|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
12.8.2013 13:09:20   
banana_ana
IZVIRNO SPOROČILO: lili25

banana_ana: vemo, kako ti je, verjemi, da še predobro vemo... lahko zveni banalno, a jaz se vsakič mirim s tem, da dokler nisem v menopavzi, je upanje user posted image user posted image
v ljubljani lahko gresta kam okoli rožnika, v smeri proti kosezam ali pa še naprej od kosez čez obvoznico v smeri gorenjske... tam lahko da še ni dovolj luči. pri nas se je tudi komaj kaj videlo! če je res še danes noč utrinkov, potem pa si res želim na en hrib, malo višje, stran od vsega - ziher je ziher user posted image

Sej če me bo kdo razumel, me boste ve, zato pa upam jokat na vaši "rami" user posted image

ja baje, da jih bo danes več kot včeraj. Nekam bo treba it ja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
12.8.2013 13:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
12.8.2013 13:24:36   
banana_ana
Jp, v četrtek :D zaenkrat so vsi uspešno držali jezik za zobmi. Komaj čakam, sem kar malo na trnih. Moram še vse kupit pa skrit in zorganizirat...ampak sej bo. Pomoje bo ful ful ful ful vesel, ker misli, da brata ne bo doma pa par kolegov k jih je klical, da bi šli na pir so si zmislil, da grejo nekam in je bil kr mal žalosten, da ne bo nobenega doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2013 13:32:18   
Neala
Hehe, lili25, Bacek Jon je zdaj na dnevnem redu pri nas na tv. Še midva z možem skos gledava in se reživa zraven user posted image .

Banana_ana, to sem ti še hotla rečt: Čeprav sta šele v drugem poskusu in bi nekdo rekel, da je to šele začetek, se mi zdi, da takrat tako zelo zadane, če ne rata, da si čist hin in prizadet. Mogoče vstopaš v to "delanje otroka" z zelo velikim optimizmom in kar misliš, da bo takoj ratalo. Potem, pa če dva ali tri kroge ni nič, si pa čist hin. Pri meni je bilo tako. Včeraj zvečer, ko so me prsi še čist malo bolele, nič drugih bolečin več, nobene napihnjenosti, nobene slabosti.. jao, jokala sem kot zverina, da me je moj moral potolažit. Sem mislila, da je SS in sem bila takoooooo žalostna. Groza res. Po drugi strani sem pa dobila takoooo slabo vest, da sem tako otročja, ko sem se zavedla kaj vse punce tu prestajajo in koliko krogovo, posegov in SS so že imele. Ampak to so pač naša čustva, naši hormoni in včasih enostavno ne moreš iz te kože. Te pač prizadene.

Neposredna povezava do sporočila: 329
12.8.2013 13:41:45   
banana_ana
IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Hehe, lili25, Bacek Jon je zdaj na dnevnem redu pri nas na tv. Še midva z možem skos gledava in se reživa zraven user posted image .

Banana_ana, to sem ti še hotla rečt: Čeprav sta šele v drugem poskusu in bi nekdo rekel, da je to šele začetek, se mi zdi, da takrat tako zelo zadane, če ne rata, da si čist hin in prizadet. Mogoče vstopaš v to "delanje otroka" z zelo velikim optimizmom in kar misliš, da bo takoj ratalo. Potem, pa če dva ali tri kroge ni nič, si pa čist hin. Pri meni je bilo tako. Včeraj zvečer, ko so me prsi še čist malo bolele, nič drugih bolečin več, nobene napihnjenosti, nobene slabosti.. jao, jokala sem kot zverina, da me je moj moral potolažit. Sem mislila, da je SS in sem bila takoooooo žalostna. Groza res. Po drugi strani sem pa dobila takoooo slabo vest, da sem tako otročja, ko sem se zavedla kaj vse punce tu prestajajo in koliko krogovo, posegov in SS so že imele. Ampak to so pač naša čustva, naši hormoni in včasih enostavno ne moreš iz te kože. Te pač prizadene.

Res ja, mogoče se bo slišalo ful grdo, ampak dejansko se z zgodbami punc udarim po glavi in si rečem "halo, ti maš pa res za jokat". Sej bo, vem da bo....vse bomo enkrat vozičkale...pa če ne lih aprila 2014 pa kak drug mesec.

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 12.8.2013 13:42:52 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.8.2013 7:42:28   
Čukica
Dobro jutro punce,
da se končno spet malo oglasim:) Nakako mi te dni ni ratalo nič napisat: pester vikend + crknil internet. Učeraj mi je ratalo na hitro edino prebrat kaj vse ste pisale, po tem mi je pa zmanjkalo časa da bi kaj odpisala.
Neala: čestitke!!!! user posted image
Zgleda da ta vaša vraža, da tista, ki odpre novo temo, nalula tisti mesec user posted image , drži:)
Jaz sem trenutno v 9.dnevu novaga cikla, tako da bi načeloma že lahko odprla septembersko temo...ampak če bi katera druga ki se že dlje časa trudi, rada poizkusila srečo s tem, radevolje prepustim prednost;) Konec koncev bo to šele moj 2.krog.
Glede tistih vprašanj o menstruaciji in ovulaciji...pa je načeloma tako, da če menstruacije so, naj bi bile tudi ovulacije - vsaj kar se hormonskih zadev tiče. Vprašanje pa je seveda, kake so te ovulacije. Pri pco, se npr folikula ko dozori in bi moralo priti do sprostitve jajčne celice na jajčniku izboči in iz nje nastane cista. Praktično ne pride do sprostitve jajčeca. Ampak pri tem začnejo tudi menstruacije izostajat, tako da...dokler imaš redne M in so dovolj močne (torej ne samo neko mazanje spodnjega perila), se jaz ne bi sekirala da O ni. Kot rečeno že, z LH lističi ni nujno da zadaneš pravi dan oz še bolje pravih 12 ur... nekaterim z nerednim ciklom tudi nikoli ne uspe. Poleg tega se ti tudi lahko zgodi, da zadaneš pravi dan pa je test fuč. Tako da sklepat da ovulacij ni po tem, da še nikoli niste dobile + ovul testsa, ne gre.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 331
13.8.2013 8:14:33   
Mmalinca
Punce jaz sem v nizkem startu in upam, da jutri ne pride user posted image . Ker pz ne cutim nic znakov razen malo napet trebuh kar je normalno pred m., nic ne upam prevec na crtice. user posted image

Bananaana zal mi je ....ampak sej ves da v tretje gre rado. Odmisli to in v nove boje. user posted image

Kje sta agnes27 in mamica deklicam? Sta takoj za mano navrsti za lulanje. Kako se pocutita?

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.8.2013 8:20:38   
banana_ana
Dobro jutro barabe user posted image

Evo, nov dan, nove zmage al kako že :) ste gledale utrinke? Midva nisva šla, ker mi s tem smotanim občutkom k ga maš prvi dan M ni nikamor za hodit.

Mmalinca toooook držim pesti!!!

(odgovor članu Mmalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.8.2013 8:39:44   
zlatolasek
Dobro jutro!

Če se ni še nobena pofočkala za odprtje teme "september" se takoj javim, mogoče bom šla po Nealinih stopinjah, namreč tudi jaz sem pred 4 leti septembra zagledala user posted image user posted image

Čukica...smo te pogrešali!!!

Katera danes lula???? Držim pesti da bo ta mesec čim več user posted image !!!

Jaz sem danes 3-5 DPO (dnevi po O) in za razliko od prejšnjega meseca, ko sem gledala na vsak možen znakec, ta mesec ni tako. Sem si rekla, da sva pač naredila kar sva, če bo bo, če ne pa upam da M ne pride pred 20., takrat imam namreč G, in dobim Klomifen. Tko da sem kar na relax user posted image user posted image Kolk časa bom zdržala v tem "zen" stanju je pa spet drugo vprašanje user posted image

Neala: zanjič si napisala, da si šla nazaj gledat in brat, kaj si takrat napisala glede znakov, ko si prvič zanosila, no jst sm včerej isto naredila. user posted image Sem ugotovila, da se 3/4 sploh ne spomnim. Takrat sem namreč mislila, da gre za en hud PMS in sem imela znakce že skor 1 teden, preden sem delala test. Baje da so me bradavičke tok bolele, da nisem mogla spat (jst namreč spim na trebuhu). Zdej vsaj vem kaj lahko pričakujem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
13.8.2013 8:43:53   
Neala
Dobro jutro!
Kako pašejo te sveže noči in hladnejša jutra. Potem čez dan je tako prijetno toplo, ni pretirano vroče in je prav fajn. Včeraj popoldne sem že mogla odležat pol urice. K sreči je mož peljal tamalo ven in sem imela malo miru.
Hehe, očitno drži, da tista, ki odpre novo temo, nalula plus user posted image . Nazadnje sva bili to Tippi in jaz user posted image . Tako, da katera bo naslednja??

Mmalinca, držiiiiiim pesti!!!! Saj veš, znaki niso zanesljivi oz. lahko imaš tisoč znakov pa ni nič, ali pa skoraj nobenega, pa je. V glavnem, navijam sto na uro! user posted image

Čukica, še enkrat se pa moram tebi zahvaliti, da sem se res veliko naučila o svojem telesu in ciklusu, ker roko na srce, se nikoli nisem prav poglabljala v to, ker nisem niti rabila. Laično sem mislila, da je O na sredi ciklusa in to je to. Ti pa si potem vse to tako lepo razložila in sem tudi ugotovila, da vseeno ciklusi niso tako črno-beli kot se zdi na prvi pogled.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.8.2013 8:52:46   
Neala
Zlatolasek ja, jaz sem tudi tričetrt pozabila in ko sem šla gledat za nazaj, sem točno vidla, da je bilo zdaj isto. Pa še ena je nekje napisala, da če si pozoren oz. ko res načrtuješ drugega otroka, znake prepoznaš že pred izostankom M in točno veš, da je to to. Tako, da najverjetneje jih boš, s poznavanjem svojega telesa, tudi ti dobro prepoznala.
Pa veš, da je ogromno takih, ki zanosijo v istem mesecu kot  za prvega otroka in imata potem otroka isti mesec rojstni dan?? Tu na RR jih je dosti, sem vidla med aprilčicami za 20174, da bosta oba otroka aprilčka. Moja kolegica ima zdaj oba otroka v maju rojena, še ena druga pa v juliju... Tako, da držiiiiim pesti zate, da bo!!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.8.2013 9:11:07   
Čukica
Neala, jaz mislim, da pri G dobiš čisto premalo info o naravnem načrtovanju družine (simptotermalna metoda) - ki je btw tudi več kot 99% zanesljiva kor oblika "kontracepcije". Se mi zdi kot da nas imajo za nesposobne oz retardirane, da ne bi znale opazovat lastnega telesa in nas pol raje s kemijo filajo. Ne razumem zakaj, če lahko organizirajo šolo za nosečnice za prvo trimesečje kjer ti perejo možgane o slabosti in premagovanju le te, pa šolo za starše kjer bol malo novega izveš za moje pojme...zakaj za vraga ne morejo organizirat šolo oz tečaj simptotermalne metode. Ker ko spoznaš teorijo in povežeš s prakso (se naučiš prepoznavat znake, ki ti jih telo daje - in ne, ni komplicirano), ugotoviš, da 6 dni v ciklu pač uporabljaš kondom ali pa se uzdržiš, ostalo je pa na free. In mislim, da je to za par super in zelo povezujoče, sploh če ga vpelješ v to in ti zjutraj termometer poda pa si T zapomne, recimo:) Sej konec koncev, se to tiče obeh. Tako da se to zadevo lahko iz na videz odvečnega merjenja T, spremljanja sluzi in ne vem kaj še vse obrne v zelo zabavno skupno točko, ki povezuje partnerja:)

Ja amak to res, jaz za prvega sem mela ZM 3dni kasneje kot zdej tole...tako da če rata v tem krogu, bosta tudi imela RD tam tam:D

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.8.2013 9:15:37   
Čukica
Aja pa glede znakov...mene prsi niso čisto nič bolele. Pa test sem takrat naredila ko sem bila več kot 1 teden čez rok predviden za M - torej cca 21DPO. In to samo zato, ker je toliko zamujala in ker sva user posted image na O. Drugače znaka nobenega. Pojavili so se šele dan po tem. In sicer 2 tedna glavobolov vsak dan in enih 5 dni vertoglavic. To je pa blo to. Ko je šlo to mimo sem pa ratala izbirčna glede hrane - in to FUUL! Sem nekaj skuhala ker sem si zaželela, pol pa ko je blo kuhano me je pa že minilo. Al pa sem en dan cel dan sam pomaranče jedla in take fleše.:)

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.8.2013 9:24:01   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Neala, jaz mislim, da pri G dobiš čisto premalo info o naravnem načrtovanju družine (simptotermalna metoda) - ki je btw tudi več kot 99% zanesljiva kor oblika "kontracepcije". Se mi zdi kot da nas imajo za nesposobne oz retardirane, da ne bi znale opazovat lastnega telesa in nas pol raje s kemijo filajo. Ne razumem zakaj, če lahko organizirajo šolo za nosečnice za prvo trimesečje kjer ti perejo možgane o slabosti in premagovanju le te, pa šolo za starše kjer bol malo novega izveš za moje pojme...zakaj za vraga ne morejo organizirat šolo oz tečaj simptotermalne metode. Ker ko spoznaš teorijo in povežeš s prakso (se naučiš prepoznavat znake, ki ti jih telo daje - in ne, ni komplicirano), ugotoviš, da 6 dni v ciklu pač uporabljaš kondom ali pa se uzdržiš, ostalo je pa na free. In mislim, da je to za par super in zelo povezujoče, sploh če ga vpelješ v to in ti zjutraj termometer poda pa si T zapomne, recimo:) Sej konec koncev, se to tiče obeh. Tako da se to zadevo lahko iz na videz odvečnega merjenja T, spremljanja sluzi in ne vem kaj še vse obrne v zelo zabavno skupno točko, ki povezuje partnerja:)

evo, točno to sem možu razlagala. Ker midva se te metode poslužujeva že odkar sva skupaj in ne uporabljava kondomov ali tabletk. Tisti teden sva res bolj pozorna edino. Pa še nekaj je. Če se že greš v tistem tednu "pazi" metode recimo, potem je vsaj nujno, da ne ponavljaš odnosa po prvem izlivu oz. da gre moški na wc vmes, da se "cev" očisti.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.8.2013 9:39:12   
Radenska_
O hudiča. Jaz sem odprla temo preden sem tule prebrala o odpiranju nove teme user posted image
Upam da ne bo katera jezna? user posted image
v vraže pa ne verjamem. Razen če mi september dokaže nasprotno.

Kako se pa delajo seznamčki, jaz to ne znam in upam, da bo kakšna prevzela... :S
Držim pesti za vse ki ste v nizkem štartu za lulanje

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.8.2013 9:49:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Se strinjam :)

Morda bo kateri v pomoč - take tečaje izvaja Zavod iskreni.net: http://www.fertilitycare.si

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
13.8.2013 10:14:48   
Cikacaka
A je danes čuden dan al se meni samo zdi? Nič posebnega se ni zgodilo, jaz pa neka out...čist out...pa še glava me je začela prav ta trenutek bolet...lenaaaaaaaaaaa...pa ful delam hehe...

Utrinki včeraj so ostali neopaženi, ker sem pred spanjem pogledala v nebo in vidla samo par zvezd, pol pa sem si mislila da teh par se pa ziher ne bo utrgalo in grem jaz spat user posted image user posted image

Bananca, ti si pa pohitela z M. A ne bi mogla met šele čez en teden? V vsakem primeru, držim pesti za naslednjič1 user posted image

Ne vem kera ja pisala o mucah, da bi jo rada ven spuščala...mislim da Radenska.. V glavnem, preden boš naredila to, razmisli o vsem kar to prinese. Zunanje/notranja mačka je lahko problem iz večih razlogov. Najprej so tu bolezni: zunanji in notranji zajedalci, ki jih hitreje faše zunaj, potem, FIV in FeLV, mikrosporija, itd.. Potem so poškodbe...avtomobili, ugrizi, itd..razne zastrupitve, če imate kakšne zlobne sosede..
Notranje muce morda res nimajo takše svobode gibanja, ampak mačke so ful prilagodljive in razvajene in jim poležavanje na kavču ne predstavlja nobenega problema, še posebej če stanovanje opremiš s kakšnimi visokimi policami, pogledom navzven itd...so čist zadovoljne ;)
Seveda je to stvar odločitve, samo dobro je razmislit. Jaz sem imela notranje in zunanje muce. Razlika je: notranje muce vse dlake pustijo v stanovanju...pač to je res in vse je kosmato; ko smo imeli mešano notranje/zunanjo varianto dlak v stanovanju praktično ni bilo. So pa bili klopi, bolhe, pesek, v glavnem vse kar jim je uspelo noter zvlečt...tud kakšna miš, žaba, ptič.. Nobeno ni odlična varianta, ampak pri notranjih zdaj vsaj vem, da so čiste in zdrave in varne...in čist preveč razvajene user posted image

Baje sem v službi in moram delat...kao user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.8.2013 11:57:28   
Čukica
Ja danes je čuden dan in se tudi meni ne da kaj dosti delat. Najbrž za to ker skozi razmišljam da je v četrtek praznik in da si bomo privoščili podaljšan vikend (sem vzela tudi petek fraj). ... tko da jaz sem že kar z eno nogo na dopustu...ma kaj nogo...nogo, roko, glavo... v bistvu me skori ni več v službi :DDDuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čukica -- 13.8.2013 11:58:07 >

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.8.2013 12:02:33   
miiška
Jutro punce, no že dober dan :) Jaz vas zapuščam za kakšen teden, gremo na morje s kolegi. Mi je ful fajn, ker bom ziher odmislila vse to in bo tistih par dni ko pričakuješ M hitro minilo. če me ne preseneti M na morju pa delam test ko pridem domov. Bazalni temperaturi se še zmer meša, tko se ji ni še nikol, mogoče je pa to znak user posted image .

Uživajte in upam da preberem čim več pluskov ko se vrnemuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.8.2013 12:11:35   
miiška
Čukica saj jaz O mam vsak mesec, samo pravim da je ta mesec nisem zaznala, pa še BT mi nagaja, tako da nimam lih najboljšega občutka da je bil to mesec v katerem bi lahko ratalo. Na vsake tok baje pride cikel ko O sploh ni. Ampak nikoli ne veš, upanje umre zadnje :)

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.8.2013 12:20:12   
miiška
Glede znakov pri prvem otroku jih ni bilo pred testom, so se pojavili šele okoli 6. tedna, napihnjenost in rahla slabost, pa večje, občutljive prsi. Pred testom pa nič, enako kot vsak mesec.

Zdej pa res grem :))

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.8.2013 12:29:29   
Cikacaka
Čukica, zgleda da sem jaz tudi danes čist odsotna...samo jaz sem podopustniška user posted image Saj grem zdaj delat...če že moram :))))

Miiška lep dopust želim ;)

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.8.2013 13:06:37   
Katte
Znaki za user posted image ...
Jaz imam precej mocen PMS, ko sem pa zanosila, je bilo dosti manj izrazito. Cisto nic do dveh, treh dni pred pricakovano M. Potem pa blagi krci, malo drugace kot pred prihodom M, pa rahlo scemece prsi. To je bilo vse. Slabosti so se zacele kak teden kasneje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   [Brisano sporočilo]
13.8.2013 13:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
13.8.2013 14:27:37   
Cikacaka
O lili, ti si pa pridna :) Jaz sem letos prviš šebeso delala...in................taaaaaa daaaaaammmmm...vso sem mogla zlit stran. Ni ratala!!! Zakaj? nimam pojma :D Jaz se s takimi stvarmi načeloma ne ubadam, kuham sicer dobro, ampak take stvari, ki mi vzamejo dosti časa, pa mi ne potegnejo.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?