|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
30.9.2013 15:31:10   
gloris
nuhalna je za nami in use super user posted image razmerje 1:20000 tako da smo sedaj veliko bolj mirni, prišel pa je čas da novico razglasimo, kar nas čaka kar danes, ker se jutri že začne študijsko leto in bo treba v lj in bi rada družini sporočila pred ostalimi.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.9.2013 15:34:17   
Agnes27
Gloris user posted image user posted image Super!

A si študentka da greš v lj? Mi pa še en teden do NS.

(odgovor članu gloris)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.9.2013 15:37:17   
gloris
ja študentka na pef, grem zdej v tretji letnik in upam da bo nosečnost super in bom naredila izpite v prvem semestru, za drugi semester pa potem septembra. Upam da se moji načrti uresničijo in mi ne bo treba eno leto dlje študirati,

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.9.2013 16:32:40   
ZzZaspanka
Hej.. Pa da vas (končno!) pozdravim še jaz. Vas spremljam, že od kar se je pokazal plusek...
Zaradi prve nosečnosti, ki se je nesrečno končala, sva se tokrat odločila da bova res počakala s kakršnimkoli obveščanjem, da bo mimo pregled in tudi nuhalna.. Vse je super, tako da kar lebdiva nad tlemi. user posted image
PDP imam 7.4.2014, rodila bom (če bo vse BP) v Kranju (sva ravno med Lj in KR) pa sva se odločila za Kranj.
Za spol pa ne bova vprašala, ker kar bova kupovala v naprej hočem da je nevtralno in če bom vedela za spol, se mi bo sigurno presoja o nevtralnem zameglila user posted image
Problemov skoraj ni bilo nobenih, edino kar me je nerviralo je to, da sem imela res pozno prvi pregled... Ampak smo ga dočakali. user posted image

Že kaj gledate vozičke? Midva se spogledujeva s tistimi, ki so bolj kot ne "terenci" Zaenkrat naju je najbolj prepričal MAXI COSI MURA 4 PLUS.. samo bomo videli... je še kar nekaj časa.. samo imajo pa čudne barve..user posted image

< Sporočilo je popravil ZzZaspanka -- 30.9.2013 16:37:57 >

(odgovor članu gloris)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.9.2013 22:03:22   
pathra
Evo pregled za mano - vse ok, mi je slučajno še zmerla nuhalno in je 1mm, naslednji teden pa je uradna nuhalna. Rok imam še vedno isti, sem pa imela sladkor na meji in mi je rekla da glede na to da nimam dejavnikov tveganja me bo šele naslednje meritve poslala še na 75 ogtt (ta test ko piješ sladkor) pa bomo pol vidli.. čeprav kar pričakujem da bom imela spet to dieto in vse..

(odgovor članu ZzZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.9.2013 22:20:19   
pathra

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

1.4.

pikica*1.4.*, MB

Daisy12

2.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012), Šempeter pri Gorici

3.4.

hrchy, 2 user posted image , 1 user posted image

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012), NM

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008), Postojna

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

6.4.

Njegova

7.4.

ZzZaspanka, 2 user posted image , 0 user posted image , Kranj

8.4.

9.4.

10.4.

aqualina, 1 user posted image , 0 user posted image

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012), Izola

12.4.

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

13.4.

Tadea, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

Punchy, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec

14.4.

trischa

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008), Kranj

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image , Slovenj Gradec

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

16.4.

17.4.

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Jinah

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

23.4.

pbiba

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

24.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image (2010), MB

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

sandri91, 3 user posted image , 0 user posted image

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

26.4.

27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

KajaNagaja, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Jesenice

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010), Ljubljana

29.4.

MVJC, 2 user posted image , 1user posted image (2004),

X.4.

pridkana

Anonimna3

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 39

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 39

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

user posted image *tedy*user posted image

PREGLEDI

1.10.2013 - _MiNa, sandri91

15.10.2013 - corti

16.10.2013 - pikica*1.4.*

17.10.2013 - Tadea

23.10.2013 - pridkana

28.10.2013 - pathra

6.11.2013 - Agnes27

14.11.2013 - kinvils

17.11.2013 - pancia

NUHALNA SVETLINA:

2.10.2013 - _MiNa

7.10.2013 - pathra

8.10.2013 – Agnes27, KajaNagaja, Neala

9.10.2013 – pridkana

14.10.2013 - elia

15.10.2013 – kinvils

17.10.2013 - MVJC

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.10.2013 9:18:57   
pancia
Ta nosečnost je katastrofa s temi slabostmi- če sem lačna, mi je slabo, če sem sita mi je slabo, pri premočnih dišavah mi je slabo...če potegnem črto, mislim, da ni trenutka, ko mi ne bi bilo slabo.

No, in danes sem šla na tešče v laboratorij. Sem šla ob 6.40, da sem bila v laboratoriju ob 7.10. Začuda mi ni bilo toliko slabo kot sem pričakovala. Urina sem komaj zbrala dovolj, ko sem šla na odvzem krvi pa...se mi je zdelo, da mi je preveč stisnila in potem sem se spomnila, da mi bo vzela 3 epruvete. In pri tretji se je ustavil dotok krvi- meni je že delalo slabo. Gremo na drugo roko- mi je bila vsaka sekunda odveč. In sem ji rekla, da mi je zaradi nosečnosti slabo, pa zato ker sem lačna, pa še tole sedaj. me je polegla in dala za pit.

Upam, da bo čimprej pomlad, da grem rodit.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.10.2013 10:02:32   
ZzZaspanka
Pancia, ta odvzem krvi je pa tudi mene spravil iz tira... Ni blo lušno.
Za urin so pa meni rekli, da se ne smem siliti lulat, ker izvidi potem niso pravi (da moram najprej malo spustiti v školjko) potem v lonček, tisti čisto zadnji urin pa spet školjka) Tako da sem čakala z litrom vode v roki lepo v čakalnici, da me je lulat prijelo user posted image
Drugače so se pa zame slabosti končale (vsaj zgleda tako), edino močne vonjave mi sprožijo neprijeten občutek.
A se keri že kaj pozna? Jaz nisem ravno pretirana suhica, pa imam občutek da še nič oziroma zelo zelo malo.. Odvisno koliko se najem user posted image
Lušno se mejte! :)

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.10.2013 10:13:32   
Tadea
Dobro jutro vsem user posted image
Moja prva miska me je danes pustila spati do9 in sedaj se super počutim, spočita polna energije.

Pancia, meni je bilo tudi grozno slabo, zdaj pa se je slabost umirila, mogoče zato ker sem že 12+3, ali pa je temu pripomogla zdrava prehrana zaradi sladkorne, ker jem 6obrokov na dan in sem veš čas sita.
Ima pa od teh slabosti in bruhanj zelo rahel želodec, pa v avtu mi je takoj slabo.

Že kaj nabavljate za dojenčka?
Jaz že kar sanjarim, kako bom prala in zlagala oblačilca user posted image

Pozdravček

Pozdravček T.

(odgovor članu pancia)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.10.2013 10:39:24   
Inchy_7
Pozdravljene vse skupaj!

Sedaj pa bi se rada skupini pridružila tudi sama. Noseča sem točno 14 t, PDP imam 1.4.2014. Doma imam že hčerkico, staro 14 mesecev in pol, tako da lahko primerjam že sedanjo nosečnost s prejšnjo. V prvo nisem imela nekih hudih težav s slabostjo, sedaj mi je bilo čez cel dan večkrat slabo. Stanje se je ta teden nekoliko umirilo. Sem pa že staknila prvo letošnjo virozo, na srečo nič hujšega, zdravim se s čajčki, limono in medom.

Sem pa pri prvi imela nosečniško sladkorno bolezen,ki pa sem jo nadzirala le z dieto vse do konca. Za sedaj pa so izvidi ok, vendar bomo videli kaj bodo pokazale prihodnje meritve.
Roditi pa nameravam spet v LJ, sem bila v prvo zelo zadovoljna tam.

Nuhalno sem tudi že imela, malo me skrbijo izvidi, svetlina je bila izmerjena 1,9 mm, možnosti za DS pa so 1:480 po DHT. G. je rekla, da naj me ne skrbi, ker se je sicer pri plodu vse lepo vidlo in da me bo edino morfologijo poslala delati v LJ. Tudi sama se zavedam, da so to dejansko le statistični podatki, in da tudi če je rezultat super, da to še vedno ne pomeni, da je temu tako in obratno. No, v glavnem poskušala se bom čimmanj obremenjevati.

Za spol pa tudi še ne vem, če bom vprašala. V končni fazi je tko vseeno, glavno, da bo res zdravo user posted image . Kar se pa tiče cunjic, sem pa že v prvo kupovala nevtralne barve, tako da ni problema.

Prijetno nosečnost vam vsem želim! user posted image

I.

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.10.2013 17:21:30   
Manitu
Oj, jutri bom izvedela ali sem med aprilčicami ali ne, saj zaradi dojenja nisem imela menstruacije user posted image .
Se oglasimuser posted image

(odgovor članu Inchy_7)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.10.2013 17:21:58   
MVJC
Srečke nosečke!
Ali obstaja na fb skupinica aprilčic 2014?

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.10.2013 20:42:56   
pathra
Obstaja ja.. najboljše da meni na privat napišeš ime in priimek in te dodam.

Dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu MVJC)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.10.2013 21:15:58   
pridkana
Dobrodošle vse nove aprilčice...the morem the marrier a ne user posted image

btw a še katero bradavičke skelijo in srbijo? sem pa mogla danes že po prve nosečniške hlače ker me je celo službo tako tiščalo čez trebušček, pa čeprav sem dejansko dala skor dve kile dol user posted image itak izbire nobene...baje majo v c&a na rudniku dobre modele, tak da bo treba kar v ljubljano zgleda....

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.10.2013 23:43:24   
elia
Jaz pa imam do konca tedna dopust user posted image  ampak je itak mali zbolel, pa mene že nekaj grlo boli...tako da ne bo baš nek dopust to user posted image

pridkana, mene srbijo ne, me pa še vedno ful bolijo cele zize...adijo user posted image

Mi pa res več ni slabo, kar je super, ampak malo manj zato, ker zdaj več pojem...edino suhe salame in čokolada mi ne grejo, prav zanimivo user posted image  ampak mi je zdaj res ful fajn, mene so slabosti čisto zdelale...sem samo čakala, da mine dan.

Komaj čakam nuhalno, ker potem nameravam v službi povedat, in mi bo ful lažje. Jaz dejansko imam trebuh kot kakšna, ki gre rodit (sicer to mislim tiste, ki imajo res majhne trebuhe do konca), ampak za 11. teden je to ogromen trebuh...prav nosečniško okrogel. Pomoje me bo čist razgnalo user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.10.2013 7:58:31   
Agnes27
Pancia čist razumem kaj preživljaš, jst sm se čist isto počutla. Polna negativne energije kaj mi je to sploh treba in ali ne bi bil že april da grem rodit. Tko kot si ti elia povedala, samo čakala sem da mine dan. No zdaj sem malenkost bolje čeprav bruhnem še vedno vsak dan pa je vseeno malo več volje prisotne. Zato pogumno naprej, vsekakor bo tudi to minilo čeprav je to težko verjeti, men je šlo tut na živce ko so mi doma to govorili, da bo že in podobno.

Dobrodošle vse nove nosečke!!! Manitu, koliko pa je star tvoj prvi nadobudnež da nisi imela menstruacije? Inchy ne skrbi glede NS, najbolje da poslušaš dohttarje in jim verjameš kar povedo. Škoda bi si bilo uničiti 8 mes zarad skrbi ko bo pa na koncu itak vse ok.

Mene tudi še vedno od vsega začetka cela prsa bolijo, pa ful so take težke (pa še nimam lih najmanjših kar bi bilo super) in ful težko na trebuhu spim, pa je to moj najljubši položaj. No pol pa zarad trebuha ne bom mogla, super.

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.10.2013 9:25:55   
pridkana
jst sem si včeri kr uno blazino za dojenje kupla v baby centru, morem še prevleko oprat pol pa poročam če bo kej učinka user posted image tudi jaz večinoma spim na trebuhu in zdej že ne gre več....

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.10.2013 9:33:46   
Neala
Ojla punce! V službi imam ogromno dela, tako, da si težko utrgam čas za internet. Sem pa vas prebrala in se končno spet malo javljam.

Sem 11t3d, če smo natančni user posted image . Slabosti so se malo omilile in nekaj dni sem bila prav super. Čeprav včeraj je bila spet groza. Zelo mi je bilo slabo in sem popoldan in večer preležala in takoj, ko je tamala šla spat, tudi sama zaspala na sedežni user posted image . Sem pa sumila pecivo - dopoldne je sodelavka prinesla kup nekega peciva in sem tako slastno jedla, ker mi je takooo pasalo. Ampak sem ugotovila, da mi je po sladkem ful slabo. Tudi, če bi samo en bombon pojedla. Tako, da očitno se moram sladkemu izogibat. Je pa res grozno preživljat dneve s slabostmi, ko dejansko ne razmišljaš niti o prihajajočem dojenčku, kaj šele o kakih vozičkih, oblekcah, preureditvi sobe... Ker samo čakaš, da preživiš dan.

No, sicer je to moj drugi otrok, zato se tokrat ne bom nič preveč posvečala oblekcam in opremi. Nekaj bom dobila, nekaj pa kar rabljeno kupila. Če bo punčka, pa že itak nekaj mam.

Prsi me kot take ne bolijo fejst, so pa bradavičke občutljive, včasih tudi skelijo ja.  Niti pogledat jih ne smem user posted image .

Inchy, verjamem, da te skrbi zaradi nuhalne. Koliko pa si stara? Ker morda je starost prispevala k rezultatu. Mene vem, da bo G dal še na dvojni hormonski test, če bo NS bolj slaba. Tisto ti potem izboljša ali pa poslabša rezultat. In če prideš na pod 1:300, te pošljejo na AC. Pa itak so to samo izračuni, to tudi Pušenjak trdi. Tako, da se ne sekiraj zaradi tega. Če pa želiš, pa pojdi še na DHT, da vidiš, kaj bi se zgodilo potem s tema rezultatoma skupaj. Mene NS čaka drug teden in mi ni čist vseeno, ker nisem rosno mlada.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.10.2013 9:44:07   
pridkana
Hehe Neala smo midve zgleda samo 1 dan narazen...čakam na nuhalno če mi bo še kej spremenila PDP, zaenkrat mam 19.4. user posted image

aja punce...pač mal že brskam, nabavljam zaenkrat še ne, čeprav zdej že moja mami komaj čaka da bo šla kar z menoj v nabavo stvari za dojenčka in kaj vse mormo kupit, bom očitno morala res nardit nek seznam najnujnejših stvari ker drgač bova mela premajhno stanovanje. a je katera uporabljala un čebr za kopanje al vse banco? midva mava namreč samo tuš in neki bo treba nabavit, se pa bolj nagibam k unem čebrčku... aja pa a je boljše da je dojenček na začetku pri nama v spalnici ali da ima takoj svojo sobo? jaz sem hotla da ima kuj svojo sobico, ampak to pomeni da bova morala zamenjat še kavč in midva spat na kavču....

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.10.2013 9:59:37   
elia
Jaz še nič ne razmišljam o šopingu za dojenčka...sicer bomo rabili samo voziček in co-sleeper user posted image  to sem prodala...tako da treba novo kupit. Ostalo sem vse shranila. Oblačil imam za izvoz, nas tast zalaga user posted image  sicer je vse za fantka...ampak bo tudi, če bo punčka, uporabno. Itak pa kaj še potem kupiš...v vsakem primeru.

Dojenček bo spal pri nama v spalnici, v co-sleeperju...si ne predstavljam drugače. Tako smo prvič prakticirali in se je super obneslo. Dojil se je na 4 ure in mi ni bilo treba vstajat iz postelje...pa vseeno ni spal med nama. V svojo sobo pa gre potem, ko neha jest ponoči. Pri nas je bilo to kar hitro...upam, da bo tudi v drugo tako user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.10.2013 10:17:35   
sandri91
Hej punce, vas je kar nekaj na novo.. Pozdravljene. No jaz se javim po včerajšnjem pregledu super vse, na pravem mestu, user posted image srček bije ko zmešan :) juhuuu :) mi je pa na prvem pregledu naredla nek bakterijski bris in sem pozitivna na streptokok b user posted image ma kera kako izkušnjo s tem ? nimam pojma od ki to sploh pride... No po velikosti ploda sem noseča 10 t 1 d :) nuhalno mam 15.10.2013 :) komaj čakam, naslednji pregled pa 5.11. 2013, ko bo zame zelo žalosten dan, saj moj odide na teren v Argentino za 3 mesece user posted image user posted image

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.10.2013 10:36:43   
_vanilija_
pridkana, mi tudi imamo samo tuš, ma na začetku smo pupo kopali v banjici. Najprej smo kupili eno v Baby centru, pa smo vidli da je ogromna user posted image Pol mi je prijateljca posodila njeno, ko jo je kupila v Ikea-i za kakšnih 5-10 eur in nam je bla odlična kakšnih pol leta. Pol smo ji vrnili in začeli uporabljat tisto iz Baby centra. Punčko smo kopali na mizi v jedilnici, ker je blo lažje da se ne sklanjaš v tušu. Zdej jo vglavnem samo tuširam, včasih dam tudi banjico v tuš kad (pa imamo tisti mičkeni tuš 80_x_80), ji natočim vodo in dam račke notar pa ful uživa user posted image . Mi še vedno vsi spimo v isti sobi, zraven naše postlje je njena postljica, tko da jo ponoči uzamem k sebi, priklopim jo in spimo naprej. Ne it spat na kavč, ker te itak bo bolel hrbt, boš rabila dobro postljo da se ponoči odpočiješ. Na forumu nekjer imaš seznam kaj rabiš na začetku. Jst itak imam vse od naše pupe, tko da niti ne bom nekaj novega kupaval, razen če bo fantek pa bom mogla kakšne dodatne obleke kupavat ki niso rozaste barve user posted image

Jst sem včeraj bla na pregledu, 13+4, pritisk mi je zelo nizek, 83/65, sem mislila da bom padla dol, ne vem kaj mi je blo. Samo je poslušal srčka (jst nisem nič slišala, samo nekakšen hrup). Slabosti počasi bojo nehale, zdej mi niti ni vsak dan slabo. Pa ginekolog mi je rekel da malo zmanjšam aktivnosti ker sem ful utrujena. Jah, kako da zmanjšam aktivnosti če imam 1,5 let staro pinčko ki je polna energije user posted image ?

elia, kaj je co-sleeper? Mi smo en čas njeno navadno postljico (eno stranico dali dol) dali zraven naše postlje, z štriki zvezali nogice postljice za našo, da se slušajno po noči ne "odpelje" kakšen cm stran da pupa ne pade dol :)

< Sporočilo je popravil _vanilija_ -- 2.10.2013 10:37:45 >

11.4.2012, 13:43, Tina, 53cm 3800gr

---------------------------------------------

Dojimo se dojimo,
Se mame veselimo,
Ko pa mama pride k nam,
Mi veselo recemo HAM!

:D

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.10.2013 10:57:11   
Tadea
Pridkana, jz ti svetujem, da maš dojenčka od začetka v isti sobi, je že tko naporno ko moraš vstajat, jaz si ne predstavljam, da bi morala še v drugo sobo ponoči hodet, moja prva punčka je ful kmalu začela spat ponoči, pa sem se ponoči zbujala pa gledala če še dihauser posted image in je blo fajn da se mi ni blo treba vstajat.
Je pa super tale co-slepeer, mi ga nismo imeli, pa še na posteljici se ne da stranica dol, tako da sem morala vstajati, pa še prerezan presredek me je oviral...

Jaz imam tudi vse še od tamale, od začetka sem tako nevtralno kupovala, ker nisva vprašala za spol, potem je pa vse bolj v roza odtenkih, tko da če bo potreba bom za fantka kasneje dokupila. Pa potem kasneje okrog 6 meseca morem športni voziček nabavit, ker športni del na zdajšnjem vozičku ni primeren za take ki se še učijo sedet.

Tudi jaz že imam materinsko blazino, pa mi je zaenkrat še v napoto, pa še vroče mi je rado, če se je tiščim user posted image

Pozdravček

Pozdravček T.

(odgovor članu sandri91)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.10.2013 11:10:13   
elia
vanilija co-sleeper je velikosti zibelke...to je taka manjša posteljica, ki se prisloni k postelji in je prav temu namenjena. Prednost je pa v tem, da smo jo vlačili povsod po stanovanju. Navadnega kinderpeta pa ravno ne moreš. V bistvu je kot novorojenček bil skos v tem...ponoči v spalnici, podnevi v dnevni sobi. Je pa žal uporabno samo par mesecev, ker potem prerastejo. Ampak potem gre pa tako v ležalnik. No, to bomo tudi morali nabavit...smo prodali user posted image

Marelo oz. športni voziček pa še imamo...vsaj tu bomo prišparali user posted image  ga ni čez moon kissa user posted image  za doma na dvorišče pa hauck condor...sicer nikakvi voziček, ampak zelo udoben...naš mali je ful užival v njem.

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.10.2013 11:51:47   
Neala
Naša je šla v sobico pri 5 mesecih, predvsem zato, ker je prerasla zibko. Spala je pa zelo hitro ponoči, tako da nekega vstajanja glih nismo imeli. Pa itak sem imela in še mam babyfon in tako potem itak vse slišim, kar se dogaja v njeni sobi.

Podnevi je itak spala v dnevni sobi (prve mesece) kar na kavču.

(odgovor članu elia)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?