Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 1:43:14
|
|
|
|
tinncyka
|
ali PRIČAKUJEMO 3.9. - 4.9. savanah 4.9. tinncyka 5.9. Čukica 6.9. Sisley 10.9. CECA1 13.9. honey* 15.9. Anonimna 12.9. - 17.9. banana_ana 20.9. Cikacaka 22.9. Lanaia90 23.9. Kyl24 25.9 Radenska_ (1. IUI) 26.9. tara.81 28.9. miiška X.9. mamica deklicam Zlatolasek NAVIJAČICE Bluegirl, Neala , Katte , lili25, witch , niinii, LittleSun, Tippi , sitka mala, snika, soncenk, pika555 SKUPAJ NAS JE : 28 V PRIČAKOVANJU ALI : 16 NOVIH NOSEČK:
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.9.2013 1:45:04 >
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 7:39:16
|
|
|
|
savanah
|
pozdravljene čveke, se vam malo javim, sem se malo pobrala od jeze tole je bilo pa res eno veliko razočaranje, sem še tako trmast človek da sem si kar sama malo vlekla tole žalost . drugače pa tetke še ni, na vsake toliko malo zašpika, drugače pa vsi znaki izginili, nevem upam da se mi ne zavleče tale M ker bi res rada čim prej šla v nove boje. testkov ne bom ponavljala, vsaj do drugega tedna ne. čukica, sisley, že odštevata? še malo, še malo , močno stiskam pestke tinncyka bo pa septembra sigurno!MORA!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 7:49:37
|
|
|
|
Čukica
|
Dobro jutro... po pravici povedano sem že 2 dni nazaj nehala odštevat ker sem bila prepričana da ne bo nič, kar nek pesimizem me je prijel, ker je moja T začela padat kot običajno pred M...no in danes na moje začudenje se je spet dvignila čisto gor..hm, no tole je sumljivo. Kar mi je pa še bolj sumljivo je pa to, da mi zutri kava ni pasala...oz naredila sem 2 požirka in pustila skoraj celo šalico!!! no to se mi dogaja samo ko sem bolna. Tako da ali bom zbolela ali pa se neki druzga kuha... Sicer ne upam preveč, ker me že 2 dni črviči kot običajno pred M, tako da me ne bi čudilo če bo jutri prišla točno kot vedno. Bomo vidli...sicer ne vem če bi jutri lulala al ne, mal si ne upam:) če bom zdržala in M jutri ne bo bom lulala v petek. savanah držim pesti da je ne dobiš in da bo +:) lepo bi bilo da bi že končno imele eno roziko v septembru:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
no potrjeno ... ta mesec samo navijam, ker mam glih okol O laparoskopijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:24:10
|
|
|
|
savanah
|
mislim da se res nekaj kuha čukica, in da tole ne bo prehlad . močno držim pesti in navijam da nam ti obarvaš tale črn seznam. ko meni nebo več pasala kava bom sigurno zelo sumljiva , jaz bi jo spila na litre . tako da kar pogumno s testom, mislim da bo po tvojih željah. včeraj sem bila pri G, pa mi je rekla, da še ne vidi da bi se M kaj nakazovala , naj že pride, da spet začnem s klomifenom in pridelamo dve močni črtici, danes sem že spet veliki optimis, za razliko od prejšnih dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:31:11
|
|
|
|
Bluegirl
|
Čukica, tole je res sumljivo, držim pesti, da se izteče, kot želiš
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:38:43
|
|
|
|
Čukica
|
Ja tole s kavo je tudi meni zelo sumljivo, ker jo obožujem. Že samo uečraj sem spila 4 kave čez dan. Bom počakala na to kaj bo test pokazal:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:38:51
|
|
|
|
Sisley
|
Oj! Mene lahko kar pobarvate v modro... test negativen, tecka bo pa jutri sigurno ze tukaj... :-( Jezi me samo to k mam ravno jutri posvet za IUI in z menzo me ne bo mogu niti pregledat. se bojim da me bo samo odslovil in bom spet cakala tri mesece... UPAM DA BOSTE DRUGE BOLJ USPESNE TA MESEC!! SRECNOOOOOO!!!
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 8:49:29
|
|
|
|
Čukica
|
Sisley, upam da bo M počakala še en dan, da boš lahko vsaj pregled opravila. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 9:24:07
|
|
|
|
savanah
|
punce kaj je s septembrom, ni mi všeč . čukica, glej da ti začneš z roza, in naj se poetem nadaljuje . od zdaj naprej samo še roza, roza, roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 10:10:56
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro vsem. Tiincyka in Savanah Upam, pa. da ne pride, Savanah, nič ni še izgubljeno. Čukica, jst srčno upam, da boš nalulala ene velik in močan plusek al pa dve črtici Te dni je kar prijetno, ni prevroče, ni premraz, prav paše in naj bi bil cel september tak Kaj boste kaj kuhale danes? Meni zmankuje idej zadnje čase.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 10:35:09
|
|
|
|
Radenska_
|
Čukica, navijam :) jagodka, jaz porovo enolončnico :) Je že skuhana od včeraj, samo še pogrejem ;)
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 10:39:55
|
|
|
|
savanah
|
eh, mislim da pri meni nebo nič, ampak mičken upanja pa je le, dokler ne pride M. ampak mislim da bo kar M in ne pozitiven test. kosilo...hm... jaz bom danes delala nekaj podobnega kot krompirjev golaž, pa malo piščančka notri, pa korenčka...pa mogoče kakšne skutine palačinke za posladek. zadnje čase se mi zdi da samo še zrezke delam in krompir pečem, sem čisto brez idej. moj dragi pravi da zanj ni kosilo če ni zraven mesa , pravi da se ne nasiti...oh ti moški . no da ne bo pomote, tudi jaz rada kaj dobrega popapcam . on bi meso, ampak samo zrezke, meni bi se pa po dolgem času res prilegla kakšna pečena svinjska rebrca , pa jih ne mara
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 11:02:47
|
|
|
|
Čukica
|
Kuharija: jaz sem zadnjič ko sem bila brez idej probala to: http://www.kulinarika.net/recepti/3059/mesne-jedi/goveji-trakovi-v-omaki/ držala sem se 100% recepta in je bilo taaaakoooo dobro!! pa ful sem hitro naredila. Za zraven pa kot piše, njoke (kupjene v mercatorju) zabeljene z drobtinami na maslu...njaaam:) Priporočam:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 11:16:19
|
|
|
|
Radenska_
|
Mi2 sva bolj zelenjavarja. Jaz kuham več ali manj enolončnice, kaj z jajčki, kuskus itd...polenta...take zadeve. Meso imava recimo da enrkat na teden, pa še to samo ribo, piščanca ali purana.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 11:26:42
|
|
|
|
Čukica
|
Aja, no sej po mojem če zamenjaš s piščančjim mesom bi tudi prišlo fino.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 11:40:06
|
|
|
|
savanah
|
mmm tisti mesni trakci zgledajo odlično . sem prebrala recept, pa glede na to da je goveje meso in da je pripravljeno dokaj hitro, ali je potem meso mehko? ker vem ko delam goveje zrezke, da jih kar dolgo dušim, da postanejo mehki? pri nas pa niti nismo toliko za zelenjavo, mogoče kakšna zelenjavna juhica, pa potem glavna jed . pa bi zelo rada bila ljubiteljica zelenjave . obožujem pa papriko filano s krompirjem in prelito z jajcem in kislo smetano, pa v pečico, to tudi šteje kot zelenjavna jed a? . niti nisem nekaj ljubiteljica mesa, no ne da ga nemaram, ampak rajši pojem kakšen krompir, ali pa testenine, bureki...vse kar redi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 11:45:41
|
|
|
|
mala jagodka
|
Mmmmm same dobrote, tud midva nisva velika ljubiteljica zelenjave, čeprav se trudim, da je vsak tud to na krožniku Tejle trakci pa znajo bit kar dobri, mogoče pa bo to.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 12:07:39
|
|
|
|
Čukica
|
Savanah jaz sem bila tudi na začetku skeptična zaradi trdote govejega mesa. Ampak ti povem, da sem se 100% držala recepta in je bilo odločno! Sploh ne trdo. Sem pa kupila pakirane goveje zrezke v lidlu (ne vem če ima kaj veze, po mojem je bolj način priprave...). Sem jih pa najprej potolkla, posolila in nato narezala na trakce. in jih res nisem neki dolgo kuhala, ampak samo popekla preden sem ostalo dodala. Res so bili presenetljivo sočni, pa upam da ni bila zgolj "začetniška" sreča, ker nameravam recept še uporabljati-tu naš najmlajši je bil navdušen:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 12:28:55
|
|
|
|
savanah
|
bomo probali, mogoče že jutri , pa poročam če bo tudi meni uspelo. grem se lotit prelila, toliko mam za prat...sploh ne vem kje naj začnem . ko vidim tak kup sem prav vesela, da nič ne likam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 13:06:39
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čukica Kuharija: jaz sem zadnjič ko sem bila brez idej probala to: http://www.kulinarika.net/recepti/3059/mesne-jedi/goveji-trakovi-v-omaki/ držala sem se 100% recepta in je bilo taaaakoooo dobro!! pa ful sem hitro naredila. Za zraven pa kot piše, njoke (kupjene v mercatorju) zabeljene z drobtinami na maslu...njaaam:) Priporočam:) če imam v zamrzovalniku kaj govejih zrezkov, bom v petek tole poskusila narediti. Le da bodo namesto njokov metuljčki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 4.9.2013 21:27:47
|
|
|
|
Cikacaka
|
Kaj zdaj to bejbe????? Pridem pogledat rozike...in sama crnina in modrina..tc tc tc... Dajmo dajmo...navijam huje kot pri kosarki hehe. Vidim da kuhate...jaz sem danes delala buckine palacinke...no ja polpete....njamiiiiiii...za tiste ki steboljzelenjavne...so res dobre :) Jutri se ustulim k nasi mami...dela steak v poprovi omaki...jooooj to bi jazlahko vsak dan jedla hehe. Jaz sem pa jezna....danes 12 dan od M in bi mogla it na UZ...uletim h G in....dopust....ze drugi mesec:-( jezi me ker ze dva mesca ne vem kaj se dogaja. O po moje bo ker jo ful cutim ampak ****ti zato jemljem klomifen da kontroliramo noooo...a njega nema :/ eh v vsakem primer bomo pridno zajckali pa kaj bo bo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 7:37:00
|
|
|
|
Bluegirl
|
Jutro Čukica, sem se takoj nate spomnila - kakšna je situacija? Daj, razveseli nas Mmm, Cikacaka, bučkine polpete pa tudi jaz obožujem Imaš pa smolo z g. dopusti...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 7:40:30
|
|
|
|
Bluegirl
|
Še to: bi se rada kar dodala na seznam. Glede na to, da nisem samo navijačica, ampak da smo začeli delat na , naj se vsaj na seznamu kaj premakne Sem pa kar pod X. 9. Sam bogve, kdaj/če bo ovulacija (temperatura zaenkrat nič ne kaže)...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 5.9.2013 8:49:16
|
|
|
|
mala jagodka
|
Jutro Čukica, a si lulala? Navijam za dve črtici
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?