|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
6.9.2013 10:03:06   
savanah
še enkrat čestitam čukicauser posted image user posted image , in ja, ne zapuščaj nasuser posted image , kje bomo pa drugače dobile tako enciklopedijouser posted image .

katera je naslednja???

ps. na seznamu še nisem pobarvana v modrouser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.9.2013 12:55:41   
mala jagodka
Čukica, čestitam, bravo user posted image user posted image user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.9.2013 13:15:17   
Katte
Čestitam, Čukica!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.9.2013 13:57:17   
Sabine
Čukico je kap zadela od sreče user posted image

jaz vam povem, da bo tale jesen prav fajn user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.9.2013 14:43:38   
mamica deklicam
čukica user posted image user posted image user posted image

pa kakor so že druge rekle, še kaj k nam poglej in kaj napišiuser posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.9.2013 15:49:19   
Radenska_
Čukica čestitke.
A je ratalo v prvo?
Le pridi nas še kaj pogledat...
Jaz navijam za vse, pa zase tudi user posted image
komaj čakam nedeljo in res upam da bodo cc 3 godni foliklčki, ne več :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.9.2013 16:33:35   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Čukica čestitke.
A je ratalo v prvo?
Le pridi nas še kaj pogledat...
Jaz navijam za vse, pa zase tudi user posted image
komaj čakam nedeljo in res upam da bodo cc 3 godni foliklčki, ne več :)

zakaj pa ne več?
Če se že tako dolgo matrata a ne bi bilo super, če imaš potem kar dvojčke, pa še kakšnega zamrznjenčka si prihranišuser posted image user posted image

meni je včeraj Vogler rekel, da po naravni poti je vsak mesec pri zdravem paru samo 17-18% možnost, da zanosita, pri teh postopkih pa kar 40%.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.9.2013 16:36:09   
Radenska_
mamica deklicam:

jaz nimam IVF/ICSI ampak inseminacijo (IUI) in če so več kot trije zreli folikli v MB prekinejo postopek, ker lahko pride do trojčkov oziroma četverčkov. IUI ima nasplošno večji procent večplodne nosečnosti kot IVF...
Zato nočem več kot 3 zrele folikle, ker mi bodo sicer skenslali postopek. Tu namreč ni punkcije...

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.9.2013 16:45:16   
aspera
Nočem nobeni zbijat morale, samo IUI je baje samo 13% uspešen, tako da sem šla jaz čisto brez pričakovanj na IUI. Je IVF/ICSI veliko bolj uspešen in mi je bilo zato po eni strani prav, da Zorn ni forsiral, da dava skozi še 3 poskuse IUI-ja in naju je dal takoj naprej. Samo se pa zgodi, da nekatere tudi po prvem IUI zanosijo, tako da kar optimistično user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 359
6.9.2013 17:07:48   
zari
Seveda je lahko IUI v prvo, zakaj pa ne.

Radenska pa itak da bo, ker tok punc navija zateuser posted image .

Čukica tebi pa iskrene čestitke, sedaj pa srečno do konca in na cilju eno luštno dišečo štručko (ali pa mogočeuser posted image user posted image , nikoli se ne veuser posted image ).

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.9.2013 18:11:29   
Radenska_
aspera, se popolnoma zavedam, da ima IUI bolj "bogo" uspešnost...Priznam da bom ful jokala če mi ali skenslajo postopek ali pa da ne uspe...Itak da bom, saj bi najbrž vsaka :(
Upam da bo navijanje punc in moj optimizem dovolj, da vseeno rata. Res bi bila ful srečna če bi bila Witch 2 :)
Ampak, vse se zgodi z namenom, tako da tudi če ne uspe se bom po par dneh pobrala in šla z dvignjeno glavo v nove boje...

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.9.2013 18:43:02   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
user posted image Čukica user posted image

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

16.9.
Sabine

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24

25.9
Radenska_ (1. IUI)user posted image user posted image

26.9.
tara.81

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek
mala jagodka
Bluegirl

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 31

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 19

user posted image NOVIH NOSEČK: 1

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.9.2013 18:44:45   
Čukica
Upam da nisem koga pozabila spet:)
Hvala vsem za čestitke:) Moj želodček je drugače že ene 3 dni izbirčen oz bolj brez apetita. Pa glava me boli, čeprav to mislim da je zato, ker kave nisem spila že 2 dni, ker mi nekako ne diši.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 363
6.9.2013 19:11:10   
mamica deklicam

mamica deklicam:

jaz nimam IVF/ICSI ampak inseminacijo (IUI) in če so več kot trije zreli folikli v MB prekinejo postopek, ker lahko pride do trojčkov oziroma četverčkov. IUI ima nasplošno večji procent večplodne nosečnosti kot IVF...
Zato nočem več kot 3 zrele folikle, ker mi bodo sicer skenslali postopek. Tu namreč ni punkcije...

moja napaka, sem čisto pozabila, kateri postopek imaš user posted image user posted image

ja, veš pri meni že mama skleroza trka na vratauser posted image in mi enostavno ne znese imeti več vse v glavi. še dobro, da imamo doma kar velik hladilnik, da imam tam vsaj vse datume z zdravniki napopane. Ker imam doma tri otroke (dve hčerki in možuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 364
6.9.2013 19:11:55   
aspera

aspera, se popolnoma zavedam, da ima IUI bolj "bogo" uspešnost...Priznam da bom ful jokala če mi ali skenslajo postopek ali pa da ne uspe...Itak da bom, saj bi najbrž vsaka :(
Upam da bo navijanje punc in moj optimizem dovolj, da vseeno rata. Res bi bila ful srečna če bi bila Witch 2 :)
Ampak, vse se zgodi z namenom, tako da tudi če ne uspe se bom po par dneh pobrala in šla z dvignjeno glavo v nove boje...

Držim pesti zate, da ti rata, vso srečo user posted image .

Jaz pa dojemam, da se zaenkrat še kar nekako dobro psihično držim, čeprav tudi že 2 leti delava na otročku in imam za sabo vse te preiskave in neuspešen IUI. Zaenkrat me še ni zlomilo in tudi nisem nič jokala in obupovala, ko sem dobila menstruacijo po IUI, ker sem jo nekako pričakovala. No, jaz sem itak tista, ki je vedno z nogami na trdnih tleh user posted image .
Ampak to, kar se meni dogaja, še ni nič v primerjavi s tem kaj nekatere prestajate in imate za sabo že ne vem koliko neuspešnih postopkov in splavov user posted image . Kakor koli že, res nam vsem želim velike trebuščke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 365
6.9.2013 19:36:49   
Neala
Čukica, jeeeeee, čestitke!! Ful vesela!!!!

Srečno želim tudi vsem ostalim. Iz srca!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 366
6.9.2013 20:50:25   
aspera
Ravnokar me je zaneslo na youtube in sem naletela na en posnetek kjer neka psihopatinja 5 minut res grobo pretepa svojega otročka. Ob takih prizorih se mi pa zdi življenje tako krivično user posted image . Taki ljudje imajo lahko otroke, da jih potem mučijo in zlorabljajo, me si jih pa tako želimo imeti, pa se moramo takole matrat user posted image ... kje je tukaj pravica??? Prav jezna sem trenutno. Uno žensko bi pa lahko lastnoročno fentalauser posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.9.2013 20:51:10   
pikapolonica 85
čukica čestitke! a gre mogoče katera oktobra na IUI,da nas bo več?:D

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.9.2013 21:24:38   
Sisley
Cukica, cestitkeee!!!!

Ja pri meni kot receno..menza je prisla.. Ampak ena dobra novica koncnoooo... Posvet pri dr. ZORNU JE BIL USPESEN. Tko da lahko zacnemo ze z to menstruacijo z IUI. Sicer se morava z dragim malo se pogovorit, ampak najkasneje v oktobru gremo v boje.

Se mi prav smeje, ko pomislim da se koncno nekaj premika... me sploh ni razocarala menstruacija danes :)

Čakamo na naš +

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.9.2013 9:14:29   
tara.81
aspera meni je zadnjič terapevtka lepo povedala, da pravica nima nič s tem, jaz se tudi ne morem sprijaznit. Poznam en par, ki ima punco (mislim, da ima zdaj okoli 18 let) od vedno živeli od socialne podpore, odkrito povedano, sta obupna človeka in pred dvema letoma sta dobila še drugega otroka in spet se zgodba ponavlja. Še vedno oba doma brez službe in kako delajo s temi otroki...seveda socialna služba ve vse, kaj naredi je pa druga. Sem razmišljala, da Darwinova teorija nekako ne drži, najboljši primerki vrste "preživijo"?! user posted image

Ooo, v ponedeljek grem k svojemu G na UZ pogledat kako je stanje z O. Teste sem v prejšnjih dnevih delala, vendar so bili še negativni. Danes zjutraj, ko sem šla na WC sem pa imela ogromno količino sluzi, tiste ta prave, tako da zgleda, da neki bo le.

Dragi je zdaj prinesel zajtrk, tako da grem jesti. user posted image lepo soboto vam želim!

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.9.2013 22:19:19   
Cikacaka
Cukica to bos ti vedela:) ali je kolicina cervikalne (upam da sem prav napisala :D) sluzi pomembna za zanositev?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.9.2013 22:32:21   
banana_ana
Ojla punce, kako ste? Kako je kaj s user posted image ? Nisem sla vsega brat...mene ze bolijo prsi, tko da ocitno bo tud ta mesec prisla user posted image .

Je pa tok noseck okrog mene zadnje case, da mi ni nic vec jasno...vsak teden zvem za kaksno znanko.

Drugace pa pri meni nic novega...trenutno je kosarka na sporedu, prej sm pekla burek..uzivam vikend :)

Pridne bodte!!

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.9.2013 22:36:45   
Sabine
Cikcakica, Pusenjak pravi, da ovulacijska sluz ni tako pomemba.
Ceprav po logiki user posted image
Jaz sluzi res nikoli nimam...imam dva otroka in skupno sem bila noseca ze 5x...tako, da ;)

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.9.2013 13:54:49   
Cikacaka
Jaz sluz mam vec al manj vedno...ampak zdaj je je pa blo tolko da sma se z mojim zafrkavala, da bom utopila paglavce user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.9.2013 20:40:29   
Valencia
banana_ana zaenkrat imamo eno nosečko -Čukico, naš leksikon :D

Ampak verjamem, da bo kmalu še kaka nova user posted image

Tudi jaz čakam na košarko, bi pa neki jedla, ampak kar ne vem, kaj bi
( sem danes kar ornk športala in zgleda sem se premalo najedla, ko sem prišla domov)

hmmm mogoče bi Bruschette.....jih katera dela?
meni so njammiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?