Anonimen -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (16.8.2013 14:23:33)
|
Hej punce, sem tokrat anonimna...da ne pridejo prehitro okoli informacije, če bo to še en v nizu neuspešnih mesecev.... Vidim,da jerazpoloženje povsod prav počitniško...Edino rozika ne bi smela na dopust, kaj se pa to pravi, ko nas tolko čaka, da se obarvamo vanjo[sm=smiley36.gif] Evo, tudi jaz na dopustu...seveda da bi bilo prelepo,če bi šlo brez ugibanj... Predvčerajšnjim bi morala priti na obisk moja skoraj vedno točna [sm=hudicek1.gif]. V pon in tor sem imela na papirju parkat čisto svežo,svetlo kri, potem pa včerja malo rjavega izcedka, ki pa je do danes izginil... Druga ničesar...niti ne kaže, da se bo kaj pojavilo. Prsa me ne bolijo in nimam občutka, da bi bila kaj polnejše... Sej vem, da se najbrž poigrava z mano ampak vseeno...mogla sem izlit moje "skrbi" tukaj...ker kaj pa če je? ČE je po dobrih 4 letih poizkušanja vendarle uspelo?... V glavnem...javim se v ponedeljek, ko bo jasno ali je ali ni...do takrat pa glejte, da boste bolj roza barve!!! pa seveda, čestitke vsem nosečkam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|