|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 7:54:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolonica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
9.8.2013 8:15:04   
banana_ana
Dobro jutro punce! user posted image

Mene je zajel tečen in razdražljiv PMS user posted image Mislim pa da bo od danes lažje živet, ko ne bo tako vroče, tele temperature res malo skisajo možgane, se mi zdi da smo bili vsi kot tempirane bombe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.8.2013 8:32:56   
zlatolasek
Dobro jutro, petek jeeee!!! Juhuuuuuu

Neala in vse ostale: res si lepo napisala, se strinjam s teboj in tudi sama močno stiskam pestke za vse, ki si želijo trebuščka! user posted image

Lili: joj, ko sem prebrala tvoj post mi je bilo kar hudo, po eni strani te popolnoma razumem, tudi sama sem bila v podobni situaciji. user posted image Predlagam da se z dragim dol vsedeta in se pogovorita v vsem, kar vaju muči, povej mu točno kako se počutiš, ker včasih si ženske mislimo da je to celemu svetu jasno, pa ponavadi moškim sploh ne kapne. Verjamem, da ko mu bo jasno, kako hudo ti je, bo absolutno na tvoji strani in bosta mogoče skupaj stopila in se "uprla". Da ne boš samo ti tisti "krivec", joj upam da nisem preveč zakomplicerala user posted image

Pri meni je pa danes O test že skoraj tako temen kot kontrolna črtica, včeraj sem čutila špikanje v predelu jajčnikov, pa mislim da sem se prehladila v hrbet, ker me je tut tam špikalo in vse do stegna. No ja, lahko da sem v teh 24 urah, ko nisem delala O testa že doživela vrhunec LH, ampak ga pač nisem ujela in je bila včeraj O. Ampak to lahko samo ugibam. Se mi zdi, da tudi "jajc" pojenja. Drugega kot to da čakam, mi ne preostane. user posted image

HB za ohladitve.....mene tale klima ubija, komaj čakam, da spet pridem na delovno temperaturo. Roko na srce, včerej nama je blo tko vroče (pa ne v seksi smislu), da sva se oba na svojo stran postle obrnila in zaspala, o kakšnem slončkanju ni bilo ne duha ne sluha. user posted image Sva pa en dan prej, tko da če je bila O, sva jo upam da ujela. user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.8.2013 8:33:42   
Neala
Lili, dejstvo je, da ne smeš več biti tiho!! Postavljaj se zase in za svoja prepričanja. Ko bo otrok enkrat na tu, boš le še bolj morala ravnati v dobro vas treh. Partnerju daj vedeti, da sta vidva na prvem mestu in čeprav so njegovi starši, jim mora kljub spoštovanju postavit mejo, da se bodo zavedali, da sta vidva nova skupnost, ki bo nekoč okronana še z otroki in dajta jim vedet, da sta odrasli osebi, ki znata poskrbet zase in tudi za druge. Lepo je, da se v osnovi razumete pa da se lahko zaneseš na njih... To je v teh časih ogromno vredno. Ko je v našo družino (tu štejem nas tri pa obe babici in oba dedka) zarezala bolezen kot je rak, smo se v bistvu bolj povezali in se zavedali, da moramo vsi skupaj držat in preživljat lepe in umirjene skupne trenutke. Brez vmešavanja v življenja drug drugih, ampak z vzajemnim spoštovanjem in razumevanjem. Sicer je pa že moj mož dokaj močen karakter in zato naju oboji starši spoštujejo in se ne vmešavajo, ker sva že v štartu dala vedeti, da sva midva MIDVA in da določenih mej pač ne bodo mogli prestopiti. Spoštovanje je vzajemno, ampak zasebnost in življenje drug drugih pa se mora spoštovati.
Vsi živimo več ali manj na kupu oz. zelo blizu drug drugih, ampak se razumemo, lahko se zanesemo drug na druge, si ne rabimo razlagat kdaj gre kdo kam in se nadzirat, komandirat... Res je, da so oboji starši bolj mirne in tihe narave ter prave dobričine... Ampak vseeno pa sva tudi midva s svojo samozavestjo in jasnimi cilji in načeli že na začetku vsem dala dober občutek, da več nisva otroka, na katera bi morali paziti, ampak povsem zreli in odrasli osebi.

Hja je pa še to... Morda se starši težko ločijo od tistega, da nismo mi več otroci. Navsezadnje so le skrbeli za nas dolga leta in nam dajali takšno in drugačno podporo. Kot mama se nikoli ne moreš povsem distancirat... vedno te skrbi za otroka. Ampak je pa treba spoštovat to bit svojega otroka in njegovo samostojnost in bit konc koncev vesel, da otrok sploh JE samostojen enkrat, ko je odrasel.
Uh, kake debate na to jutro user posted image .

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.8.2013 8:49:34   
Neala
Zlatolasek, pri nama je tut bolj bogo slončkanje ta teden, ko pa je bilo reeees tako ekstremno vroče. Sicer pa sem itak samo še v pričakovanju ali M ali dveh črtic.... Čudno se počutim. Zelo topo me dol boli in tišči, dosti drugače kot sicer pred M. Prsi me ščemijo, rahla slabost in vrtoglavica. Res se čudno počutim, brez heca.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.8.2013 8:55:27   
zlatolasek
Neala: pa daj že naredi test no user posted image , če praviš da je drugače kot pred M, pa vrtoglavica pa slabost, če so to znaki N, potem bi tudi test pokazal user posted image !!!!! user posted image user posted image

Sm šla gledat v svoj koledarček za prejšni cikel in naj vam povem, da sem imela 14-15 dni pred M tudi bolečine v križu, tko da RES upam, da to zdaj pomeni O! Upam, da bo dans moj pripravljen na akcijo, da bova ujela za ziher user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.8.2013 10:09:26   
Sisley
Evo pa se je začela kazat user posted image !! Ahh sj bo šla kmal na dopust za 9 mesecev,.. sam da greva v postopek pa bo spakirala kovčke! Mislim da po 4 letih bi bil že skrajni čas user posted image

Lili, tako kot so napisale že druge, postavi se zase, povej kaj te moti, vsaj svojemu dragemu razloži, kajti to je res, če držiš to v sebi sigurno ni dobro "okolje" za zanosit.. Sva imela midva podobno situacijo, pa sm mojmu enih par napela glede situacije z njegovimi starši, ( ker on je pač takoooo dobrega srca, ne želi nobenga užalit), da zdj pa dovolj, kot že rečeno bolje prva zamera kot zadnja!

Neala, mogoče bi pa res lahko že poskusila s kakšnim testkom a user posted image

Zlatolasek
, mene pri ovulaciji tudi špika v hrbtu in ravno tako do stegna... tko da lahko da je tudi pri tebi to znam za ovulacijo, no pa sj če sta dan prej slončkala je super, možnosti so dobre user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 10:32:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
9.8.2013 10:35:00   
oreh
O madonca ste pa pridne in kake teme!

bi pa mal pokomentirala izjavo lili25. ne morem verjet, da lahko kdo, ki se ima še celo za prijatelja takšne nalaga. res je boljše čimprej stran od takšnih ljudi. Ko smo nekaj časa nazaj klepetale o podobnih temah nas je tudi bilo nekaj takih, ki smo brez predsodkov to povedale in nekaj takih, ki so želele svojo težavo ohraniti zase.
Osebno sem povedala bližnjim, prijateljem, v službi (zelo dober kolektiv), s tem sem se izognila vprašanjem ja kaj si pa ti tako slabe volje, a ga boš pestvala, kaj pa otroci, pa tolk sta že stara... V službi sem imela mir pred vprašanji, če sem prišla nasršena kot ris, vse so vedele, da je prišla tečka. Pa se ob tem nisem počutila manjvredna, ker nama ne uspe. Motilo me je edino, da so le redki znali vprašat enostavno kako se držiš . Sedaj pa vidim, da je na 4 oči tudi meni težko spodbujat in se pogovarjat s parom, ki ne more zanositi, ker sem s trebuhom v drugem svetu, pa čeprav sem sama šla skozi vse to. Nikoli ne veš kaj je prav, da rečeš. Sej bo, sprostita se... so bile zame besedne kombinacije, zaradi katerih bi lahko takrat sporočevalca tudi nagačilauser posted image . Tako, da vem kako težko je bilo nam oz. je sedaj vam v komuniciranju z okolico, a težko je tudi našim kolegicam, sorodnikom..., kaj sploh rečt... To pa zato, ker je neplodnost še vedno tabu tema in ljudje ne vemo, kako se odzvati. Zato pa imamo druga drugo na forumu, zame je bila to poleg mojih hobijev enkratna terapija in bi brez punc tu gor še veliko težje prenesla vse skupaj. Hecno je, da si punce, ki ti tukaj stojijo ob strani že kar predstavljaš, čeprav se ne poznamo, a so zate naredile in ti stale ob strani mnogo bolje in večkrat kot kakšna kolegica v resničnem svetu, saj je preklemano težko razumeti doživljanje neplodnosti, če sam nisi v tem. Še enkrat hvala-Witch, Katte, Littlesun, Vivaldi, Monsy, Curly, Helenčici in še in še...
Kar se mi pa zdi pomembno pri odpiranju te teme svoji okolici, je tudi partner. On tudi trpi in stavim, da se malo moških o tem pogovarja s svojimi kolegi, starši... Kolikor se z nami, pa vemo kako se to ponavadi konča, sčasoma mu prenehaš razlagat, ker preveč trpiš ob pogledu na njegovo žalost, ko prideuser posted image .... S tem, ko sva (no bolj semuser posted image ) razlagala okoli o težavi, sva se začela družiti tudi s kakim parom s podobno izkušnjo. In kako olajšanje je bilo to za mojega, najprej je bolj pasivno, z vinčkom v roki prisostvoval pri pogovorih, je pa s strani drugega moškega videl in slišal, da ni edini, ki strelja doma v prazno, v ambulanti pa igra ročni nogomet in si neizmerno želi otroka. Takrat se je moj ful sprostil, saj tudi moški rabijo pogovor o tem, ne pa samo z jokajočo partnerko!

In na bruhanje mi gre ob takih starših, ki jih je opisala anonimna, res. Pa koliko jih je s tako miselnostjo, sploh se mi dviguje ob izjavah določenih ob tem predlogu glede porodniške, da mu žena ne bi zaupala otroka tisti mesec, ker otrok že skor shodi, da on nebi izkoristil, ker ne bi zdržal.... ja, halo...

Jaz pravim, hvala bogu, če je že moralo tako biti, za najino izkušnjo o neplodnosti, ker če bi nama uspelo ob prvem nezaščitenem držanju nog narazen, bi morda bila ena izmed takšnih staršev. Tako pa sva v tem času prešla marsikatero krizo, se naučila poslušati in pogovarjati, si zaupati, pozabila na malenkosti, zaradi katerih sva se tako rada sporekla in kavč ter TV sta najina največja sovražnika, ko imava čas za naju. Vem, koliko mi je stal ob strani in on ve koliko sem morala prenesti in upam, da najin otrok ne bo hodil v vrtec reklamirat adidas, nike... izdelke, ampak kakšno drugo vrednoto, ki sva se jo midva naučila v teh letih neplodnosti, pa se jo drugače mogoče ne bi.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.8.2013 10:40:31   
Anonimen
Te težave doma so kar grozne, ko neveš ali bi povedal ali ne. Pri nas je pa tko da sm jst ta mlada tu, in itk nimam besede. Midva misliva zidati hišo in šparava denar da se čez par let lotiva zadeve. Ima pa fant še brata, ki pa ima punco. In takoj ko sem jest njej zaupada da delava na otroku, oz je sama pogrutnatala ker sem nehala kadit in pit alkohol. No sta še v istih 14h dneh začela v zgornem nadstropju rihtati stanovanje. Pa sploh še nismo blili zmenjeni kdo bo ustov doma. Ona je iz kmetije in noče ostati na kmetiji in je zagrabla šanso dokler je še lahko in bo tu. Nama drugega kot zidat ne ostane, ker nočeva iti v blok. Tako da za enkrat sva v eni sobi v zgornem nadstropju hiše, onedva imata 4 druge sobe v istem štuku in si rihtata stanovanje. Če ni to hinavsko ne morem rečt nič. Moj odnos do nje in njega se je spremenil za 180°, a ker nimam besede sem tiho. Starša od mojga sta itk vesela da bo vsaj en doma ustou. Za piko na i sta nama še prepovedala gibanje v "njujnem " stanovanju oz prej smo balkon uporabljali vsi sedaj ga midva ne smeva ker je to del njunega stanovanja. Poden vam povem. Nevem koliko časa bom zdržala v eni sobi, sploh če bo še otrok. Mojmu sem to že povedala, a on pravi se bova pa po imela toliko bolj ko bova imela svojo hišo. Ja sj ima prav, njegova starša pa tudi pravita da sva lahko v sobi kolikor dolgo bova hotela, in da imava dol kuhno dnevno in kopalnico pač z njima. Samo njegov brat je star 20 let kaj mu bo pri teh letih že stanovanje. To sta samo žleht.

(odgovor članu Sisley)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
9.8.2013 10:49:00   
Neala
Oreh, čudovite besede!!!!user posted image user posted image  Ti pa uživaj še naprej!! user posted image

Hja, danes je moj 28. dan cikla. M imam načeloma čas dobit tudi še v ponedeljek ali torek, če bi nekak gledla najdaljše cikle (variiram lahko tudi med 28 do 33 dni. Tudi 34 dni, samo tak pozno že dve leti nisem imela). Večinoma pride okrog 30. dne. S tem, da imam dva dni prej rjavkast flekec občasno. Zaenkrat še nič od tega ni. Za test zna bit mogoče malo prezgodaj, ampak mogoče me vseeno premami in ga bom naredila. Čist toliko, da bom vsaj malo mirna. Pa tut če bi bil negativen. Bi se vsaj za trenutek malo umirila, ker zdaj sem kar taka ena nervozna razvalinica user posted image . Pa ne toliko zaradi živčkov kot zaradi tega, ker se ful čudno počutim. Slabo mi je malo, vrtoglavična sem še vedno.... Saj zna bit kriv pritisk in tole vreme, ki se dans spreminja. Spodaj me tišči, ščemi... noro. Pravi čustveni in fizični vrtiljak... Test zaziher kupim že danes, potem bom pa vidla kdaj ga bom prvič naredila.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.8.2013 10:50:24   
oreh
lili, moj zgornji post se nanaša še na tvoj včerajšnji postuser posted image . to kar pa danes pišeš user posted image user posted image user posted image , na pravi poti si, kar drži se svoje filozofije, brez odkrite komunikacije ni nič. Tudi sama sem v taki družini, kjer se vse o čemer bi se morali pogovoriti (njegovi starši) ponavadi pomete pod preprogo, ampak ne, jaz tečka preprogo odgrnem in odmetem nazaj in verjemi, da so rezultati, sicer majhni, a so. Pa so tudi fajn ljudje. A jaz se tolažim s tem, da 50 let nazaj jih ni noben učil bistva komunikacije znotraj družine, kakor se imamo mi dandanes možnost naučiti.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.8.2013 10:55:31   
Neala
Anonimna, ne obremenjuj se zaradi njiju, res ne! Naj mata kar pač hočeta... Ni vredno. Če sta iz nagajanja pač zdej kr zagrabla, da si zrihtata stanovanje, si pač naj ga! Klinc, res... Vidva glejta za sebe, pa čeprav sta trenutno v eni sobici. Če se lepo razumeta s starši in če ti ni problem bit še malo skupaj v skupni kuhinji ali kopalnici, potem pač furajta tako dalje dokler ne gresta na svoje.
Edino en "catch" je in to je, da ko boš imela otroka, bo to seveda težje. In če boste vsi skupaj in boste vi trije imeli samo eno sobico, bo to lahko izzvalo več konfliktov. Zdej se še mogoče lahko umakneš v osamo in se ne ubadaš z nikomer - si pač v tisti sobi. Ko pa bo dete začelo kobacat, hodit... povsod ga bo. In takrat bo tudi dete zašlo v prostore tistih tamladih dveh, kakor tudi bo ves čas dol v taščinih prostorih.. pa zunaj na dvorišču. Takrat lahko pride do več konfliktov.
Zato samo mogoče v razmislek ali predlog, da premislita kako bi si lahko ustvarila več prostora in več zasebnega prostora. Ker roko na srce, hiše še ne bo tako hitro, če šele čez par let mislita začet zidat. Hitro lahko mine 10 let, ko boste morda sploh prišli not. To pa je dolga doba in do takrat boš ti že imela šoloobvezne otroke. Kaj pa da gresta v najem? Mir bi imeli! Sicer je to denar in predstavlja večji strošek, samo za mir v duši je pa vseeno vredno. Mogoče boljše, da gresta zdaj, kot pa da boste pokali potem, ko bodo že deca tu.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
9.8.2013 11:08:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
9.8.2013 11:14:34   
Natka_86
Neala, tudi jaz se počutim tako obupno kot ti. Ne vem več kaj je res in kaj dela psiha, dnevi se pa kar vlečejo in vlečejo..

Neposredna povezava do sporočila: 265
9.8.2013 11:20:58   
Anonimen
Za enkrat je fain to da nimava stroškov z hrano elektriko in tako naprej, dejansko skoraj vse kar dobiva prišparava, kolikor gre pač za avto pa poleti še morje. Drugače dava vse na varčevalni račun. Jaz za enkrat delam še preko študentske napotnice a upam da bom kmalu dobila službo tako bom lahko še več prišparala.
Saj ravno zaradi tega ker nimava stroškov se nisva odločla za stanovanje, jaz sem za enkrat tiho naj delajo kar hočejo ko mi bo prekipelo bom samo rekla fantu naj greva na svoje v stanovanje pa tudi če je v najemu, saj sedaj ko nimava otroka je lažje potem pa nwm kako bo. Pač bova šla a kaj ko se z odhodom hiša prestavi še za par let.

Za enkrat se menimo kje bova zidala oz kupujeva parcelo. So pa njegovi starši rekli da bodo tudi finančno pomagali, čeprou men se bol logično zdi da njegov brat nega izplača. To je še tako otročje, one2 nista šla naprej v šolo, in sta šla oba delat in sedaj imata denar za rihtanje stanovanja in žuriranje pijančevanje itd...midva pa sva oba šolana in ko je čas da bi si ustvarila stanovanje, družino nama spodnesejo tla. Upam da bo vsaj kmalu tisti težko pričakovani +, ker po letu dni bi bil že čas tudi za naju.

Neposredna povezava do sporočila: 266
9.8.2013 11:37:32   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Natka_86

Neala, tudi jaz se počutim tako obupno kot ti. Ne vem več kaj je res in kaj dela psiha, dnevi se pa kar vlečejo in vlečejo..

Čakaj, ti nekje tako pričakuješ kot jaz, ne? Uh, mi je kar lažje, da sva dve in da se še isto počutiva user posted image . Fuuul se vlečejo tile dnevi res. V bistvu sem tako raztresena dans, da groza.

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.8.2013 12:12:01   
miiška
lili25 žal mi je da maš takšno situacijo.. Bo pa verjetno še hujše ko pride dojenček...pri nas je bila katastrofa glede vmešavanja, vseh neumesnih nasvetov, grebenja za dojenčka, praktično trgal so mi ga iz rok, čisto nič niso upošteval kaj sem jst rekla...sem včasih prijokala domov iz obiskov...potem sem pa enkrat na družinskem kosilu počila in se razjezila pred vso njegovo žlahto...zdej je pa malo boljše. Vem kako je... Upam da ti rata na miren način to rešit...

Sisley tudi jaz poznam veliko parov, ki so dolgo trudili in veš kaj...vsem je uspelo :) Enim v postopkih drugim naravno. Verjamem da bo tud tebi, upam da čimprej.

Zgleda da O še vedno nisem mela, očitno bom mela ta dolgi cikel :/

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.8.2013 13:25:48   
Natka_86
Ja nekje na isti dan pričakujeva, vsak dan čakanja je hujši, vsak dan sem bolj nervozna, že vsaka manjša malenkost me moti in mi gre na živce..noro..naj to čimprej mine :)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.8.2013 15:17:13   
Neala
Punceee, nisem vec zdrzala. Kupila sem First sign in naredila.... In pokazalo je rahli user posted image ... user posted image .
Moji znaki so namrec tako bli izrazeni, da nisem mogla vec cakat. Test bom se ponovila v nedeljo ali ponedeljek, zato se zdaj se bolj zadrzano pocutim
user posted image

Tako, da dokoncno bom res vedela cez dva ali tri dni, ampak vsaj tolk, da sem @e umirila, ker sem mislila, da me bo razneslo user posted image

Ajej, ne morem verjet.... Sicer se je druga rahla crtica pokazala po nekje 20 sekundah in ne takoj. Na testu pise odcitat po 5 minutah. No tudi v 5 minutah je kr lepo izrazena, ampak rahla. Verjetno se ni dost hormona. Aaaaaa, emotional rollercoaster...

(odgovor članu Natka_86)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.8.2013 15:46:40   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Punceee, nisem vec zdrzala. Kupila sem First sign in naredila.... In pokazalo je rahli user posted image ... user posted image .
Moji znaki so namrec tako bli izrazeni, da nisem mogla vec cakat. Test bom se ponovila v nedeljo ali ponedeljek, zato se zdaj se bolj zadrzano pocutim
user posted image

Tako, da dokoncno bom res vedela cez dva ali tri dni, ampak vsaj tolk, da sem @e umirila, ker sem mislila, da me bo razneslo user posted image

Ajej, ne morem verjet.... Sicer se je druga rahla crtica pokazala po nekje 20 sekundah in ne takoj. Na testu pise odcitat po 5 minutah. No tudi v 5 minutah je kr lepo izrazena, ampak rahla. Verjetno se ni dost hormona. Aaaaaa, emotional rollercoaster...

AAAAAAAAAAAAAAAA nosečkica!! user posted image  jao razneslo me bo od veselja! user posted image  ČESTITAM!!
in ziher se pridem mal pošlepat k aprilčicam, tako tudi ti in tedy lepo vabljene k marčevkam user posted image
zdaj pa lepo še vse ostale pridne bit, in nalulat velik pluskov!user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.8.2013 16:08:35   
zlatolasek

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

user posted image

WOHOOOOOOO!!!! JST TI BOM KR ČESTITALA, ITAK SEM TE ŽE MELA NA SUMU user posted image user posted image user posted image BRAVO NEALA!!!!!! ZDAJ PA SREČNO DO KONCA!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.8.2013 16:11:09   
zlatolasek
HELP: z mano se tudi dogaja nekaj čudnega.....zdajle sem se na wc-ju obrisala in je bilo kar precej vlecljivega svetlo rjavega (kot bela kava) izcedka, ala spotting kot temu rečejo, a je to mela katera v času O??? KAJ BI TO LAHKO BILO...Čukica, anyone?

Neposredna povezava do sporočila: 273
9.8.2013 16:19:47   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek

HELP: z mano se tudi dogaja nekaj čudnega.....zdajle sem se na wc-ju obrisala in je bilo kar precej vlecljivega svetlo rjavega (kot bela kava) izcedka, ala spotting kot temu rečejo, a je to mela katera v času O??? KAJ BI TO LAHKO BILO...Čukica, anyone?

Šla sem malo brskat in povsod piše, da ni nič posebnega, da gre v bistvu za hormonsko neravnovesje. Če pa bi se izcedek pojavljal še naprej v ciklusu in to večkrat, potem je mogoče dobro it do G, da predpiše Dabroston oz. da te pogleda kaj se dogaja.
Tole pa je napisal en dohtar:
ob ovulaciji je vedno možna krvavitev, tudi če do sedaj tega niste imeli, Gra za malenkosten rjavkast izcedek, ki ni škodljiv ali nevaren. Tsako kot je prišel lahko izgine, lahko pa tudi dlje časa ostane. Do krvavitve pride zaradi ravno določenega razmerja med hormoni in debelino maternične sluznice. Samo zaradi tega posebno zdravljenje ni potrebno.

Neposredna povezava do sporočila: 274
9.8.2013 16:21:56   
Neala
Sicer pa hvala Tippi in Zlatolasek. Pravi sončici sta... tako kot vse punce tukaj... Tako ste mi prirasle k srcu, da bi si želela, da smo kr skupaj na kakšni temi, ne glede na to kdaj ima katera PDP user posted image user posted image .

Ja, ne dojemam še... Zelo sem srečna, če bo res nosečnost. Tako kot sem rekla, se še ne upam preveč veselit, ker vse je možno.. S temi testi se nikoli ne ve. Čeprav po telesu vem, da je nekaj drugače. Čutim to user posted image .
Pa še hecno je, da bo potem spet aprilček, tako kot prva pupa in še zelo blizu bi imela rojstne dneve user posted image .

< Sporočilo je popravil Neala -- 9.8.2013 16:22:46 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?