|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.12.2013 6:27:54   
*tedy*
lili25 daj malo poročaj kako si?? kdaj imaš pregled??Kaj slabosti?

Taraupam, da je sedaj konec ovir in da bodo plavački našli pot do svojega ciljauser posted image user posted image čeprav so slepi se zelo dobro znajdejo user posted image . Tudi vama bo kmalu posijal sončekuser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.12.2013 7:37:20   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Danes mi bo pa očitno uspelo doma kaj narediti in še na računalnik pokukati user posted image , čeprav je bilo kar zatišje tu gor. Ampak so se na nekaj sosednjih temah preko ekrana "kregali" user posted image user posted image , sem se včeraj zvečer pošteno nasmejala. Do solz, da ne rečem, dobro, da sem sedela, ker drugače bi mi še kaj v hlače ušlo.

No, sama sedaj čakam. Ali bo spet prišla, ali nam je končno uspelo. Danes je 29dan, a sedaj bom čakala. Pred božičem sigurno ne delam, ker je prejšni mesec se pokazala na 34dan.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.12.2013 7:45:46   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ampak so se na nekaj sosednjih temah preko ekrana "kregali" user posted image user posted image , sem se včeraj zvečer pošteno nasmejala. Do solz, da ne rečem, dobro, da sem sedela, ker drugače bi mi še kaj v hlače ušlo.

A pridružit pa se debati nisi hotela?

Ker potem se eni pritožujejo, da se vedno eni in isti tipkamo ... user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.12.2013 7:55:56   
*tedy*
mamica deklicam na kateri temi si se tako zabavala??? Jest sem bolj lena pri spremljanju drugih tem, dve spremljam včasih še kam malo pogledam za kaj več pa niti nimam časauser posted image user posted image
Upam, da tvoj božiček letos obleče roza oblačilo.....sedaj jo še šiva tako da bodi potrpežljivauser posted image
user posted image joj, kolk je to lahko rečt...sama bom pa paniko zganjala čez 14dniuser posted image user posted image .

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.12.2013 8:31:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ampak so se na nekaj sosednjih temah preko ekrana "kregali" user posted image user posted image , sem se včeraj zvečer pošteno nasmejala. Do solz, da ne rečem, dobro, da sem sedela, ker drugače bi mi še kaj v hlače ušlo.

A pridružit pa se debati nisi hotela?

Ker potem se eni pritožujejo, da se vedno eni in isti tipkamo ... user posted image

malo to, da ne bi še mene pokritizirali. Veliko je bilo pa res, da nisem imela časa. Sem bila zelo leteča včeraj in še kosila nismo imeli doma kuhanega. Smo morali kar jajca na oko jesti user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.12.2013 8:35:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam na kateri temi si se tako zabavala??? Jest sem bolj lena pri spremljanju drugih tem, dve spremljam včasih še kam malo pogledam za kaj več pa niti nimam časauser posted image user posted image
Upam, da tvoj božiček letos obleče roza oblačilo.....sedaj jo še šiva tako da bodi potrpežljivauser posted image
user posted image joj, kolk je to lahko rečt...sama bom pa paniko zganjala čez 14dniuser posted image user posted image .

vidiš, me je že petea "pokritizirala" user posted image user posted image

a teme:
http://www.ringaraja.net/forum/odvzem-otrok---vera/m_6104292/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/sramota-od-ringaraje/m_6104453/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/problematicna-lulu/m_6104573/tm.htm

jih moram sploh prebrati v miru do konca

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.12.2013 8:44:21   
petea
MD,
pa le hitro, lahko da se bodo danes še razvlekle user posted image

pa le pridružite se še ostale s kakšnim komentarjem, ste vse dobrodošle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.12.2013 8:54:32   
mamica deklicam

MD,
pa le hitro, lahko da se bodo danes še razvlekle user posted image

pa le pridružite se še ostale s kakšnim komentarjem, ste vse dobrodošle user posted image

bom pa še jaz malo po lukčevo:
kaj pa ti pri nas smetiš temo user posted image user posted image (se hecam, da slučajno ne boš zamerila)
smo tukaj več ali manj samo tiste, ki upamo na še enega otročička.
Drugače sem pa opazila, da nas večkrat bereš user posted image

Čeprav se sedaj kar malo bojim, da še moje družine ne bi tako oblatili in vlekli po medijihuser posted image . Sem sama doma, za mlajšo hči mi ena kolegica sedaj daje oblačila (jaz njej od moje večje). Sedaj sem pa našla še eno dobro gospo iz Moravsev, ki mi je poslala dve ogromni škatli oblačil, igrač in obutve za starejšo. Je uredila, da je en gospod spotoma prpeljal blizu nas. Bomo za naše pojme že preveč izstopaliuser posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.12.2013 9:07:00   
petea
Aha, torej je to tema samo za povabljene? user posted image

Na katero se moram obrniti, če vas želim spremljati? Pa malo občasno smetiti temo? user posted image

P.S.: Prebirat vas prihajam, ker mi je zanimivo spremljati vaše zgodbe in me veseli, ko se vam želje uresničijo.
Naša družina sicer več ne načrtuje še kakšnega družinskega člana, čeprav, če bi moji imeli otroci glavno besedo pri tem, bi še imeli kakšnega sorojenca.

Naša družina tudi izstopa, pa vsake toliko smo tudi tema pogovorov, rabljena oblačila in igrače tudi nam pridejo zelo prav, za v medije pa zato ne ti, ne jaz, ne večina RR forumašev ne bova uspeli priti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.12.2013 9:17:22   
mamica deklicam

Aha, torej je to tema samo za povabljene? user posted image

Na katero se moram obrniti, če vas želim spremljati? Pa malo občasno smetiti temo? user posted image

P.S.: Prebirat vas prihajam, ker mi je zanimivo spremljati vaše zgodbe in me veseli, ko se vam želje uresničijo.
Naša družina sicer več ne načrtuje še kakšnega družinskega člana, čeprav, če bi moji imeli otroci glavno besedo pri tem, bi še imeli kakšnega sorojenca.

Naša družina tudi izstopa, pa vsake toliko smo tudi tema pogovorov, rabljena oblačila in igrače tudi nam pridejo zelo prav, za v medije pa zato ne ti, ne jaz, ne večina RR forumašev ne bova uspeli priti ...

pri nas je vsaka dobrodošla, se vsaj še o čem drugem pogovarjamu, kakor samo o znakih ali smo ali nismouser posted image . Saj veš, več glav več ve. Sem že opazila, da za razno zakonodajo... se je najlažje nate obrniti. In to delajo tudi druge RR-ke user posted image

In ker se vsake toliko časa kateri izmed naših "članic" uresniči ta želja, nam pobegneuser posted image user posted image

če bi mojo hčerko vprašali, bi imeli tudi pri nas doma že za cel vrtec otrokuser posted image user posted image . kadar ima take ideje in me sprašuje, kdaj bomo imeli še kakšnega, jo jaz kar k očitu pošljem, Potem pa gledam, kako se ven izmotavauser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.12.2013 9:24:16   
Marker
Lila25 kaj se pri tebi dogaja? Dans maš pregled če sem si prav zapomnila? Ali jutri?

MD in ostale, še vedno držim pestke, da dobite najlepše božično darilo :)

Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.12.2013 9:32:19   
*tedy*
uhhh, tiste teme in nivo pogovora težko beremuser posted image ...........vsake sto let da malo vidiš s čim vse vsi ukvarjajo, z vsem drug samo s samim sabo ne user posted image . Nimaš kaj , če so v tem uživajo pa najuser posted image

Bom kar na naši temi ostalauser posted image , in komaj čakala da berem lepe roza novičkeuser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.12.2013 9:48:35   
mamica deklicam
a potem nisem edina, ki sem prišla do tega spoznanja. Ko sem brala komentarje, sem videla da sta se postavila dva tabora, vsak vleče na svojo stran. Kar bi sama imela za dodati, jih je pa že nekaj napisalo.

Jaz sem včeraj nekaj drugega ugotovila. Sva s starejšo imeli včeraj spet logopedinjo in ni šla v vrtec. Tako, da me je imela samo zase. No in sva šli še v knjižnico po knjige za bralno značko in ker je bila ravno deset ura, še na uro pravljic. Notri pa polno mamic, babic z otroci, ki ne hodijo v vrtec in se očitno vsako sredo srečavajo. In ker so imeli zadnjič pred novil letom, je vsaka nekaj prinesla za pojest. meni je bilo nerodno in bi najrajši že takoj šla. Sva poslušale igrico, nato je rekla knjižničarka, da si naj kar vse postrežejo. Hčerki je bilo zgleda tudi nerodno, tako da jo je ena babica nato prepričevala, da naj nekaj vzame. Ni hotela. Ker je druga videla, kam gleda, ji je dala maffin.

Popoldne sem jo peljala na vajo za današnji nastop in ko je bilo konec, smo šli na pizzo vsi 4-je. In spet ni otela jesti. A sem sama nazadnje seštela 2 + 2 in ugotovila: Že včeraj je moja mama jamrala, kako tamala veliko poje (druga babica je čisto kontra in pravi, no je končno začela malo bolj jesti). Starejša je bila za viken pri mojih straših in sem nato doma iz nje zbezala, da jo je moj oče pri kosilu zafrkaval ,da je predebela in preveč poje. Ker je bolj občutljive sorte, si je to vzela k srcu in ni hotela jesti. ker je v pizzeriji nisem silila, je nekaj pojedla. Doma pa nato ves preostali pomfri in zrezek, ki nam je ostal in sem nesla domov. Sem prav jezna na moja dva. Najslabše bo, če bo hči zaradi tega začela jesti na skrivaj, ko je noben ne vidi. Pa sploh ni predebela, se je od konca avgusta do sedaj malo potegnila, s težo ostala na istem in nima več takega trebuha, kot ga je imela prej

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.12.2013 14:04:56   
lila25
ah pri meni nič ne dogaja, test je bil -, g je pa na dopustu in pride šele po nl nazaj, tako da nism nč opravla user posted image
tara zgleda, da si bova res lahko dali še duška za nl user posted image pol je pa skrajni cajt, da rata kej!
pri nas pa dragi danes tortilje dela, sm mu vse povedala kaj in kako. sam sm kr zbežala iz kuhne, da nism preveč živčna k ga gledam, kr ni glih vešč v kuhni user posted image on se pa zabava k me jezi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.12.2013 14:42:59   
Tara9
Uf danes ste pa čveke user posted image , sem prebrala na brzino, ampak si nisem veliko zapomnila, danes imam neko polno glavo.

MD, če se ne motim zdaj najprej za tebe navijamo, v kratkem je ne pričakuješ kaj ne??? Jaz sem kar za to, da začnemo s tabo, potem tedy v začetku januarja in tako dalje po spisku user posted image .

Lila25 midve si bova pa dali duška za novo leto, in se potem poslovili od kozarčkov za nekaj časa user posted image . Vse je z nekim razlogom, sem prepričana, tako da zmagava takoj po novem letu.

MD tvoja hčerkica se mi je pa kar malo zasmilila, sem se spomnila moje babica, ko sem bila majhna me je vedno prizadelo, če mi je rekla, da sem se zredila user posted image . Pa sem bila vedno bolj med suhimi, ampak vseeno. Še dobro, da si ugotovila kaj je na stvari s hrano. Upam, da si tvojima povedala ene dve.

Nič babe user posted image , lepo se imejte. jaz grem še malo delat in domov počivat.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.12.2013 15:02:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD, če se ne motim zdaj najprej za tebe navijamo, v kratkem je ne pričakuješ kaj ne??? Jaz sem kar za to, da začnemo s tabo, potem tedy v začetku januarja in tako dalje po spisku user posted image .

MD tvoja hčerkica se mi je pa kar malo zasmilila, sem se spomnila moje babica, ko sem bila majhna me je vedno prizadelo, če mi je rekla, da sem se zredila user posted image . Pa sem bila vedno bolj med suhimi, ampak vseeno. Še dobro, da si ugotovila kaj je na stvari s hrano. Upam, da si tvojima povedala ene dve.

midve s tedy se strinjava, ali imam prav?user posted image

moja starša huda ura še čaka, jima bom še napela. Imam fotra poln kufer, ker nas vedno kritizira. Samo jaz tega ne zastopim, kako imaš lahko tuje otroke rajši kot lastne vnuke. Jaz hodim zelo malo na obisk, ker vedno samo gnojnico zlivata po meni ali po mojih hčerah. Se kar bojim, ker kmalu ne bosta hoteli iti k njima. Potem bom pa spet jaz kriva, ker sem ju prepričala, da ne smeta hoditi, pa sama sebi delata škodo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.12.2013 15:04:14   
_pika_
Tara: Ker s tableti nisem dobila M, sem klicala G in sem morala takoj na pregled. Predpisala mi je še 14 dni Dabrostona in prikazala se je ... končno. Tudi mene je sestra prepričevala, da sem noseča in ji nisem mogla dopovedat, da so bili krvni testi (na katere me je poslala) negativni. V januarju imam še hormonske teste in potem operacija. No, še vseeno upam, da kaj pridelava do takrat, ker mi je G rekla, naj do takrat še klomid jem.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.12.2013 15:16:44   
Tara9
No potem je zmenjeno, MD in tedy začneta z II, potem pa sledimo še ostale borke user posted image user posted image . Danes me nek optimizem daje, upam, da bo dolgo trajal user posted image .

Joj MD, to pa more bit grozno user posted image . Upam, da se bosta starša prijela v roke, da ne bosta vnukinji res nehali tja hodit. Res ne razumem tega. Lej, imata pa tvoja sončka vsaj super in ljubeča starša, tako da sta sigurno presrečni zaradi tega, pa še kakšen bratec ali sestrica prideta kmalu user posted image .

Pika enako stanje pri meni user posted image . Me je sestra pošiljala na krvnega, ampak nisem šla, ker sem vedela, da nisem noseča. Tako da sem dosegla pregled in sem tudi zdaj 14 dni na Dabrostonu. A si po zadnji tabletki potem hitro dobila? Joj, upam, da bo tudi pri meni tako, je mučno čakanje. Navijam tudi zate in stiskam pesti, da se izogneš vsem nadaljnim proceduram.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.12.2013 16:28:17   
*tedy*
Tara9, MD Jest se z vsem kar je v zvezi z user posted image strinjamuser posted image user posted image user posted image . Še kakšen dan naj bi bil ploden in ker mojega danes zvečer ni, je včeri reku , no potem pa morava preden grem samo, da ti plavalce damuser posted image user posted image user posted image ( no glih ene pol ure pa bo doma popoldne), user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
20.12.2013 16:41:49   
lila25
punce imam eno vprašanje. a se je kateri že zgodilo, da je mela ob orgazmu ful krče v maternici? men se to dogaja zdej ene dva tedna pa prej tega nism mela nikol. dans me je prov še ene 5 minut pol zvijalo. očitno je to edina posledica klomifena, ki jo sploh čutm user posted image
vsem želim, da bi čim lepše preživele praznike in ugledale še kak plusek user posted image jst sm se dans že na peko piškotov spravla, včer pa pisala kartice na polno user posted image zdej pa sam še darila prpravt do konca, bom dajala kr moj pridelek z zeliščnega vrta user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.12.2013 16:53:49   
Tara9
Zdravo punce,

kaj vse že uživate v praznikih in je zato tukaj taka tišina. Najbrž sem samo jaz sama doma user posted image . Ja, moj dragi itak spet dela, to je noro, ampak bo že. Naslednji teden bova končno malo fraj.

Lila25 za tvoje težave ne poznam odgovora, mogoče je res posledica klomifena. Kaj pa če je kaj novega, sej tečke še nisi dobila a ne?

Jaz že komaj čakam, da moja gospa user posted image pride in greva lahko v nove boje, čeprav sem si ta mesec prav malo spočila, ker ne rabim mislit toliko na to, al bo + al ne konec cikla user posted image , vsaj nekaj dobrega v vsem tem.Vseeno bi pa rada, da se vlije, ker
se počutim že kot balon, je že en lep čas ni bilo.

Nič, toliko da sem vas pozdravila. Upam, da bo kmalu spet katera sporočila lepe novičke. Uživajte

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   [Brisano sporočilo]
21.12.2013 18:09:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.12.2013 18:33:55   
Tara9
Lili25 ma sem prav vesela, da si se oglasila. Kako lepo je prebrati, da je vse ok in da se dobro počutiš, naj gre tako do konca user posted image . Sporoči v ponedeljek kako je šlo, da bomo vedele kdaj bo srečni datum user posted image . Sem se prav nasmejala tvojemu dragemu, ja posrečeni so ti naši moški, kaj reči. Čeprav prav simpatično izpade. Še malo pa bo tudi on dojel, da se vama čez 9 mesecev pridruži malo bitjece, iiiiiiiiiiiii. Bodi lepo in držim pesti zate še naprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.12.2013 23:14:09   
lila25
lili super, da je vse ok, naj bo tako tudi v naprej. v ponedeljek pa le sporoči pol kdaj maš dan d user posted image tvoj se bo pa itak umiru in vidu da gre čist zares, k bo slikico vidu user posted image
mene je pa začelo dol vse nekaj tiščat in mal zvijat, tako da bo mogoče m le prišla. danes je 36. dan, bt pa je še vedno višja. naj že pride, da začnem novi krog klomifena in da gremo v novo leto po nove zmage.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.12.2013 16:24:38   
Radenska_
Zdravo babnice.
Kaj počnete?
Mi2 z mojim dans pečeva piškote, medenjake, ki jih bova poleg še dveh vrst domačih likerjev podarila za božič/NY.
Drugače pa nič, imam še en teden +1 dan do dneva D. Jem Dabroston tako da bo treba delat test, pričakujem pa minus.
Mene pa zanima kakšen je kaj vaš odnos s partnerjem, kok časa ste skupaj. Komunikacija laufa, veliko počnete skupaj ali živite bolj vsak po svoje (vsak svoji hobiji in obveznosti...)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.