|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
8.9.2013 20:45:06   
banana_ana
user posted image cukica!!!

Drzim pesti za vse nas bodocke!!

Jaz tud cakam kosarko in danes sem pojedla ze pol hladilnika pa se kar ne morem najest. Vceraj sem delala burek in ga seveda ni vec...klinc pa ta PMS user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 376
8.9.2013 22:53:21   
Sabine
banana_ana, isto jaz...ta PMS je vedno isti. Nikoli dost sita in dojke tako boleče, da po stopnicah ne pridem user posted image

Tudi jaz gledam košarko in se mi že meša.

Jutri pa spet nov dan...in še ceeeeel teden do M user posted image

Katera naslednja lula?

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.9.2013 7:41:26   
Čukica
Dobro jutro:)

Cikacaka sluz je pomembna, sicer bolj kot kolicina je pomembna kakovost. Torej mora bititista prava sluz, saj ima veliko vlogo pri tem, da spermiji lahko pridejo do jajceca. Torej prava sluz ki se naceloma pojavlja okoli O je za spermije prehodna, ker ima drugacno strukturo kakordruge vrste sluzii v ciklu. Poleg tega nudi spermijem ugodno okolje za prezivetje, da lahko na jajcektudi kakdan pocakajo. Na kratko: je ugodnega ph, prehodne strukture in hranljiva. Ostale sluzi niso takein naceloma otezujejo prehod. Neprimerna struktura sluzi ali pomanjkanje je lahko vzrok za ne-zanositev.. zato obstajajo posebni lubrikanti kiso sperm-friendly in se jih uporablja med user posted image . Mislim da ima cyclotest tak lubrikant.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.9.2013 7:51:39   
Bluegirl
Dobro jutro, punceuser posted image

Kako kaj?

Čukica, si že dojela, kaj te čaka čez 9 mesecev?user posted image Malo heca, upam, da se v redu počutiš...

Sem vas na hitro prebrala, a nimam več časa komentirat. Katera naslednja lula, da držimo pesti?

En deževen pozdrav vsem.

Bluegirl

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.9.2013 8:23:53   
Čukica
Bluegirl, bolj kot to kaj me caka cez 9m me skrbi kaj me caka teh 9m:) jaz bi to najraje preskocila ce bi se dalo, a kaj ko je to nujno zlo:) sem kar mal fovs tistim zivalicam ki s tem opravijo v zgolj 21dneh...meni pa sam pol m cikla traja tok LOL
Drzim pesti za tiste ki bote lulale, sporocte:)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.9.2013 8:26:30   
Bluegirl

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Bluegirl, bolj kot to kaj me caka cez 9m me skrbi kaj me caka teh 9m:) jaz bi to najraje preskocila ce bi se dalo, a kaj ko je to nujno zlo:) sem kar mal fovs tistim zivalicam ki s tem opravijo v zgolj 21dneh...meni pa sam pol m cikla traja tok LOL

Haha, verjamemuser posted image Mislim, da bi vsaka to preskočila, če bi se dalo.

Bluegirl

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.9.2013 8:29:39   
ela23
Pozdravljene, dame!user posted image Po dolgem času se spet oglašam. Vmes sem bila na daljšem brezinternetnem dopustu, tako da vas za nazaj nisem brala, sem pa prverila seznamček. Čukica, čestitke!user posted image user posted image Pa le oglasi se še kaj, da malo zapolniš luknje v našem znanju. user posted image

Še podatki za seznam: user posted image ne pričakujem 23. 9.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.9.2013 8:56:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

jaz bi v tem čakanju izpustila samo zadnji mesec, ko sem bila kot balonuser posted image user posted image
prva hči me je uslišala in je prišla 22dni pred rokom, drugi se pa očitno ni nič mudilo venuser posted image in so ji morali zdravniki pomagat.

Ja, katera je sedaj na vrsti za lulanje?

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.9.2013 9:13:54   
savanah
hmm, jaz pa okroglega trebuščka nebi izpustila, mogoče zato ker ga še nisem imelauser posted image , bom verjetno drugače govorila ko bom enkrat noseča 8 mesecevuser posted image

no katera je naslednja?? držim pesti za vse

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.9.2013 11:33:47   
Sabine
joj ja veeeelik trebuh in obakrat zunaj 35+ stopinj - noro doživetje user posted image

mamica deklicam, ti si edina (poleg mene) od nas tukaj, ki že ima dva otroka?

Lulajo pa:
Sisley
CECA1
honey*

jaz bi tudi že kar lulala user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.9.2013 12:15:53   
Radenska_
Mene dol spodi vse boli :S
Na levi, na desni, pritisk imam ful nizek, pa zadihana sem takoj (še včeraj pa sem slabo uro brez težav gonila v konkreten klanec)...
Upam da je zgolj vreme...
In upam da me jutri na UZ čakajo dobre novičke.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 386
9.9.2013 12:53:06   
savanah
radenska držim pesti da bodo jutri dobre noviceuser posted image

hm...malo pregledala tisti seznam...sigurno je kakšna neučakana že lulala?user posted image
komaj čakam d se začne malo dogajat in da obarvate tale seznam roza, vse za čukico naj bo rozauser posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.9.2013 13:25:25   
ela23
Radenska, nate sem se pa na dopustu nekajkrat spomnila. Res močno držim pesti, da je/bo tokrat ratalo! user posted image Kdaj pa izveš, če je bil IUI uspešen? Kakšen pa je protokol tega postopka? Upam sicer, da ne bom rabila nikoli podrobno izvedeti, kakšna info iz prve roke pa vseeno ne škodi. user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.9.2013 13:26:57   
Radenska_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
user posted image Čukica user posted image

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

16.9.
Sabine

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Cikacaka

22.9.
Lanaia90

23.9.
Kyl24
Ela23

26.9.
tara.81

28.9.
miiška
Radenska_ (1. IUI)user posted image user posted image

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek
mala jagodka
Bluegirl

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 31

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 19

user posted image NOVIH NOSEČK: 1

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 9.9.2013 13:35:52 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.9.2013 13:30:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

joj ja veeeelik trebuh in obakrat zunaj 35+ stopinj - noro doživetje user posted image

mamica deklicam, ti si edina (poleg mene) od nas tukaj, ki že ima dva otroka?

Lulajo pa:
Sisley
CECA1
honey*

jaz bi tudi že kar lulala user posted image user posted image

očitno sva ediniuser posted image user posted image . Meni je bilo najbolj zoprno, ker imam že sama trebuh. Sem si vedno želela tisti nosečniški trebuh a ga pač nisem imela. Pri prvi se mi je zelo pozno poznalo, da sem noseča in še tako notri sem jo nosila. Pri drugi sem se kmalu valila kot tankuser posted image user posted image ,

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 390
9.9.2013 13:32:29   
Radenska_
savanah in ela, hvala vama ful :)

ela23, to je tako, tretji dan sem začela z injekcijami Gonala, najprej z malo dozo, potem so mi jo še za enkrat povečali, ker reagiram lepo ampak počasi. Skupaj se špikam zdaj že 17 dni in hodim na UZje (imela sem jih 5) in jutri imam (upam da) zadnjega pred "akcijo" :)
Skratka špikaš se, hodiš na UZje, ko so folikli dovolj veliki (ne smejo biti več kot trije, če ne zaradi možnosti več kot treh zarodkov prekinejo postopek) dobiš stop injekcijo, ki sproži ovulacijo v točno določenem časovnem okviru. V tistem časovnem okviru prideš nazaj na kliniko, zjutraj tvoj partner da seme, ki ga prečistijo...obdržijo samo najbolj hitre plavalčke in jih še bolj naspidirajo. Ko je seme prirpavljeno pa ti prideš na pregled, v kateter dajo seme in ti ga vstavijo v maternico.
Odležiš 10-15 minuti n greš domov in upaš da se čez 14 dni ne prikaže tečka user posted image Nič groznega....Je asistirana oploditev, ampak ni niti slučajno tako uspešna kot IVF...
Jaz pa vseeno upam, da zame bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
9.9.2013 14:43:23   
aspera
Radenska, a v Mb ležiš po IUI-ju? Mene so v Lj takoj butnili pokonci in sem morala samo v čakalnici 15 minut sedet in potem sem lahko šla user posted image .
A tvoj partner ima drugače ok spermiogram?

Neposredna povezava do sporočila: 392
9.9.2013 20:40:42   
banana_ana
Kok sovrazim ta obcutek, ko ves da bo user posted image prisla user posted image samo upam, da bo pocakala do jutri zjutraj, ker nimam niti enega protibolecinskega tableta doma in ko me zacne zvijat je nevzdrzno...blaaaah res!!

Zdej pa spet kosarka, upam, da danes bolj uspesna.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.9.2013 9:07:57   
savanah
radenska, seveda bo uspešno!

banana ana, si že delala kakšen test?

Neposredna povezava do sporočila: 394
10.9.2013 10:23:25   
banana_ana
Hej!

to rundo še nisem...se mi je mal ciklus zmešal, ker sm jo prejšnji mesec dobila prej kot ponavadi in zdej ne vem točno kdaj naj bi prišla.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.9.2013 10:55:27   
ela23
Radenska, res močno upam, da uspe. Po vsem tem trudu mora!user posted image Kaj si pa danes na UZ izvedela?

Mimogrede, partner je bil na spermiogramu v Lj tri tedne nazaj. Tam so mu rekli, naj nikar sam ne hodi po izvide, ker jih ne bo razumel. Če bo slučajno kaj narobe, da mu bojo že po pošti sporočili. A je tak običajen postopek? No ja, dokler pošte ni na spregled, je vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
10.9.2013 12:57:19   
Radenska_
Juhu, dobre novice :)
Če bi prišla jutri bi mi po vsej verjetnosti prekinili postopek, ker bi imela 5 zrelih foliklov!
Tako imam pa 3, torej so možnosti za 3,2,1,0 otrok :P...Sluznico lepo...Ob polnoči si dam stopko in v četrtek iui!
juhu :)

Pol pa stiskat pestke, upam da bo moj imel ok vzorec, pol me bodo pa itak še 15 dni roke od stiskanja bolele.
Jaz tud za vse vas druge navijam :)

aspera, ja v MB se odleži, kolikor sem slišala. Pustijo te cca 15-20 minut, da plavalčki preplavajo svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
10.9.2013 13:01:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Juhu, dobre novice :)
Če bi prišla jutri bi mi po vsej verjetnosti prekinili postopek, ker bi imela 5 zrelih foliklov!
Tako imam pa 3, torej so možnosti za 3,2,1,0 otrok :P...Sluznico lepo...Ob polnoči si dam stopko in v četrtek iui!
juhu :)

Pol pa stiskat pestke, upam da bo moj imel ok vzorec, pol me bodo pa itak še 15 dni roke od stiskanja bolele.
Jaz tud za vse vas druge navijam :)

aspera, ja v MB se odleži, kolikor sem slišala. Pustijo te cca 15-20 minut, da plavalčki preplavajo svoje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAMO VSE!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 398
10.9.2013 13:15:29   
Čukica
O Radenska_ super! Držim pesti!:) user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 399
10.9.2013 14:01:48   
Sabine
Radenska, stiskam pesti user posted image user posted image

mene pa prosim kar na user posted image , ker sem bila včeraj na krvnih preiskavah, pa so mi morali narediti še BetaHCG (ker sem imela ene probleme in so mogli ovržt nosečnost, da sem lahko prejela eno terapijo)...skratka in je negativno.
Sicer pa nisem pričakovala drugače!

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?