Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Hihi kako si me ujela :) vas hodim zadnje case samo brat, ker si ne smem delat lust z dojencki. Pri mojemu je namrec do maja zelo nejasno ali bodo vsi obdrzali sluzbo ali gredo kateri na cakanje. Tako da sva rekla, da raje pocakava malo. Sicer pa sem zdaj jaz tudi konec s faxom... no magisterij je se potrebno napisat, tako da so se spet odprli pogovori o selitvi preko meje... ah en kup nejasnosti je... Hahaha, pa sem vesela da sem te veš . Najprej čestitke za izpite , super to. Temo za magistrsko že imaš? Ti nas kar večkrat obišči, jaz itak tudi še čakam in sem menda edina, ki še ne načrtuje aktivno na tej temi, tako da bi mi kakšna sogovornica prav prišla . Sem pa slišala, da je v Avstriji zdaj takšno stanje glede zaposlitve, jaz upam da se tvojemu izide in službo obdrži ali pa najde kaj boljšega. Tujina pa je tudi vredu opcija, zakaj pa ne, se pa da tudi z dojenčkom selit ;). IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam če bo vse po sreči, štartam v ponedeljek. Sem včeraj klicala direktorja in mu obrazložila, kako in kaj. Ni nič kompliciral, je rekel, da se mu je že zdelo, da bo kaj takega, ker ve iz katerega konca sem doma. zato bom še kar nekaj časa pri vas smetila, sploh pa če mi bo šlo v službi, se vse prestavi. Zato da bo porodniška tudi malo večja No, potem pa javi v ponedeljek kako je šel prvi dan. Ti kar bodi še malo tukaj, sem vesela družbe , čeprav ti pa vseeno želim plusek čim prej, vem da ga že dolgo čakaš . Najina ta mala pa bo počasi praznovala drugi rojstni dan. Čas tako beži, da je včasih težko verjet, je že prava damica, navdušena nad vsem punčkastim: mora biti roza pa Hello Kitty, kar mi je zelo zanimivo, ker si je sama začela takšne stvari zbirat, nisem je nekaj pretirano spodbujala v tej smeri. Res je posrečena. Praznovali bomo sicer brez moža, ker bo ravno za tiste dni ko ima rd v tujini, ampak bomo potem naredili še eno praznovanje za otroke, ko bo nazaj. Ja in potem smo počasi pri razliki 3 oz. 4 leta. Počasi bo treba začet delat na tretjem, vzamem si max. čas še do konca semestra in dopusta, torej poletja, potem pa bo to to in ker tokrat res kar čakam upam, da bo potem hitro. A ima katera mogoče kakšno idejo kje so kuhinje ugodne? Saj bom spremljala akcije in tako, samo me zanima če je katera v tem času kaj kupovala, pa ve kje se splača gledat ali bit še posebej pozoren; sva se odločila da to menjava, je že čas. Lepo bodite.
|