|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.2.2014 14:55:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Oj,

A katera ve kdaj se pojavi slabost v nosecnosti? Takoj po oploditvi, ko zacne hormon narascatii ali v kasnejsih tednih?

nekako od 6 tedna dalje. Čeprav nekatere trdijo, da so takoj vedle, da so zanosile. user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.2.2014 15:04:11   
asyka
Punce upam da ste super in da malo uživate v sončku.

Malo sem tečna zaradi službe in vsega, ker je ni in ni... Pa kaj vse ti pišejo na zavrnjenih prošnjah za delo, da dol padeš. Se najdejo tudi takšni, ki ti kar iskreno napišejo, da je bil razpis fiktivenuser posted image HVala bogu se počasi kaže, da nama bodo s kolegico še tele samostojne delavnice v Celju zalaufale. Smo se imeli včeraj tako luštno. Pa nekaj rojstnih dni imava za organizirati... vsaj nekaj da se dogaja vmes, ker drugače bi pomojem že na štriku visela, al pa za hobi skakala čez okno.

Sem pa imela zadnjič takšne čudne sanje, sem mojemu povedala in mi sploh ni komentiral, ker je bil pomojem v šoku. Namreč sanjalo se mi je, da sva dobila otroka na "obletnico" smrti njegove mame... Sanje pa tako žive, da sem zjutraj gledala kje sem, kaj počnem in kje je otrok... no, če se sanje uresničujejo bova imela naslednji mesec user posted image user posted image

Zdaj pa naprej pospravljat, jutri imava celo žlahto na obisku, ker moj praznuje... Pa verjetno po žlahti še vsi nenajavljeni obiski... doooolg dan bo. Sploh, ker sem za vse sama. Moj dela popoldne in mnjaaa....

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.2.2014 15:08:26   
*misi*
Sem nasla na netu, med 2-7 tednom se lahko pojavi oz tut kasneje.

Mi je dans slabo, ne vem a bi sla bruhat al kaksen hudic je zdaj to user posted image
V prvi nosecnosti mi je blo v enem 9tednu slabo cca 3dni pa parkrat sem bruhala. Vse skup nic.
Po en stran upam da je to mogoce kaksen znak, po drugi pa ne hvala ni mi do slabostiiiii

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.2.2014 15:12:57   
asyka
*misi* meni naprimer slabost sploh ni relavantna, dokler ne bo na testu user posted image , ker mi je namreč pri vsakem drugem ciklusu slabo od ovulacije do menstruacije....

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.2.2014 15:25:08   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

*misi* meni naprimer slabost sploh ni relavantna, dokler ne bo na testu user posted image , ker mi je namreč pri vsakem drugem ciklusu slabo od ovulacije do menstruacije....

ja, pa po vsaki O me bolijo "joške" in imam kovinski okus v ustih. Zame najbolj relavanten podatek je pozitiven test. Verjetno kar množina, ker enemu ne bom verjelauser posted image user posted image

asyka, zate sem opazila, da imaš na spletni strani mojalbum odprte albume na temo teh delavnic. user posted image user posted image

glede sončka, pa kar paše, da je malo posvetil in pregnal turobno vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.2.2014 15:45:16   
asyka
O mene pa veseli podatek, da so se opazile te objave :D Čeprav me sedaj nekaj jezi mojalbum, ali pa moj računalnik (in vsi 3 preostali kjer sem probala) in mi blokira Javo, tako, da ne morem nalagati slikic več tja goruser posted image Pa mi je škoda, ker vem, da jih dosti ni aktivnih na FB...

Hehe me veseli, da nisem edina, ki bi lahko bila sedaj če bi znakce upoštevala, čudež medicine. Nosečnost dolga kot pri slonici, pa še menstruacijo bi imela celotno nosečnostuser posted image A vi vete kaka dobra oddaja bi bila na TLCuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.2.2014 16:08:29   
mamica deklicam

O mene pa veseli podatek, da so se opazile te objave :D Čeprav me sedaj nekaj jezi mojalbum, ali pa moj računalnik (in vsi 3 preostali kjer sem probala) in mi blokira Javo, tako, da ne morem nalagati slikic več tja goruser posted image Pa mi je škoda, ker vem, da jih dosti ni aktivnih na FB...

pa še isti nick imaš tam.user posted image , te ni bilo težko pogruntati. Kar tako naprej, škoda da je Celje daleč od nas, bi kaj prišla pogledat, če drugega ne, da bi videla, kdo je za tem kužatom user posted image

ja, glede nalaganja slikic je bilo že kar nekaj hude krvi. Jaz vedno rečem bratu od mojega, da mi pošlihta. In je imel nazadnje kar nekaj dela, da je delovalo.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.2.2014 16:30:31   
asyka
Mogoče pa letos poleti spet kaj prideva v Kamnik, lani sva imeli tam delavnice na dnevih narodnih noš (upam, da nisem zdaj imena dogodka zamučkala...) :D Bi bilo super se videt pa tudi v živo res kaj spoznati, da ni samo virtualnih klepetov...

Tale nick pa imam bolj ali manj vsepovsod enak... sem dolgočasnauser posted image so razne različice z y-loni ali pa namesto njega i ... :D odvisno kakšen nick je fraj

S temle kužatom sva pa imela marsikaj skupnega. Razen dlake, je je imel on bistveno več user posted image Če bi bil danes še med nami, bi sigurno prišel pogledat na kakšno delavnico, da bi se ga ČOHALOOOO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.2.2014 17:46:08   
mamica deklicam
zakaj bi bila dolgočasna, če nimaš kaj za skrivat user posted image , potem je vseeno, če imaš povsod enakega. Ja, imamo dneve narodnih noš, mislim, da so septembra. Javi, ko boš imela namen v naš konec priti, bomo prišle in se vidiva.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.2.2014 18:12:55   
asyka
Ma tale moj nick me spremlja že iz otroštva, no od prvih srečanj z internetom tam nekje pri 12ih, ko sem se pridružila prvemu forumu... Tako, da ja se kar vleče za mano...

Čisto možno, da je bilo septembra, ja... vem samo, da je bilo za znoret vroče in smo iskali košček senčke, da ne bi otroci skup popadali v tisti vročini :S Pa domov sem prišla z rdečimi hlačami od akrilnih barv. Pa me še ni izučilo, da za delavnice niso "ta bolše" cote.

Z veseljem javim, ko bova kaj namenjeni v tisti konec. Mi je vedno v veselje spoznavat ljudi,...

ps... kako kaj služba? Je že zalaufalo?

Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.2.2014 18:39:57   
mamica deklicam

ps... kako kaj služba? Je že zalaufalo?

sem še vedno doma, je mentorica zbolela. Tako da še nisem imela uvajanja. Najprej bo nekaj dni uvajanja, nato dobim novo pogodbo. In takrat se bom izpisala iz zavoda, dala spremembo na CSD.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.2.2014 19:25:00   
_pika_
tara9: Mene po dabrostonu in klomifenu obliva. Je grozno, ker se ponoči zbujam, zato ker me zebe, ker imam čisto premočeno majico in lase.
Sedaj čakam pregled pri g, da mi pove kaj in kako. Trenutno nisem na klomifenu, ker mi ga ne upa dat.

*tedy*: Bomo pa še en mesec skupaj čvekale. En user posted image ti pošiljam.

asyka: user posted image user posted image za delavnice.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.2.2014 20:40:42   
*misi*

Ja sej vem user posted image , ampak men je redko redko slabo in sm takoj pomisila- "na sej vemo kaj" user posted image
Se moj je bil cel vesel, juhu noseca siiii, jz pa ga debilni gledam, ja kakoo nemogoce da bi mi blo tko hitr slabo hehe.
No, slobost je popustila in naj tako ostane. Ker sem prelezala pol dneva danes user posted image
Sta me pa sinko in mozek tko lepo razveselila z orhidejo, ki ima tok popoklov da jih prestet ne morem user posted image pa se v vrtec ga je sel iskat in me "zadrzal" doma, kokr ces pocaki me, pridem cez 10min pa greva skupi po tamalga in potem se skupaj prikazeta na vratuh z rozico. Som i kr solze pritekle user posted image

< Sporočilo je popravil *misi* -- 14.2.2014 20:42:05 >

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.2.2014 18:49:10   
*tedy*
moje M še vedno niuser posted image , če je še zjuraj ne bo naredim še en test pa da vidimo če bo kaj drugače pokazal kot pred dvemi dneviuser posted image . upam da vam zjutraj sporočim veselo novičkouser posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.2.2014 21:19:57   
*misi*
Tedyyyyy, mocno stiskam pesti p, da zagledas user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.2.2014 6:48:22   
*tedy*
moja M ni prišlauser posted image , sem naredila test BC in je čist čist rahla druga črtica ( sem morala moževa očala vzetuser posted image da sem jo videla), tako da jutri ponovim in vidim kako in kaj ali dela samo moja domišljija ali je to touser posted image . pol sem pa naredila še unega od plodnost.si pa nič ne pokažeuser posted image . Čeprav M po najdaljšem ciklu pride šele čez tri dni, tako da je še vse mogoče. Jutri ponovim vajo in sporočim.

Zdej pa gremo na Primorsko k Noni malo na obisk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.2.2014 7:11:46   
Katte
Uf, *tedy*, to se pa obetajoce slisi. Drzim pesti, da je to to.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.2.2014 8:05:12   
*misi*
Tedyyyy, fesjt stiskam pesti, da bo jutri crtica mocnejsa in da je bil mesec ljubezni uspesen user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.2.2014 8:15:31   
mamica deklicam
tedy, tudi jaz navijamuser posted image user posted image user posted image

pri nas smo očitno pa zaključili z naraščajem. Jaz enostavno nimam več moči, da bi ali prepričevala ali se kregala, če moj misli še kaj migat. Ko ga vprašam, če misli še kaj, je vedno za. Ko pa je potrebno to udejaniti, je vsega konec. Prvič sem že ene 14 dni bolana, se kar ena viroza na drugo prilima name. Nato me vsak dan raz****i do konca. Aja, on se baje samo heca. Res nimam več energije.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.2.2014 9:40:25   
_pika_
*tedy*: Držim pesti, da bo črtica čez dva dni že lepo vidna. Ampak, če je črtica, potem si user posted image . Čestitke!!!!

mamica deklicam: To so pa moški. Kaj pa če ti nočeš migat? A bo sam po enem tednu prosil?user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.2.2014 11:08:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

mamica deklicam: To so pa moški. Kaj pa če ti nočeš migat? A bo sam po enem tednu prosil?user posted image

na žalost se bo spomnil šele po kakšnem mesecuuser posted image

saj bom tudi to izvedla, me prav zanima, kdaj se bo spomnil. Nimam nobene želje imeti še enega zimskega otrokauser posted image user posted image

Sem pa danes na slabem glasuuser posted image , ostala čisto brez. Ne morem niti nobenega nadreti danes.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.2.2014 19:42:29   
Radenska_
Ojla deklice. Sem rekla da vas moram pridt mal pogledat. Sem prečitala zadnjih nekaj strani :)

Mamica deklicam, čestitke za službo! Svojega pa kar pošteno v rit nabrcaj, usedita se dol in naj se zjasni a si želi še enega otroka ali ne. To je odločitev obeh, aneda? Poročaj kako gre v službi ko začneš :)

Tedy, močno stiskam pesti, da jutri napišeš da je črtica še vedno tam kjer mora biti, in da je malo bolj izrazita :) Stiskam pesti

Anonimna, ni recepta, sama sem bila v istem, še daljšem zosu, dve leti in pol. Nekatere tu še mnogo dlje. Ni ga recepta, jaz počasi kar mislim da si otrok sam starše izbere, saj kar ne morem verjeti, da nekaterep o večletnih bojih z umetno, potem v vmesnem ciklusu zanosijo naravno. Pojma nimam kako je to mogoče, hkrati se mi pa še lastna zanositev zdi čudežna.

Wishes, kaj je bilo potem?Saj ne vem a sem zate na februarski temi potem videla da sta bili dve črtici?Upam da se ne motim :)

Ostalim pa želim da se čimprej preselite na drug forum. Veliko mislim na vas in pošiljam pozitivne misli vsaki posebej!

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.2.2014 8:47:52   
Tara9
Jutroooo,

upam, da ste imele lep vikend in da ste si nabrale moči za nov teden.

tedy nestrpno pričakujem, da sporočiš kako so črtice danes še bolj izrazite user posted image  user posted image  user posted image , ti res privoščim, da se premakneš iz te teme user posted image , kakor tudi vsem ostalim seveda.

Misi midve imava pa spet podoben tajming. Sem pod eno drugo temo brala, da si imela O prejšnji teden in to na isti dan kot jaz user posted image . Upam, da tvoje slabosti narekujejo kaj dobrega. Smešno je tudi, da je bilo tudi meni v petek zvečer slabo, ampak pri meni je bila kriva požrešnost, sem se zvečer malo preveč napokala user posted image .

Radenska lepo, da misliš na nas in stiskaš pestke. Sem pa tudi sama začela podobno razmišljat, da si otrok sam izbere svoje starše in da pride, ko ti je nemenjeno. Upam, da si nas bo kmalu izbral user posted image . Uživaj v nosečnosti, si si res zaslužila.

Vse ostale, želim vam lep začetek tedna in veliko pozitive, da se kmalu preselimo drugam user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.2.2014 10:14:12   
kavbojka
Cikacaka meni je caj (plahtica in rman) pomagal takoj, vsaj zdi se mi tako. do pitja caja sem imela par ciklusov vsak dan mal pred O pa do M bolece jajcnike. mir je bil med in kaksen teden po M. sedaj bolecin ni vec, mogoce samo kaksen rahel pik, je pa razlika obcutna. drugih problemov pa itak nisem imela s ciklusom.

*tedy* cakamo novicko user posted image

_pika_ sem vesela da je tvoj HSG mimo. nisem ti hotla prej omenjat, ampak mene je neznansko bolelo. je imel G nekaj problemov in je uporabil drugacen postopek. sem bila pa baje izjema, kot sem ponavadi user posted image drugace pa se probaj pomirit, ne mislit na vse skupaj. vem da je tezko, sem imela ze sama dneve da sem mislila da bom morala do psihiatra, toliko sem se obremenjevala. v ta cikel sem se namensko podala neobremenjeno, nisem spremljala O, sem pa vlozila veliko truda in mi je uspelo. ne morem pa trditi da bom ravnodusna ce/ko dobim M user posted image

kar se pa tice vnetja mehurja, jaz sem ga imela ze tolikokrat, da me je bil moj zdravnik ze sit. na koncu mi je rekel naj grem na G pregled. pa sem ga debelo gledala. potem mi pa G pritrdi, da ce se na vodi ne vidi da je vnetje mehurja, je lahko tudi G vnetje, simptomi pa so enaki. sem pa pogruntala da preventivno pomaga izogibanje sladkorju in da grem lulat kmalu po odnosu. ce bo pa katera z AB zdravila vnetje, pa obvezno nekaj jemat za vzdrzevanje flore v noznici. drugace lahko po ozdravitvi mehurja se noznicno vnetje staknete (tudi na tem zaporedju sem ze bla)

Pri meni je cca 1 teden po O in 1 teden pred M. Sem pa veliko bolj pomirjena kot prejsnje cikle. Res sem si zadala da je dosti sekiranja in neucakanosti in mi je uspelo vzpostaviti mir sama s sabo user posted image .

< Sporočilo je popravil kavbojka -- 17.2.2014 10:16:56 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.2.2014 11:15:06   
*tedy*
Mislim da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image črtica je še mlo bolj vidna kot včeraj in seveda sem šla danes po še en BC za jutri in pojutrišnemuser posted image user posted image user posted image user posted image ja zihr je zihruser posted image user posted image .
SEdaj pa mučnih prvih 12 tednov in upam da po dveh ss končno pridemo do našega škorpjončkauser posted image user posted image
ne bom se selila nikamor vas bom kar še brala in navijala za vasuser posted image user posted image

(odgovor članu kavbojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?