|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.12.2013 11:36:04   
tara.81
Sam je hudič, ko ima človek preveč časa in pol brska in najde kake take http://www.dnevnik.si/zdravje/1042212014, kjer je poleg slabosti navedena tudi moja težava, čeprav razumsko se zavedam, da 8 dan po O in nekje 4 dni pred predvideno user posted image , da bi lahko to bil že znak itak nemogoče, pa najdem druge forume in punce, ki so navedle, da so imele iste težave pred izostankom...Pa pol tuhtam, če sem bila s kom, ki je zbolel s trebušnim virusom v stiku in se tudi nobenga ne spomnim...Jao, sej bo! user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
29.12.2013 11:45:38   
Katte
MD, jaz sem naročila te teste že dvakrat. Enkrat sem plačala po prevzetju, drugič pa preko klika. obakrat brez problemov. Edino to je bilo, da je bil nazadnje prekratek rok uporabe. Jaz sem jih rabila za toliko naprej (nisem niti vedela, kdaj bom spet dobila M), da mi je bilo do pomladi 2014 premalo. Pisala sem jim in odgovorili so mi, da nimajo novejših. No, potem so kontaktirali dobavitelja in dobili teste z rokom do 2015. Na svoje stroške sem teste poslala nazaj in prejela nove. Čez dober teden jih začnem uporabljati.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.12.2013 11:47:17   
mamica deklicam
ravno zaradi vseh teh znakov jaz ne uničujem več testov. Ker se mi je sedajle že ene tri, če ne celo štiri cikle dogajalo, da sem imela vse mogoče znake, no nazadnje je pa vseeno prišla. O teste bom delala samo zaradi tega, da mojega začopatim okoli pravega dneva, ker drugače prej omagauser posted image , meni se pa ne da vedno kregati, da bi iblo dobro user posted image

Ima že več izgovorov kot kakšna puncauser posted image user posted image

Jaz gledam samo še na izostanek M, da so polne prsi in pri meni je bilo v obeh nosečnostih še pomankanje apetita glede sladkarij. In v obeh primerih sta bile punci. Pred leti, ko sem šla delat splah, sem pred tem uničevala kumarice. Upam, da lahko po teh dveh simptomih vedela, katerega spola bo

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
29.12.2013 19:34:14   
_pika_
Tara9: Joj, sploh nimam časa za forum. Trenutno se seliva in samo pospravljam. Jaz sem med drugo rundo Dabrostona dobila M že drugi dan jemanja, tako da sem potem prenehala z jemanjem (tako mi je rekla G). Sedaj sem pojedla še femaro, ampak spet nič ne čutim O, ki bi morala bit te dni (čutila sem jo le prvi krog - edinkrat v življenju).

Lila25, Radenska: Čestitke!!user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
29.12.2013 21:23:59   
Sabine
Jaz imam se ene 3 O teste. Ce katera hoce. Nosecniski mi je samo en ostal in vztrajam do 27 dneva, ki bo 1.1.
Po navadi zen en teden pred M zacnem lulat na palcke potem pa gledam in iscem crtice user posted image
Zdaj se mi pa ne da vec.
Spet sem sitna. Kot vedno, ko imam PMS. Polne prsi imam, ampak to zaradi Prometriuma.
Meni je bilo slabo vedno sele kaksen teden po zaostanku M. Nikoli prej. Sem pa vedno, ko sem zanosila imela veliko belega izcedka.

MD odkar sem mojemu nehala govorit, kdaj je O, se ni zatajil user posted image jah, tako je to after 40 user posted image

Jaz pa januarja zadnji mesec Klomifen. Potem pa konec. Ze 2 leti je naokoli in moje telo rabi oddih. Mogoce pa moja glava user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
29.12.2013 21:41:40   
lila25
pika tud jst nism nič čutila o, sploh me ni nič špikalo po jajčnikih in to po 2 tbl klomida, tako da sm mislila da sploh ni deloval. in pol me je presenetil + user posted image kar pogumno naprej, nikoli ne veš kaj se dogaja tam dol user posted image

punce želim vam veliko veliko sreče in da bi vam čim prej uspelo user posted image močno stiskam pesti in navijam za vas user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.12.2013 7:01:56   
ela23

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

ela 23 hvala za čestitke user posted image kako si pa ti kej? raste trebušček? kolk daleč si že?

Jaz sem kar vredu. Še vedno me mučijo slabosti in bruhanje, samo ne smem preveč jamrat. user posted image Trebuščka pa še nimam pa sem že v 14. tednu. Pa nič hudega, vse še pride na vrsto. user posted image

Vsem novim nosečkam želim čim lepšo nosečnost, ostalim pa, da se čim prej preselite na spodnjo polovico seznama. :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.12.2013 8:01:52   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Kaj pa če bi jih sama naročila na www.plodnost.si? Tam niso tako dragi kot v DMju...

Jaz sem jih tu naročala in sem bila zadovoljna. Test mi je pokazal pozitivno 4 dni pred M (FS je takrat pokazal negativno, ne vem pa, kako bi CB). Seveda je odvisno od količine hormonov, ampak ti testi so zelo občutljivi. Tudi z ovulacijskimi lističi sem bila zadovoljna, so vedno pokazali v skladu z dvigom T. Plačaš po plačilnem nalogu in hitro pridejo.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.12.2013 12:03:02   
*tedy*
joj jest pa mislim da se moja user posted image pelje, nek čuden rjav izcedek danes zjutrajuser posted image , sicer bi jo morala šele 3.1. dobit pa je verjetno pohitela....počakam še do jutri potem pa bom sigurna ali je mogoče kakšna vgnezditvena ali je user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.12.2013 13:08:06   
Sabine
IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Nosecniski mi je samo en ostal in vztrajam do 27 dneva, ki bo 1.1.

toliko o moji vztrajnosti ;)

user posted image

MD, napiši mi svoj naslov na zs, da ti pošljem ovulacijske, ki so mi ostali :)

p.s.: evo, pa je potrjeno, da sem vedno zanosila 2 krog Komifena - tokrat že ČETRTIČ! zdaj pa prosim user posted image da bo vse ok.....

< Sporočilo je popravil Sabine -- 30.12.2013 13:10:53 >

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.12.2013 13:16:33   
lila25
sabine user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image klomifen res dela čudeže user posted image jst pa si nism mogla kej in sm kupila če cb digital in mam 2-3 tedne user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.12.2013 13:32:48   
Katte
Bravo, Sabine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
December je zakon!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.12.2013 13:52:25   
Radenska_
aaa Sabine, čestitam.
Mater tale december pa je neki ane, hvala miklavžu Božičku in Dedku Mrazu :)
Zdaj se nam pa pridruži pri septembrkah :)
user posted image user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.12.2013 14:43:28   
mamica deklicam
sabine user posted image user posted image user posted image user posted image

veste kaj, punce? Jaz sem vam vedno bolj foušuser posted image , sploh ker sem danes že 6dan in moja user posted image se kar noče poslovitiuser posted image user posted image user posted image user posted image . In vedno bolj dobivam občutek, da bom kmalu sama ostala

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.12.2013 16:22:25   
_pika_
Lila 25: Ja, sej pridnouser posted image , tako da upam, da se ta mesec prime, ker mi je G dala samo še en mesec za zanositev. Če se ne prime, imam pred sabo operacijo.

Tedy: Držim pesti, da je vgnezditvena!user posted image

Sabine: Čestitke!user posted image
Koliko dobrih novic v decembru. Letos ste bile zelo pridne, da ste dobile tako lepa darila. user posted image

Mamica deklicam: Ne boš ostala sama. Jaz ti bom delala družbo vsaj še en mesec, potem pa upam, da se tudi midve in vse ostale, preselimo med oktobrke. user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.12.2013 17:20:25   
*tedy*
Sabine čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiii kako lepo je to brat, čeprav sem ti tud jest malo fouš

mamica deklicam ne boš sama ostala, smo še vedno s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
31.12.2013 8:33:32   
*tedy*
moja user posted image je prišla 4 dni prezgodajuser posted image user posted image ampak gremo v nove boje....user posted image user posted image

mamica deklicam
vidiš ne boš samauser posted image vsaj še en krog trpim s tabo in sama sabouser posted image , sem pa takoj naročila ovulacijske teste, ker moja M očitno noče več nekega redauser posted image

vsem želim srečno, roza obarvano in ljubezni polno leto 2014user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
31.12.2013 8:58:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

moja user posted image je prišla 4 dni prezgodajuser posted image user posted image ampak gremo v nove boje....user posted image user posted image

mamica deklicam
vidiš ne boš samauser posted image vsaj še en krog trpim s tabo in sama sabouser posted image , sem pa takoj naročila ovulacijske teste, ker moja M očitno noče več nekega redauser posted image

vsem želim srečno, roza obarvano in ljubezni polno leto 2014user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz sem jih pa naročila prvič v življenjuuser posted image , poleg tega mi jih bo pa še Sabine nekaj poslala. In imam namen se naročiti pri moji G, ter jo sfehtati, da gremo spet na klomifen. Tako, da mislim, bi potem to morala biti dobitna kombinacija.

Nas starih bork sem se ravno malo navadila, potem pa se porazgubimo po forumu, nekatere na FB uidejouser posted image user posted image . Mlade, ki pridejo, pa preden jih popredalčkam, jih že tudi ni več. Potem je kar težko slediti in tema zamre

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
31.12.2013 10:32:54   
savanah
punce moje zlate, evo mene, malo sem vas prišla pogledat, sem si rekla, da vas še letos preberemuser posted image
sploh ne morem verjeti koliko pluskov???user posted image user posted image . presrečna sem za vas! in vsaki posebej iz srca privoščim.
Tara9, zakaj si še tukajuser posted image , MD, tedy?? no saj se tudi jaz še nebi selilauser posted image . pri meni nič novega. konec s klomifenom, ta mesec prvič brez, in ja, spet tisti dolgi cikli. danes je 29 dan, pa nimam niti bolečih jošk...tako da je sigurno še več kot en teden ne bo! no januarja pa naprej...imam ginekologa in se bova zmenili kako in kaj. malo sem že sita punce. no mogoče ena dobra stran tega je, da ne iščem več znakov in ne računam več Ouser posted image . komaj čakam da mine to leto, mislim da bo zame 2014 bolj srečno user posted image user posted image . upam da tudi za vse druge!
no pa da vam še zaželim srečno in veselo novo leto, in da se vam uresničijo čisto vse želje, in da vse v letu ki prihaja dočakamo ta plusek

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
31.12.2013 11:04:52   
lila25
punce, če katera rabi clomid, naj mi piše in ji ga pošljem. ga mam še za ene 5 otrok nardit user posted image srečno vsem v novem letu! navijam za vas user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
31.12.2013 11:30:52   
_pika_
Lila25: Jaz bi ga z veseljem vzela, a ne smem, ker tanjša sluznico, ki je pri meni že brez tega pretanka. user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
31.12.2013 11:35:16   
Sabine
Pika, Klomifen+ Prometrium. Tako sem jaz jemala in je bilo ok.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
31.12.2013 11:52:04   
Wishes
Joj jaz sem se pa tako prehladila da komaj diham. Verjetno mi bo ta prehlad uničil ves najin trud pred in med ovulacijo. Presneti pretopel december. To vreme je popolno za razne viruse.
user posted image upam da ni bil ves trud zaman.

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
31.12.2013 16:15:17   
_pika_
Sabine: Ja, sem mislila, da bom dobila te dvoje tablete, a je G v Leonišču rekla, da zame ne pride v poštev. Na žalost. user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
31.12.2013 16:22:18   
mamica deklicam
Punce, kako ste pa prišle do Prometriuma? Ali ga ne dobiš samo na recept?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?