela na wc user posted image .
ma ni mi nič več jasno res ne, znake imam sedaj za user posted image , a test pokaže en debel - user posted image . Zadnjo tetko sem imela 1.8 in jo imam ponavadi na 30 - 31 dni. Danes je bil 31. dan tetke ni, test -, če bi bilo kaj bi se pokazala vsaj rahla črtica ... ma ne vem več. mogoče mi zamuja, ker preveč študiram nanjo in nisem sproščena, samo zakaj potem slabost ... mah bom delala test 9.9. če tetke ne bo ... prej ga pa res ne bom delala, sem bila do sedaj prevečrat razočarana user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 2.9.2013 18:21:23 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.9.2013 20:10:53   
aspera
Mogoče pa še bo, včasih test ne pokaže takoj. Držim pesti zate, da se - pretvori v en velik + user posted image .

Jaz sem pa ravno od svoje ginekologinje. Pravi, da imam trenutno tako lepo ovulacijo (svojo) in en veeelik folikel user posted image . Škoda, da ima moj slabo seme, drugače bi bla verjetno hitro oplojena user posted image . Mi je pa predpisala Dabroston, ker imam po menstruaciji še nekaj dni rjave izcedke. Pravi, da škoditi ne more, lahko edino pomaga in naj ga jemljem v tem času, ko čakam na ICSI.

< Sporočilo je popravil aspera -- 2.9.2013 20:11:20 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.9.2013 21:49:31   
Anonimen
Ojla punce....že kaj lulate?

Naj ena na seznamčku popravi, da je 15 rožic v pričakovanju

Držim pesti in polivam user posted image user posted image

(odgovor članu Čukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
2.9.2013 22:02:03   
Anonimen
OK, pardon saj je prav...mi ni pokazalo zadnjih postov user posted image

Vsem, ki niste dočakaleuser posted image pošiljam enega user posted image za srečo.
Saj bo, ampak takrat, ko vam je namenjeno-poglejte Witch in ostale borke...uspelo jim je.
Medtem, ko čakate pa uživat v partnerstvu in vsakodnevnih malih stvareh....verjemite mi, da BO USPELO prav vsaki na seznamuuser posted image

Polivam z roza (za plodnost) in modro (za optimizem)

anonimna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
3.9.2013 20:50:10   
Radenska_
Hojla bejbe...
Jaz bom verjetno naslednji teden javila malo poznejši datum...pomojem 25.9, ker bo IUI kasneje kot sem mislila :)

Navijam pa za vseeee Močno :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.9.2013 1:20:13   
tinncyka
ojla! Jaz sem modra user posted image user posted image je tetka glih prišla user posted image

ma se neki z tiskalnikom ubadam, ko mi je hčera porinala notri 2 plastični žlički. eno pa pol mi je ratalo dobiti ven, drugo polovico je pa čisto razdrobilo očitno, ker mi kar liste mučka in noče tiskati ... mah kaj čem lepšega še danes user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
4.9.2013 1:22:42   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24

26.9.
tara.81

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 28

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 16

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?