|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.12.2013 10:04:34   
miska**
Jeeeeeeeeee Radenska_ cestitkeuser posted image to je to punca. Zdaj pa uzivat v nosecnosti user posted image
Še enkrat čestitke!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
28.12.2013 10:12:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miska**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.12.2013 10:15:34   
witch
Radenska jaz črtice vidim in močno držim pesti, da se ti bodo testi vsak dan lepše barvali. Poročaj kaj bo rekel digitalni cb.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.12.2013 10:28:31   
mamica deklicam
no, radenska, kaj sem ti rekla? user posted image user posted image user posted image user posted image

na drugem testu, ki si ga delala danes, se že takoj vidi črta. Pomembno je, da je tako široka kot testna. koliko je močna, je pa potem odvisno kdaj delaš.

Lepo nosečnost ti želim in močno navijam, da se ti kmalu pridružimouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.12.2013 10:43:44   
Katte
Punce, jaz sem pa spet v igri! Sicer bi bila bolj vesela dveh crtic, ampak ker sem danes dobila prvo M po porodu, lahko zacnemo spet delati na zanositvi.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.12.2013 10:51:49   
Anonimen
Radenska_user posted image user posted image user posted image TOOOOOOOOOOOOO kok sem vesela bravoooooo..zdaj pa počasi do septembra,pa nam je bil naklonjen tale december in IUI user posted image
Pridi k nam Septemberke 2014user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.12.2013 11:57:03   
Sabine
Radenska, sem ze hotla rect, da testki in rahle crtice niso ravno zanesljive...ampak tole na CB pa bo user posted image

Vazicke nosecke user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.12.2013 12:36:41   
Radenska_
Hvala vsem user posted image

Katte, super da si spet v igri :)

jaz ful vsem želim, da bi vam čimprej uspelo res. Sama ne vem kdaj bom res ziher, heh, hjoj..Ja nič delam še digitalnega jutri, samo jaz mislim da bi se na decemberskem seznamčku lahko končno obarvala roza :) ?

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.12.2013 12:47:37   
Sabine
Radenska, danes ti je dovoljeno, da se od nog do glave obleces v roza user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.12.2013 12:59:06   
Radenska_
user posted image user posted image user posted image
Haha, roza majico imam pa res gor, pa splohp omislila nisem na to.
user posted image user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.12.2013 14:23:38   
Sabine
Ojej, sem hotla lajkat tvoj odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.12.2013 20:28:35   
*tedy*
joj kaj zamujamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke radenska december je čaroben ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš, da upanje umre zadnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.12.2013 20:44:49   
*tedy*

Žabinčica

No, pa še eno vprašanje za tedy, oziroma če je še katera, ki ima več kot dva otroka, tukaj - kako se organizirate, če kam potujete ali greste na izlete? To sem se ravno danes spraševala, ko smo se začeli pakirat; ok z dvema vse lepo gre...ampak tri je že podvig, sploh najt, kje bivat, pa kako potem, če si hočete kaj ogledat, itd. Si najbolj ne morem predstavljat user posted image .
[/quote]

Najtežje je v kakšnem hotelu , ker moramo vzet dve sobi, ampak sej ti gremo samo enkrat na leto za tri, štiri dni. Sicer pa smo na morju v prikolici in tam ni panike glede prostora. Kar se pa odhajanja od doma tiče je pa to čista rutina, se vsi sami zrihtajo, še tamala ki ima dve leti se sama obuje (po navadi je ta prva:):)), jest samo navodila dajemuser posted image user posted image al bundo al jakno, al škornje al superge, kapa???skratka so kar navajeni in se sami oblečejo. SE pa glede izletov sedaj prilagajamo tamali , ki gre okrog 12.30 spat. Se pravi da gremo zjutraj in smo do takrat že doma ali pa popoldne ko se zbudi, isto je z obiski. Skratka ni panike, je pa res da vedno tako planiramo ,da se nam nikamor ne mudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.12.2013 20:47:18   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pozdravljene.

Vsem skupaj lepe praznike, pri nas so se začeli grozno. Smo vsi obležali, razen najstarejše. Midva se še danes pobirava. Ampak bo že. Tudi gospauser posted image se je pojavila in očitno imam sedaj po novem 5 tednov dolge cikle, tako da sem že kar februarsko temo odprla.user posted image

to zna biti pa veselo oktobra, sej veš kako je če temo odprešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.12.2013 22:57:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pozdravljene.

Vsem skupaj lepe praznike, pri nas so se začeli grozno. Smo vsi obležali, razen najstarejše. Midva se še danes pobirava. Ampak bo že. Tudi gospauser posted image se je pojavila in očitno imam sedaj po novem 5 tednov dolge cikle, tako da sem že kar februarsko temo odprla.user posted image

to zna biti pa veselo oktobra, sej veš kako je če temo odprešuser posted image user posted image user posted image user posted image

a zato si ti odprla januarsko temo?user posted image user posted image

ja, bi bil že čas, da se kaj prime. In bi bilo ravno prav. Obe hčeri bosta še v vrtcu, potem naslednje leto bi imeli že enoletnika, ki bi šel v vrtec, ko bi starejša začela hoditi v šolo in bi bilo lažje vse skombinirati. Bomo videli, upanje umre zadnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.12.2013 6:51:11   
Radenska_
Držim pesti in navijam in seveda bom še naprej brala tole temo :)
dajmo MD in ostale!

Zdaj sem tudi uradno v klubu user posted image je digitalni potrdil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.12.2013 7:43:44   
tara.81
Čestitke user posted image !! Kako lepo. Ravnokar sem se zbudila in prva stvar, ki sem jo šla pogledat je, če je kaj tvojih novic. Tako sem vesela zate user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.12.2013 9:09:35   
*tedy*
čestitke radenskauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa samo uživajanje do koncauser posted image boš septembrka a ne???

mamica deklicam mogoče pa resuser posted image user posted image me že vse zvija, trebuh me boli, da o joškah ne govorim in kot je rekla tippi pred nekaj meseci se M že pelje potem pa se je user posted image pripeljalauser posted image user posted image še sama sebi se zdim sumljivauser posted image user posted image . Amapk sem mojemo obljubila da ga počakam da se vrne domov, čeprav nisem zihr da bom zdržala še tri dni...

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.12.2013 10:47:18   
mamica deklicam
Punce.

kar bom sedaj napisala, se bo marsikatera nasmejala na moj račun a nič ne de. Bolje 5 minut osel kot celo življenje. Rada bi si kupila O teste. Kakor slišim so v DM kar dragi, najceneje so prek interneta. Ker pa sama tega nisem vešča in nisem preveč dobra v angleščini, bi imela prošnjo.Ali bo katera jih naročevala zase? Če ja, ali bi ji bilo odveč če naroči zraven še zame in se preko ZS vse zmeniva. Če pa jih katera ima viška, naj mi piše tudi na ZS in jih z veseljem odupim od nje.

Ker imam daljše cikle, bi si rada vodila, da vem kdaj je dan D

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.12.2013 11:07:37   
tara.81
MD...meni jih je dragi naročal, ker ima paypal račun. Kaj pa če bi jih sama naročila na www.plodnost.si? Tam niso tako dragi kot v DMju...

Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.12.2013 11:10:14   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

MD...meni jih je dragi naročal, ker ima paypal račun. Kaj pa če bi jih sama naročila na www.plodnost.si? Tam niso tako dragi kot v DMju...

bom pogledala.ALi lahko plačaš po povzetju? Ker nočem dajati kakšne št.mojega trr.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.12.2013 11:12:34   
tara.81
Ja, sem zdaj pogledala, da se da in po predračunu in po povzetju...

Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.12.2013 11:18:06   
mamica deklicam
tara.81 hvala za informacijo. Bom kar po povzetju. Pride malo dražje a bi morala v mesto in izpolnjevati na banki ali pošti nalog. Mi je lažje, če naročim, plačam pa poštarju ko prinese. Sedaj pa samo še preverim, katero kombinacijo kupimuser posted image user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.12.2013 11:22:25   
tara.81
Ni problema, danes imam časa na pretek in brskam malo po netu. Imam težave s prebavo, sam brez vročine, brez bolečin in brez slabega počutja, tako da sem si privoščila že drugi dan "počitka" na kavču za vsak slučaj user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.12.2013 11:26:26   
mamica deklicam
ti kar počivaj, dokler lahko. Meni ni treba kuhati kosila, ker gremo k tašči, tavelika je že od petka na počitnicah pri moji. Jaz sem pa že naročila, tako da drug teden pripeljejo. Pa bom spet ob denaruser posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?