|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
30.8.2013 18:28:08   
mickybap
Hvalaaaa najlepsaaa ,,anonimen,, :D :D :D user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.8.2013 18:29:59   
mickybap
,,anoniman,, jaz grem prvič na ICSI imam 25.9 konziliji :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.8.2013 19:42:37   
_sunshine_
Evo dekleta pa se selim k vam. Moje user posted image sicer še vedno ni, tako je že cel avgust, s tem da sem sedaj dobila občutljive bradavice tako kot pred prejšnjo menstruacijo in mislim da jo lahko pričakujem v prihodnjih dneh. Hvalabogu bom vsaj lahko šla v nov bojuser posted image Za september me dajte samo med navijačice ker očitno imam malo daljše cikle in glede na to da user posted image dobim nekje v naslednjem tednu dvomim da bo še ena ta mesec.

Upam da ste vse v nizkem štartu kajti začel se bo VAŠ mesec in glejte da nalulate čimvečuser posted image !!user posted image

< Sporočilo je popravil _sunshine_ -- 30.8.2013 19:43:47 >

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 253
31.8.2013 7:31:28   
Radenska_
mamica deklicam in Katte: Včeraj sem vama poslala tabletke :)
Sporočita, ko bosta dobili.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 254
31.8.2013 9:21:27   
savanah
čukica, se kar držimuser posted image . testa še nisem kupila, ga bom pa danes, ker nevem kje bi ga v nedeljo dobila. nisem hotela prej kupovat da me ne premamiuser posted image . drugače pa kot vedno, iščem znake,..ampak se probam zamotit, tako da pospravljamuser posted image . bom kr generalno stanovanja nardilauser posted image . samo mislim da spet nebo nič...občutekuser posted image . me že špika, se pripravlja ta hudič. ampak pustimo se presenetit. uu kaj pa ti že odštevašuser posted image ? držim pesti da bo tale mesec ceeeel roza!!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 255
31.8.2013 10:21:29   
mala jagodka
Živjo,
Iz avgusta se selim v september, danes sem žal dobila teto, zdej ko mi je zamujala za cel teden, ne vem kdaj naj jo naslednjič pričakujem, tako da me napišite 30.september, pa bom vidla kdaj bo.

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 256
31.8.2013 14:02:32   
savanah
mala jagodka, sem spremljala debato pod II pričakujemo avgusta, in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image . se že dolgo trudita? upam da bo zate, kot seveda vse ostale, september obarvan rozauser posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
31.8.2013 14:49:21   
mala jagodka
Savanah, to je bil prvi krog, maja sem imela odstranitev pregrade, tako da ni tako hudo, želja pa močna, sploh ko imam tri angelčke, ki so naju zapustili proti koncu nosečnosti user posted image
Upam, da bo september za vse roza.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 258
31.8.2013 16:06:24   
savanah
jagodka sploh si ne morem predstavljati kako hudo mora bitiuser posted image . srčno upam da ti kmalu uspe, in da boš v naročju držala lepo dišečo štručko. vse bomo enkrat to doživeleuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
31.8.2013 16:19:08   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Savanah, tinncyka - kako vama gre odštevanje do lulanja? Jaz mam še 5 dni čakanja - pol pa 6.dan testiram...pa me že res pošteno matra:))

user posted image  Nisem zdržala in včeraj naredila BC user posted image  A bil na žalost -. Ma sem si zabičala, da 1 teden ne naredim testa pa čepride ali ne. Ma sem jih brezveze do sedaj naredila in vrgla € stran. Drugače pa znskov nimam ne več za M ne več za N. Edino spala bi in spala pa še kar spala user posted image  sam kaj ko je treba hodit v službo in izpite delat user posted image  v glanem razen spanja sem še malo napihjena sam to je tudi od zaprtosti, in zize imam bolj napete user posted image  sam me nič več ne bolijo tudi ne bradavice, MV se mi zdi da je skos isto visoko ... aja glede MV, sem se mi zdi da odgovor spregledala ... kolko časa pred M se spusti? To pa res nimam pojma.

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 260
31.8.2013 16:22:15   
tinncyka
mala jagoda   sem vidla pri avgustu, meni je šlo, kar na jok ko sem videla da je M prišla  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
31.8.2013 16:24:29   
tinncyka
Sem pozabila prej napisat ... navijam, navijam za vse da bo avgust čim bolj roza!user posted image user posted image
Aja Čukica ,ti imaš kaj znakov?user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
31.8.2013 18:43:28   
savanah
tinncyka zato pa si jaz še nisem kupila testauser posted image ker bi ga sigurno že delala če bi ga imela doma...pa vem kakšna jeza me popade ko vidim tisto grdo belino na testuuser posted image . tudi jaz bi podnevi samo spala, ponoči pa se kar nekaj zbujamuser posted image . poleg občasnega špikanja in polnega nedrčka pa nič novega, vse tako kot ponavadi. MV pa pustim kar pri miruuser posted image , ga začnem redno tipati naslednji ciklus, zdaj mi tako ali tako nič ne pomenji kakšen je in kako visoko se nahajauser posted image .
jutri skočim po test, v ponedeljek pa lulanjeeuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
31.8.2013 20:00:49   
mala jagodka
Savanah in Tinncyka, hvala user posted image pa upam, da nalulata dve močni črtici user posted image vsem to želim.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.9.2013 1:27:19   
tinncyka
savanah - če ga jutri kupiš, pardon danes (glih sem iz službe, danes se je zavleklo user posted image ) reči tvojemu dragemu naj ti ga skrije user posted image da ne boš že danes lulala gor user posted image držim pesti za +!!user posted image
evo prva kandidatka user posted image jaz še bom malo počakala

nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
1.9.2013 1:28:44   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

10.9.
CECA1

13.9.
honey*

15.9.
Anonimna

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

23.9.
Kyl24

26.9.
tara.81

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam
Zlatolasek

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala, snika, soncenk, pika555

SKUPAJ NAS JE : 27

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 14

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.9.2013 1:30:28   
tinncyka
sem probala če še znam seznamček prestavljati user posted image na januarkah sem ga jaz delala, pa sem že pozabla kako gre user posted image
evo zdaj pa upam da bo cel rozaaa user posted image user posted image zdaj je pa prišel naš čas user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.9.2013 9:20:01   
savanah
jupiii september je tukaaajuser posted image user posted image naj bo čim večuser posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.9.2013 9:53:09   
Radenska_
juhu, september je tu :)
Upam d bo čimbolj roza :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.9.2013 10:05:08   
mamica deklicam
punce, sedaj pa akcijauser posted image . Prosim čimveč nalulanih pluskov, da bodo spomladi porodnišnice pokale po šivihuser posted image user posted image

radenska jtri ti javim, ko dobim poštouser posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.9.2013 11:13:59   
savanah
sem šele zdaj opazila, da sem pol postov spregledalauser posted image
tinncyka, danes grem po test, sicer v največjo gužvo ampak kaj čmo, drugega kot trgovski centri ni nič odprtega, joj kako to sovražim ker vsi bulijo kaj imam na trakuuser posted image user posted image . sem razmišljala da bi dragega poslalauser posted image , ampak je en zaspanec in zna produžid do enihuser posted image . in danes sigurno nebom lulala, ker to pa vedno delam z jutranjim urinom, tako da vem da se bom zadržalauser posted image . že zdaj se bojim jutrišnjega razočaranja, res. ker vem kako bo, ker je vedno takouser posted image . mam kr metuljčkeuser posted image . še katera dela test jutri, a se boste držale datumovuser posted image .
tinncyka a ti sigurno čakaš še en teden, a bi si ble jutri v oporouser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.9.2013 12:01:10   
tinncyka
user posted image
Mika, me mika sam sem rekla, da bom počakala, moj mi jih je skril ker sem mu tko naročila user posted image  pri meni tudi ne vem če bi bil jutranji urin edino ob 4h zjutraj če me ne premami. Bom prej vstala ker imam izpit v ponedeljek user posted image , v torek delam zjutraj v sredo je pa tamala doma ker ima ultrazvok srčka in pol ne gre v vrtec user posted image  ... hm po mojem me ne bo premamilo, tolko sem pa vseeno trmasta user posted image

Navijam pa jutri zate!! user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.9.2013 21:51:18   
Anonimen
Podravljene! imam eno čudno vprašanje, danes sem delala test - M bi morala dobiti danes in je ni bilo. delala sem najprej FS, ki je pokazal -. nato še CB digital in je tudi pokazal na enkrančku -.
ja in itak firbec babji sem šla digitalnega razdreti, ker me je zanimalo kako ta strela sploh deluje. in nato najdem dva listeka notri, na enem je močna kontrolna in rahlo obarvana črtica zraven, na listku poleg pa se vidi samo rahlo obarvana črtica zraven, kontrolne pa ni ... vse 3 črtice se vidijo. je tudi dragi reku da se vidijo ... sam kaj ko ni kontrolne ... a je možno da je bil zato  - ?  user posted image
potem sem še na FS pogledala in je bila še kar belina, ampak če test obrneš proti svetlobi se pa tudi druga črtica pokaže, samo zelo slabo vidna ...
saj bom čez nekaj dni ponovila, samo me vseeno zanima vaše mnenje glede tega?
se trudiva okoli 1 leta okoli user posted image pa bi bila zelo vesela če bi končno uspelo ...
hvala za odgovor!!
anonimnauser posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
2.9.2013 7:58:47   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Glede na to, da imam v tej temi vlogo navijačice, bi se spodobilo, da se tako tudi obnašamuser posted image Dejmo, punceuser posted image Navijam za prav vsako od vas, da nalulauser posted image user posted image

Lepo se mejte.

Bluegirl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.9.2013 9:13:11   
Čukica
JUtro

mala jagodka škoda da se ni obdržalo. Bo pa ta mesec več sreče upam. Ne vem če te bo to kaj potolažilo, ampak več kot 50% nosečnosti se konča v prvem mesecu - po navadi ženske ki ne spremljajo in ne delajo testov mislijo da je pač M prišla mal z zamudo. ni bil pravi jajček - raje tako kot pa kaka huda genetska okvara. user posted image za nov poizkus:)

Anonimna na razstavljenem CB ne delaj statistike, ker nima smisla. Kolikor vem so 3 črtice gor tudi pri - testu. Na mojem so bile jasne 3, pa nisem bila N. Ponavljaj na cca 3 dni test (ne se obremenjevat z 100 različnimi testi - delaj samo 1ga!) dokler ne pride M oz do +.

Jaz sem danes nenormalno pesimistična. 10DPO in T že tretji dan počasi pada...bad sign. MV nizek že od 2DPO dalje...2nd bad sign... Nobenih znakov (tokrat sicer tudi PMS ni)...hm 3rd bad sing?... skratka po trenutnem izgledu mojega grafa bi ga jaz uvrstila v non pregnant kategorijo...razen če se bo v prihodnjih dneh po ne vem kakem čudežu začela T dvigat - kar dvomim, ker je že mal pozno.:(

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?