mamica deklicam
|
a potem nisem edina, ki sem prišla do tega spoznanja. Ko sem brala komentarje, sem videla da sta se postavila dva tabora, vsak vleče na svojo stran. Kar bi sama imela za dodati, jih je pa že nekaj napisalo. Jaz sem včeraj nekaj drugega ugotovila. Sva s starejšo imeli včeraj spet logopedinjo in ni šla v vrtec. Tako, da me je imela samo zase. No in sva šli še v knjižnico po knjige za bralno značko in ker je bila ravno deset ura, še na uro pravljic. Notri pa polno mamic, babic z otroci, ki ne hodijo v vrtec in se očitno vsako sredo srečavajo. In ker so imeli zadnjič pred novil letom, je vsaka nekaj prinesla za pojest. meni je bilo nerodno in bi najrajši že takoj šla. Sva poslušale igrico, nato je rekla knjižničarka, da si naj kar vse postrežejo. Hčerki je bilo zgleda tudi nerodno, tako da jo je ena babica nato prepričevala, da naj nekaj vzame. Ni hotela. Ker je druga videla, kam gleda, ji je dala maffin. Popoldne sem jo peljala na vajo za današnji nastop in ko je bilo konec, smo šli na pizzo vsi 4-je. In spet ni otela jesti. A sem sama nazadnje seštela 2 + 2 in ugotovila: Že včeraj je moja mama jamrala, kako tamala veliko poje (druga babica je čisto kontra in pravi, no je končno začela malo bolj jesti). Starejša je bila za viken pri mojih straših in sem nato doma iz nje zbezala, da jo je moj oče pri kosilu zafrkaval ,da je predebela in preveč poje. Ker je bolj občutljive sorte, si je to vzela k srcu in ni hotela jesti. ker je v pizzeriji nisem silila, je nekaj pojedla. Doma pa nato ves preostali pomfri in zrezek, ki nam je ostal in sem nesla domov. Sem prav jezna na moja dva. Najslabše bo, če bo hči zaradi tega začela jesti na skrivaj, ko je noben ne vidi. Pa sploh ni predebela, se je od konca avgusta do sedaj malo potegnila, s težo ostala na istem in nima več takega trebuha, kot ga je imela prej
|