Žabinčica
|
Dober dan. Najprej naj vam zaželim lepe praznike in veselo, zdravo novo leto polno edinstvenih trenutkov in pisanih dogodkov; pa seveda še kak za vsako od vas . Božič smo preživeli v družinskem krogu, bilo je zelo lepo, mala dva sta se navduševala nad darili, večerja je super uspela, zdaj pa se malo igramo, malo lenarimo. Malo smo tudi bili zunaj, ampak pri nas že dva dni dežuje, tako da smo včeraj naredili le en krajši sprehod po centru, si ogledali lučke in malo pogledali program za otroke, ki se ta mesec odvija pri nas. Škoda da ni bolj mrzlo, bi imeli dva dni snega in bel božič , ga že prav pogrešam, ta sivina je bolj jesenska. Kako ste kaj preživele ve? Lila , veliko je lepih novičk zadnje čase tu. Uživaj v nosečnosti, pa potem s tvojim . Pa oglasi se še kaj, tako kot Bluegirl - smo vesele, da se naše nosečke še spomnijo na nas :). Tako kot Tara-uživajta z dragim :), se tudi mi počasi odpravljamo, pakiramo in se vračamo po novem letu, domov in sem ;). Čim lepše praznujte in uživajte v skupnih trenutkih prazničnih dni. No, pa še eno vprašanje za tedy, oziroma če je še katera, ki ima več kot dva otroka, tukaj - kako se organizirate, če kam potujete ali greste na izlete? To sem se ravno danes spraševala, ko smo se začeli pakirat; ok z dvema vse lepo gre...ampak tri je že podvig, sploh najt, kje bivat, pa kako potem, če si hočete kaj ogledat, itd. Si najbolj ne morem predstavljat .
|