|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
11.8.2013 12:19:26   
Neala
Vidiš, jaz mam isto s temi cikli. Lahko jo dobim na 28. dan, lahko pa tut na 34. Sicer zadnje čase sem jo mela najkasneje na 33. dan, večinoma pa res okrog 30. dne. Mogoče pa si vseeno imela O... Ti lahko povem, da sem jaz v prejšnjem ciklusu tudi malo podvomila, če sem sploh imela O, ker ni blo nobene sluzi tako kot ponavadi, nič bolečin ali špikanja kje... In sem potem normalno dobila menstruacijo tako kot vedno. Morda si vseeno imela O, ampak je enostavno ne moreš zaznati. Je pa res, da če si si temperaturo redno spremljala in jo merila ob točno isti uri in že poznaš odstopanja, potem je možno, da ni bilo O. Ampak pri dokaj rednih ciklih kot jih imaš, bi bilo skoraj neverjetno, da ne bi imela O. Imaš drugače kakšne težave s cikli ali jajčniki itd? Oprosti, če si že kje pisala, pa sem jaz tako senilno dementna, da si ne zapomnim vsega. Vsem bi rada kaj povedala, pomagala, potem pa nazadnje kaj pomešam user posted image . Meni je moj G rekel, da ker imam vedno menstruacijo ne glede na to, da se mi vrti med 28. in 33 dnem, da potem je skoraj ziher, da je tudi O vedno. Sploh še, če nisem nič spreminjala (recimo hujšala, doživela kakega hujšega stresa, jemala kakšna močna zdravila itd). Tako, da.... vidva samo pridno hopsajta oz. zdej sta itak že mogla hopsat, če je dans že 22. dan cikla in boš videla kaj bo zdaj v roku tedna dni!!

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.8.2013 16:06:10   
Cikacaka
Malo sem prelistala kaj ste spisale ta teden....no ja bolj sem iskala nove user posted image kot brala user posted image Neala cestitke!!!!

Moj O teden je mimo...se zmeraj me jezi ker je G bil na dopustu in ne vem kaj se je dogajalo...ampak glede na odzivnost na klomifen prejsnji mesec upam da je blo ta mesec isto. Zajckali smo..vztrajno kljub 40+...zdaj pa preostane samo se cakanje :)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.8.2013 18:55:09   
miiška
Neala, drugače mam kar redne cikle. Edino en jajčnik imam policističen, kar pa naj ne bi vplivalo na zanositev. Ja čist možno da je vseeno bila O...sam nekako mam slab občutek, ponavadi jo vedno zaznam user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.8.2013 7:53:36   
Neala
Jutro punce!!
Kako kaj? Kako paše ta ohladitev... Celo zeblo me je user posted image .
No, mene je kar malo prestrašil tale vikend, ker sem imela tako rahlo črtico in včeraj me tudi prsi več skoraj niso bolele... Sem se kar bala, da bo šlo naprej vse skup. No, danes zjutraj pa spet noro boleče prsi, čutim maternico in dobila sem zjutraj malce kovinskega okusa (enako kot v taprvi nosečnosti). Tako, da zdej ziher vem, da je to to user posted image . Test bom ponovila še nekje v sredo, ko bo res več hormona, ampak dvoma vseeno ni več. Nisem pa vedla, da lahko tako variirajo tele prsi - kak dan bolijo, potem skoraj nič, pa potem spet...

Cikacaka, uh čakanje je reeees tečno, vem user posted image . Držim pesti, da je uspelo!!

Miiška, ne sekiraj se zaradi O. Kar je bilo je bilo. Jaz jo tudi ponavadi zaznam, ampak se mi je že zgodilo, da vmes kdaj nisem. Pa to vseeno ne pomeni, da pa je ne bi bilo. Verjamem, da bi že takoj želela vedet rezultat in je to čakanje ubijajoče. Držim pesti tudi tukaj!!

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.8.2013 8:17:31   
banana_ana
Dobro jutro!

Neala user posted image vesela zate!

Jaz tudi čakam, čakam, čakam in nedočakam user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.8.2013 8:46:01   
zlatolasek
Dobro jutro user posted image in bodoče user posted image !!!

Kako ste kaj? Ste preživele lep vikend?

Neala: super, da si se pomirila in itak, da bo vse ok, mora bit. Aprila bo ena zdrava, dišeča štručka v tvojem naročju!!!!!user posted image Kako pa si povedala dragemu??? Jst bi ga v drugo rada res presenetila na nek hecen način, ker v prvo je takoj pogruntau, ko sem rekla da mu morm nekej povedat, je takoj vprašou če sm user posted image user posted image

Banana: koliko dni imaš še do testa oz kdaj je ne pričakuješ? Brez skrbi, še vse smo dočakale, tko ali drugače, je pa mučno tole čakanje ja, sem na istem user posted image

Jst sm pa napihnjena, zelo zelo, pred domnevno O sem imela čist plosk trebuh, zdaj pa sm kot v 5. mesecu. Večraj mi je ob filmu Sex v mestu šlo parkrat na jok user posted image Jao, tile hormoni, kaj mi delajo!!!! user posted image Bolečine v jajčnikih so se pa pomirile, zaenkrat.

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.8.2013 8:50:25   
banana_ana
Zlastolasek 17. jo naj ne bi dobila. Ma saj sploh ne bi bilo take panike, če se ne bi res čudno počutila. Že 12 dni me prsi bolijo za znoret, prejšni teden je bilo par dni tako, da sem mislila da bo zdaj zdaj M prišla... Uf, če bi tale mesec ratalo bi bilo to najlepše darilo za mojega, ima v četrtek rojstni dan in mu pripravljalm piknik presenečenja, da bi se pa pokazala še črtica bi bilo pa sploh super user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.8.2013 9:11:48   
Neala
No, ko takole pišete o t.i. "čudnem počutju" se povsem najdem.. Enako oz. identično sem se jaz počutila prejšnji teden oz. že par dni po ovulaciji se je začelo. Res čudno in drugačno počutje... ki se je potem pretopilo v dve črtici user posted image . Tako da punce, močno močno navijam za vse!!!

< Sporočilo je popravil Neala -- 12.8.2013 9:12:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 308
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 9:11:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 309
12.8.2013 9:11:52   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: banana_ana

Zlastolasek 17. jo naj ne bi dobila. Ma saj sploh ne bi bilo take panike, če se ne bi res čudno počutila. Že 12 dni me prsi bolijo za znoret, prejšni teden je bilo par dni tako, da sem mislila da bo zdaj zdaj M prišla... Uf, če bi tale mesec ratalo bi bilo to najlepše darilo za mojega, ima v četrtek rojstni dan in mu pripravljalm piknik presenečenja, da bi se pa pokazala še črtica bi bilo pa sploh super user posted image

Močno, močno držim pesti, da vama je uspelo!!! user posted image Kdaj pa boš delala test?

Neposredna povezava do sporočila: 310
12.8.2013 9:15:37   
zlatolasek
Punce danes je NOČ UTRNKOV!!!! Že kot otroc smo ponavadi na plaži ležali in jih gledali, zganjali romantiko itd user posted image Jaz že vem kaj si bom zaželela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
12.8.2013 9:22:48   
Neala
Aja, dans je ta noč utrinkov? Jaz sem nekaj včeraj slišala o tem, pa sem mislila, da je že včeraj bil. Ok, bom zvečer malo pogledala v nebo in si tudi jaz za vas zaželela, da boste pluskarice user posted image .

Danes sem kar močno čutila maternico... Upam srčno, da ne bo preveč slabosti ali kakih drugih nevšečnosti, ker ne bi rada, da me že v službi pogruntajo. Je pa noro težko bit tiho oz. vedet takšno skrivnost user posted image . Smo mali kolektiv, vsi prijateljski med sabo in je še toliko težje.

Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 9:30:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
12.8.2013 9:51:00   
ela23
Neala, čestitke tudi od mene. user posted image Želim ti lepo nosečnost. user posted image Če bi imela možnost izbirat, bi si najbolj želela imet dojenčka aprila ali maja. Takrat so take prijetne temparature za vozičkanje, sprehajanje. Pa še z orjaškim trebuhom se ne rabiš matrat sredi najhujše vročine, user posted image

Pri meni je včeraj prišlo do hudega hormonskega izpada. Pravi roller coaster! user posted image Dopoldne me je razganjalo od energije, po kosilu mi je šlo samo na jok. Prav zavedala sem se, da nimam nobenega razloga za žalost pa ni pomagalo. No, ko sem se dokončno stulila, zrulila, zjokala, se prenehala smillt sama sebi, sem postala nenasitna, totalno! user posted image Zvečer pa spet jok. Katastrofa! Hvaležna sem dragiju, da je kar stoično prenašal moje izpade. Razumela bi tudi, če jih ne bi. user posted image
Pa da ne boste mislile, da sem povsem neuravnovešena. Večino časa mi gre prav dobro. user posted image

Katera je naslednja na vrsti, da nalula user posted image ?

Lep dan, mene sedaj čaka diploma ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.8.2013 10:23:37   
banana_ana
Zlatolasek ne vem kdaj naj delam test, glede na to da je bila O zelo zelo hitra ta mesec, bi ga verjetno lahko že kaj prej...mogoče v četrtek zjutraj, da bom lahko dala user posted image mojemu za darilo user posted image

Neala takoj o O sem parkart skor skupi padla, to je trajalo ene tri dni, utrujena, nikakva....potem se je pa začel tako kot pred M, v tisti vročini sem ga gorela, zvečer sem se stuširala in sem bila tako vroča, da sem se pokrila z mokro brisačo in se je v pol ure posušila na meni - počutje drugače ok, potem to zvijanje po trebuhu, boleče prsi....sej ne vem, al je pa samo psiha.

Ja, utrinki...danes me baje nekam pelje, ne vem kam bi lahko šla v Lj, da ne bi bilo luči okol user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.8.2013 10:35:02   
Anonimen
Neala, čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 316
12.8.2013 10:47:51   
Neala
Hvala za čestitke vsem!

Ela23, ja, že mam eno aprilčico doma, tako da tokrat bo vse identično, če bo vse po sreči user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.8.2013 11:23:25   
banana_ana
No punce, zame se je že končalo upanje, ravno dobila M user posted image user posted image

Držim pesti za vse, ki še čakate!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.8.2013 12:08:50   
miiška
banana_ana user posted image user posted image

Neala kok staro aprilčico pa imaš doma?

Neposredna povezava do sporočila: 319
12.8.2013 12:22:35   
Radenska_
žal mi je banana :(

Jaz se na nobeno čudno počutje ne zanašam več, samo še na neprihod M ali plus na testu.
Sem imela že vse, od nič znakov, do ful znakov, do krvavitve za katero sem bila ziher da je vgnezditvena, bolečin in nebolečih joška, jadada...Ne registiram več :D ker mi je čist breveze.

lili, imam že ja user posted image user posted image

Jaz imam veliko hišo (zaenrkat še prazno...), z veliko vrta. Tako da ima kar svojo sobo. user posted image Čist navadna, iz zavetišča, ampak tak cuker da je za znoret. Prav hudo mi je, ker je zdajle sama doma. Počutim se, kot da bi otroka pustila samega, lol.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.8.2013 12:23:14   
Neala
Ajej, banana_ana, jaz sem pa res mislila, da bo... Bo pa naslednjič! Itak, da bo!!! user posted image

Miiška, aprilčico 2009 imam user posted image .

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.8.2013 12:29:09   
banana_ana
Hvala punce. Ma kr solze mi tečejo, pa vem da si ne smem tok k srcu jemat, sploh ker je to šele drugi poskus, sam k si tooook želiš pol pa tkole. Pa še take krče mam, da komi živim user posted image

Radenska_ js mam tud muco iz zavetišča in sem mela kar dopust dva dni, ko sem jo dobila ker je nisem upala same pustit. Od nekdaj sem si želela imeti hišnega ljubljenčka pa mi doma niso pustili, potem mi cimer ni pustil...zdaj pa je kot moj otroček. Čeprav sem marsikdaj jezna nanjo, ker je včasih čist divja, ampak jo mam res ful rada. Pa ko sem žalostna se pride vedno uležt name pa me z glavo tko pod brado ruka, kot da me tolaži.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.8.2013 12:47:18   
Radenska_
banana, a jo imaš ves čas notri?
Jaz bi jo rada tud ven kaj spuščala, pa zdaj sploh še ne upam. Dopust mam pa potem v drugi polovici tega tedna.
Ampak je taka mazica, res je ni nič strah pa to, mislim res cuker.
Meni tudi to naječ pomeni. Da imam (poelg fanta seveda) še nekoga, ki me lahko potolaži.
Koliko pa je stara? Moja je 3 mesece :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 323
12.8.2013 13:00:07   
banana_ana
Moja je skoz notri, ker je imela mačjo kugo in ne sme biti v stiku z drugimi mucami, ker jih lahko okuži. Pa meni tudi ni všeč, da bi se potikala okrog.

Moja je bila ful prestrašena v zavetišču, k sem jo domov prinesla je pa takoj začela raziskovat, pa tok se je crkljala - skoz je hotela biti v naročju, skoz!! Zvečer je hotla zaspat na meni, ali pa na glavi, ali se mi je pa pod kovter zrinla in je se je stiskala k meni. Zdaj se še vedno crklja, ampak samo kadar njej paše :) Je bila pa ful divja, ko sva se preselili k fantu in hudo hudo užaljena, ko sem začela hodit k fantu in me vsak drug dan ni bilo doma (bile pa sta dve cimri, ena je bla zmer doma). Res je bila z dolgim nosom. Mi pa ni nikoli nič uničla (no ja, razen fantu kabel za filat joystick od playstationa user posted image user posted image ). Zdaj je stara 1 leto in 3 mesece.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 13:05:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?