|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.2.2014 9:54:56   
Cikacaka
dobro jutro :)

kako ste? upam da ste vse brez vecjih tezavprestale tole butasto vreme.. mi razen enebrezelektricne noci na sreco smo jo dobro odnesli.

danes sem dobila caj patra asica. kolk casa bi to moral clovek pit da je kak hasek? jaz pricakujem da bo O ta vikend...se ne mislim nekaj posebej ubadat s tem...mam pavzo hehe. seksali bomo ce slucajno kaj rata..se drugi mesec si vzame. pavzo pol pa bomo vidli al grema naprej al ne. zdaj bom pila cajcek..mogoce pa bo narava pomagala

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.2.2014 12:49:13   
*misi*
Oj, mi smo jo tudi dobro odnesli. Sicer mamo veliko snega, ampak to bomo preziveli user posted image

Jaz tudi pricakujem O naslednji teden. Drzim pesti, da nam tokrat rata in se preselimo v oktobrcke oz novembercke user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.2.2014 13:08:06   
Tara9
Zdravo,

jaz sem pa zadnej čase bolj odsotna, imamo ful gužvo v službi in moram priznat, da mi kar paše, ker sem čisto odklopila od vsega. Danes sem šla celo štet koliko Klomifena sem že pojedla, niti tega ne spremljam user posted image , dobro da se nisem predozirala.

O naj bi bila v bližnji prihodnosti, iskreno povedano sploh ne želim točno vedeti kdaj, čeprav imam v ponedeljek UZ, ampak upam, da bo že mimo user posted image , sva bolj sproščena to rundo, ker je bilo že pretirano vse skupaj.

Bodite lepo, navijam za vse user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.2.2014 13:29:38   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Pri nas je bil večdnevni mrk. Šele danes smo dobili elektriko in upam, da bo ostala. Ko bo čas vas preberem za nazaj.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.2.2014 13:43:40   
Žabinčica
Hej,

no pri nas na srečo ni bilo nič kaj. Parki so zaprti, pa drevje malo poka, ampak to je tudi vse. Je pa verjetno večji problem v okolici, ne toliko v samih mestih, kjer smo mi. Veliko pa se sliši siren, pa danes kot noro z bloka leti ves led, tako da je treba malo previden bit.

Tedy, Tara, Cikakcaka, vas kar nekaj pričakuje o., tako da navijamo za oktobrčke user posted image in skupinsko selitev na drugo temo user posted image .

Mamica deklicam, kako nova služba. Si sploh že začela, glede na razmere mislim?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.2.2014 13:48:19   
Žabinčica
Dvakrat poslalo...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 5.2.2014 13:49:48 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.2.2014 13:49:02   
Žabinčica
Asyka, vidim da si tukaj, kako je kaj pri vama; te že pogrešamo :) ?

Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.2.2014 14:03:31   
asyka
Hihi kako si me ujela :) vas hodim zadnje case samo brat, ker si ne smem delat lust z dojencki. Pri mojemu je namrec do maja zelo nejasno ali bodo vsi obdrzali sluzbo ali gredo kateri na cakanje. Tako da sva rekla, da raje pocakava malo. Sicer pa sem zdaj jaz tudi konec s faxom... no magisterij je se potrebno napisat, tako da so se spet odprli pogovori o selitvi preko meje... ah en kup nejasnosti je...

Bi oba najraje da bi se kar ups zgodil, ker si pol postavljen v situacijo ko pac moras sprejeti zadeve. Ne pa da se imas moznost odlocat ali ja ali ne hehe.

Se vedno pa drzim pesti za kaksen nov plusek :)

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.2.2014 20:27:07   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam, kako nova služba. Si sploh že začela, glede na razmere mislim?

če bo vse po sreči, štartam v ponedeljek. Sem včeraj klicala direktorja in mu obrazložila, kako in kaj. Ni nič kompliciral, je rekel, da se mu je že zdelo, da bo kaj takega, ker ve iz katerega konca sem doma.

Pri nas ne bomo to rundo nič zibali, oz. se ne bom selila k oktoberkam. Ker sva O zamudila, v teh razmerah ni niti presenetljivo. Od prejšne srede sva z mojim bolj preko telefonov kontaktirala. Ko je pa že prišel domov, je pa samo še v posteljo padel. No, v takih razmerah ga ravno ne moreš še za kaj fehtarit ali neuser posted image

zato bom še kar nekaj časa pri vas smetila, sploh pa če mi bo šlo v službi, se vse prestavi. Zato da bo porodniška tudi malo večja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.2.2014 8:10:54   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Hihi kako si me ujela :) vas hodim zadnje case samo brat, ker si ne smem delat lust z dojencki. Pri mojemu je namrec do maja zelo nejasno ali bodo vsi obdrzali sluzbo ali gredo kateri na cakanje. Tako da sva rekla, da raje pocakava malo. Sicer pa sem zdaj jaz tudi konec s faxom... no magisterij je se potrebno napisat, tako da so se spet odprli pogovori o selitvi preko meje... ah en kup nejasnosti je...

Hahaha, pa sem vesela da sem te veš user posted image . Najprej čestitke za izpite user posted image , super to. Temo za magistrsko že imaš? Ti nas kar večkrat obišči, jaz itak tudi še čakam in sem menda edina, ki še ne načrtuje aktivno na tej temi, tako da bi mi kakšna sogovornica prav prišla user posted image . Sem pa slišala, da je v Avstriji zdaj takšno stanje glede zaposlitve, jaz upam da se tvojemu izide in službo obdrži ali pa najde kaj boljšega. Tujina pa je tudi vredu opcija, zakaj pa ne, se pa da tudi z dojenčkom selit ;).

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
če bo vse po sreči, štartam v ponedeljek. Sem včeraj klicala direktorja in mu obrazložila, kako in kaj. Ni nič kompliciral, je rekel, da se mu je že zdelo, da bo kaj takega, ker ve iz katerega konca sem doma.

zato bom še kar nekaj časa pri vas smetila, sploh pa če mi bo šlo v službi, se vse prestavi. Zato da bo porodniška tudi malo večja user posted image

No, potem pa javi v ponedeljek kako je šel prvi dan. Ti kar bodi še malo tukaj, sem vesela družbe user posted image , čeprav ti pa vseeno želim plusek čim prej, vem da ga že dolgo čakaš user posted image .

Najina ta mala pa bo počasi praznovala drugi rojstni dan. Čas tako beži, da je včasih težko verjet, je že prava damica, navdušena nad vsem punčkastim: mora biti roza pa Hello Kitty, kar mi je zelo zanimivo, ker si je sama začela takšne stvari zbirat, nisem je nekaj pretirano spodbujala v tej smeri. Res je posrečena. Praznovali bomo sicer brez moža, ker bo ravno za tiste dni ko ima rd v tujini, ampak bomo potem naredili še eno praznovanje za otroke, ko bo nazaj. Ja in potem smo počasi pri razliki 3 oz. 4 leta. Počasi bo treba začet delat na tretjem, vzamem si max. čas še do konca semestra in dopusta, torej poletja, potem pa bo to to user posted image in ker tokrat res kar čakam upam, da bo potem hitro.

A ima katera mogoče kakšno idejo kje so kuhinje ugodne? Saj bom spremljala akcije in tako, samo me zanima če je katera v tem času kaj kupovala, pa ve kje se splača gledat ali bit še posebej pozoren; sva se odločila da to menjava, je že čas.

Lepo bodite.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.2.2014 10:54:18   
_pika_
tara9: user posted image user posted image za sproščen mesec. Bi morale vse malo odklopit, ampak kaj ko je to tako zelo težko.

mamica deklicam: Držim pesti in mislim nate v ponedeljek, da čim bolje in uspešneje začneš z delom v novi službici. user posted image
Tudi jaz bom na tej temi vsaj še en mesec, tako da ti bom delala družbo.user posted image

asyka: Samo optimistična bodi. Vse težave se rešijo.

žabinčica: Čestitke za hčerin 2. rojstni dan! user posted image

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 6.2.2014 10:55:06 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.2.2014 10:54:59   
mamica deklicam
ja, jaz bom verjetno še kar nekaj časa smetila tukaj. Naša mlajša je imela včeraj 3 leta. In ker nam včeraj ni zneslo, smo mi štirje danes kar pred zajtrkom imeli torto user posted image
je nonstop hodila za mano in govorila TOTA, TOTA.... da jo je bilo treba nadi na mizouser posted image

sedaj imam mir, mi je obe odpeljal, vsako k eni babici. Elektriko imamo sedaj tudi, so nam zrihtali agregat za celo vas. Najbolje, da se nafilam s tabletami in grem najprej malo ležat, ker imam močan prehlad z eno skupino heavi metal v glaviuser posted image , nato pa se učit. Ponedeljek se bliža.

Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.2.2014 10:57:14   
_pika_
mamica deklicam: Čestitam še tvoji princeski!user posted image Pripravi si čajček in vitaminčke, potem pa hitro učit, da bo v ponedeljek oh in sploh dan. user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.2.2014 13:48:46   
Tara9
Zdravo čvekice,

pri meni v službi se je malo umirilo, sem že čisto crknjena od tega tedna, še dobro, da bo kmalu vikend.

MD upam, da se v ponedeljek zalaufaš na polno in da boš zadovoljna v službici. Vseeno pa upam, da se kmalu preseliš kam drugam user posted image .

pika ja ful težko je odklopit, dvomim da katera lahko 100% odmisli vse skupaj. Jaz se vseeno trudim, ampak mi služba pri tem pomaga, ker sem na polno okupirana. Drugače pa podzavest dela na polno, tudi sanjala sem nosečnost par dni nazaj in me potem spet zanese, ampak se resnično trudim user posted image . Kako si kaj ti, kdaj imaš že HSG, sem malo pozabila, da bom stiskala pesti.

savanah super, da imata že prvi posvet, vidiš kako se premika, vesela user posted image . Stiskam pestke, da mogoče vseeno ne bo treba, ta vikend je dan D a ne? Srečno user posted image .

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.2.2014 19:44:40   
savanah
ojla
MD in Žabinčica, najprej čestitke vajinim princeskam za rduser posted image
Tara9, tebi pa za sproščen mesec, kot je že pika reklauser posted image . ti zavidam, jaz pa bolj sem proti koncu, slabša semuser posted image . sem že založena s testi, upam da vsaj jutri še zdržimuser posted image . drugače pa ja, če pa ne bo, se pa vseeno nekam premakne. in tele sanje o nosečnostuser posted image ooh jaz sem potem čisto trapasta, kar mislim da je resuser posted image , no držim pesti da se ti uresničijouser posted image

juhuhu, jutri je pa že petek, tako mi manjka vikend, tudi pri meni v službi noro. sem kar do petih vsak danuser posted image , se bo vsaj na plači poznalouser posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.2.2014 19:47:28   
savanah
aja cikacaka, glede čaja. jaz sem ga pila prvič ta mesec, ti bom pa znala povedat če je že imel kaj učinka čez kakšne dva dniuser posted image . če bi bilo po pravilih bi imela ciklus dolg 37 dni (recimo), pa se mi zdi da sem prej ovulirala tako da pomoje mi je čajček skrajšal ciklus za 6 dni. no upam da se ne motim. poročamuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
7.2.2014 7:26:53   
*tedy*
Dobro jutro .....jest sem pa danes sanjala, da smo imeli dvojčkeuser posted image user posted image user posted image , sem se tolk nasmejala k sem se ob pol šestih zbudila da nisem mogla več nazaj zaspat, in celo rodila sem na isti dan kot tretjo bejb...user posted image user posted image user posted image sanje polovično uresničijo in bo že superuser posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
7.2.2014 15:26:03   
_pika_
Tara9: Sem preživela hsg, danes dopoldan. Sem pričakovala, da bo bolj bolelo, čeprav je bolečina takšna, da sploh nisem mogla odgovarjat na vprašanja dr. user posted image Vse skupaj hitro mine, tako da pogumno, če bo katera šla. Sedajle me je začelo bolet, pa sem vzela eno tableto in ležim.

tedy: user posted image za dobre sanje. Mogoče se pa le uresničijo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
7.2.2014 19:43:01   
_pika_
Kje ste punce? Ste še kar brez elektrike ali pridno user posted image ?
Jaz sem že skoraj obupala nad user posted image . Več kot eno leto je že, pa še nisem zagledala user posted image user posted image . Vedno več slabih dni imam. Moj je pa še vedno tako pozitiven, ne vem kako mu uspeva. Sedaj sem spet na tabletih za sprožanje M, da jo čimprej dobim, da lahko spet delamo user posted image . Upam, da tokrat končno uspešno. S testi za O in N sem se oborožila že prejšnji mesec, tako da mi jih tokrat ne bo zmanjkalo (prej sem kupovala po enega ali dva)user posted image .

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.2.2014 8:30:30   
*tedy*
Jutro
smo imeli spet pester konec tedna, tamala je imela spet kolaps tokrat v šoli med proslavo.....so kr rešilca klicali, ker je imela spet krče, potem pa sva bili skoraj do večera na pediatrični, vsaj MR glave so naredili pa eeg pa upam da bodo drug teden izvidi da vemo rpi čem smo.

Sicer pa je moje počutje pod vplivom pričakovanja dneva D , upam da zdržim do valentinčka in v petek dam drgaemu testek za darilouser posted image user posted image . Psiha dela svoje.....

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.2.2014 8:45:00   
_pika_
*tedy*: Upam, da se držite in da bo z malo vse OK. Seveda pa navijamo za ....user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.2.2014 9:24:19   
Cikacaka
No mi pa smo ta mesec popušili..totalno skregana z mojim. Saj je smesno ampak..halooooo. Ok zgodilo se je tako...jaz bi naj ta konec tedna imela O ampak mojemu nisem nic povedala..kako pa naj vem dabo svrsil zunaj aaaaa???? Ok..v petek sem bla pridna in tiho...ceprav me je ze takrat jezilo...ampak halooo vceraj isto....sem znorela kar takoj..in tako sva zdaj skregana..moja O je pa rekla da naju ne misli cakat hehehe.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.2.2014 16:21:18   
*misi*
Hej punce,

Mi smo sli na oddih v catez mal in se meli super user posted image

Tedy jooj upam da ni kaj hujsega, boga user posted image drzim pesti da koncno izvete kajs e dogaja in da je mogoce le prehodno kaj.

Cikacaka ojejjjj ne se jezit user posted image mal se pogovorta zakaj in kako pa bo takoj bolje.

Moja O bo tut zdej enkrat...cakam oz treniramo hehe

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.2.2014 18:04:15   
_pika_
cikacaka: Saj veš da največ user posted image nastane pri user posted image , ko se spet pogovarjamo.user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.2.2014 18:39:41   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

No mi pa smo ta mesec popušili..totalno skregana z mojim. Saj je smesno ampak..halooooo. Ok zgodilo se je tako...jaz bi naj ta konec tedna imela O ampak mojemu nisem nic povedala..kako pa naj vem dabo svrsil zunaj aaaaa???? Ok..v petek sem bla pridna in tiho...ceprav me je ze takrat jezilo...ampak halooo vceraj isto....sem znorela kar takoj..in tako sva zdaj skregana..moja O je pa rekla da naju ne misli cakat hehehe.

dobrodošla v klubu izviselih. Moja O je šla ta mesec tudi mimo, brez da bi midva kaj.... Je bilo vse na kupu, sneženje in je moj delal. Nato je bil led in izpad elektrike in je moral moj sped delati. medtem sem imela doma najprej mlajšo bolano, nato še starejšo. Moj je hodil domov crknjen, da ni bilo za nikamor. Po O sem pa itak še sama obležala, tako da smo ta mesec zaključili.

Kregala sva se pa tudi midva, ampak zaradi drugih stvari.

Tedy, user posted image user posted image , upam, da jo bodo čimprej spravili v red.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?