|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
26.12.2013 10:07:38   
Tara9
Ojla, ste lepo preživele božič? Upam, da je bilo nepozabno z vašimi najbližjimi user posted image . Midva sva se večinoma družila z mojimi starši in je bilo prav lušno. Kako lepa so ta družinska druženja.

Lila25 lepo si presenetila dragega, sem bila čisto navdušena, ko sem brala. Res sem vesela za vaju, sta dobila res najlepše darilo. Si niti predstavljat ne znam kakšni občutki morajo bit to, da te pod smrekico čaka testek, iiiiiiiiiiiiiii.

Jaz pa čez dva dni začnem spet s Klomifenom, pravijo da gre v tretje rado user posted image , pa da vidimo. Malo me je strah 2 tablet na enkrat, ampak si mi ti Lila za vzgled, tako da bo vse ok, sem se prepričala user posted image . Midva jutri pokava na vikend, bova nekaj časa tam, tako da vam že zdaj želim vse najlepše v novem letu. Naj se vam uresničijo prav vse želje. Novo leto pa naj prinese čim več pluskov vsem nam, nosečkam pa zdravo in srečno nosečnost.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.12.2013 12:25:27   
Žabinčica
Dober dan.

Najprej naj vam zaželim lepe praznike in veselo, zdravo novo leto polno edinstvenih trenutkov in pisanih dogodkov; pa seveda še kak user posted image user posted image za vsako od vas user posted image .

Božič smo preživeli v družinskem krogu, bilo je zelo lepo, mala dva sta se navduševala nad darili, večerja je super uspela, zdaj pa se malo igramo, malo lenarimo. Malo smo tudi bili zunaj, ampak pri nas že dva dni dežuje, tako da smo včeraj naredili le en krajši sprehod po centru, si ogledali lučke in malo pogledali program za otroke, ki se ta mesec odvija pri nas. Škoda da ni bolj mrzlo, bi imeli dva dni snega in bel božič user posted image , ga že prav pogrešam, ta sivina je bolj jesenska.

Kako ste kaj preživele ve?

Lila user posted image user posted image user posted image , veliko je lepih novičk zadnje čase tu. Uživaj v nosečnosti, pa potem s tvojim user posted image . Pa oglasi se še kaj, tako kot Bluegirl - smo vesele, da se naše nosečke še spomnijo na nas :).

Tako kot Tara-uživajta z dragim :), se tudi mi počasi odpravljamo, pakiramo in se vračamo po novem letu, domov in sem ;). Čim lepše praznujte in uživajte v skupnih trenutkih prazničnih dni.

No, pa še eno vprašanje za tedy, oziroma če je še katera, ki ima več kot dva otroka, tukaj - kako se organizirate, če kam potujete ali greste na izlete? To sem se ravno danes spraševala, ko smo se začeli pakirat; ok z dvema vse lepo gre...ampak tri je že podvig, sploh najt, kje bivat, pa kako potem, če si hočete kaj ogledat, itd. Si najbolj ne morem predstavljat user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.12.2013 13:21:09   
Sabine
Pri nas pa bolni Bozic :(
Ampak se ne damo. Jaz sem koncno prosta in to celo do 6.1. user posted image
Tukaj mi boste pa vse usle, jaz imam pa cas za cvekanje user posted image

Kako je it kam s 2+ otroci lahko jaz povem, ceprav tavelik ni moj in ni vedno pri nas. Je pa res, da je najstnik in ne morem primerjat.
Sam ne me vprasat, kako je it kam s 4 otroci user posted image
Najbrz je tezje, ker zdaj se porazdeli, enega oci, drugega mami :) spokat je treba itak vedno celo omaro....
Mi ne hodimo v hotele ali apartmaje. Imamo zelo velik avto in velik sotor. Ce gremo v toplice, so pa apartmaji itak za 5-6. Smucanje je pa s tako majhnimi otroci brez veze, ker nima noben nic od smucanja....ker meni je brez veze, da gremo za en teden smucat potem se pa z mozem menjava...en dan en s tavelikim, drug dan drug...niti se ne nasmucamo, niti skupi nismo prav veliko.

Vsem cimvec vsega lepega. Pa crtastega user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.12.2013 16:52:43   
lila25
čao punce,

sm danes še en test za vsak slučaj nardila in je spet user posted image user posted image čist sva vesela in tole je blo res najlepše božično darilo za oba. moj že pridno lupčka bušija. me zvečer kar malo napne user posted image sva pa tud midva praznovala v krogu družine, v torek pri njegovih, v sredo pa z mojimi in je blo prav lušno. znakov pa še zdej nimam ne vem kaj, edim mal čutm po maternici vsake tolko pa mal občutljive bradavice, pa na trebuhu ne morem več spat, kr me joške žuljo user posted image
tara user posted image močno močno navijam zate, da tokrat rata, tako da kar pogumno v nove boje in uživajta z dragim čez novo leto. jst se zdej edino mal bojim, da se ni kej več k samo en prjel. bo dovolj en user posted image za prvič user posted image haha moj je kr prebledel k sm mu rekla, da je možnost, da ne bo sam en user posted image
punce srečno, srečno, srečno v novem letu, predvsem pa vsem želim, da se vam izpolni želja in dobite user posted image user posted image lepo praznujte in uživajte kjerkoli že boste!

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.12.2013 17:27:11   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Vsem skupaj lepe praznike, pri nas so se začeli grozno. Smo vsi obležali, razen najstarejše. Midva se še danes pobirava. Ampak bo že. Tudi gospauser posted image se je pojavila in očitno imam sedaj po novem 5 tednov dolge cikle, tako da sem že kar februarsko temo odprla.user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.12.2013 10:15:59   
innanina
Pozdravljeni, tudi od mene Vesel Bozic in vse najboljse user posted image . Nova sem in se ne znajdem tako dobro, pa sem rekla da bom kr tukaj uprasala. Za Bozic sva s parterjom bla sama in odlocila da se bova prepustila do konca... Uprasala sam ga kaj ce bom ostala noseca, me je samo pobozal po glavi.. zjutri (26.12) ko sva se zbudila je reku da je fajn da grem po tabletko, to pa rres nisem pricekovala.. user posted image sem rekla, uredu bom. Sam ker 25 in 26 je bilo vse zaproto, tabletko moram it iskat zdj.. Od spolnega odnosa je mim ze vec kot 24 ur. Uprasanje je ali je mogoce da se je oploditev zgodila glede na to da sem imela plodnih dnevi? Kontracepciske tabletke nikol nisem jemlala.. A obstaja kaksn nacin da zvem ce sm.. ker pol ne bi jemlala uno tabletko ker cist razdre organizma, brala sm da je zelo hhormonska. Otroka si pa zelim user posted image ..... Stara sem 19 let. Prosim za pomoc in mnenje. user posted image ps: fant mi bo zmano neglede na kaj se zgodi, tabletko je pac omenil ker se mu Zdi da sva mlada za to..

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.12.2013 19:25:28   
Radenska_
innanina, boš pač mogla počakat zdaj, če bo test čez 14 ni pozitiven..Drugič pa se nikr igrati, če nista oba prepričana da bi imela otroka. Zdaj ne moreš nič narediti, počakat bo treba. Lahko bi pa šla v kakšno dežurno lekarno, mislim da se tabletka lahko vzame do 72 ur po spolnem odnosu.

Punce, jaz nisem zdržala, zato sem popoldne lulala, budala kot sem. Natalo je tole.
Zdaj mi je žal da sem lulala, ker zame tole ni pozitivno, oziroma si ne upam mislit da je uspelo...da ne bi bila razočarana če bo črtica slabša al pa je bi lsamo pokvarjen test in se je slučajno nekaj obarval.

user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu innanina)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.12.2013 19:34:02   
mamica deklicam
radenska neka sled se vidi tam, kjer naj bi bila testna črtica, vsaj jaz vidim, če sliko povečam. je enako široka kot tista druga. Mislim, da se boš morala še ene 2 - 3 dni gristi nohte in nato še enkrat testiratiuser posted image , a mislim da je

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.12.2013 19:36:47   
Radenska_
Ma ja, je mela mishka prav ko je rekla naj čakam do ponedeljka :P
Zaj pa mam.
Moj mi je pa dal test ko sem sitnarila.
ah ja, kaj čem,šibka sem :P

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.12.2013 20:38:50   
tinncyka
Radenska_ se spomniš ko si meni komentirala, ene 4 di nazaj podobno sliko user posted image  v istih dvomih sem bila in evo imela si prav user posted image  tako da zdaj jaz lahko rečem isto: meni zgleda to pozitivno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.12.2013 20:45:40   
Radenska_
tinnchyka, iz tvojih ust v....:)
Ja veš kako je, ko ne gre zate je zmer najlažje komentirat in bit prepričan, hehe, jaz sem bla v tvoj test ziher in nisem se motila, zdaj ko mam pa sama podobno črtico pa kar ne morem verjet da bi morda lahko blo kej.
Bomo vidli, znakci so, kot je MD rekla bo treba mal še nohte grist par dni user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.12.2013 20:48:19   
zari
Se opravičujem ker vdiram v temouser posted image , ampak moram komentiratuser posted image .

Radenska to je to, ponovi vajo jutri z jutranjim urinom, ta dela čudežeuser posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.12.2013 20:51:37   
tinncyka
znake imaš iste kot sem jaz imela oz. še imam user posted image  sedaj še pa podobni test user posted image  držiiiiimmmmmmm pestiiiii v ponedeljekkkk!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  občutek imam da je to to in se nam pridružiš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.12.2013 20:53:28   
miska**
Radenska jaz tudi vidim drugo crtico. Pa naredi z jutranjim urinom, da bolj ziher. Držim pa full pesti za tebe in de naprej pridno porovaj, ker te spremljamo.user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.12.2013 21:21:29   
ela23
Radenska, jaz vidim pozitivno! user posted image Že od začetka postopka sitiskam pesti zate in res upam, da je uspelo. :)

Lila25, tebi pa čestitke in lepo nosečnost! user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.12.2013 21:46:16   
Katte
Radenska_, jaz tudi vidim pozitivno, brez dvoma. Čestitala ti pa bom, ko bo črtica močnejša.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.12.2013 21:48:15   
lila25
radenska dobrodošla v klub user posted image user posted image jst tud vidim bledo črtico, sm pa sigurna, da se bo do ponedeljka črtica še odebelila in bo lepo vidna. lahko pa res probaš z jutranjim urinom, ki je bolj koncetriran in bo test bolj zaznal. tako da ti jst kar čestitam user posted image user posted image user posted image res sm vesela zate user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.12.2013 22:05:08   
lila25
ela 23 hvala za čestitke user posted image kako si pa ti kej? raste trebušček? kolk daleč si že?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.12.2013 22:06:32   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuuuu Radenska_ tudi jaz vidim obris..naredi CB zjutraj da bo še močnejša črtica user posted image user posted image ne morem vrjet tale december pa je bum user posted image tooooooo user posted image user posted image komaj čakam še en testek user posted image

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.12.2013 7:18:08   
Radenska_
evo, ko ste rekle naj probam jutranji urin....
Sicer se men ne zdi kaj temnejše in ne vem če se na CB vidi, ampak je črta, prave debeline.
Še zmer ne morem verjet. Zdaj mi sam še digitalni preostane, bi moral pokazat če je na CB črta. Bom delala jutri.
Malo mi slabo dela, od strahu, pa sreče, pa ne vem česa še. Mislila sem da bo mskakala v luft od sreče pa mislim da še ne dojemam da bi to znal bit to.
Nočet jinxnit vsega. Tinnchyka, če bo jutri plus na digitalcu, se ti pridružim v temi september user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.12.2013 7:44:59   
tara.81
ČESTITAM!!!! Punca, to je to. Take lepe črtice in to še pred izostankom M?!?! Boš videla v ponedeljek kako bo lepa beta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak lep zaključek leta. Bravo!!! Verjamem, da ne dojemaš, boš kmalu. user posted image user posted image Očitno IUI niso tako brezveze kot pravi Reškouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 28.12.2013 7:46:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.12.2013 8:01:23   
Night
Radenska, tudi jaz mislim, da je to to user posted image user posted image user posted image

Ko sem jaz 4 dni pred izostalo M delala test, je bila črtica taka, da sem si jo kar sama risala v glavi, naslednji dan je bila pa podobna tvoji in tako še vse do izostanka M, ko je bila malenkost močnejša user posted image Upam, da boš lahko kaj spala v naslednjih dneh/tednih, jaz na začetku nisem popolnoma nič, ker sem bila čisto evforična/prestrašena.

Čestitke!!! Si se načakala in si zaslužiš, tako da le verjemi!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.12.2013 8:17:39   
lila25
wooohooo radenska user posted image user posted image user posted image pa to ti je to, a nista dva pozitivna testa dovolj? user posted image še enkrat čestitke user posted image sam ta december je pa res čisti odklop, nas je kar večina, k smo se neki časa trudile in mele razne probleme + zagledalo user posted image user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.12.2013 8:25:21   
zari
Radenska seveda je to touser posted image user posted image user posted image , sploh ni dvomauser posted image .
Torej ČESTITKE!!! in srečnno vsehuser posted image mesecev.

Ej srečkeuser posted image a ste za to da včasih pokomentiramo pri temi nosečke2014, ker nismo niti mesec razlike, ostale se nam bodo pa tako ali tako pridružileuser posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.12.2013 8:27:20   
Katte
Cestitam, Radenska_!!! Vidis, pa je nastopil tvoj cas. Res sem presrecna zate. Zdaj pa mirno, uzivaj v vseh nosecniskih znakih, ki se pridejo, v septembru pa se ti bo pridruzila mala strucka.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.