|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.1.2014 20:54:34   
frika014
Ja res je danes nek težek dan, ampak samo da je pri koncu user posted image . Jutri bo že bolje :)

Kok so pa ti ovulacijski testi "zanesljivi"?
Js že komi čakam, da gremo tud mi v akcijo za user posted image . user posted image V prvi nosečnosti oz porodniški nisem mogla tok na polno uživat z sinčkom, ker sem zraven finiširala faks- bomo pa vsi skupaj nadoknadli v drugi porodniški user posted image .

Punce pozitivno razmišlat pa bo! user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.1.2014 21:09:20   
bibica 23
če je to bil najbolj depresiven dan, pol sem lahko srečna. Ker mene pa danes že celi dan razganja od dobre volje user posted image . V bistvu še to leto nisem bla slabe volje hehe. Kar čutim da bo to srečno leto. No, jaz se še vedno tolažim s tem, da mogoče pa sma z dragim le trofla prave dneve. Sicer pa sem danes bla v trgovini in sem kupla test nosečnosti. zdaj pa samo še odštevam in upam, da bo kaj. Evo spet sem se razpisala, pa saj sem vam povedala, da me razganja user posted image .

(odgovor članu frika014)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.1.2014 21:55:00   
Wishes
ohhh še 6 dni pa me prsi bolijo :) Ampak to je isti znak kot vedno pred menstruacijo :( Zakaj ni recimo kakšnega očitnega znaka. Lahko bi dobile zeleno piko na riti pa bi bile vse vesele in mirne. Ne pa da čakamo do tistega dne pa porabljamo testke.

Jaz imam tako redne cikluse da se čudim če menstruacije ni zjutraj na pravi dan ampak recimo pride še zvečer. Tako da zaupam ovulacijskim testom, in mi pokažejo črtice od 3 dni pred ovulacijo, glavni dan ovulacije ful močno črtico pa potem nekje še dva dni. Več jih pa nisem delala. Delam jih z jutranjim urinom od 12.dne po dnevu prvega dne menstruacije dalje in prav kažejo. (dokaza sicer še ni na nosečniškem testu videt, ampak bom povedala kako so se obnesli ko nalulam + ).

(odgovor članu bibica 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
7.1.2014 8:57:04   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Wishes
ohhh še 6 dni pa me prsi bolijo :) Ampak to je isti znak kot vedno pred menstruacijo :( Zakaj ni recimo kakšnega očitnega znaka. Lahko bi dobile zeleno piko na riti pa bi bile vse vesele in mirne. Ne pa da čakamo do tistega dne pa porabljamo testke.

Hahahahaa user posted image . Čeprav veš, bi pa na zeleno piko čakala, v vsakem primeru bi nakaj časa čakala in bi se ti zdelo dolgo.... user posted image .

Tara user posted image , vem kako se počutiš. Mi smo se na prvega user posted image načakali nekaj več kot leto in pol. Vedno sem imela redne m., čutila o., pa se je zelo zavleklo. Poskusi odklopit, pa ne v smislu pozabit ali ne želet, ker to pač ne gre, ampak dat še kakšne druge stvari v prvi plan, da se ne vrti vse okrog user posted image . Ne vem npr. načrtuj potovanje če rada potuješ, idi na telovadbo, z možem pojdita na plesne, zadaj si neke službene cilje oz. karkoli ti je pač fajn. Da ima tvoje življenje neko drugo vsebino še, da se še nekaj drugega "dogaja" in se še kam drugam usmerjaš. Naj postanejo še druge stvari (spet) pomembne. Sicer smo različne in za vsako deluje nekaj drugega, ampak meni je to takrat zelo pomagalo, sem bila veliko, veliko boljše volje in polna energije + v roku 2 mesecev po tem, ko sem "spremenila" svoj odnos do vsega skupaj sem zanosila.

Če je bil včeraj najbolj depresiven dan je za mene tudi super, sicer me je bolela glava, ampak sem bila po celem mesecu spet na aerobiki in je bilo super, pa še zvedela sem da sem naredila izpit :).

Lep začetek tedna vsem.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
7.1.2014 10:03:04   
*misi*
Oj punce,

no le pozitivno, nič depresije in slabe volje user posted image za vse nas bo šrišel čas ko bomo zagledale user posted image user posted image hihi

Mene tudi že malo "psihira" vse skupaj. Moj mali sinko si tako neizmerno želi sestrico, da ne vem kako naj mu še razložim, da mogoče pa le ne bo sestrica,ampak bratec. Poleg tega, bi sedaj tudi on imel dojenčka v trebuščku in pika user posted image in bolj kot mu razlagam, da imamo samo punce lahko dojenčka, bolj je on odločen, da to ni res in da bo on imel dojenčka sestrico, ki ga bo brcala hehe user posted image
No, po pravici povedano...si tudi midva potiho želiva eno roziko tokrat. Ampak, to je brezveze da razmišljam o tem. Jaz si samo želim, da bi normalno donosila. To me najbolj skrbi, da ne bi šlo kaj narobe.

No, pridno lulajte na testke da bo čimveč user posted image
Papa

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
7.1.2014 10:08:52   
Tara9
Punce hvala vam za vse spodbudne besede user posted image user posted image , res ste zlate.

Jaz se do zdaj sploh nisem preveč sekirala in obremenjevala, ampak počasi ratujem vsa zagrenjena. Najbrž zato, ker že dolgo nisem imela O in brez nje ni niti najmanjše šanse, da kaj rata. Rada bi le imela normalne cikle, normalne O in se lepo sprostila. Brez tega pa je moje razpoloženje na dnu user posted image .

Žabinčica z možem res hodiva na plesne vaje user posted image  in tudi na potovanje se odpravljava user posted image . Imava kar pester urnik in se stalno nekaj dogaja, in sploh ne bi paničarila, če me ne bi O hecala.

No, ampak sej bo, sem danes že boljše volje, ko bo, pač bo. Imam danes tudi UZ in bomo videli na čem smo.

Bodite lepo

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
7.1.2014 10:21:07   
mamica deklicam
ej, samo grde misli stran. Bomo noseče, samo da pri enih zna trajati malo dlje. Zato smo pa tukaj, da se bodrimo.

A se še katera spomni, kako sem bila pred dobrom mesecem jezna, ker mi je kolegica takoj povedala, da je spet zanosila in kako sem vam pisala razloge, zakaj se je odločila še za enega? Na žalost jo je kazen že doletela, je v tem trenutku v bolnici, ker je imela danes splavuser posted image .

Sem bila jezna nanjo, ker točno ve, da si midva želiva še enega, a ji vseeno tega ne privoščim. Sem mislila, da je že ven iz najhujšega, ker je imela PDP nekje konec julija.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
7.1.2014 10:29:07   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica z možem res hodiva na plesne vaje user posted image  in tudi na potovanje se odpravljava user posted image . Imava kar pester urnik in se stalno nekaj dogaja, in sploh ne bi paničarila, če me ne bi O hecala.

user posted image user posted image user posted image , no vidiš super, pa še ugotovila sem. Sva vse to tudi midva počela pred otroci user posted image . Sicer sem bolj mislila na pomen, ki ga temu pripisuješ oz. čemu daješ prednost; urnik se mi zdi da je ob današnjem tempu itak vedno poln... Za o. pa ne vem kaj ti naj rečem, še naprej poskušaj s pomočjo g., razmisli mogoče tudi o kakšni alternativi, akupunkturi, ne vem če si ti tudi bila med tistimi, ki so sprobale čajčke...o tem res ne vem nič kaj svetovat razen kar sem sproti tukaj prebrala. Pa držim pesti, da te čim prej razveseli +.

In kam potujeta? To je meni vedno zanimivo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
7.1.2014 10:31:05   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
ej, samo grde misli stran. Bomo noseče, samo da pri enih zna trajati malo dlje. Zato smo pa tukaj, da se bodrimo.

Jaaaa user posted image .

Pa žal mi je za kolegico...

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
7.1.2014 11:07:15   
SU
Wishes... tko kot si rekla... zakaj ni nekega očitnega znaka, da je "to-to"... pol pa vsak mesec isti znaki pa psiha dela in kupujem nosečniške teste... en drug mesec pa itak vem, da so znaki za M... groza... tole čakanje ubija! v glavnem... včeraj je bil res en tak Depresiven dan... dobr, da je danes bolje... pol pa user posted image , če si ves tečen... ne gre, ne?! user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
7.1.2014 11:18:06   
bibica 23
Tara 9, sej bo.... Držim pesti za tebe in upam, da boš danes po UZ kaj več vedela.

Mene pa že od 31.12 izmenično bolita jajčnika. Danes pa sem se zbudila s takim težkim občutkom v trebuhu in bolečinami v celem spodnjem delu. Menstruacijo sicer čakam tam okol 17. Bi katera vedela kaj bi to lahko bilo? Do zdaj sicer nikoli nisem mela bolečih menstruacij, pa tud ovulacij ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.1.2014 11:49:01   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: bibica 23

Tara 9, sej bo.... Držim pesti za tebe in upam, da boš danes po UZ kaj več vedela.

Mene pa že od 31.12 izmenično bolita jajčnika. Danes pa sem se zbudila s takim težkim občutkom v trebuhu in bolečinami v celem spodnjem delu. Menstruacijo sicer čakam tam okol 17. Bi katera vedela kaj bi to lahko bilo? Do zdaj sicer nikoli nisem mela bolečih menstruacij, pa tud ovulacij ne.

lahko, da je kakšno vnetje. Če nisi noseča in se bo to nadaljevalo, se pojdi pokazat. Bolje, da težiš za brez veze, kakor da je kaj hudo narobe

Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.1.2014 12:07:41   
_pika_
Bibica23: Jaz sem imela nedolgo nazaj enak občutek. Sem mislila, da je O. Danes na UZ mi pa G reče, da imam folikel velik 23, tako da bo O v naslednjih dneh. Joj, ko bi vedela. Sedaj pa akcija user posted image . user posted image

Kakšen lep sonček je danes. Kako paše.

Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.1.2014 12:14:34   
bibica 23
pika da bi imela O se mi zdi skoraj nemogoče, ker ne traja tako dolgo. Sem pa zdaj govorila z gineko oz. s sestro, ki mi je rekla, da paničarim in da me psiha daje. Baje moram počakat al na menzo al pa na pozitiven test. Hvala bogu grem jutri v službo in, če me bo še bolelo bom prosla nekoga z ginekologije da me pogleda. Se pa zavedam, da tud če zanosim ta mesec še ne morem met znakov in da to ne more biti od tega, samo to tej sestri razložit je znanstvena fantastika

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.1.2014 12:20:24   
bibica 23
pika držim pesti in ti pošiljam user posted image za srečo.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.1.2014 14:53:29   
_pika_
Bibica23: Hvala. Sem šla kar po O teste in seveda takoj enega uničila. Je bil negativen. Zdej pa čakamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.1.2014 14:54:53   
Wishes
Jaz sem ovulacijskih naročila 50 prek interneta nekje iz tujine za tako majhen denar da jih uničujem tudi po 5 na mesec če želim. Ko najdem link vam ga pošljem. :)

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.1.2014 15:03:51   
mamica deklicam
jaz sem jih naročila preko www.plodnost.si

v nedeljo oddala naročilo, v torek sem jih dobila, ker sem plačala po povzetju. Lahko plačaš tudi drugače in vas pride še ceneje

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.1.2014 15:07:33   
Wishes
http://www.ebay.com/itm/30-hCG-Pregnancy-10-Ovulation-LH-Test-Strips-Newest-Date-99-Accurate-Home-Test-/151191956830?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2333be2d5e

evola, točno te imam. Samo da je bila takrat malo drugačna ponudba (mislim da 50 za 8dolarjev)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.1.2014 16:35:11   
_pika_
Jaz sem tako neučakana, da nisem uspela čakat dva dni, da bi mi jih poslali. Sem šla v trgovino in 5 testov 15 evrov. Halo. Kakšne cene.user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.1.2014 16:36:53   
_pika_
Sem pa danes spet pesimistična ... Ti pregledi me vedno dotolčejo. Zakaj ravno jaz?user posted image
Že eno leto sem vsak dan z mislimi drugje, saj je težko izkopit.user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.1.2014 17:57:39   
Tara9
Žabinčica potujeva definitivno kam v tople kraje, mislim, da greva na Tenerife, je najbolj ugodno kolikor sem spremljala, februarja ali marca bova najbrž spokala. Tako da ja, se zamotim potem s takimi rečmi, tako da vem kaj si mi želela povedat user posted image . Sej se trudim, da nisem toliko v tem, samo imam res kakšno krizo tu in tam in me kar nekaj sesuje. Mogoče so tudi tableti malo krivi, ker me hormoni dajejo in potem rabim kakšno brco v rit in je mir za nekaj časa user posted image .

Moj pesimizem je bil odveč, se vseeno nekaj dogaja, na Uz sta vidna 2 folikla, na vsakem jajčniku po 1, eden je 17 mm, drugi pa 22 mm, tako da čakamo na O. Ne morem vrjet, da jo bom najbrž res imela, se mi zdi tak uspeh, da sem že zaradi tega vesela, tudi če nič ne uspe user posted image . Pri mojih ciklih je res že to dosežek. Grem v četrtek spet na kontrolo, da vidiva, če bo res počil.

Hvala vsem za spodbudne besede, mi je lažje, če tukaj jamram user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.1.2014 20:43:18   
*tedy*
Tara9user posted image user posted image user posted image user posted image si videla da ni vse tako črno še malo pa bo rozauser posted image user posted image user posted image držim pesti za četrtek

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.1.2014 8:33:07   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Žabinčica potujeva definitivno kam v tople kraje, mislim, da greva na Tenerife, je najbolj ugodno kolikor sem spremljala, februarja ali marca bova najbrž spokala. Tako da ja, se zamotim potem s takimi rečmi, tako da vem kaj si mi želela povedat user posted image . Sej se trudim, da nisem toliko v tem, samo imam res kakšno krizo tu in tam in me kar nekaj sesuje. Mogoče so tudi tableti malo krivi, ker me hormoni dajejo in potem rabim kakšno brco v rit in je mir za nekaj časa user posted image .

Moj pesimizem je bil odveč, se vseeno nekaj dogaja, na Uz sta vidna 2 folikla, na vsakem jajčniku po 1, eden je 17 mm, drugi pa 22 mm, tako da čakamo na O. Ne morem vrjet, da jo bom najbrž res imela, se mi zdi tak uspeh, da sem že zaradi tega vesela, tudi če nič ne uspe user posted image . Pri mojih ciklih je res že to dosežek. Grem v četrtek spet na kontrolo, da vidiva, če bo res počil.

Hvala vsem za spodbudne besede, mi je lažje, če tukaj jamram user posted image

No, vidiš, da zelo lepo kaže user posted image . Navijam user posted image user posted image . Tenerifi so po mojem fajn izbira, klima mora biti super, me pa zanima kakšno je morje, če je v tem času za kopat? Midva sva bila pred leti aprila, samo malo bližje na Lanzarotu, pa je bila voda ravno na meji toplega (za mene vsaj, sem bolj "zmrzljiva").

Sicer pa mislim, da se moja o. bliža, vsi znaki so tukaj in čeprav me mika jo ta mesec še ne bomo "koristili". Mi pa je zdaj v decembru bilo malo user posted image , sem imela vmes neke krvave izcedke, ki jih nikoli nimam drugače in sem že spraševala kaj to sploh pomeni. Do gin. nisem šla, sem imela vse preveč drugega dela, no saj se je potem umirilo, ampak sem se pa vprašala, če bi mogoče bilo treba le res aktivno začet delat na še enem user posted image , ker leta le tečejo in smo že na sredini 30-ih.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.1.2014 12:25:08   
mamica deklicam
no, punce pa imam eno vprašanje za vas. ker jaz ne vem, kaj naj si mislim. Ta cikel sem jemala po pol tabletke klomifena, danes sem 14dan. Od 12 dne delam O teste. Samo na prvem se mi je zdelo, da je rahla druga črtica. Včeraj in danes pa nič. In jaz budala sem tako ali tako prvega vrgla v smeti in ne morem niti primerjati sedaj.

Ali ima katera kakšen predlog? ALi bom O sploh imela ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?