|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
31.12.2013 17:23:12   
Anaina
Hej punce.
Po dolgem casu spet uspela do foruma.
Kako ste? Vidim da je dosti noseck med vami. Iskrene cestitke. Pri meni zaenkrat nic novega.

Želim vas srecno,zdravo, veselo in polno user posted image v novem letu.

Prezivite kar se da lep večer.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
31.12.2013 23:30:05   
Sabine
Pika, ojej....user posted image

MD, jaz sem ga sla sama kupit v lekarno pri Ferneticih. Brez recepta.

ce katera rabi Pree-seed gel, naj mi pise. Ostalo mi je 6 aplikatorjev (od devetih) in skoraj cisto polna tuba gela.

se pol ure in bo 14 :)) jaz pa v postelji zraven tamale, ki je padla dol user posted image
me skrbi kako bo s pokanjem...tu v Lj. je vsako leto kar glasno...

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
1.1.2014 10:21:20   
mamica deklicam
SREČNO 2014!!!!!!!!

Naj se vam uresničijo najbolj skrite želje, tistim pa, ki so se že, pa čimlepšo nosečnost in zdravega dojenčka.

Pri nas je bilo ravno obratnouser posted image .Možek je prišel domov šele ob 10h, je v bloku ena mlada voznica podrla detektor za odpiranje garažnih vrat v bloku (dobro, da je bil še tam in se mu ni bilo potrebno nazaj voziti). Tako, da je samo počakal do polnoči, da sva si voščila, nato smo me tri gledale čez okno rakete, ki so jih v okolici spuščali. Smo imeli malo megle in se ni vse lepo videlo. user posted image A zanju je bilo očitno dovolj, sta bili zelo navdušeni. Nato pa ne in ne spatuser posted image user posted image .

Sedaj mi še vsi trije spijo, no jaz ne morem več. In sem vas prišla malo pogledat.user posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
1.1.2014 14:11:39   
zlatolasek
Pozdravljene vse forumašice....želim vam eno rozno obarvano leto, veliko zaobljenih trebuščkov ter zdravih otročičkov! Naj se vam v letu 2014 izpolnejo VSE želje in še posebej vsem, ki letos pričakujete user posted image , da bi se vam te želje čim prej uresničile!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hkrati bi pa rada čestitala tudi novi nosečki-Sabine, iskrene čestitke in srečno do konca ter v septembru eno zdravo štručko!!!user posted image

Sedaj je že januar in čeprav mi tale mesec nikoli ni bil preveč všeč, sem letos izredno optimistična in trdno verjamem, da bo letošnje leto zelo lepo!!!

Moje M še ni, zgleda da spet štrajka, kot vedno, ko bi rada začela s klomifenom....pa se ne sekiram preveč, ko bo bo. Imam pa doma še par škatel dabrostona, tako da če je še dolgo ne bo, si jo bom pa sprožila (po posvetu z G seveda).

Sicer pa naš mali navihanček doma vedno bolj govori o tem, da bi rada imela kakšnega bratca/sestrico, logično ko pa jih imajo vsi okoli nje....enkrat se mi je prav zjokala kako ji je hudo, ker nima nobenega user posted image (mi je bilo tako hudo pri srcu, da sem ji rekla, da z očijem delava na tem in da včasih to malo dalj časa traja...)user posted image Ampak se že veselim, kako ji bom kupila majico z napisom 100% sestrica, ko bom zagledala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
1.1.2014 17:21:43   
_pika_
Srečno 2014!!!
Da še tiste, ki smo po veliko dobrih novičkah ostale tukaj, zbežimo na drugo temo!!!user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.1.2014 17:22:19   
*misi*
Pozdravljene punce user posted image ,

Sem sicer nova tukaj gor, prej sem bila na mama forumu ko smo bli prvic v pricakovanju, zdaj pa ze nekaj casa razmisljava o drugem soncku in upam, da bom tudi jaz kmalu srecka nosecka user posted image . Imam pa 3 in pol leta starega fantka, ki pa je bil nedonosencek. Zato me zanima ce je mogoce katera med vami, ki je v prvo tudi rodila prej in kako je bilo z drugo nosecnostjo?
Pri meni je bil problem v maternicem vratu ko so mi leta 2009 zaradi spremeb mogli narediti konizacijo in pustili so 28mm mat. vratu. Zato se mi je krajsal celo nosecnosti in posledicno v 33t popustil. Sicer so mi dali injekcije za pljucka in je blo z malim vse ok (samo v topli posteljici je bil) ampak mene vseeno skrbi kako bo zdaj.

No se priporocam za kakrsne koli izkusnje iz vase strani user posted image user posted image

Zelim vam zdravo novo leto user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.1.2014 23:57:09   
tara.81
Punce SREČNO 2014 tudi iz moje strani!

Imela bi eno vprašanje...za darilo sem dobila tale čaj za ženske in sem rekla, da ga bom ta mesec vseeno poskusila pit in me zanima kako ste ga vi? Nekaj se spomnim, da ste o tem že pisale, več kot to pa ne. Hvala user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
2.1.2014 8:20:52   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Punce SREČNO 2014 tudi iz moje strani!

Imela bi eno vprašanje...za darilo sem dobila tale čaj za ženske in sem rekla, da ga bom ta mesec vseeno poskusila pit in me zanima kako ste ga vi? Nekaj se spomnim, da ste o tem že pisale, več kot to pa ne. Hvala user posted image

piješ trikrat na dan po 3 dl čaja. To izvajaš tri mesece, nato prekineš za 14 dni. Piješ pa neodvisno od M

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
2.1.2014 12:52:23   
Sabine
Punce moje, srečno novo leto!!

naj bo čimbolj črtasto user posted image

Jaz se počutim malo čudno...namreč, vsi znaki so mi izginili user posted image

ampak ker sem optimistka, bo že moglo biti vse ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
2.1.2014 14:59:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

sedaj bomo pa še me trepetale zate. Si mi ravno vlila upanje, da bo tudi za nas "starejše" posijalo sonce, nato pa berem tvoj postuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
2.1.2014 16:31:50   
Tara9
Lepo pozdravljene vse skupaj. Se je pa kar nekaj materijala nabralo od kar me ni bilo tukaj user posted image in to koliko lepih novičk, sem nekaj že preko mobitela brala, ampak nisem utegnila komentirat. Ste mi pa vsekakor polepšale praznike. Tako da Radenska in Sabine iskrene čestitke. Privoščim vama res iz srca.user posted image user posted image user posted image . Za obe stsikam pesti in vama želim, da gres srečno do konca user posted image .

Savanah tudi tebe sem bila resnično vesela, lepo da si se le oglasila. Upam, da ti leto 2014 prinese najlepše darilo, če ni šlo s Klomifenom, bo šlo pa drigače, boš videla, sem prepričana user posted image .

Upam, da ste se imele vse lepo na praznikih, predvsem pa vsem skupaj želim srečno, veselo in plodno leto user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.1.2014 12:10:25   
Sabine

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

sedaj bomo pa še me trepetale zate. Si mi ravno vlila upanje, da bo tudi za nas "starejše" posijalo sonce, nato pa berem tvoj postuser posted image
user posted image user posted image

MD, moj betaHCG je bil danes 1.294 user posted image

ni še za obupat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.1.2014 12:24:45   
mamica deklicam
sabine, ko sem videla, da si nekaj napisala tu, sem šla takoj preverituser posted image , ja babji firbecuser posted image user posted image

me veseli, da je vse v reduuser posted image user posted image

Upam, da se ti kmalu pridružim, bi bil že časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.1.2014 15:12:13   
_pika_
Sabine: user posted image user posted image

Mene pa očitno prvič v življenju zvija od O. Že dva dni. Moj je reku, da bova mela letos otroka, da je prepričan. Upam, da res.user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.1.2014 15:41:30   
*tedy*
Sabine user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok, verjemiuser posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.1.2014 20:59:17   
_pika_
Kakšno zatišje. So nam vse pobegnile na drugo temo.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.1.2014 22:12:02   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

Kakšno zatišje. So nam vse pobegnile na drugo temo.

ja, sem tudi jaz dobila tak občutekuser posted image user posted image
kaj hočemo, se jim bomo očitno morale čimprej pridružiti.

mene se nekaj loteva. me hoče boleti desno uho in na desni strani grla imam tudi bolečino. Upam, da se mi ne bo razvilo v kaj hujšega.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.1.2014 22:50:31   
Žabinčica
No, potem pa da se jaz vrnem da še malo število udeležbe dvignem ;). Pa glede na to, kako prestavljam kdaj bomo začeli delat na user posted image znam bit še en čas tukaj user posted image .

Punce, veselo in zdravo čim več črtic, roza barve in vsega ostalega kar srce poželi v 2014 user posted image .

Sabine tebi čestitke, lepo nosečnost in po 9-ih mesecih enega veselega user posted image .

Mi smo se danes vrnili, tako da grem počasi past v posteljo, bilo je super, dopust je prišel prav, imeli smo se lepo; sem vedno znova vesela da se s tamalima da potovat :).

Zdaj se pa itak morem spravit seminarsko čim prej pisat, pa še neke stvari za službo naredit, tako da bo vikend tudi že malo v znamenju delovnega, potem pa tako spet na polno naprej.

Uživajte v prvem vikendu novega leta :), držim pesti da bo januar tako lep kot december ;).

Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.1.2014 23:34:16   
Wishes
Tale december je bil tako roza, da je cisto zdesetkal cel tale forum.. Mogoce se nam pa kaksna nazaj javi. :)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.1.2014 10:31:55   
Tara9
Evo se še jaz malo javim. Vas berem vsak dan, samo se poskušam malo distancirat, čeprav mi ne gre najbolje user posted image . Sem na bolniški, ker me je nekaj zvilo in bi lahko cel dan na internetu visela, amapk se raje v posteljo vržem in malo odmislim vse skupaj.

So me pa začeli živci dajat. Danes zaključujem terapijo s Klomifenom in me je strah, da spet ne bom reagirala user posted image . Do zdaj nisem niti mislila na ta scenarij, zdaj ko se bliža dan D sem pa vsa na trnih. Ahhhh, bomo videli kaj bo.

pošiljam pozdravčke

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.1.2014 11:35:55   
frika014
pozdravljene.

že dolgo vas redno berem, danes pa sem se odločila, da vam tudi kaj napišem. zelo dolgo si že želimo novega člana, vendar smo zaradi neugodne finančne situacije še raje malo počakali. doma že imamo dveletnega malčka in nam zagotovo ni dolgčas :)

sama sem pred kratkim dobila svojo prvo zaposlitev za eno leto (prvega malčka sva imela malo pred koncem študija) in se nam bo finančno stanje malo popravilo in smo začeli resno razmišljat o novem članu.

vsem članicam foruma želim leto 2014 v katerem bo čim user posted image user posted image in srečnih user posted image .
user posted image

zanima me pa sledeče ali se katera bolj spozna na te zakone glede starševskega dopusta oz porodniške. mi lahko svetuje kako bi bilo v moje primeru? se pravi konec leta 2014 decembra mi bo pogodba potekla takrat bom zaposlena 12 mesecev. zanima me kako bi se mi obračunala porodniška oz ali sem do nje sploh upravičena, če bi nap imela rok poroda v februarju 2015?
se pravi z dec 2014 bi mi pogodba potekla, nato bi mi pripadalo še dva meseca zavoda.

in kako bi bilo s porodniško nap če bi imela rok poroda nap oktobra 2014?

vsaka pomoč bi mi prav prišla, sama se med zakoni nekako ne znajdem user posted image .

lep vikend vsem :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.1.2014 12:19:58   
*misi*
Zivjo,

Mislim da csd kljub temu uposteva zadnjih 10 plac oz njihovo povprecje. Sem pa ze mal pozabila iz verjetno se je med tem casom tut kaj ze spremenilo tko da naj me katera popravi ce se motim user posted image

Jaz kar cel cas mislim na moj +. Cakam O da gremo na polno hehe
Moj sinko se je "prijel" takoj ko sva se odlocila, upam da bo zdaj tut tako user posted image

Lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu frika014)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.1.2014 16:24:57   
_pika_
Mamica deklicam: Hitro čajčke pit, pa kakšno pomarančo pojest. Jaz kar svež pomarančni sok delam. Se mi zdi, da pomaga.

Tara9: Jaz dva cikla nisem reagirala na tablete. Takrat sem morala pojest dve tableti na dan in to obe zvečer. V zadnjem ciklu mi je druga G rekla, naj vzamem eno zjutraj in eno zvečer. Pridelali smo O. Končno. Štos je v tem, da lahko ne reagiraš, a v večih primerih preveč reagiramo. Tako mi je rekla G v Leonišču. Seveda držim pesti, da vam uspe še ta mesec.user posted image

Frika014: Pozdravljena! Želim ti čim več dobrega čveka in čim prej user posted image .user posted image Na tvojem mestu bi poklicala pristojne za izračun porodniške in vprašala, saj se ti zakoni ves čas malenkostno spreminjajo.

*misi*: Držimo pesti za user posted image .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.1.2014 17:05:08   
*misi*
Hvala _pika_ user posted image

Jaz sem v prvi nosecnisti bila zdrava ko dren. Full sadja in zelenjave sem jedla, tut pasal mi je skoz to jest. Pa Elevit sem mela, zdaj pa sem jih sla tudi kupit in to taveliko pakiranje in sem ugotovila, da jih sploh ne morem pogoltnit dol, ker so tko velike te tablete- en dan bi se vrjetno lih zadavila z njimi user posted image .
No pa sm sla zdj po Tifol.

Drugace pa s tamuckom vsako jutro pijeva maticni mlecek (ze od avgusta) in morm potrkat, da sva zdrava oba. Medtem, ko sva zadnji dve leti bla skoz bolna user posted image . Malemu so se vrstili bronhitisi en za drugim, jaz pa sem tut bla z njim potem z raznimi virozami. Zdaj pa ne vem a je to prerastel ze malo ali pa dejansko pomaga maticni mlecek in vsak dan svez pomarancni sok in kaksni smoothiji.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.1.2014 18:31:15   
*tedy*
Jest imam pa en čuden problem.....30.12 sem dobila M , ki bi jo morala šele 3.1., ok je pač prišla 5 dni prej ni panike. Imela sem čisto vse nosečniške znake in sem bila sama pri sebi prepričana da sem noseča ( ščemenje v prsih, trebuh se mi je napel, bolečine v spodnjem delu trebuha, slabosti,....ni da ni) potem je prišla M in sem rekla ok, psiha dela svoje...ampak problem je da imam še vedno vse te znake....še vedno mi je slabo, trebuh napet, joške me bolijo, ....skratka kr neki....
Ne vem verjetno dela psiha 100 na uro............mogoče je pa menauser posted image user posted image user posted image
Jutri začnem z O testi pa da vidimo kaj če sploh kaj bo...... user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?