Inchy_7
|
Živjo! Spet se malo oglašam po dolgem času.... berem vas redno, samo ne utegnem odpisati. Trenutno imam doma malo bolnico z nekim virusom, ki ji že par dni povzroča preglavice z vročino, ki sama od sebe narašča in pada. Naraste na 38,4, ponavadi začne naraščati zgodaj popoldne, in pade do naslednjega jutra na 37,0. Posledično je potem tudi malo sitna. V petek sva morali celo na infekcijsko kliniko v LJ, ker se je med dopoldanskim spancem zgodilo, da je med spanjem postala nemirna, kot bi se želela izkašljati, vendar ni šlo, in je kar prenehala dihati, sama sem ležala poleg nje, tako da sem jo takoj, ko sem to opazila, dvignila pokonci in rahlo potrepljala po hrbtu, da je začela kašljati, v tistem se je tudi zbudila, in začela jokati. Na infekcijski sva bili potem na opazovanju za en dan, do sobote. Upam, da se čimprej pozdravi. Drugače pa bom odgovorila še na vprašanje glede srčnega utripa na nuhalni, v prvi nosečnosti in tudi sedaj je imel otrok srčni utrip 179, kar je tik pod zgornjo mejo. Zdravnica je rekla, da je to še ok. Upam, da bo tudi na koncu vse ok. V prvo je bilo. Sem pa imela v ponedeljek pregled pri svoji ginekologinji, dala je poslušat srček, ki se je lepo slišal, in sama sem bila presrečna, da je z vse v redu. Zredila pa sem se za 1,5 kg od začetka. Komaj čakam na morfologijo, ki bo čez en mesec. Sicer moram pred tem še enkrat do svoje G. da mi bo napisala napotnico za morfologijo v LJ, to pa zaradi rezultata na nuhalni. Kar se pa spanja tiče, pa sama bolj slabo spim zadnje dni zaradi hčerkice, ki je bolna, in me pač skrbi kako je z njenim dihanjem, ker je tudi ponoči imela v zadnjem tednu veliko napadov kašlja. Sicer pa s spanjem še nimam nekih večjih težav. Neala, čestitam ti za dober rezultat na nuhalni, in da so se skrbi zmanjšale! Tudi tebi Pridkana želim, da bo rezultat čimboljši, ko ga prejmeš, in da se neha živčkanje glede tega.
|