Tara9
|
Jutro punce, se še jaz malo oglasim. Sem malo na distanci zadnje čase, ker me spet hormoni dajejo , saj ni niti čudno od vseh teh tablet, ki je jem, uffff. Začetek cikla sem se dobro držala, zdaj pa me spet vse živo daje, tečnoba in vročinski valovi, vsak dan tako zašvicam, da si moram majco s sabo v službo vzet, groza res . Drugače sem bila včeraj na UZ in imam spet veliko foliklov, tako da je O pred vrati. Imam pa nov problem, stanjšano sluznico, je ravno na meji, tako da sem dobila dodatne hormone, se mi zdi, da sem v začaranem krogu . No ja, ampak bomo preživeli. MD kako je v službi, kakšni so prvi vtisi? pika super za HSG, no pa je ena briga manj. Kaj imaš tudi že izvide? Se pravi, da ni tko grozno, oziroma, se da preživet. Upam, da te je minila tista negativa, bo vse ok, boš videla. Sem vesela, da je vsaj dragi pozitiven in te gor drži, pri nama je tudi podobno, ima moj več upanja, kot jaz sama. savanah kaj novega, nič se ne oglasiš? Ta teden je posvet a ne? tedy upam da je hčerkica ok in da kmalu ugotovite kaj je narobe. Stiskam pestke tudi za valentinčka . wishes tudi zate stiskam pestke. Naj bo ta mesec čim več škorpijončkov . Punce bodite lepo.
|