|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
19.10.2013 21:19:19   
pridkana
Lepo da nas je vedno več user posted image

(odgovor članu kalla)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.10.2013 11:39:45   
cvetka27

Ponovno pozdravljene!

Mene pa zanima glede te skrite skupine na FB-ju, kako se vam lahko pridružim?

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.10.2013 12:17:17   
tincaaa
Zdravo. Jaz bi se vam tudi pridružila :) sem bila zdaj pri marčevkah 2012, tako da imava že eno punčko Saro, vendar se nam bo Aprila pridružila še ena štručka, ki jo že komaj čakamo. :) smo že imeli NS pri 12t in 4d pa je bil velik že 67mm, in so mi zato rok premaknili iz 1.5. na 26.4., tako da upam da bo res malo prej prišel na svet :) slabosti so še vedno prisotne, danes prvič da sem celo na WC letela na šihtu, ampak upam da me kmalu mine, ker non stop nekaj grickam, da mi je potem boljše... bi vas pa zelo lepo prosila če me lahko dodate še v FB skupino, ker po pravici povem, večkrat tam pogledat, kot vas pa tukaj prebiram. Lepo se mejte, čim manj slabosti vam želim :) in upam da se zdaj večkrat slišimo. ;)

(odgovor članu cvetka27)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.10.2013 12:37:20   
sandri91
Oj, punce malo se vam javljam iz bolnišnice.. sem bila v četrtek sprejeta na ginekološkega, zaradi močnih slabosti, bolečin in izcedka, ki pa je bil na srečo samo od napora pri bruhanju in driski. Plodek je aktiven, vitalen, začela sem 14. teden, jaz pa sem si tudi že opomogla, sem pa vseeno do jutri na oddelku, kjer mi bodo opravili še gastroskopijo, ker bi naj mela gastritis, pa bojo pogledali, če je kaka ranica kje..:( me je kar malo strah... v glavnem doživljam same šoke.. :/ na sosednjem oddelku je do danes ležal naš dedi :( zjutraj je umrl...user posted image user posted image user posted image hudo je, pa še tu moram bit zaprta ko kaki jetnik.. :( upam srčno, da grem jutri domov in da se v miru poslovimo od dedija .... Sem kar malo bolj močne krče dobla.. verjetno od živcov in joka in vsega skupaj...

Drugače pa punce, redno vas berem, vidim da tudi že komentirate o vozičkih... midva bova tudi naročila na mali vragci in sicer baby merc - one

(odgovor članu tincaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.10.2013 16:13:15   
cvetka27

Sandra 91, držim pesti, da bo vse vredu in da se kmalu vrneš domov user posted image . Sama sem bila na gastroskopiji že dvakrat in ni tak bav-bav. Sicer res ni prijetno, a ne traja dolgo. Če bo to zate prvič, samo dobro sledi navodilom sestre oz. zdravnika in dihaj tako kot ti bodo naročili.

Držim pesti.

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.10.2013 19:29:05   
aprilcica
Sandra 91 držim pesti, da čim prej okrevaš in da se vse obrne tebi in dojenčku v trebuščku v prid. Za dedka pa iskreno sožalje...

Za vas pa imam eno vprašanje. Kaj menite o vozičku http://www.moj-moj.si/vozicki/tako-kolekcije/i_135_jumper-x-gt-race? Imate kakšne izkušnje ali vsaj mnenja od drugih?

Hvala

(odgovor članu cvetka27)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.10.2013 20:55:04   
pathra
sandri91.. moje sožalje in držim pesti za gastroskopijo...

FB.. tiste ki se hočete pridružit meni pište ZS

(odgovor članu aprilcica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.10.2013 9:15:06   
corti
Oj oj, pa da se vam še tukaj malo javim po dolgem času. Ker smo bili zdaj nekaj časa brez računalnika in težko preko telefona pridem na to stran,sem se večina javljala samo na fb. Ampak zdaj upam da bo šlo tudi tukaj,pa da bo rač.zdžal še nekaj časa.
Ja NS je že kar nekaj časa za mano in je bilo vse ok. Tudi pregled sm imela vmes,na katerem sem videla dojenčka in njegov srček,ampak mi je pregled naredila samo zaradi tega,ker mi je ostala brazgotina po prvem carskem rezu in zdaj jo je treba spremljat,da ne bi začela pokat. Za enkrat zgleda ok,ampak je pa problem ker mi posteljica raste ravno na brazgotini in čez maternični vrat...upam da se bo še premaknila :)
Tudi meni so se slabosti začele umirjat,sploh od kar sem na dieti zaradi sladkorne(menim da sem jo imela že pri prvi nosečnosti,ker sm imela iste znake in še zredila sem se 35 kg,sicer sem v treh mesecih po porodu izgubila vse kg,ampak vseeno menim tako).
Sandra91 moje sožalje in čim hitrejše okrevanje.

Aja naslednji pregled imam 26.11. in takrat imam morfologijo.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.10.2013 13:52:17   
Sladkiš
Hej, hej...

Da se še tu malo javim. Sedaj sem namreč pofočkana tudi na FB.

Sandra91, moje sožalje za dedkauser posted image ... pa držim pesti, da čim lažje prestaneš preizkave in da se ti stanje čim prej izboljša.

Zame pa bo jutri dan D...popoldan me čaka AC... Na momente me kar pot oblije od vse panike. Srčno, srčno upam, da bo vse OK in da ne bom ravno jaz v tistih 0,5%. Tako da punce, jutr popoldan vse držat pesti user posted image ...tud na nogahuser posted image .

Drugači pa počutje super. Čez vikedn pohajala po Lj in si kupila prve nosečniške hlače. V "starih" sem stala še lahko, ko pa je bilo potrebno sedet (na šihtu), je bila pa muka. Tako da danes sem na komot user posted image . Aja, imajo kr lepo izbiro hlač v C&A, pa tud majčk. Jaz bom zaenkrat imela kar normalne majčke.

No, punce, lepo se imejte...pa se oglasim kaj v sredo kako je šla AC skozi.

Papa user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 609
21.10.2013 13:57:59   
Neala
Sladkiš, zelo bom mislila nate in držala pesti! Seveda ne boš ti tistih 0,5% al kolk že. Ne skrbi, vse bo ok! Še nisem za nobeno slišala, da bi bilo potem kaj narobe, pa jih poznam kar nekaj, ki so šle na AC. Samo pozitivne misli, pa bo!user posted image

Jaz pa..... Slabosti so se malo umirile, ampak še vedno mi hrana povzroča, da mi ni dobro v trebuhu še potem nekaj časa. Pa sladic nobenih ne bi smela jest, ker mi je ful slabo po sladkem. Tako, da nisem še čist dobro, Sploh zvečer me še kar daje. Mi gre res na živce občasno.
Trebuh pa danes nič napet, tak mehek je, bi ga skor lahko not potegnila user posted image . Sem pa 14 tednov zdaj.

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.10.2013 14:10:13   
corti
Sladkiš seveda držimo pesti zate..tudi na nogah user posted image Ti pa tudi misli samo pozitivno in bo.

Neala....a pa tebi paše sladko jest? jat mam dieto,pa ko se je držim mi ni nič slabo,včeraj pa sem se pregrešila,so mi prinesli trojanske krofe in sem ga pol poedla pa mi je bilo potem slabo ko 100user posted image .

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.10.2013 14:37:38   
Sladkiš
Hvala punceuser posted image !!

Jaz pa držim pesti, da vas slabosti čim prej minejo. Sama hvala bogu nisem mela niti minimalnih slabosti, tako da si res težko predstavljam kaj prestajate. Saj pomojem še malo in najhujše bo mimo. Potem pa kontra... hladilnik skoz odprt user posted image .

Lp,

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.10.2013 17:03:54   
elia
sandri91, sožalje za dedka.. In veliko user posted image , da boš čimprej bolje. Nič ni fajn, ko te v nosečnosti nekaj matra.

Imamo pa pri nas v družini...vedno ko pride nov član, en drug gre user posted image ko je moj prvi sine prišel, je moj ati umrl, ko je sestrična bila proti koncu nosečnosti, je babica umrla. Zdaj pa ima teta raka in je kar boga..

Sladkiš, itak bo vse ok user posted image

Jaz sem pa danes v službi povedala za nosečnost...in se mi je kar nek kamen odvalil user posted image res, prav boljše se počutim. Že zato, ker mi ni več treba skrivat trebuščka. Drugače pa kar ne morem verjet, da gre tako hitro...še malo pa bo polovica mimo user posted image

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.10.2013 17:26:52   
Neala
Joj, sem pozabla prej napisat; Sandri, sožalje za dedka in čim prejšnje okrevanje tebi! Vse bo dobro user posted image .

Ja, corti, peciva bi jedla, sploh kaka kremna, al pa kakšno torto. Pa se itak več al manj izogibam, vseeno pa pridem v situacijo, ko se ne morem upret. Ravno danes je sodelavka od včerajšnjega praznovanja prinesla veliiiiiiko posodo peciva. Ma, vse bi požrla, če bi lahko user posted image .
Paše mi pa tudi slano.. pistacije so trenutno "in". Na začetku sem pa kak čips pojedla al pa kokice. Po slanem mi ni toliko slabo oz. se mi zdi kot, da je malo boljše.

Jaz v bistvu tudi ne morem verjet, da sem začela že drugo tromesečje. Koooomaj čakam, da bo mimo vse to in, da rodim user posted image . Čeprav mi je pa ravno danes kolegica rekla, ki ima 5-mesečnika doma, da bi pa ona zdaj še kar trebuh raje imela, ker zdaj pa so druge težavice: ne spijo ponoči, tamali je siten (včasih zaradi vremena, potem spet zaradi dolgčasa, lakote, zaspanosti....) user posted image . V trebuhu pa ji je "dal mir", hehe.

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.10.2013 18:12:40   
pridkana
Sandra moje sožalje user posted image

Mene pa čez dan napihne k da sem v 6.mesecu. Me ena sodelavka že drug tedn zbada da jst nimam aprila rok ampak že konc leta...vem, da je mal krivo tudi to ker se res trudim spit 2-3 litre tekočine....pa magnezijeve šumeče tablete pijem ker sem mela prejnšnji teden ful bolečine. menda se šiv od slepiča zdaj širi pa me to boli.

me je pa prej klicala ginekologinja, da sicer kaže kot da naj bi bilo vse v redu ampak da bomo šle skupi čez izvide in sem zdej še bl zmedena in res že čist zmešana. še dobr da mam v sredo pregled pa bomo lahko tole predebatirale (če dobim izvide po pošti) ker po telefonu ni nč hotla. Še dva dni trpljenjauser posted image Sem prou jezna...zakaj sploh kličejo če nč nočjo povedat....user posted image

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.10.2013 18:17:06   
elia
pridkana, kakšne izvide, glede česa?

Jaz sem včeraj spekla višnjevo tortico...in sem je danes pojedla že čist preveč user posted image

Za voziček pa mi zdaj ne bomo nekaj ful zapravljali...smo v prvo čisto preveč dali in potem skoraj novega prodali. Ker rabimo ga res samo za v trgovino. Tu okrog niti nimamo za neke sprehode, za na dvorišče in v trgovino bo pa kak cenejši tud dober. Potem poleti pa bo komot že v športnem delu..

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.10.2013 18:26:11   
Neala
Pridkana, a to so rezultati za tisti neinvazivni test, ko si šla kri dat?? Jaz tut ne razumem kaj je to tvoja ginekologinja mislila. Kaj sploh kliče, če ti potem tako reče. Ampak jaz verjamem, da je vse dobro, boš vidla!! Ko bi vsaj bila že sreda, a ne? user posted image

Voziček bom mela pa ful srečo, ker mi ga bo sodelavka posodila. Ker če bi ga morala kupovat, ne bi niti pod razno komplicirala. Bi gledala, da je čim cenej pa itak bi rabljenega kupila. Tudi pri prvi punci nismo komplicirali (sem mela babyboom-a in se je čist fajn obnesel). Smo ga pa tut takoj potem prodali, ker smo mislili, da več ne bo otrok pri hiši user posted image . Itak pa sem ta veliki voziček še pred prvim rojstnim dnem nehali uporabljat, ker mi je potem bolj prišla prav marela voziček. Je manjša in lažja.

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.10.2013 18:42:02   
aurora6
Pozdravljene,

pridružujem se skupini, rok imam 06.04.2014, doma imamo že eno punčko, ki bo januraja stara 6 let. Zaenkrat je vse ok na nuhalni je bilo vse ok, le skrbi me ko me nehajo boleti prsi, ko imam občutek da nisem več noseča. Namreč marca sem imela ss oz. odmrtje ploda in sem razumljivo sedaj čisto v skrbeh. Pri prvi nosečnosti sploh nisem pomislila da bi lahko bilo kaj narobe :) No upajmo na najboljše user posted image .

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.10.2013 10:55:29   
corti
Neala ja tako je pri meni...paše mi,bi ful jedla,ampak če jem mi je slabo za znort in zgaga me peče,da bi najbrž lahko ogen bruhala...slano pa mi pomaga pri slabosti,pri zgagi pa tudi ne.

punce imam eno vprašanje,jutri ima prvi preged pri diabetiku,dali so mi lonček za oddajo urino,katerega moram prinesti na pregled. zanima pa me al to moram dati prvi jutranji urin pa ker imam pregled 11:15 a moram biti na tešče ali lahko jem zajtrk normalno? mogoče katera ve?

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.10.2013 11:10:35   
barchy81
corti, sladkor se ponavadi gleda na tešče, zato so ti verjetno dali lonček, da ti ni treba stradat do pregleda user posted image
a po vaših trebuščkih že tudi metuljčki letajo? meni se zdi sicer malo hitro, ampak me parkrat na dan nekaj požgečka, sploh če sem v kakšnem takem položaju, da imam malo stisnjen trebuh...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.10.2013 12:44:32   
pikica*1.4.*
v katerem tednu pa si barchy81? jaz že od prejšnjega tedn ačutim metuljčke, mehurčke v glavnem ko grem spat in v službi ko sedim na miru...je pa prav fini občutek ja...user posted image

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.10.2013 13:13:49   
barchy81
15 1/7, je pa res druga nosečnost.

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.10.2013 13:19:17   
pikica*1.4.*
jaz pa sem točno 3 tedne več...mogoče pa je to to...user posted image

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.10.2013 14:15:26   
kalla
pikica in barchy ja to bo to. Sigurno že čutita gibe, saj sta že tudi v tistih tednih. Uživajta v teh občutkih. user posted image

aprilcica meni se ta voziček zdi kar super. Se mi pa zdi malo drag, glede na to, da sem podobne videla za 150 EUR ceneje. Nekaj podobnega tudi jaz iščem. Meni je voziček nepogrešljiv, ker sem že pri prvih dveh veliko hodila na sprehode ne glede na vreme. Pri prvem sem imela Hoco-ta zelo poceni in dokaj majhen voziček, ki se je zelo dobro obnesel in smo ga uporabljali vse do konca tudi kot marelo in bo kot marela prišel v upoštev tudi pri tretjem. Potem je prišel drugi otrok, ki pa se ni hotel kaj preveč vozit v globoki košari, ker je hotel biti dvignjen za športni del, pa je pri 3 mesecih bil absolutno premajhen, zato smo takrat nabavili Buzz-a, ki ima fajn obložen športni del, tako da je že pri 3 mesecih imel dobro oporo v polsedečem položaju. Oba vozička sta imela prednosti in slabosti in zdaj res vem kaj iščem. Hoco je sicer rez že znucan, ker smo ga ponucali do amena, Buzz pa ima veliko pomanjkljivosti zato ga ne bomo obdržali. Moj budget za nov voziček pa je cca 350 EUR.

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.10.2013 19:08:18   
corti
Ja res je...ampak raje vprašam kukr da nardim kej narobe in pol jovo nanovo ponovi.user posted image

Drugače pa ja tud js čutim te metulčke v trebuhu in sem tudi 15 2/7 in je udi moja druga nosečnost. no vsaj upam,ker pa se res ne spomnem kako je bilo občutiti v prvo...spomnim se samo kje so bile prve brce in potem ko mi je trebuh dobesedno prestavljalo iz enega konca na drugega in je bilo kar fino boleče! ampak bolje tako kukr pa da je mirno,ker tako sem 100%vedla da je ok,upam da bo tudi tokat tako!

(odgovor članu kalla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?