Neala -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (18.8.2013 15:19:31)
|
Opa, pridem pogledat in vsak dan kaka nova [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ja, braaaavo Mmalinca!!!! Juhu!!! Sem vedla, da bo avgust magičen!! Dajmo punce, močno navijam za ostale!! Zlatolasek, nimam ravno slabosti, ampak bom morala kavo nehat pit. Itak pijem takšno slabo kavico, z veliko mleka, ampak mi ne naredi več dobro v želodcu in malo mi je slabo po njej. Pa, če imam čist prazen želodec dopoldan, mi tudi ni dobro, ratam hitro brez moči in omotična. Tako, da obvezno moram vsake tolk nekaj pojest. Drugih stvari pa zaenkrat ni razen bolečih prsi in zlo občasno čutim jajčnike. Tudi napihnjena nisem več kot sem bla prve dni. Komaj čakam, da se jutri naročim na pregled. Aja, imam pa vsaaaaako noč že ene 2 tedna zelooo žive sanje. Prej sem vedno komaj vedela, da sem sploh kaj sanjala. Zdej pa cele zgodbe in vse tako živo, doživeto. Vsako noč! Ni mi ravno všeč, ampak... Pravijo, da v nosečnosti ženske ful več sanjajo oz. se zjutraj spomnijo sanj. Aja, držim pesti zate, saj veš!! Zelooo močno!!! CECA se ni nič javila kako kaj ta mesec... Dajmo ostale, dajmo barvat rozaaa [sm=smiley36.gif]!!
|
|
|
|