|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
9.8.2013 16:24:02   
Neala
Aja, Zlatolasek, vidva samo dajta hopa cupa, hopa cupa, hopa cupaaaa! To so THE dnevi!!! user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.8.2013 17:14:12   
Netipa
Neala, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 17:19:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netipa)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
9.8.2013 19:16:21   
pikapolonica 85
NEALA čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.8.2013 19:23:01   
Sisley
Neala ČESTITAM! Zdaj pa pridno čuvaj malo pikico in uživaj 9 mesecev v veselem pričakovanju malega čudeža user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.8.2013 19:35:05   
Natka_86
Wauuu, Neala, super. Čestitam!

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.8.2013 19:47:35   
miiška
O Neala super!! Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.8.2013 20:00:57   
Neala
Woooow, punce, hvala vam iz srca! Saj se še nočem pretirano veseliti in še vedno puščam rezervo, da morebiti čez nekaj dni test pokaže drugače. Navsezadnje sem ga le naredila kaka dva dni pred (ne)pričakovano M.

Držim pa pesti naprej za vsako posebej, da bo avgust res draaaastično rozast user posted image . Najbolj v zgodovini vseh avgustov user posted image .

Natka, kdaj boš pa ti delala test? Kako se počutiš??

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.8.2013 20:07:34   
banana_ana
Neala ČESTITAM!!!!!!! Kar malo si mi polepsala dan, res!!!! Ful je lepo prebrat tako lepo novico, pa ceprav se samo virtualno "poznamo".

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.8.2013 20:23:35   
Natka_86
Ne vem kdaj bom delala test, najraje bi počakala, če bo prišla men., po eni strani me ful vleče, da bi ga že naredila, po drugi strani me je pa "strah", da spet ne bo nič.. Čeprav počutim se pa ful čudno, se mi zdi, da se na trebuh tud naslonit ne smem, vse je tako nekam napeto, špika itd.. čudni občutki, ponavadi ni nikoli tako izrazito pred menstruacijo.

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.8.2013 21:29:13   
Radenska_
Neala, čestitke. Je uspelo takoj?

Jaz sem si pa omislila novo družinsko članico, čas je že bil. Potrebujem nekaj, da mi odvrne misli od naraščaja...nekaj kar mi bo pričaralo nasmeh na obraz in bo vsaj nekaj časa odvisno od mene.
tako da jutri dobiva mucico user posted image user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.8.2013 14:43:30   
Netipa
Mene pa nekaj zanima, če se katera kaj spozna, bi prosila za mnenje.
O sem imela 4. avgusta, M pa ne pričakujem po koledarčku šele 21. avgusta. To pomeni kar 17 dni po O. A mislite, da bi mi v primeru nosečnosti, testič moral pokazat kaj prej, glede na to, da vas večina M ne pričakuje cca 14 dni po O.
Saj načeloma nisem tako nestrpna, ampak zdaj bi mi pa informacija ali bom imela M ali ne, prišla zelo prav.
Koliko prej ste že slišale, da so ženskice imele + test?

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.8.2013 14:48:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Neala, čestitke. Je uspelo takoj?

Jaz sem si pa omislila novo družinsko članico, čas je že bil. Potrebujem nekaj, da mi odvrne misli od naraščaja...nekaj kar mi bo pričaralo nasmeh na obraz in bo vsaj nekaj časa odvisno od mene.
tako da jutri dobiva mucico user posted image user posted image

mi pa mamo mačkona rezerviranega, samo je še ne 2 tedna star, tako da bomo še malo počakal, samo ga pa dobimo.
a kera ve kok morjo bit mucki stari, da grejo lahko stran od mame?

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
10.8.2013 15:00:22   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Netipa

Mene pa nekaj zanima, če se katera kaj spozna, bi prosila za mnenje.
O sem imela 4. avgusta, M pa ne pričakujem po koledarčku šele 21. avgusta. To pomeni kar 17 dni po O. A mislite, da bi mi v primeru nosečnosti, testič moral pokazat kaj prej, glede na to, da vas večina M ne pričakuje cca 14 dni po O.
Saj načeloma nisem tako nestrpna, ampak zdaj bi mi pa informacija ali bom imela M ali ne, prišla zelo prav.
Koliko prej ste že slišale, da so ženskice imele + test?

Baje traja od O do vgnezditve od 6-12 dni, tako da je čist odvisno, lahko da ti že 8 dan po O pokaže rahel plus, lahko pa da šele po izostanku. Če si prepričana da si imela na tisti dan O, potem bodi v teh dneh pozorna na morebitno vgnezditveno krvavitev ali pa kakšne krče itd, potem pa kakšne 2 dni zatem, da se raven hormona malo poveča in bi ti najbrž nek najbolj obutljiv test znal že kaj pokazat.

Joj, mene spet špika po jajčniku zdaj ko naj bi bila kakšen dan ali dva po O. Zdaj me čaka pa tistih najbolj nestrpnih 14 dni, oz pomoje bom kar prej podlegla kakšemu testu user posted image Tako da mene lahko napišete na seznam, da je NE pričakujem tam nekje recimo 23.8. Upam, da se je kaj prijelo user posted image

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.8.2013 16:32:21   
Netipa
Hvala, Zlatolasek. Tudi moja logika je šla v to smer. Bom naredila nekaj prej, čeprav mi ne bo ravno v pomoč, če malo razmislim. No, če bo user posted image že user posted image user posted image No, ali pa tudi ne, glede na tematiko lažno + testov user posted image Ah ja... cela znanost user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.8.2013 19:10:57   
Neala
Netipa, jaz sem test naredila 13 ali 14 dni po O in je pokazal rahlo, a lepo vidno drugo črtico. Tudi počutje temu primerno, točno vem, da sem noseča. Tudi rahle slabosti že... V bistvu so bili vsi ti znaki zelo izraženi že ves teden. Enako je bilo v prvi nosečnosti. M bi morala dobiti nekje jutri ali celo ponedeljek, morda torek... Test pa delala že včeraj in je pokazalo. Tako da poskusi!

Zlatolasek, jooooj kako te razumem kako mučnih bodo te dnevi.... user posted image .

Radenska, v drugem poskusu nama je uspelo.

Natka, kje siii? Delaš test? user posted image

Drugače jaz pa... še kar ne morem verjet oz. me samo jutranja in večerna rahla slabost spomni in malo napet trebuh (kot da bi se preveč najedla). Pa boleče prsi seveda. Samo želim si, da bo vse v redu, tako z mano kot s pikico.

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.8.2013 19:12:55   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: Netipa

Hvala, Zlatolasek. Tudi moja logika je šla v to smer. Bom naredila nekaj prej, čeprav mi ne bo ravno v pomoč, če malo razmislim. No, če bo user posted image že user posted image user posted image No, ali pa tudi ne, glede na tematiko lažno + testov user posted image Ah ja... cela znanost user posted image

Jaz več tudi nisem mogla zdržat, čeprav sem sprva rekla, da bom test delala šele v ponedeljek. Potem pa sem si rekla, da ga bom kar včeraj in sem ga res. Pa četut bi bil negativen, bi pač ponovila čez par dni, če M več ne bi bilo. Sem bila pa vsaj mirna bolj potem, ker enostavno več nisem mogla dobro funkcionirat, tako me je že nervoza napadala, hehe... Jaz imam M nekje 15 ali 16 dni po O, test pa sem delala 13 ali 14 dni po O, kot sem že prej napisala.

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.8.2013 19:36:17   
Anonimen

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5.8.

Čukica
user posted image Anonimnauser posted image user posted image

8.8.
Sisley

10.8.
CECA 1

11.8.
user posted image Nealauser posted image
Natka_86

16.8.
Agnes27
Mamica deklicam

17.8.
banana_ana

19.8.
ela23

21.8.
Netipa

22.8.
Cikacaka
miiška

23.8.
zlatolasek

25.8.
mala jagodka

26.8.
sončenk

31.8.
lili25

SKUPAJ NAS JE : 17
user posted image NOSEČK: 2

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, Mamica deklicam, CECA 1, LittleSun, Tippi, niinii, witch, Žabinčica, Radenska_, pižamovka

Čestitke Neala... sej sem pričakovala, ker sem se jaz isto počutila kot ti user posted image .. zdej pa hitro k aprilčicam.. pa tudi ostale nama morete sledit!!!!

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
10.8.2013 19:58:59   
Natka_86
ojla, jaz pa moram povedat, da sem danes ponoči dobila menstruacijo in to u groznih bolečinah :( pa začuda tudi nisem bila ne vem kako razočarana, verjetno zaradi tega, ker me je tolk bolelo, sem sam upala, da čim prej to popusti..
Bomo pa naprej delali :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.8.2013 9:05:03   
Neala
Jutro punce!!!
Ah, žal mi je Natka user posted image user posted image . Ampak seveda, novi mesec, novi boji, hehe. Ti pa verjamem, da ti je vsaj odleglo, da se končno nekam premakne, ker v tisti negotovosti ali pa bolečinah pa tut ni za živet.

Hm, jaz pa sem prejle ponovila First sign test in se je spet izrisala po kake pol minute taka rahla črtica. Res rahla. Sicer ni tako ,da bi bila komaj vidna oz. da bi jaz imela privide ali pa kaj... je pa raaaahla. Na testu piše, da naj se rezultat odčita po petih minutah. No po petih minutah sta bili obe črtici, testna zelo roza in močna, ta druga "moja" pa še vedno zelo rahla. Enako kot v petek. Malo me skrbi oz. ne vem kaj naj si mislim. Ko sem vstala me tudi ena dojka več nič ni bolela, zdaj pa, ko sem nekaj časa pokonci, pa spet bolijo. Malo mi je žal, da sem tako pohitela s testi, ker se bojim, da ni mogoče lažno pozitivno vse skupaj...
No, saj bom vidla naslednje dni. Če M še ne bo, bom seveda ponavljala test, bom kupila katero drugo znamko.

FS pa sem kupila zato, ker mi je v prvi nosečnosti takoj izrisal dve močni črtici. Je pa tudi res, da mi je potem nasl. dan izrisal manj vidno, ampak še vedno dokaj močno. TOkrat pa se malo bojim, da je lažno pozitiven ali pa da bo vse skupaj splavalo po vodi...

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.8.2013 11:09:27   
miiška
Neala črtica je črtica, če je bila na dveh testih, pol pa sploh :) Pri moji prejšnji nosečnosti so bile kar ene par dni bolj blage črtice, niso postajale kaj bolj izrazite, sem pa test že par dni prej delala.

Jaz sem pa še zmer ne vem kdaj sem mela O, če sem jo že mela. Mam občutek da je ta mesec sploh ni bilo oz je ne bo. BT še vedno zmedena, en dan povišana drug dan ne. A katera ve kako je v ciklu ko ni O, kdaj pol pride M?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.8.2013 11:47:14   
Mmalinca
Zivjo punce!!
Sem se odlocila da se vam kar pridruzim pri cvekanju in cakanju na user posted image .
Cestitke Neali in anonimki!!! user posted image user posted image
Midva sva v 5. krogu in je ne pricakujem 14.
nosecniskih znakov pa nimam tak da user posted image

Drzim pesti za vse vas!! user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.8.2013 11:50:19   
Neala
Hvala, miiška, da si me potolažila in da je bilo pri tebi podobno. Mah, kar opazujem se in se mi zdi, da se počutim boljše kot prejšnje dni.. Ni tiste slabosti, jajčniki nič več ne bolijo... Kaj vem. Se mi zdi, da bi se morali znaki krepiti, če bi bilo kaj. Pa dobro, vidla bom kaj bo. Mi je kar žal, da sm teste že delala. Bi res morala potrpet tja nekje do srede ali še kasneje in potem naredit. Samo vsi vemo kako težko je čakat.

Aja, kar se tvoje O tiče. Saj veš, da vse to merjenje temperature tudi mogoče ni čist zanesljivo in lahko že samo pol stopinje nakazuje, da O je. Kako pa je s cervikalno sluzjo ali tipanjem materničnega vratu? Kateri dan cikla imaš danes?
M pa vseeno lahko pride čist normalno, tudi če O nimaš. Sem že brala, da imajo ene M točno kot ura, O pa vmes nimajo.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.8.2013 11:54:54   
Neala
Dobrodošla, Mmalinca!! Držim pesti, da bo ta krog zares uspešen! Jaz še vedno verjamem, da bo ta avgust prav poseben user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.8.2013 12:04:11   
miiška
Neala hvala za razlago. Če res ni bilo O, upam da M čimprej pride da lahko gremo v nov krog. Danes je 22. dan cikla. imam pa cikle dolge 28, 31 ali 34 dni... Sluz pri meni ni tok zanesljiva, sej nekaj je je bilo, ampak mislim da ni bila taprava ali pa sem jo sfalila, bolj se zanašam na BT, je do sedaj kar veljala. Tko da ta mesec po moje ne bo nič...:(

Držim pesti da se tvoja črtica čimprej odebeli in ti prežene dvome!!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?