|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.8.2013 14:43:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
14.8.2013 10:32:50   
Anonimen
Ta mesec bi bila pa tudi jaz na seznamčku... zeankrat smo bili kar pridni in upam da bo to pokazalo kakšen rezultat user posted image
M ne pričakujem nekje okoli 30.8., torej čisto pri ta zadnjih.
O bi morala biti v teh dneh, če se ni kaj preveč prestavila - namreč, ta cikel sem začela piti maco. Kakšne izkušnje imate ve z maco? Kako je vplivala na vaš cikel? Ponavadi sem močno čutila O, sedaj me pa že nekaj dni samo nekaj na rahlo špika po jajčnikih, tako da ne vem ali je že bila, p aje nisem lutila kot ponavadi ali šele še bo. No, kakorkoli, močno močno močno upam na user posted image ta mesec - zase in z avse vasuser posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
14.8.2013 10:38:39   
Čukica
Jaz osebnih izkušenj z maco nimam...koliko pa sem opazila pri drugih pa je cikel/zanihi pol mal drugačen in mogoče za to ne boš točno vedla...če te špika probi kak LH test naredit.

Kdo je kaj na vrsti zdej za lulat? Čakam pozitivne novičke:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.8.2013 10:52:50   
Jinah
Zivjo...

Evo jz sem menzo pricakovala 11.8..ker je ginekologinja rekla
Da se ne bo tko hitro prijel ker sem bila ze na tretji operaciji
Maternicnega vratu...
Ampak nc ne bo menze..ker sem nardila test 12.8.in je bil user posted image .
Lp

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
14.8.2013 11:40:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jinah)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
14.8.2013 12:49:22   
Anonimen
Tudi jaz pijem to bio maco od medexa - moram rečt, da do sedaj nisem zaznala nekih očitnih učinkov - mogoče imam malo več energije, ampak to je lahko tudi zaradi dopusta user posted image Bomo videli kaj bo naredila z dolžino cikla in temi stvarmi...

Nama je enkrat že uspelo zanosit (v prvo) pa je bil potem ss, zdaj pa že nekaj krogov ne rata....tako da po eni strani kr upam da bo kmalu uspelo, glede na to, da je enkrat v preteklosti že...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
14.8.2013 14:24:30   
pikapolonica 85
JINAH čestitke user posted image user posted image user posted image čuvaj sebe in malo pikico!

ANONIMNA jaz sem maco pila, po njej nisem zanosila, zato je ne pijem več. M imam nekje 28-40 dni, tako da se mid jemanje mace ni uravnala. Se pa že nekaj časa odločam ali naj začnem piti FERTILUP. Ima mogoče katera s tem izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 357
14.8.2013 18:39:13   
Neala
Jinah, čestitke!!! Super novička!!!

Daaaajmo ostaleeee!! Dajmo, dajmo, dajmo!!!Kam ste vse poniknile.... Dajmooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.8.2013 18:52:53   
witch
Čestitke vsem user posted image , za vse ki še čakate pa NAVIJAM za čim več pluskov.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.8.2013 18:58:07   
Cikacaka
Jinah user posted image user posted image user posted image čestitam...še ena user posted image več...bravo!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.8.2013 19:00:32   
Cikacaka

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Daaaajmo ostaleeee!! Dajmo, dajmo, dajmo!!!Kam ste vse poniknile.... Dajmooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hihih Neala, me ki smo bolj proti koncu meseca smo se kar uštulile k septemberčicam user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.8.2013 19:11:14   
Neala
Sej prav, cikacaka, lej mene, ko še strašim po avgustovkah, septembrkah in seveda po novem tudi pri aprilkah 2014 user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.8.2013 7:57:59   
Anonimen
JINAH čestitke

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
15.8.2013 10:00:17   
Mmalinca
Ola punce!
Da vam povem...mogla bi jo dobit ucerej pa je ni user posted image . Pocutim pa se normalno kot da bo zej zej prisla. Edino kar je drugace, da me je dans toook fejst uscipnilo spodaj, da sem kar sapo zajela.
Test bom delala v poned. ce je se ne bo, ker nocm bit spet zalostna.

CeSTitKe JINAH!!! user posted image
BananaAna upam da presenecenje danes uspe!! Lepo se mejte.user posted image

Navijam za cimvec crtic!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
15.8.2013 16:40:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mmalinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
15.8.2013 20:56:52   
Neala
Jaaa, Mmalinca, go go go user posted image user posted image user posted image . Divje navijam user posted image !!!! In za vseeee ostale seveda!!! Go go goooo!

< Sporočilo je popravil Neala -- 15.8.2013 20:57:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 366
16.8.2013 14:23:33   
Anonimen
Hej punce,

sem tokrat anonimna...da ne pridejo prehitro okoli informacije, če bo to še en v nizu neuspešnih mesecev....

Vidim,da jerazpoloženje povsod prav počitniško...Edino rozika ne bi smela na dopust, kaj se pa to pravi, ko nas tolko čaka, da se obarvamo vanjouser posted image

Evo, tudi jaz na dopustu...seveda da bi bilo prelepo,če bi šlo brez ugibanj...

Predvčerajšnjim bi morala priti na obisk moja skoraj vedno točna user posted image . V pon in tor sem imela na papirju parkat čisto svežo,svetlo kri, potem pa včerja malo rjavega izcedka, ki pa je do danes izginil... Druga ničesar...niti ne kaže, da se bo kaj pojavilo. Prsa me ne bolijo in nimam občutka, da bi bila kaj polnejše... Sej vem, da se najbrž poigrava z mano ampak vseeno...mogla sem izlit moje "skrbi" tukaj...ker kaj pa če je? ČE je po dobrih 4 letih poizkušanja vendarle uspelo?...

V glavnem...javim se v ponedeljek, ko bo jasno ali je ali ni...do takrat pa glejte, da boste bolj roza barve!!! pa seveda, čestitke vsem nosečkam!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
16.8.2013 14:52:36   
Agnes27
jao punce, tko ste se razpisale da sploh ne sledim :) Na začetu sem se pofočkala potem pa se zaradi časovne stiske nisem več javila. Na vsako tolko sem vam na hitro pišla prelistat. Iskrene čestitke za pluske user posted image user posted image

Anonimna, seveda ti nočem slabe volje povzročat, sam če je preveč upanja je potem volja še slabša, prejšen mesec je blo tut pr men po zelo dolgem času mal izcedka dva dni pol se je umiril pol je pa user posted image prišla. Po drugi strani pa sem tako prvič zanosila z mojo punčko, sem mislila da sem dobila user posted image , ker je bil izcedek pol naslednji dan jo pa ni bilo in je bil test pozitiven. Držm pesti, še posebej za punce ki se res dolgo trudijo. Si res zaslužte!!!

Drugače je danes moj dan D (16.8.), ta mesec je bila suša, sva bla z mojim več ali manj skoz preutrujena za kašne posteljne aktivnosti tko da tisto kar bi lahko bilo obetajoče sva samo dvakrat. Ampak dovolj je tudi enkrat, če je mal sreče še zraven. No da ne dolgovezim, danes jo še ni čeprav me zvija po trebuhu. Me pa že ene 10 dni prsa bolijo in v maternici me nekaj krči, kar se mi ponavadi ne dogaja. Vsaj v enem letu odkar imam menstro po porodu se mi ni. Nočem biti preveč opitimistična ampak veselje bi pa blo če bi blo kaj. Sem se odločla da še ne bom testa delala, vsaj do nedelje - če zdržimuser posted image

Punce, lep vikend vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.8.2013 16:32:41   
mamica deklicam
agnes27
ali se zmeniva, da delava skupaj test? Ker jaz imam za danes napisan dan D in to je 30 dan od prejšneuser posted image . Vzela sem rajši malo več, ker moji cikli malo skačejo sem in tja. Mene nič ne zvija spodaj, kar me drugače vedno preden pride gospa s Krvavca. Upati pa tudi nočem več, ker me je v dveh letih že prevečkrat razočarala in prišla

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.8.2013 17:05:31   
Cikacaka
Uuuu punce...drzim pesti za vse tri!!!!!!!! Ima da vsaj kak user posted image vidimo ;)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.8.2013 20:41:35   
Anonimen
kje ste vse? Ste že pri septemberkah pa nosečkah???
mi mamo še 10 dni do dneva D, tko da se bom še načakala user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
17.8.2013 9:04:54   
Neala
Opa, vidim na vidiku morebiti nove pluske??? user posted image . Navijam močno!!!!

Oh, sončenk, verjamem kako težko je čakati dan D. Ko so bli moji O dnevi mimo, bi najraje takoj vedela "rezultat", pa sem mela še približno 16 dni čakanja po O, ker imam ponavadi take cikle. Za crknit dolgo se je vleklo. Je pa bilo malo "olajševalnih okoliščin", ker sem že teden pred O imela čudne znake, preceeeej drugačne od običajnih PMS-ov in sem tako že dodobra slutila kaj se dogaja. Držim pesti torej tudi pri tebi, da bo uspešno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.8.2013 9:15:55   
banana_ana
Navijam na ves glas za vse!!!!!user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.8.2013 9:16:49   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Ker jaz imam za danes napisan dan D in to je 30 dan od prejšneuser posted image . Vzela sem rajši malo več, ker moji cikli malo skačejo sem in tja. Mene nič ne zvija spodaj, kar me drugače vedno preden pride gospa s Krvavca. Upati pa tudi nočem več, ker me je v dveh letih že prevečkrat razočarala in prišla

Mamica deklicam, kaj se je zgodilo potem? Plusek je stoposto!! user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 374
17.8.2013 10:56:53   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Ker jaz imam za danes napisan dan D in to je 30 dan od prejšneuser posted image . Vzela sem rajši malo več, ker moji cikli malo skačejo sem in tja. Mene nič ne zvija spodaj, kar me drugače vedno preden pride gospa s Krvavca. Upati pa tudi nočem več, ker me je v dveh letih že prevečkrat razočarala in prišla

Mamica deklicam, kaj se je zgodilo potem? Plusek je stoposto!! user posted image user posted image

rajši še nič ne upam, ker sem imela že en cikel dolg 40dni.

Danes se drugače ne kaže še nič, testa še nisem delalauser posted image , se še držim nazaj, čeprav jih imam kar nekaj doma. Imam občutek, da sem imela O kasneje in sedjle še ne bi nič pokazalo. Koliko po O pa pokažejo testi, če je ratalo?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?