Cikacaka -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (13.8.2013 10:14:48)
|
A je danes čuden dan al se meni samo zdi? Nič posebnega se ni zgodilo, jaz pa neka out...čist out...pa še glava me je začela prav ta trenutek bolet...lenaaaaaaaaaaa...pa ful delam hehe... Utrinki včeraj so ostali neopaženi, ker sem pred spanjem pogledala v nebo in vidla samo par zvezd, pol pa sem si mislila da teh par se pa ziher ne bo utrgalo in grem jaz spat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bananca, ti si pa pohitela z M. A ne bi mogla met šele čez en teden? V vsakem primeru, držim pesti za naslednjič1 [sm=smiley31.gif] Ne vem kera ja pisala o mucah, da bi jo rada ven spuščala...mislim da Radenska.. V glavnem, preden boš naredila to, razmisli o vsem kar to prinese. Zunanje/notranja mačka je lahko problem iz večih razlogov. Najprej so tu bolezni: zunanji in notranji zajedalci, ki jih hitreje faše zunaj, potem, FIV in FeLV, mikrosporija, itd.. Potem so poškodbe...avtomobili, ugrizi, itd..razne zastrupitve, če imate kakšne zlobne sosede.. Notranje muce morda res nimajo takše svobode gibanja, ampak mačke so ful prilagodljive in razvajene in jim poležavanje na kavču ne predstavlja nobenega problema, še posebej če stanovanje opremiš s kakšnimi visokimi policami, pogledom navzven itd...so čist zadovoljne ;) Seveda je to stvar odločitve, samo dobro je razmislit. Jaz sem imela notranje in zunanje muce. Razlika je: notranje muce vse dlake pustijo v stanovanju...pač to je res in vse je kosmato; ko smo imeli mešano notranje/zunanjo varianto dlak v stanovanju praktično ni bilo. So pa bili klopi, bolhe, pesek, v glavnem vse kar jim je uspelo noter zvlečt...tud kakšna miš, žaba, ptič.. Nobeno ni odlična varianta, ampak pri notranjih zdaj vsaj vem, da so čiste in zdrave in varne...in čist preveč razvajene [sm=smiley36.gif] Baje sem v službi in moram delat...kao [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|