Radenska_
|
md, glavo gor, če ne bo zdaj ratalo....Enkrat bo že! Se mora že še kaj v zvezdah poklopit, saj veš lila25, Ne v bistvu nč. Vse je kot vedno, oziroma vsaj v zadnjem letu gre nekako v tem stilu, kot sem napisala. POmojem tud če bi slučajno blo kaj, dvomim da se to kje opazi Pomojem so vsi "znaki" pred izostankom menstruacije bolj PMS kot pa dejanski nosečniški znaki. Meni se vedno bolj zdi da je edini rpavi izostanek M, pravi znaki pa šele kasneje pridejo. Glede na vse mesece sem mela že vse, cikle ko ni bilo bolečih bradavic (in sem bla ziher da je uspelo), Rdečkast izcedek na sedmi dan po ovulaciji (spet ziher da je uspelo..), več dni izcedka (...) pa ni blo nikoli nič. tudi ciklus brez mozoljev Tak da ne verjamem več v te znakce :) Lila25, držim pesti da bi sledila Lili25 in ugledala plusek. Tako kot vse druge! Drugače bom pa tudi jaz imela generalko, najbrž jutri. Saj načeloma pospravim vsak teden, sam na ene tir tedne pa res vse pomijem, celo bajto, poleg že standardnega brisanja prahu, sesanja, in glancanja kopalnice, kuhinje in wcja. V torek bova smrekco postavljala, pa na večerjo greva k babici z ostalimi družinskimi člani. Dopoldne moram pa še malo v shoping, po preostala darilca oziroma celofan za zavijanje, pa za mojega neki iskat (itak sva že zmenjena kaj). Ja midva bova naslednje leto skup 7 let, živiva pa skupaj še ne eno leto. So vzponi in padci, sva bolj tko, vsak zase kaj počne, tud skupaj se kaj najde, ne omejujeva se, vsak ma svojo svobodo, svoje prijatelje in tudi kakšnega skupnega. všeč mi je da nihče nikomu re teži za nič in ničesar ne prepoveduje. Tara9, tudi zate pestke stiskam in seveda za vse ostale :)
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 22.12.2013 19:09:20 >