Neala -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013 (11.8.2013 9:05:03)
|
Jutro punce!!! Ah, žal mi je Natka [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Ampak seveda, novi mesec, novi boji, hehe. Ti pa verjamem, da ti je vsaj odleglo, da se končno nekam premakne, ker v tisti negotovosti ali pa bolečinah pa tut ni za živet. Hm, jaz pa sem prejle ponovila First sign test in se je spet izrisala po kake pol minute taka rahla črtica. Res rahla. Sicer ni tako ,da bi bila komaj vidna oz. da bi jaz imela privide ali pa kaj... je pa raaaahla. Na testu piše, da naj se rezultat odčita po petih minutah. No po petih minutah sta bili obe črtici, testna zelo roza in močna, ta druga "moja" pa še vedno zelo rahla. Enako kot v petek. Malo me skrbi oz. ne vem kaj naj si mislim. Ko sem vstala me tudi ena dojka več nič ni bolela, zdaj pa, ko sem nekaj časa pokonci, pa spet bolijo. Malo mi je žal, da sem tako pohitela s testi, ker se bojim, da ni mogoče lažno pozitivno vse skupaj... No, saj bom vidla naslednje dni. Če M še ne bo, bom seveda ponavljala test, bom kupila katero drugo znamko. FS pa sem kupila zato, ker mi je v prvi nosečnosti takoj izrisal dve močni črtici. Je pa tudi res, da mi je potem nasl. dan izrisal manj vidno, ampak še vedno dokaj močno. TOkrat pa se malo bojim, da je lažno pozitiven ali pa da bo vse skupaj splavalo po vodi...
|
|
|
|