Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 10:03:06
|
|
|
|
savanah
|
še enkrat čestitam čukica , in ja, ne zapuščaj nas , kje bomo pa drugače dobile tako enciklopedijo . katera je naslednja??? ps. na seznamu še nisem pobarvana v modro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 12:55:41
|
|
|
|
mala jagodka
|
Čukica, čestitam, bravo
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 13:15:17
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, Čukica!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 13:57:17
|
|
|
|
Sabine
|
Čukico je kap zadela od sreče jaz vam povem, da bo tale jesen prav fajn
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 14:43:38
|
|
|
|
mamica deklicam
|
čukica pa kakor so že druge rekle, še kaj k nam poglej in kaj napiši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 15:49:19
|
|
|
|
Radenska_
|
Čukica čestitke. A je ratalo v prvo? Le pridi nas še kaj pogledat... Jaz navijam za vse, pa zase tudi komaj čakam nedeljo in res upam da bodo cc 3 godni foliklčki, ne več :)
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 16:33:35
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Čukica čestitke. A je ratalo v prvo? Le pridi nas še kaj pogledat... Jaz navijam za vse, pa zase tudi komaj čakam nedeljo in res upam da bodo cc 3 godni foliklčki, ne več :) zakaj pa ne več? Če se že tako dolgo matrata a ne bi bilo super, če imaš potem kar dvojčke, pa še kakšnega zamrznjenčka si prihraniš meni je včeraj Vogler rekel, da po naravni poti je vsak mesec pri zdravem paru samo 17-18% možnost, da zanosita, pri teh postopkih pa kar 40%.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 16:36:09
|
|
|
|
Radenska_
|
mamica deklicam: jaz nimam IVF/ICSI ampak inseminacijo (IUI) in če so več kot trije zreli folikli v MB prekinejo postopek, ker lahko pride do trojčkov oziroma četverčkov. IUI ima nasplošno večji procent večplodne nosečnosti kot IVF... Zato nočem več kot 3 zrele folikle, ker mi bodo sicer skenslali postopek. Tu namreč ni punkcije...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 16:45:16
|
|
|
|
aspera
|
Nočem nobeni zbijat morale, samo IUI je baje samo 13% uspešen, tako da sem šla jaz čisto brez pričakovanj na IUI. Je IVF/ICSI veliko bolj uspešen in mi je bilo zato po eni strani prav, da Zorn ni forsiral, da dava skozi še 3 poskuse IUI-ja in naju je dal takoj naprej. Samo se pa zgodi, da nekatere tudi po prvem IUI zanosijo, tako da kar optimistično .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 17:07:48
|
|
|
|
zari
|
Seveda je lahko IUI v prvo, zakaj pa ne. Radenska pa itak da bo, ker tok punc navija zate . Čukica tebi pa iskrene čestitke, sedaj pa srečno do konca in na cilju eno luštno dišečo štručko (ali pa mogoče , nikoli se ne ve ).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 18:11:29
|
|
|
|
Radenska_
|
aspera, se popolnoma zavedam, da ima IUI bolj "bogo" uspešnost...Priznam da bom ful jokala če mi ali skenslajo postopek ali pa da ne uspe...Itak da bom, saj bi najbrž vsaka :( Upam da bo navijanje punc in moj optimizem dovolj, da vseeno rata. Res bi bila ful srečna če bi bila Witch 2 :) Ampak, vse se zgodi z namenom, tako da tudi če ne uspe se bom po par dneh pobrala in šla z dvignjeno glavo v nove boje...
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 18:43:02
|
|
|
|
Čukica
|
ali PRIČAKUJEMO 3.9. - 4.9. savanah 4.9. tinncyka 5.9. Čukica 6.9. Sisley 10.9. CECA1 13.9. honey* 15.9. Anonimna 16.9. Sabine 12.9. - 17.9. banana_ana 20.9. Cikacaka 22.9. Lanaia90 23.9. Kyl24 25.9 Radenska_ (1. IUI) 26.9. tara.81 28.9. miiška X.9. mamica deklicam Zlatolasek mala jagodka Bluegirl NAVIJAČICE Bluegirl, Neala , Katte , lili25, witch , niinii, LittleSun, Tippi , sitka mala, snika, soncenk, pika555 SKUPAJ NAS JE : 31 V PRIČAKOVANJU ALI : 19 NOVIH NOSEČK: 1
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 18:44:45
|
|
|
|
Čukica
|
Upam da nisem koga pozabila spet:) Hvala vsem za čestitke:) Moj želodček je drugače že ene 3 dni izbirčen oz bolj brez apetita. Pa glava me boli, čeprav to mislim da je zato, ker kave nisem spila že 2 dni, ker mi nekako ne diši.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 19:11:10
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ mamica deklicam: jaz nimam IVF/ICSI ampak inseminacijo (IUI) in če so več kot trije zreli folikli v MB prekinejo postopek, ker lahko pride do trojčkov oziroma četverčkov. IUI ima nasplošno večji procent večplodne nosečnosti kot IVF... Zato nočem več kot 3 zrele folikle, ker mi bodo sicer skenslali postopek. Tu namreč ni punkcije... moja napaka, sem čisto pozabila, kateri postopek imaš ja, veš pri meni že mama skleroza trka na vrata in mi enostavno ne znese imeti več vse v glavi. še dobro, da imamo doma kar velik hladilnik, da imam tam vsaj vse datume z zdravniki napopane. Ker imam doma tri otroke (dve hčerki in mož )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 19:11:55
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ aspera, se popolnoma zavedam, da ima IUI bolj "bogo" uspešnost...Priznam da bom ful jokala če mi ali skenslajo postopek ali pa da ne uspe...Itak da bom, saj bi najbrž vsaka :( Upam da bo navijanje punc in moj optimizem dovolj, da vseeno rata. Res bi bila ful srečna če bi bila Witch 2 :) Ampak, vse se zgodi z namenom, tako da tudi če ne uspe se bom po par dneh pobrala in šla z dvignjeno glavo v nove boje... Držim pesti zate, da ti rata, vso srečo . Jaz pa dojemam, da se zaenkrat še kar nekako dobro psihično držim, čeprav tudi že 2 leti delava na otročku in imam za sabo vse te preiskave in neuspešen IUI. Zaenkrat me še ni zlomilo in tudi nisem nič jokala in obupovala, ko sem dobila menstruacijo po IUI, ker sem jo nekako pričakovala. No, jaz sem itak tista, ki je vedno z nogami na trdnih tleh . Ampak to, kar se meni dogaja, še ni nič v primerjavi s tem kaj nekatere prestajate in imate za sabo že ne vem koliko neuspešnih postopkov in splavov . Kakor koli že, res nam vsem želim velike trebuščke .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 19:36:49
|
|
|
|
Neala
|
Čukica, jeeeeee, čestitke!! Ful vesela!!!! Srečno želim tudi vsem ostalim. Iz srca!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 20:50:25
|
|
|
|
aspera
|
Ravnokar me je zaneslo na youtube in sem naletela na en posnetek kjer neka psihopatinja 5 minut res grobo pretepa svojega otročka. Ob takih prizorih se mi pa zdi življenje tako krivično . Taki ljudje imajo lahko otroke, da jih potem mučijo in zlorabljajo, me si jih pa tako želimo imeti, pa se moramo takole matrat ... kje je tukaj pravica??? Prav jezna sem trenutno. Uno žensko bi pa lahko lastnoročno fentala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 20:51:10
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
čukica čestitke! a gre mogoče katera oktobra na IUI,da nas bo več?:D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 6.9.2013 21:24:38
|
|
|
|
Sisley
|
Cukica, cestitkeee!!!! Ja pri meni kot receno..menza je prisla.. Ampak ena dobra novica koncnoooo... Posvet pri dr. ZORNU JE BIL USPESEN. Tko da lahko zacnemo ze z to menstruacijo z IUI. Sicer se morava z dragim malo se pogovorit, ampak najkasneje v oktobru gremo v boje. Se mi prav smeje, ko pomislim da se koncno nekaj premika... me sploh ni razocarala menstruacija danes :)
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 7.9.2013 9:14:29
|
|
|
|
tara.81
|
aspera meni je zadnjič terapevtka lepo povedala, da pravica nima nič s tem, jaz se tudi ne morem sprijaznit. Poznam en par, ki ima punco (mislim, da ima zdaj okoli 18 let) od vedno živeli od socialne podpore, odkrito povedano, sta obupna človeka in pred dvema letoma sta dobila še drugega otroka in spet se zgodba ponavlja. Še vedno oba doma brez službe in kako delajo s temi otroki...seveda socialna služba ve vse, kaj naredi je pa druga. Sem razmišljala, da Darwinova teorija nekako ne drži, najboljši primerki vrste "preživijo"?! Ooo, v ponedeljek grem k svojemu G na UZ pogledat kako je stanje z O. Teste sem v prejšnjih dnevih delala, vendar so bili še negativni. Danes zjutraj, ko sem šla na WC sem pa imela ogromno količino sluzi, tiste ta prave, tako da zgleda, da neki bo le. Dragi je zdaj prinesel zajtrk, tako da grem jesti. lepo soboto vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 7.9.2013 22:19:19
|
|
|
|
Cikacaka
|
Cukica to bos ti vedela:) ali je kolicina cervikalne (upam da sem prav napisala :D) sluzi pomembna za zanositev?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 7.9.2013 22:32:21
|
|
|
|
banana_ana
|
Ojla punce, kako ste? Kako je kaj s ? Nisem sla vsega brat...mene ze bolijo prsi, tko da ocitno bo tud ta mesec prisla . Je pa tok noseck okrog mene zadnje case, da mi ni nic vec jasno...vsak teden zvem za kaksno znanko. Drugace pa pri meni nic novega...trenutno je kosarka na sporedu, prej sm pekla burek..uzivam vikend :) Pridne bodte!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 7.9.2013 22:36:45
|
|
|
|
Sabine
|
Cikcakica, Pusenjak pravi, da ovulacijska sluz ni tako pomemba. Ceprav po logiki Jaz sluzi res nikoli nimam...imam dva otroka in skupno sem bila noseca ze 5x...tako, da ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 8.9.2013 13:54:49
|
|
|
|
Cikacaka
|
Jaz sluz mam vec al manj vedno...ampak zdaj je je pa blo tolko da sma se z mojim zafrkavala, da bom utopila paglavce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 8.9.2013 20:40:29
|
|
|
|
Valencia
|
banana_ana zaenkrat imamo eno nosečko -Čukico, naš leksikon :D Ampak verjamem, da bo kmalu še kaka nova Tudi jaz čakam na košarko, bi pa neki jedla, ampak kar ne vem, kaj bi ( sem danes kar ornk športala in zgleda sem se premalo najedla, ko sem prišla domov) hmmm mogoče bi Bruschette.....jih katera dela? meni so njammiiiiiii
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?