Neala -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (11.8.2013 12:19:26)
|
Vidiš, jaz mam isto s temi cikli. Lahko jo dobim na 28. dan, lahko pa tut na 34. Sicer zadnje čase sem jo mela najkasneje na 33. dan, večinoma pa res okrog 30. dne. Mogoče pa si vseeno imela O... Ti lahko povem, da sem jaz v prejšnjem ciklusu tudi malo podvomila, če sem sploh imela O, ker ni blo nobene sluzi tako kot ponavadi, nič bolečin ali špikanja kje... In sem potem normalno dobila menstruacijo tako kot vedno. Morda si vseeno imela O, ampak je enostavno ne moreš zaznati. Je pa res, da če si si temperaturo redno spremljala in jo merila ob točno isti uri in že poznaš odstopanja, potem je možno, da ni bilo O. Ampak pri dokaj rednih ciklih kot jih imaš, bi bilo skoraj neverjetno, da ne bi imela O. Imaš drugače kakšne težave s cikli ali jajčniki itd? Oprosti, če si že kje pisala, pa sem jaz tako senilno dementna, da si ne zapomnim vsega. Vsem bi rada kaj povedala, pomagala, potem pa nazadnje kaj pomešam [sm=smiley9.gif]. Meni je moj G rekel, da ker imam vedno menstruacijo ne glede na to, da se mi vrti med 28. in 33 dnem, da potem je skoraj ziher, da je tudi O vedno. Sploh še, če nisem nič spreminjala (recimo hujšala, doživela kakega hujšega stresa, jemala kakšna močna zdravila itd). Tako, da.... vidva samo pridno hopsajta oz. zdej sta itak že mogla hopsat, če je dans že 22. dan cikla in boš videla kaj bo zdaj v roku tedna dni!!
|
|
|
|