|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.12.2013 17:42:58   
lila25
tud jst že tri dni pišlotke pečem, bova tud za darila nekaj potalala user posted image radenska a maš kej drugačen občutek kot ponavadi pred m? res upam, da ti rata in da boste v nl stopili trije user posted image jst bom v torek še en test probala nardit. tako me matra kaj se dogaja spodej pa moram še tri tedne čakat, da pride g z dopusta.
glede odnosov je pa tko, midva sva skup skor 8 let, poznava se pa že dlje časa. mava pa obdobja, ko se res odlično razumeva, do obdobij ko si kar naprej skačeva v lase. no zadnje čase se mi zdi, da sva se pa še bolj zbližala in se res dobro razumeva, tud več stvari počneva skup kokr pa včasih. mava pa drugače dost različne interese in hobije, tko da dostikrat vsak po svoje kaj dela, ampak tako sva se navadla in nama čist ustreza. meni čist paše, da mam mal miru čez dan, zvečer se pa posvetiva en drugmu.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.12.2013 17:52:47   
Anonimen
imam eno uprašanje. A pri digitalnem CB se razultat kaj zbledi ali kaj izgine ali ostane tako kot pri navadnem testu,ker če bo plusek bi ga dala pod smrekico user posted image
Midva sva skupaj 3 leta in zaenkrat se razumeva odlično,večina stvari delava skupaj,pomagava en drugemu..

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.12.2013 18:03:20   
Tara9
Čer!!!!

kako ste? Jaz spet sama, cel vikend samu čistim, zdaj je pa končno vse na mestu user posted image . Pred prazniki vedno generalko naredim, se potem bolje počutim, čeprav bo takoj isto, ker najin kosmatinec takoj zamaže.

Radenska jaz zaradi tebe pokukam še na druge teme, ti res privoščim najlepše novoletno darilce. Stiskam pesti, mogoče te pa vseeno preseneti v pozitivno smer, te pa čisto razumem, da nimaš prevelikih pričakovanj. Evo eno user posted image za srečo.

Lila25 jaz imem tebe malo na sumu, praviš, da se spodaj nekaj kuha, tečke ni, mogoče pa je Klomifen le pustil kakšne posledice user posted image . V nasprotnem primeru bova pa januarja skupaj zmagali user posted image .

Midva sva skupaj 5 let, od tega sva 2 leti poročena, se pa poznava od malih nog, sva bila že kot otročka ful povezana, vendar sva zmeraj imela le prijateljski odnos. Čeprav sva se hecala, da ko bova velika, se bova poročila user posted image . Potem je pa res kar na enkrat iskrica preskočila in si najprej niti priznati nisva želela. No, se je le vse ok izteklo potem, je pa trajalo in trajalo. Drugače sva še zdaj ful povezana, večino stvari počneva skupaj. Imava pa vzpone in padce, trenutno sem jaz ful hormonska in najin odnos malo trpi, ampak je že navajen na vse skupaj.

Anonimna, jaz CB digital še nisem delala, tako da ti žal ne morem pomagat. Mi je pa všeč ideja, da bi čakal pod smrekico, iiiiiiiiiii.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.12.2013 18:48:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

imam eno uprašanje. A pri digitalnem CB se razultat kaj zbledi ali kaj izgine ali ostane tako kot pri navadnem testu,ker če bo plusek bi ga dala pod smrekico user posted image

kakor so ene napisale, je rezultat viden samo toliko časa dokler dela baterija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.12.2013 18:54:39   
mamica deklicam
Dober večer.

Pri nas je tudi dišalo po piškotihuser posted image user posted image .Sem imela dve pomočnici v kuhinjiuser posted image user posted image . A glede na to, da smo jih že veliko pojedli, nekaj so jih sedajle odnesli še k babici in dedku, jih bom jutri morala že napečt, da bodo vsaj čez božič zdržali.

Tako, da jutri bom morala čimbolj hišo v red spravit. peka piškotov. V torek bom pa kuharica za božično večerjo, ker sta vabljena še moja starša in nas bo 6 oseb.

Drugače pa sumim, da bomo zame kar nehale držati pesti. Sicer se še ni pokazala, a če drži tisto z merjenjem MV, ki se je spustil, bo prišla v nekaj dnevih. Saj vem, upanje umre zadnje, a kar čutim, da ni uspelo.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.12.2013 19:08:12   
Radenska_
md, glavo gor, če ne bo zdaj ratalo....Enkrat bo že! Se mora že še kaj v zvezdah poklopit, saj veš user posted image
lila25, Ne v bistvu nč. Vse je kot vedno, oziroma vsaj v zadnjem letu gre nekako v tem stilu, kot sem napisala. POmojem tud če bi slučajno blo kaj, dvomim da se to kje opazi user posted image Pomojem so vsi "znaki" pred izostankom menstruacije bolj PMS kot pa dejanski nosečniški znaki. Meni se vedno bolj zdi da je edini rpavi izostanek M, pravi znaki pa šele kasneje pridejo.
Glede na vse mesece sem mela že vse, cikle ko ni bilo bolečih bradavic (in sem bla ziher da je uspelo), Rdečkast izcedek na sedmi dan po ovulaciji (spet ziher da je uspelo..), več dni izcedka (...) pa ni blo nikoli nič. tudi ciklus brez mozoljev user posted image Tak da ne verjamem več v te znakce :)

Lila25, držim pesti da bi sledila Lili25 in ugledala plusek. Tako kot vse druge!

Drugače bom pa tudi jaz imela generalko, najbrž jutri. Saj načeloma pospravim vsak teden, sam na ene tir tedne pa res vse pomijem, celo bajto, poleg že standardnega brisanja prahu, sesanja, in glancanja kopalnice, kuhinje in wcja. V torek bova smrekco postavljala, pa na večerjo greva k babici z ostalimi družinskimi člani.

Dopoldne moram pa še malo v shoping, po preostala darilca oziroma celofan za zavijanje, pa za mojega neki iskat (itak sva že zmenjena kaj).

Ja midva bova naslednje leto skup 7 let, živiva pa skupaj še ne eno leto. So vzponi in padci, sva bolj tko, vsak zase kaj počne, tud skupaj se kaj najde, ne omejujeva se, vsak ma svojo svobodo, svoje prijatelje in tudi kakšnega skupnega. všeč mi je da nihče nikomu re teži za nič in ničesar ne prepoveduje.

Tara9, tudi zate pestke stiskam user posted image in seveda za vse ostale :)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 22.12.2013 19:09:20 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.12.2013 15:07:43   
Tara9
Ojla punce,

spet štrajkate user posted image . Sej vem, prazniki so in družinska druženja, prav da uživate. Jaz visim v službi in mi ji prav odveč vse skupaj, komaj čakam sredo, da si malo oddahnem.

So se pa pri meni začele nove težave, danes sem dobila user posted image  s krči vred, kljub temu, da sem na Dabrostonu, i naj bi ga jemala 10 dni. Danes je šele 7. dan, zjutraj sem vzela tableto, tečko pa vseeno dobila, čeprav naj je med jemanjem ne bi. Zdaj pa pojma nimam kaj naj naredim, moja g je na dopustu user posted image . Če ima slučajno katera idejo, naj se javi user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.12.2013 20:03:56   
mamica deklicam
tara9 dabroston moraš pojesti do konca, taka kot imaš navodila. Se je meni zgodilo isto spomladi.

Mi smo šli danes popoldne z vlakom v Ljubljano. Sedaj me čaka še okraševanje smreke. Tamala mi je že v avtu omagala, tavelika čaka na očita, da nama jo bo noter prinesel. Nato akcijauser posted image user posted image . Bo huda, če bom jutri to sama naredila. ja jo bom pa sama dokončala, ko bo jutri v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.12.2013 20:28:06   
Anonimen
Punce danes 14 dan po IUI smo zagledali plusek - najlepše božično darilo.
Glede na prejšno nosečnost upajmo in srčno si želiva da bo vse ok.. znaki so čisto drugačni,sreča pa nepopisna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.12.2013 21:16:39   
Sabine
Punce, po doooolgemcasu sem uspela priti do vas. Prakticno sem cel december delala.....se jutri do 16h in potem konec za letos..

Lila25, sprasevala si za krce po odnosu. To sem jaz imela, ko sem zanosila, ampak sem potem imela v 9tednu ss :((
Mi pa ni nihce vedel povedat, zakaj krci. Zato sva vedno potem, ko sem naslednjic zanosila imela prekinjen odnos. Po moji logiki je to zato, ker semenska tekocina vsebuje nekaj, kar krci maternico. Zato tudi okoli PDP priporocajo odnose. So bili pa krci precej mocni :( aja pa takrat sem bila tud na Klomifenu in zato sem se potem nekako sama odlocila, da si grem kupit Prometrium. Drugega otroka nama je uspelo donosit v 2 krogu Klomifena + Prometrium.....v bistvu sem vedno zanosila 2 krog....ampak samo 1x donosila...

Cestitam Lili25 in srecno do konca!!
Nisem brala vsega, kar sem zamudila, tako da mi prosim povejte, ce imamo se kaksno nosecko ;)
Anonimna, cestitke tudi tebi.

Vsaki posebaj zelim krasne praznike....naj bodo v druzinskem krogu ♡

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
24.12.2013 7:37:20   
Bluegirl
Pozdravljene, punce!user posted image

Vas tako zelo pogrešam, da sem si rekla, da ni dovolj, da vas samo redno berem, ampak da se moram tudi kaj javit pred praznikiuser posted image

Kaj sem si zapomnila od vsega vašega čvekanja? Saj res, lili25, wuhu, iskrene ČESTITKE! Kako sem vesela, res! Naj vse poteka zdravo in mirnouser posted image

Aja, pa to mi je še ostalo v spominu, da ima dragi od Tare9 super semeuser posted image Bravo! Torej morata res samo počakati na tisto the ovulacijo, da se vse poklopi. Držim pesti, da bo to čim prejuser posted image Pa naj se ti tile hormoni malo umirijo. Se mi zdi, da so čisto ponoreli.

MD, ti pa kar povej par krepkih svojim staršem! Pa lepo okrašujte smrekicouser posted image

Jaz sem danes še v službi, doma na hitro postaviva smrekico, potem pa šibava k tašči in tastu & Co. na večerjo. Se že veselim, da bom do nedelje doma in malo počivala. Najina pikica mi pobere vse moči in vsako uro posebej iščem energijo za delovanje. Je pa res, da pikica ni več le pikica, ampak pravi mali marsovčekuser posted image

Kaj naj rečem, drage moje. Vsaki od vas želim prijetne praznike. Uživajte v krogu najbližjih in se imejte rade s svojimi dragimi. V novem letu pa čim več zdravja in nalulanih user posted image user posted image Se še kaj javim, če vam ni odvečuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.12.2013 7:58:50   
lila25
punce, jst bom spet začela verjet v božička user posted image user posted image tale december je pa res magičen, zdele sm zagledala user posted image kar tresem se še user posted image in drugo črtico se lepo vidi, brez da bi napenjal oči user posted image očitno so meli krči res svoj razlog in je tudi klomid deloval user posted image kar ne morem verjet, da je ratalo.
hvala vsem za držanje pesti, jst jih bom še naprej tudi za vas in ni vrag, da bo kmalu tud pri vas veselje.
zdej se moram pa spomnit kako bi dragemu povedala user posted image
lep dan vsem, moj bo zagotovo najlepši user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.12.2013 8:00:46   
Bluegirl

Lila25, saj ne morem verjet!!user posted image user posted image user posted image Končno se moje misli in držanje pesti obnesejouser posted image Iskrene čestitke in vse dobro vnaprejuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.12.2013 8:10:18   
Tara9
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Lila25 ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image   user posted image , kako vesela sem, resnično vesela. Sem vedela, da se nekaj sumljivega kuha. Od srca ti čestitam in želim lepih, najsrečnejših 9 mesecev. user posted image . Pa vsekakor javi kako si povedala dragemu in seveda njegovo reakcijo, me prav firbec matra.

Čestitke tudi tebi Anonimna, kako lepo se je začel današnji dan.

Bluegirl lepo te je brati, sem vesela vsakič, ko se javiš, posebaj pa ker so novičke zmeraj lepe. Sem ful vesela, da vajina pikica lepo raste, čuvajta jo še naprej user posted image .

Jaz sem danes vesela, kljub moji user posted image  sem prav dobre volje. Komaj sem jo čakala, tako da me tokrat ni razžalostila. Sem polna neke pozitive, najbrž od toliko vaših lepih novičk, upam da se bo kmalu obrestovalo.

Želim vam lepe praznike, uživajte v družinskem krogu, najbrž se slišimo šele naslednje leto, bom zdaj nekaj časa odsotna user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.12.2013 8:22:48   
lila25
hvala punce :) tara naslednji mesec si pa ti na vrsti, mora ratat. kar vzemi dve tbl klomida, meni je ratalo user posted image
za dragega sm napisala sporočilce, kakor da mu pikica piše user posted image pa za knjigo očka bom al neki podobnega grem zdela pogledat in če jo dobim, mu bom jutri zjutraj dala za božično darilo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.12.2013 8:24:52   
lila25
vsem želim lepe praznike ter čim bolj srečno in rozasto novo leto user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.12.2013 10:28:41   
*tedy*
lila 25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedela da bo december čaroben in božiček je že začel svojo potuser posted image user posted image kar mravljinci so mi šli po telesu ko sem prebrala. Dobra si da boš do jutri zdržala ne da bi mu povedalauser posted image

anonimna čestitke tudi tebi in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image

Sabine a tale prometrium je za potem ko že zanosiš?? kaj naj bi pomagalo?? a se ga kupi brez recepta?? Nazadnje sem imela dva ss zato me zanima če zmanjša možnost ss??

MOj dragi pa danes ponoči odpotuje čez lužouser posted image user posted image , in se vrača drugo letouser posted image 1.1.2014. Je rekel, da mi je pustil najlepše darilo samo da tega še ne vemuser posted image user posted image , počakam da pride nazaj in potem delam test.

Lep božični večer in poljubčke vsem

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.12.2013 10:45:32   
mamica deklicam
lila25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona, to je pa najlepše darilo, ki sta ga dobila. Jaz vem, da ne bi zdržala do jutri, ko mu boš povedala, bi verjetno že klicala in tulila v telefon user posted image user posted image

pri nas je smrekica okrašena. Sva jo s hčerko kar do konca že včeraj potem okrasili. Sedaj grem pripravljat večerjo, še ena runda piškotov me čaka, ker tisti od vikenda niso zdržaliuser posted image user posted image , pa vse moram še malo pospraviti

lepo praznujte, če se nič več ne oglasim

p.s. vse nosečke ste še vedno dobrodošle, da se nam kaj javite. user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.12.2013 12:16:52   
Katte
Bravo, lila25!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klomid je zakon!!! user posted image
Kakšen mesec, ful pluskov na RR... Bo še katera? Bom še jaz morala konec meseca lulat, čeprav sem nameravala šele drugo leto...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.12.2013 17:05:46   
Anonimen
oooooooo Čestitke novim nosečkam user posted image
lila25 jaz sem mojemu zavila v čokoladne bombone oz taka škatlica je ko so notri bonboni,sem jo odprla in mu jih dala za obletnico in ko je odpiral škatlo so padli ven najprej bonboni nato pozitiven CB (no to je bilo včeraj) hahhaah

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.12.2013 23:54:32   
Sabine
Bravoooooo lila25 user posted image

Vsem pa lepe praznike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.12.2013 11:44:12   
zlatolasek
Živjo bodoče in novo pečene nosečke,

spet se oglašam.....po dolgem času ja user posted image Nazadnje sem bila tukaj ko sem dobila službo, no zdaj sem bila na račun tega res na polno zasedena in mi je prav pasalo malo odklopit. Po premisleku in predvsem zaradi mojih še vedno zelo nepredvidljivih M, sva se odločila ,da z naslednjo M začneva s klomifenom user posted image user posted image Pričakujem jo nekje do novega leta, upam, da ne bo spet kakšne daljše zamude. user posted image Zdaj bom spet malo bolj sodelovala, ker bom imela malo več časa, bomo skupaj navijale druga za drugo!!!!user posted image

Sicer pa čestitam obema Lili-ama za nove pluske in vama želim srečno nosečnost in zdravega dojenčka enkrat poleti če se ne motim!!!user posted image user posted image

Vsem ostali, ki pa še čakate na user posted image pa želim, da se vam novoletne želje izpolnijo in da bi v letu 2014 vse pestovale svoje štručke!!!

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.12.2013 20:37:00   
lila25
čao,

evo mi smo že jokali od sreče zjutraj user posted image sm rekla, da je tud nama božiček nekej prinesu in mu dala v škatlco sporočilce od pikice s testom zraven pa en frutek in je tisto gledal pa mene gleda in praša kaj zdej to pomen in pol je še ene parkrat čez dan prašal, če ga zajebavam. kar ne more vrjet user posted image no sej še sama bolj težko user posted image staršem bova povedala pa po prvem pregledu. grem pa jutr še en testek kupt, da bo za zihr potrjeno.

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.12.2013 20:50:52   
Sabine
Lila, ko bosta slonckala, naredita "tisto" ven...zaradi krcev. Midva sva do prvega pregleda tako prakticirala...

Sem pa ful vesela zate user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.12.2013 23:21:57   
lila25
hvala sabine user posted image sva včeraj slončkala pa je blo vse ok, čeprav sem se jst kar malo bala najprej, moj pa včeri itak še ni vedu user posted image me pa tko čez dan parkrat zavije mal, ampak ni boleče, sam tolk da vem da se neki dogaja.

držim pesti za vas punce user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.