|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
28.8.2013 13:26:31   
Čukica
ahahahaha babe nore:DDD LOL :)
noben ni govoril o tem da se kar koli dobesedno meri:D pač skozi cikel ko spremljaš ugotoviš kaj je zate nozko,zaprto in trdo , kaj je srednje visoko in kaj je visoko (globoko), odprto, mehko. Po občutku, noben ne meri z ravnilcem ničesar:D in tudi dejanski cm so pri vsaki drugačni tako kot vsaka nima enako globoke une tam spodi. Tudi fantki nimajo enako dolgega...res da si ga skupinsko merijo in primerjajo...da bi pa to me počele pa še nisem slišala:DDD
Skratka...najmanj 1cikel moraš veseo prstke not vtikat da boš ugotovila kako se MV premika/spreminja skozi cikel. Drugače pa ko je visoko, ga načeloma lahko tudi zelo težko dsežeš ali ga ne...no jaz ga dosežem. mogoče pa imam "majhno"hahaha
In še nekaj, prosim, po tem kok je visoko MV se ne more glih sklepat o nosečnosti. Res je, da se v nosečnosti pomakne višje, je mehkejši...ampak vprašanje je KDAJ - o tem pa drage moje ni statistično značilnega podatka in zato se o rem ne da sklepati NIČ. Ker eni se bo pomaknil že kmalu na začetku, eni pa po 3.mesecu...pač znajo bit velikerazlike. Sicer pa se MV spusti že kmalu po ovulaciji in takrat še ni vgnezditve in še ni nosečniških hormonov - a kaj boš pa kar sklepala da nisi N? Sem 5dni po O, moj MV je čisto zaprt, trd in zelo nizko. A naj zdaj kar zaključim da nisem noseča? No way.:)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.8.2013 13:31:12   
Neala
Hahaha, sem se vam prav nasmejala, babe user posted image user posted image .

Najprej si moški merijo kako dolge in trde majo, zdaj pa me.. dobesedno isto! Katera ima bolj trdega, daljšega, mehkega... hahaha

Mal heca user posted image .

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.8.2013 13:32:16   
Čukica
Anonimna, če si 2dni pred M je čisto možno, da si žeopazila prve pikice krvi zaradi m in ne zato ker bi se poškodovala. sicer bi po seksu vse kar izkrvavele:D
kake kapilarice lahko že počijo vnaprej, pač če ne bi prstov not dala bi to najbrž opazila šele tik preen bi se M ulila kot rjav spotting na hlačkah. Tako da ni skrbi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.8.2013 13:38:42   
zlatolasek
To bo moj nov projekt.....tipanje MV, svašta.....ne morm verjet kaj vse se da opazovat na ženskem telesu.....tale forum je res ena vaginalna enciklopedija user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.8.2013 13:40:12   
savanah
user posted image user posted image to je bilo zame čisto novo, zato toliko trapastih vprašanjuser posted image .
ker pa sem tipala že enkrat prej (da ne bom spet o meritvah govorilauser posted image ) se mi zdi da ga nisem zatipala, je pa bilo to enkrat pred O. hm...ok mogoče spet neumno vprašanje, se že vnaprej opravičujem, zakaj pa je potem sploh dobro tipati MV?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.8.2013 13:40:21   
Bluegirl
Hahahaha, kmalu bi s stola padla v službiuser posted image user posted image user posted image

Hvala vam, da ste me nasmejale in mi polepšale tale turoben dan. Pa dobra primerjava z moškimi, smo našle nekaj, kar lahko merimo in tekmujemouser posted image

Sama mojega MV ne tipam, je že merjenje BT dovolj, bom postala čisto preveč obsesseduser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
28.8.2013 13:41:36   
Bluegirl
zlatolasek: dober izraz - vaginalna enciklopedija - jao, babeuser posted image Res pa je, da sem tukaj na forumih toliko izvedela o svojem telesu, kot še nikjer...

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 207
28.8.2013 13:42:01   
Cikacaka
Hahaha to pa vem kje je :))))) mi nikol ni blo jasno kaj dela tamuser posted image sam zdaj nemm merla...prvic zato ker mam user posted image user posted image drugic pa zato ker bi me v sluzbi cudno gledali user posted image

Savanah midva sva kar takoj zacela s clomidom, tak da zdaj je tretji krog poskusanja..prej nisva nikoli sla na polno...na pol pa se tudi ni zgodilo :)

Mamica deklicam...je na normalen recept..ni treba placat.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.8.2013 13:43:27   
Čukica
Hahaha zlatolasek, kera ideja!!
Lahko pa napišemo vaginalno enciklopedijo in ob straneh bodo izkušnje uporabnic: lahko kar poste s tega fouma prlimamo not:DDD Me je tako asociralo na knjigo, ki jo je moja draga mati z dobri poučnim namenom ko sem bila v kakem 5.razredu OŠ privlekla domov:naslov je bil SEKS:DD Pač te osnovne knjige, ki jih starši podrturijo otrokom v branje, da se sami izmuznejo razlagam:D In spomnem se, da so bile ob straneh slike deklet starih od 17 - 23 let in v oblačkih vaka svojo zgodbo o "prvi izkušnji". In tako bi me lahko naredila tako knjigo in ob strani bi bile "prve izkušnje" oz prva srečanja z MV:) in občutki...:D ...in mere...:D haha
danes sem blazno duhovito nastrojena...to definitivno ne more bit PMS:)

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.8.2013 13:44:21   
Cikacaka
Vaginalna enciklopedija user posted image user posted image user posted image hahahaha

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.8.2013 13:45:01   
Bluegirl
Hahaha, Čukica, a si razdelimo oblikovanje, vsebinski pregled itd.?user posted image Moram se nehat smejat, ker me bodo stranke čudno gledaleuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.8.2013 13:47:11   
Neala
Babe, to so VAGININI MONOLOGI al kaj je že tista predstava user posted image user posted image user posted image

Moj je tak polkrožni... Če tipam, je taka krogla, ki štrli dol proti nožnici. Včasih moram ful prst porinit daleč, da kaj zatipam, včasih pa je čist nekje nizko dol.  Pa ta polkrogla ima na sredini tako odprtino menda al vdrtino... kot bi mi glavica od penisa štrlela iz not na ven user posted image .

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.8.2013 13:48:29   
Bluegirl
Neala: user posted image user posted image user posted image Ne najdem ustreznega smajlija, ki bi opisal moj smehuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.8.2013 13:52:24   
savanah
hahahaha vaginalna enciklopedijauser posted image user posted image . 1. poglavje: MV in prvo merjenjeuser posted image . 2. poglavje bi lahko bili kakšni izcedki??user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 214
28.8.2013 13:53:11   
Čukica
savanah pozicija/mehkost/odprtost MV spada pod sekundarne znake za določanje plodnih dni. Uporablja se torej v kombinaciji drugih tehnik naravnega načrtovana/preprečevanja nosečnosti. Primarni so recimo merjenje BT in opazovanja sluzi.
Hormon estrogen, ki prevladuje do O, se v koncentraciji veča do O in povzroči (med drugim) mehčanje, odpiranje in višanje MV.
Lego MV se torej spremlja kot dopolnilni znah za določanje plodnih dni - poleg merjenja BBT, sluzi, OPK testov...

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
28.8.2013 13:55:31   
savanah
čukica hvala!! res si prava enciklopedijeuser posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
28.8.2013 14:03:41   
Čukica
ma nisem, samo naravne metode obvladam v nulo, ker kemjskih ne maram:) oz nimam dobrih izkušenj že s KT, kaj šele da bi druge hormone potrebovala... raje naravno naredim vse kar je v moji moči...če pa po tem ko sam vse narediš ugotoviš, da ne bo šlo brez zdravniške pomoči, po tem pa...

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 217
28.8.2013 14:20:30   
Čukica
če keri pomaga (1x sm že postala) je to moj graf za orientacijo kako lahko točno natančno določiš dan ovulacije s spremlanjem znakov: http://snk.to/f-ctiy1a03
O potrjuje T, Ovul test, kristalizacija sline, sluz in MV. :)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 218
28.8.2013 14:33:10   
Čukica
No mogoče bo kero zanimalo, kako bi bilo možno sklepat o nosečnosti iz grafa nekoliko prej...nekateri grafi (NE VSI!) izražajo 3 fazno T ... torej po tem ko se T dnigne po O...se po implantciji (okoli 7 dni po O) dvige še nekoliko višje.
Tukaj piše več o tem in so tudi primeri grafov ki to kažejo in ki ne..http://www.fertilityfriend.com/courses/lesson.php?p=1;17;2161868;1587

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
28.8.2013 14:42:49   
mamica deklicam
punce, se vidi, da še nimate otrok. Če bi jaz vse vaše nasvete upoštevala in si merila to in to..., saj bi mi zmanjkaalo časa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nasmejale ste me do solz.user posted image user posted image

hvala eni, ki je povedala, da se da klomifen spet dobiti na recept in ga ni potrebno plačat.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
28.8.2013 15:01:09   
Čukica
mamica deklicam po čem sklepaš da nimamo otrok? Jaz ga imam in je zelo prebrisan in živahen. Za si prst nekam porinit ko greš na wc by the way al za zutri digi termometer za 30s dat v usta pa se mi ne zdi nekaj kar nekdo z otroci ne bi mogel naredit...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 221
28.8.2013 15:02:32   
savanah
glede BT, jaz si jo definitivno začnem meriti pri naslednjem ciklu, čukica si me prepričalauser posted image

cikacaka, oprosti ker toliko sprašujemuser posted image imaš že kakšnega otročka?

Neposredna povezava do sporočila: 222
28.8.2013 15:08:57   
savanah
sprašujem pa zato, ker se nikakor ne morem spomnit če sem te že vprašala zakaj si dobila klomifenuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 223
28.8.2013 15:15:55   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

mamica deklicam po čem sklepaš da nimamo otrok? Jaz ga imam in je zelo prebrisan in živahen. Za si prst nekam porinit ko greš na wc by the way al za zutri digi termometer za 30s dat v usta pa se mi ne zdi nekaj kar nekdo z otroci ne bi mogel naredit...

imam tako polno glavo vsega in norim po cel dan, da mi zmanjkuje časa. No sedajle letim takoj vzeti maco, bi jo morala že zjutrajuser posted image user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
28.8.2013 16:05:47   
Anonimen
Cukica, hvala za odgovor! Sem si sedaj še enkrat potipala MV in se je spet malo krvavih nitk pojavilo. Pa si sigurna, da to napoveduje M ali je nosečnost še možna? Sem kar žalostna postala, da spet ne bo nič ta mesec user posted image Če to res napoveduje M, bom od zdaj naprej vsak cikel lahko že vnaprej vedela, pri čem sem.

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?