|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
7.10.2013 8:13:54   
barchy81
se še jaz prijavim...

PDP 14.4.2014, doma imamo dva razgrajača letnik 2008, sicer je to tretja nosečnost (1. dvojčka, 2. EU), rodila bom v Celju. NS sem imela v petek in je bilo vse ok. Slabosti počasi minevajo, pojavilo se je vedno bolj pogosto špikanje v spodnjem delu trebuha (vezi), o prebavi pa raje ne bi user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.10.2013 11:00:34   
novopecena*
No da se vam se jas malo javim :) v soboto sem bila na nuhalni, kjer je nas user posted image bil zelooo zivahen :) na sreco je vse vredu, in tudi videli smo da bomo cartali fanteka user posted image mene spika vsak dan desno spodaj.. Zredila se nisem nic. Je pa nas korenjak vecji za 1 teden :) lepo boditee :)

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.10.2013 15:10:45   
hrchy
novopecena* bravo za fantka!

Glede lupinice smo pa mi tudi imeli Maxi cosi (Pebble) in je bila zelo prakticna. Na vozicku pa itak kosaro. Smo jo uporabljali nekje do 10 meseca. Je pa tako, da sem ga jaz v lupinici vozila od zacetka - in smo sli skozi vse faze - od popolne nirvane prvih nekaj tednov do dretja celo pot naslednjih nekaj mesecev, pa spet do miru kasneje, zdaj se pa spet pritozuje (leto in pol). Tako da tudi veliko voznje z avtom od samega rojstva ni zagotovilo, da se bo otrok tega navadil... So pac razlicni.

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.10.2013 16:42:28   
pikica*1.4.*
glede nakupov še jaz nisem preveč razmišljala, kar bom potem nabavila vsega preveč user posted image počutje je bilo do zdaj super, zdaj pa imam pekoč občutek pri mali potrebi...naj počakam dan dva če se umiri ali bi morala takoj k zdravniku? nebi rada bila panična user posted image , pomoje pa bo krivo to mrzloooo vreme...user posted image če ima katera izkušnje naj prosim javi...

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.10.2013 19:36:51   
elia
pikica, da nimaš ti kakšnega vnetja mehurja? Če te fejst peče, se pojdi raje pokazat.. Ker za nosečnice je baje celo nevarno. user posted image

Jaz sem danes v službi povedala ožji sodelavki, ostali pa pridejo na vrsto po nuhalni. Ampak pred njo več nisem mogla skrivat, ker se mi preveč vidi. Tako da komaj čakam naslendji teden in nuhalno, da se potem "izpovem". user posted image

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.10.2013 8:02:00   
Agnes27
Jaz sem pa povedala v službi kar par dni pred NS, sem si mislila da kaj če pa bit potem po NS drugačeuser posted image
Aja, NS imam pa danes pop.

Dobrodošle nove, se kar širimouser posted image user posted image

Moje slabosti se tudi umirjajo, sedaj sem polnih 12 tednov, čeprav bruhnem še vedno za vsako figo...ko previjam tamalo, ko si umivam zobe, ali tudi če kaj ogabnega slišim ali vidim. Bo že, sam da mi ni slabo celi ljubi dan. Imam pa blazne težave s zamašenim nosom. Zamašen nos že od nekdaj slabo prenašam, ne vem zakaj, sedaj me pa res ubija. Ponoči sploh ne morem zaspati nazaj in samo čakam kdaj se mi bo odmašiluser posted image user posted image

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.10.2013 10:46:32   
sensiTive
Živjo aprilčice, tudi jaz se vam pridružujem, pdp 27.4., pričakujemo drugega otročka. NS imam čez teden dni. Ste že na FB-ju? Bi prosila, da me katera doda, mi je tam bolj luštno klepetati, ker je bolj zasebno :) Pozdravček vsem nosečkam.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.10.2013 10:51:25   
sensiTive
Ha, težko me bo katera dodala, če ne ve, koga dodat. Uglavnem se priporočam, da me administratora kontaktira na zs.

(odgovor članu sensiTive)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.10.2013 13:01:35   
pathra
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

31.3.

hrchy, 2 user posted image , 1 user posted image

1.4.

pikica*1.4.*, MB

Daisy12

Inchy_7, 2user posted image , 1user posted image (2012), LJ

2.4.
_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012), Šempeter pri Gorici

3.4.

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012), NM

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008), Postojna

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

6.4.

Njegova

7.4.

ZzZaspanka, 2 user posted image , 0 user posted image , Kranj

8.4.

9.4.

Žabika, 2 user posted image , 1 user posted image (2006), LJ

10.4.

aqualina, 1 user posted image , 0 user posted image

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012), Izola

12.4.

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

13.4.

Tadea, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

Punchy, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec

14.4.

trischa

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008), Kranj

barchy81, 3 user posted image , 2 user posted image (2x 2008), Celje

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image , Slovenj Gradec

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

16.4.

17.4.

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Jinah

pridkana, 1 user posted image , 0user posted image

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

21.4.

Maeve, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

23.4.

pbiba

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

24.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image (2010), MB

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

sandri91, 3 user posted image , 0 user posted image

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

26.4.

27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

KajaNagaja, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Jesenice

sensiTive, 2 user posted image , 1user posted image

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010), Ljubljana

spring14, 1 user posted image , 0 user posted image ,

29.4.

MVJC, 2 user posted image , 1user posted image (2004),

X.4.

Anonimna3

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 45

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 45

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

user posted image *tedy*user posted image

PREGLEDI

15.10.2013 - corti, Žabika

16.10.2013 - pikica*1.4.*

17.10.2013 - Tadea

23.10.2013 - pridkana

24.10.2013 - Žabika (AC)

28.10.2013 - pathra

5.11.2013 - sandri91

6.11.2013 - Agnes27

14.11.2013 - kinvils

17.11.2013 - pancia

NUHALNA SVETLINA:

8.10.2013 – Agnes27, KajaNagaja, Neala

9.10.2013 – pridkana

14.10.2013 - elia

15.10.2013 – kinvils, sandri91

17.10.2013 - MVJC

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.10.2013 15:36:48   
Žabika
Super za osvezitev seznama. Samo majhen popravek : Moja prva deklica je 2007 letnik.

Lep pozdravcek!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.10.2013 18:01:30   
kinvils
agnes27 čakamo poročilo o NS! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.10.2013 20:42:40   
pathra
Ja Žabika.. sem samo odštela 7 let user posted image .. bom popravla ko bom naslednjič osvežila.

Drugače pa me je danes spet razveselil obisk WC školjke.. enkrat ker sem zavohala bio odpadke, drugič sem popila čaj z unim lekadol praškom (ker sem noro prehlajena spet) in se je preveč nabralo na koncu, kar mi je spet dvignilo želodec.. pa sem mislila da je konec s tem grrrr.

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.10.2013 20:44:27   
pathra
Aja.. pa sem vidla da nisem napisala kako je blo na NS.. super, vse se je lepo vidlo kar se je rablo, rezultat 1:3953 tako da nisem dala niti krvi za naprej. Sem pa prvič vidla da ima otrok lahko tako stegnjene roke.. je bil kot superman user posted image ..

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.10.2013 21:23:10   
pridkana
Sami dobri rezultati...sem prav vesela za vas, pr meni pa živčnost ker me jutri popoldne čaka nuhalnauser posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.10.2013 7:15:06   
Neala
Hej punce!
Nuhalna tudi za mano. Glede na starost (34) je bila dobra: 1:1486, izmerjena NS 1,5 mm. Otroček se je ful lepo videl, sploh na 3D, vendar spola še ne vemo. G ni bil siguren, zato raje ni nič rekel.
Vseeno pa sem dala kri še za DHT in priznam, da me je kar strah, da mi bo to ful poslabšalo rezultat. Me pa pokličejo konec tega tedna ali začetek drugega. Tako da se prav bojim, da bom na koncu morala na AC.

Slabosti še vedno, vendar čez dan kar ok, popoldan in zvečer pa se stopnjujejo. Sicer je boljše kot je bilo, ampak vseeno mi je bedno. Tudi bruham še občasno. Komaj čakam, da to mine.

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.10.2013 8:12:52   
Agnes27
Ola punce, no še jaz da poročam o NS. Vse ok. Rezultat je 1:6640 (NS 1,9 imam pa 30 let). Pri tamali sem imela 1:14500 ampak to je bilo že kičastouser posted image
Smo mogli pa tamalega ful prerukat da se je sploh zbudil, pa skakat sem mogla pa G ga je rukala on pa nič, samo po glavi se je popraskal češ joj kaj so tečniuser posted image Pa odrival se je od nečesa skoz (od stene?) pa prav videti je bilo kako usta odpira in požira plodovnico.

Je pa mal večji in so mi prestavli PDP za 5 dni, na 18.4.14. Spola nisva želela vedet ampak mislim da tut videt ni blo nič ker je skozi nekaj nogice križal.

user posted image tudi za ostale nuhalne, Neala saj tudi to ni tako slabo. Držim pesti da ti DHT ne poslabša rezultata da ne boš za bz hodila na AC.

Pridkana pričakujemo poročilo NS. Srečno.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.10.2013 8:54:32   
Neala
Agnes, naše dete je bilo tudi bolj mirno. Ni imel G nobenega problema izmerit NS. Malo je pomagalo, malo ga je tudi včasih odvrglo od "stene" - kot da bi kolcnil al kaj user posted image . Pa malo z nogicami migal... Ampak bolj miren v glavnem.

Ja, vem da je NS ok, samo ko berem, vidim, da NS+DHT dosti puncam poslabša rezultat in potem samo še živčkaš brez veze.

Počasi bo vseeno treba že naši tamali povedat, ker do zdaj še nismo, da ne bi v vrtcu razbobnala user posted image .

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.10.2013 10:58:06   
aprilcica
Živjo! Evo tudi jaz se vam pridružujemuser posted image . PDP imam 17. aprila in danes imam nuhalno. Komaj čakavaaaa:)
Tudi jaz bi vas prosila, če me dodate na FB.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.10.2013 11:35:31   
zel14
Pozdravljene aprilčice 2014! Od danes naprej se vam tudi jaz pridružujem pri nosečniških klepetih. Moj PDP je 22. 4., je pa prvi user posted image . Oz. prva, glede na to, da smo na nuhalni zvedeli, da bo punčka.

Mene zanima (mogoče ste že pisale o tem, pa nisem zasledila), če katera hodi na kakšno telovadbo za nosečnice? Jaz bi počasi začela s tem, pa ne vem še, kam bi šla. Sem pa iz Lj.

(odgovor članu aprilcica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.10.2013 11:43:44   
Neala
Ooo, fino, vedno več nas je user posted image . Dobrodošle vse nove!!

zel14, jaz v prvi nosečnosti nisem hodila na pravo telovadbo, ampak na jogo za nosečnice. In to zadnja dva meseca. Se mi zdi, da takrat najbolj prav pride različno pravo razgibavanje. Joga mi je kar pomagala, ker sta jo vodili dve babici in ker sem bila takrat prvič noseča in nisem imela pojma o ničemer, mi je bilo super izvedeti kaj se dejansko dogaja med porodom in posušati njune nasvete za lažji porod. Hkrati smo se razgibavale in delale različne vaje za moč, za raztezanje, itd. Pa tudi nasveti za predihavanje popadkov... To je bilo res fajn. Tako, da se mi zdi vsakršna telovadba za nosečnice super.

(odgovor članu zel14)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.10.2013 11:48:54   
MiNNi N
Ojla punce!
Čestitke vsem za dobre rezultate na NS!!!user posted image
Tudi pri nas še ni hotela povedati spola, je rekla da ko bo 100%. Ampak sva z mojim potem doktorat delala na posnetkuuser posted image tako da bomo videli koliko sva dohtarja:)))

Kar se pa telovadbe tiče... ker sem imela kar probleme grem včasih na kakšen sprehod, pa zdaj ko je bolj mrzlo grem malo plavat - da razmigam hrbet:) Bom pa začela hodit na Babylates, ampak je rekla da se ne priporoča pred četrtim mesecem, tako da bom še malo počakala!

Drugače pa dobrodošle vse noveuser posted image !

(odgovor članu zel14)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.10.2013 12:14:39   
zel14
Neala, verjamem, da ti je takšna joga zelo prav prišla. Proti koncu bom jaz tudi verjetno iskala še dodatne informacije in vaje za lažji porod, trenutno mi pa samo manjka malo športanja za moje dobro počutje user posted image . Želim pa izvajat vaje pod nadzorom, da se ne sekiram dodatno, če delam kaj prav ali ne..

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.10.2013 15:15:52   
Inchy_7
Najprej naj tudi sama pozdravim vse nove srečke user posted image !
Vsem, ki ste imele nuhalno čestitam za dobre rezultate.
Neala, tudi jst mislim, da se ti rezultat vseeno ne more po DHT toliko poslabšati, da bi morala na AC. Sama sem imela sedaj v drugi nosečnosti na nuhalni rezultat 1: 669, po DHT pa je padel na 1:480. Vendar me tolažijo G.besede, da naj se ne obremenjujem preveč, da če se je nosna kost lepo videla, da naj ne bi bilo nič. Pa tudi v končni fazi je to res neka statistika, ki ni čist ziher. Upam na najboljše!
Drugače pa res že komaj čakam na naslednji pregled, ki ga imam v ponedeljek.
Kar se tiče zamašenega nosa, imam tudi sama probleme, že v prejšnji nosečnosti sem jih imela, in sedaj spet. Pa sem mislila, da je kriv prehlad, sam očitno ni samo to. Mal pomaga, če po sobi in po vzglavniku našpricam sprej Eucasol od Justa.
Telovadba: danes sem sicer telovadila po stanovanju, ko sem pospravljala, čeprav je res, da to ni nobena telovadba user posted image . Drugače pa sem v prejšnji nosečnosti na začetku obiskovala navadno aerobiko, kasneje pa sem sama se doma malo razgibavala. Sedaj pa še ne obiskujem nobene telovadbe, hodim pa na sprehode s hčerkico.

(odgovor članu zel14)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.10.2013 15:25:33   
Neala
Inchy, hvala za tolažbo! Ja, AC bi nam pripadala, če bi bil rezultat 1:300 po NS, po rezultatu skupaj z DHT pa baje, če je pod 1:100. Ampak tudi jaz mislim, da je vse v redu, da so to samo statistični izračuni, ki pač predstavljajo zgolj tveganje in ne nekaj, da je res narobe. Itak je na AC 97% preiskav potem dobrih!
V bistvu imamo večje tveganje vsak dan, ko smo udeleženci v prometu user posted image .

Tiste, ki vas muči zamašen nos. Predvsem za ponoči - lahko si zvečer pod nos nežno namažene kakšnno olje 31 od Justa ali kakšno drugo eterično olje na bazi kakega evkaliptusa itd. Meni to pri prehladih lepo odmaši nos.

Hja, telovadbe pa zaenkrat še nimam nič - take zasebne oz. da bi se kaj razgibavala ali kaj. Te slabosti so me v septembru čist ohromile. Pa tudi zdaj se ob popoldnevih slabo počutim in mi ni za nič user posted image .

(odgovor članu Inchy_7)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.10.2013 15:41:26   
sandri91
Zdravo srečke nosečke, čestitam za dobre rezultate iz NS, tiste, ki pa ste v dvomih, pa zaupajte svojemu občutku ;) tudi mene malo stiska, jo mam 15. ampak bo ok :) bom preživela... me pa že od včeraj spet ful pika v jajčnikih... pm.. pa bolečina se seli v ledveni del in v križ.. res da sem cele dneve aktivna ampak taka bolečina mi ni znana... naj že bo torek.. da se spovem ginekologu :) Punce je katera mogoče iz Ptuja ali iz okolice??:)user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?