Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Žabinčica potujeva definitivno kam v tople kraje, mislim, da greva na Tenerife, je najbolj ugodno kolikor sem spremljala, februarja ali marca bova najbrž spokala. Tako da ja, se zamotim potem s takimi rečmi, tako da vem kaj si mi želela povedat . Sej se trudim, da nisem toliko v tem, samo imam res kakšno krizo tu in tam in me kar nekaj sesuje. Mogoče so tudi tableti malo krivi, ker me hormoni dajejo in potem rabim kakšno brco v rit in je mir za nekaj časa . Moj pesimizem je bil odveč, se vseeno nekaj dogaja, na Uz sta vidna 2 folikla, na vsakem jajčniku po 1, eden je 17 mm, drugi pa 22 mm, tako da čakamo na O. Ne morem vrjet, da jo bom najbrž res imela, se mi zdi tak uspeh, da sem že zaradi tega vesela, tudi če nič ne uspe . Pri mojih ciklih je res že to dosežek. Grem v četrtek spet na kontrolo, da vidiva, če bo res počil. Hvala vsem za spodbudne besede, mi je lažje, če tukaj jamram No, vidiš, da zelo lepo kaže . Navijam . Tenerifi so po mojem fajn izbira, klima mora biti super, me pa zanima kakšno je morje, če je v tem času za kopat? Midva sva bila pred leti aprila, samo malo bližje na Lanzarotu, pa je bila voda ravno na meji toplega (za mene vsaj, sem bolj "zmrzljiva"). Sicer pa mislim, da se moja o. bliža, vsi znaki so tukaj in čeprav me mika jo ta mesec še ne bomo "koristili". Mi pa je zdaj v decembru bilo malo , sem imela vmes neke krvave izcedke, ki jih nikoli nimam drugače in sem že spraševala kaj to sploh pomeni. Do gin. nisem šla, sem imela vse preveč drugega dela, no saj se je potem umirilo, ampak sem se pa vprašala, če bi mogoče bilo treba le res aktivno začet delat na še enem , ker leta le tečejo in smo že na sredini 30-ih.
|