|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.12.2013 14:46:25   
*tedy*
asyka kako si?? Oglasi se kaj, bomo veseleuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
10.12.2013 14:46:45   
lila25
MD dans sm že 25. dan cikla in nism sploh še nič jajčnikov čutila. o teste sm delala takrat, ko bi kao mogla bit o sm je bla skos belina, pol mi jih je pa zmanjkalo. malo sluzi sm sicer imela prejšnji teden in še čez vikend malo, sm čutim ne pa nič in to mi je čudno. edino kar je drugač kot prej, mam zdej bolj občutljive bradavice, tko neprijetno mal če se jih dotikam. pač bom počakala še ta dva tedna in bomo pol na uz vidl kaj dogaja dol. bom pa enkat drug tedn še test nardila za foro.

Neposredna povezava do sporočila: 1777
10.12.2013 15:01:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

MD dans sm že 25. dan cikla in nism sploh še nič jajčnikov čutila. o teste sm delala takrat, ko bi kao mogla bit o sm je bla skos belina, pol mi jih je pa zmanjkalo. malo sluzi sm sicer imela prejšnji teden in še čez vikend malo, sm čutim ne pa nič in to mi je čudno. edino kar je drugač kot prej, mam zdej bolj občutljive bradavice, tko neprijetno mal če se jih dotikam. pač bom počakala še ta dva tedna in bomo pol na uz vidl kaj dogaja dol. bom pa enkat drug tedn še test nardila za foro.

sem mislila, da je že več. Ti pa verjamem, da ti ni nič všeč, ker moraš še pol meseca čakati. čas pa kar beži.

Meni se tista moja "kolegica" že hvali, kako ima drug teden pregled. Ostalo je zaenkrat tiho, jaz pa tudi nočem nič rečt.user posted image

je pa mojega očitno srečala pamet, da sva malo bolj pridnauser posted image , upam da bo nadaljeval v tem tempu in se bo to rundo končno kaj prjelo. Bi bil že časuser posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
10.12.2013 16:01:36   
jona klara
md- vem kako je ko se ti hvalijo,tebi pa kot nož v srce, naj čimprej kaj rata......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1779
11.12.2013 9:26:18   
mamica deklicam
Dobro jutro.

A danes bo kar zatišje tu goruser posted image ?

Jaz sem nekaj nujnih opravkov že naredila. Na občino sem nama s starejšo hčerko šla prijavit začasno bivališče pri mojih starših, da jo bom lahko vpisala na drugo OŠ, kot spadamo glede na stalno bivališče. Na banki sem spraznila obema hčerama računa. Ker drugače bi se tisti majhni zneski upoštevali v vlogah za OD in znižano plačilo vrtca. Ja, revežem gledajo vse, razen tega ne, da nam vsak mesec kredit pobere skoraj pol denarja, ki ga imamo na razpolago. Dobra država ali ne, da bi si lahko pomagali z rdečim križem ali karitasom, ja sva pa prebogatauser posted image

Ker ste hčeri dobili kar nekaj sladkarij sedaj za miklavža in to še od ljudi, ki nam niso nič glede sorodstva, sem jih poskrila, da bodo zdržale dalj časa. Predvsem sem jih morala poskriti pred očitom, ker je prehod sladkosneduser posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
11.12.2013 9:50:23   
*tedy*
mamica deklicam tale december je tud pri nas čist preveč sladekuser posted image user posted image sladkarij cele omare pa še na polovici decembra nismouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
11.12.2013 10:11:38   
Radenska_
Hej hej punce :)
Joj jaz tako za vse držim pesti, čeprav v tejle temi nisem aktivna tako zelo :)
Sem pa v temi IUI mal bolj heh.
Md, da ti odgovorim. V petek imam spet ultrazvok. Ne vem če bo kaj. Če ne bo imam itak dokumentacijo spisano in grem na čakalno za IVF/ICSI.
Drugače pa sem na injekcije ful dobro reagirala, na femaro je pa tud na začetku kazalo super, zdaj so se pa kar ustavili in se nikamor ne premaknejo. Od sobote do torka mi skor nič niso zrastli, tko da je bil doktor že malo obupan a ma vse skupaj sploh smisel, ker je blo mišljeno da bom imela IUI jutri ali pa v petek.
Tako da je vse odvisno od petka..Če bodo do takrat še kaj zrastli imam šanso, če ne se pa zgodba tule zaključi in greva v epruveto. Kaj naj rečem...
Jaz sem mislila da ko enrkat rečejo da bo potem se zgodi, samo po pravici ne moreš verjeti, kako se stvari v dveh ali treh dneh v jajčnikih obračajo (pa ne samo pri meni, tudi pri drugih puncah).
En dan izgleda vse super, čez 2 dni lahko folikli kar izginejo, nehajo rast, ali pa napredujejo. Ali pa se ustavijo, da že vsi mislijo da ne bo nič, pa prideš spet so pa zreli...
Tako da se v petek lahko zgodi vse. Če bodo kaj razsli upam da bo doktor vztrajal, da vsaj en IUI speljemo do konca.
Če pa ne pa pač ne. Se tolažim da sem še mlada, vsekakor pa trdno verjamem da bo prvi IVF/ICSI 100% uspešen in da bom v letu 2014 nosečka!

Upam da tudi ti (in ostale) čimprej zagledate plusek. Se bom turdila malo več sodelovat tudi tu, ker ste same fajn punce tukaj :)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 11.12.2013 10:12:20 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
11.12.2013 11:14:08   
mamica deklicam
radenska, sem medtem že pogledala, kaj se s tabo dogaja in držim pesti, da bo v petek vse v redu

ja, tu je dobro, ker se še o čem drugem pogovarjamo, kot samo o znakihuser posted image user posted image

Recimo, danes sem jaz imela zelo stresen dan. Sedajle po eni uri sem se nehala tresti. Malo pred deseto sem dobila obisk veterinarke zaradi našega psa. Naju je en "prijazen" sosed anonimno prijavil, da ima pes prekratko ketno in premajhno kotlo. Povem po pravici, jaz to vem, se z mojim že eno leto kregam, da naj uredi, da naju ne bo kdo prijavil. Sedaj bova dobila samo opozorilo, tako da bo končno moral urediti.

Gre mi na jetra to, da v celi vasi je edino naš pes privezan. Ostali se prosto sprehajajo in serjejo okoli hiše. In moram nonstop opozarjati tamali, da naj pazita, da ne bosta na kakšen drek stopile. A moram biti še jaz "žleht", poslikati vse te pse in lastnike prijaviti, da jih nimajo privezane. Če ugotovim, kdo naju je prijavil, še ni rečeno, da ne bom to res naredila in jaz njega prijavila

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
11.12.2013 11:41:23   
Radenska_
Kaj je to kotla?

Ej zakaj pa ne naštimate vsaj pesjaka? Ker jaz sem osebno proti prom na verigah. Mislim, ne oddobravam tega. Koliko dolgo verigo pa ima?
Midva ravno zato še nimava psa ker ni dinarčkov za pesjak ali ograjo okrog hiše. Pustimo to da bi bil itak več v hiši kot v pesjaku, ampak vseeno.
Drugače pa je moj fotrček to s sranjem eleganto rešil. Ko je videl kateri psi serjejo je pobral kakce in jih lastnikom znosil pred vhodna vrata.
Prisežem da od takrat noben pes več ne serje pri mojih doma.
Jaz bom pa pse ki nama serjejo po parceli mogla še zasačit pri dejanju da bom lahko ustrezno ukrepala.
Mački me ne motijo, ker itak zakopljejo.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
11.12.2013 12:40:43   
mamica deklicam
kotla je pasja hiša.

Veriga mora biti dolga najmanj 3m. Naša je pol metra krajša, a ker je pes srednje velik, potem zgleda še huje. Tudi jaz nisem pristaš verig, kam bi dala pesjak, pa ne vem.

Poanta je v tem, da je ena soseda od naju hotela služnostno pot. S tem, da ji je nisva niti dolžna dati, ker pride do svoje hiše brez problema. Na najini parceli so njeni gostje vsakodnevno parkirali, ker je sama naredila ogromno hišo, sedaj pa nima dovolj dvorišča velikega. Poleg tega je škarfo delala na najinem (predno sva midva kupila zemljišče). In za tisti del, kjer so bili vedno parkirani avtomobili, je zahtevala, da gremo mi sedaj podpisat neke papirje, ker onadva to že uporabljata 10let in bi bilo itak njuno, če bi naju tožila.user posted image
Sva šla takoj do odvetnika po nasvet in to ni res, zato je pa hotela, da bi midva podpisala. Ker če ji dava tam služnostno pot, potem mora biti tisti del parcele vedno prost (midva ne smeva nič puščat tam), ona bi pa lahko imela vsakodnevno gor avtomobile.

In sedaj poskuša zafrkavati na druge načine. To je pa itak specialiteta našega naroda

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
11.12.2013 13:02:22   
Žabinčica
Drage bodočke kako ste? Klepetavo, vidim :).

Radenska želim ti da bo v petek pri tebi vse tako, da boste lahko poskusili s postopkom in da bo uspešen.

Cikacaka, sem vesela da si spet malo oglasila in držim pesti da bo (dvojno) uspešno.

December pa je itak za vse presladek...po mojem tudi za moje kile ;). Sploh, ker ta mesec verjetno ne bo nič z telovadbo, mi enostavno časovno ne znese.

Za vse ostale, ki čakate o. ali + seveda, še vedno navijam.

Mi smo malo utrujeno, no predvsem jaz te dni, me zgleda hoče hčerin prehlad nekaj ulovit, drugače pa vredu. Sicer pa novega nič kaj-naše mesto je lepo ukrašeno, včeraj smo tudi že gledali nastop mlajše v vrtcu, je super izpadlo, še sin se jim je pridružil, ker itak ni bilo kaj veliko otrok-so vsi bolani.
Danes je še pri njemu in imajo super zanimiv program...samo zgleda bodo morali sami it, ker imam jaz neko predavanje na faksu in bom morala it, ker ima ta profesor še en drug predmet in ga morem nujno v živo ujet, kar je drugače malo težje...

Sicer pa, nekako tečejo pogajanja v smeri, da ko mlajša dopolni dve leti pa res začnemo ponovno ne-pričakovat, tako da...predvidoma se vam v začetku naslednjega leta pridružim, tam nekje februarja, marca ;).

Neposredna povezava do sporočila: 1786
11.12.2013 13:09:02   
Tara9
Zdravo,

da vas še jaz pozdravim.

Radenska, stiskam pesti za petek, mogoče pa le speljete do konca. Kot si rekla, v parih dneh se marsikaj obrne in jaz bom navijala, da se obrne v pozitivno smer.

Jaz imam tudi kužka, sicer ogromnega user posted image  in sem tudi proti verigam. Mi smo ogradili bajto, ko smo ga dobili, tako da ima velik teritorij, sva ga pa seveda tako razvadila, da je zelo malo zunaj, živi kar z nama. Je tko scrkljan, da smo stalno skupaj, rabi družbo, samo da sva midva zraven in je mir. Včasih se nama celo v posteljo prikrade ponoči, drugače spi v hodniku, ampak ko dobi preblisk, je ponoči v sredini user posted image . Vem, da to ni ravno pravilna vzgoja, ampak midva sva čisto zmešana, je najin prvi pes in potem pretiravava v vsem user posted image . So pa zanimivi ti sosedi, ne vem v čem je smisel zafrkavanja. Pri nas za enkrat nimamo težav, je pa soseda nek drug sosed prijavil, ker si je naredil prizidek za bajto, ima vsa dovoljnenja, vendar okno ni točno tam, kjer bi moralo bit po načrtu in sedaj ga inšpekcija terja vsak teden za nekaj, svašta.

Punce, a katera ve, kdaj po Dabrostonu naj bi prišla M? Jaz sem že 4. dan od zadnje tablete pa ni še nič, čeprav me neki krči dajejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
11.12.2013 13:15:13   
Marker
Dan!

Radenska, držim pesti za petek.
MD tele sosedske zadeve so pa itak slovenska specialiteta. Ah ja. Se pa kr fajn strinjam z mnenjem Radenske, kako poskrbeti za to. Če pač ne gre zlepa, gre pa zgrda... oz. bolj smrdljivo :)

Sladki december, o ja, pri nas tudi. Saj vem, da ti ni ravno lepo, ampak jaz potem to kat naprej mal stalam pri darilih, ker je tega res ogromno. Plus da svojemu malemu ne pustim glih da poje ogromne količine sladkega in je brezveze da imamo celo omaro čokolad.

Jst sem si kupla testke first sign, da bom naredila zjutraj, ampak se zdej pa kar ne spravim. Mi je fino da vem, da jih imam, ampak se trudim zdržat čimdlje :)

LP

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
11.12.2013 13:17:03   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
So pa zanimivi ti sosedi, ne vem v čem je smisel zafrkavanja. Pri nas za enkrat nimamo težav, je pa soseda nek drug sosed prijavil, ker si je naredil prizidek za bajto, ima vsa dovoljnenja, vendar okno ni točno tam, kjer bi moralo bit po načrtu in sedaj ga inšpekcija terja vsak teden za nekaj, svašta.

user posted image user posted image Res svašta user posted image . Ob takih zgodbah sem zelo vesela, da živim v bloku in mestu, čeprav je tudi tu vedno več podobnih prigod....ampak vseeno, se ljudje le malo bolj za sebe brigajo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
11.12.2013 14:58:13   
banana_ana
Ola bodoce nosecke!

Sem prisla malo pokukat in vas pozdravit pa povedat, da se zmer stiskam pesti za vas - ceprav vas je kar nekaj novih stiskam za vse, ker sem bila tudi jaz na vasem mestu.

Pridno slonckajte pa ne se prevec sekirat, k najmanj pricakujes pride..

Papauser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.12.2013 14:28:47   
Tara9
Ojla,

danes je pa tišina tukaj. Sem mislila, da se mi je kaj nabralo za brat, pa nič user posted image .

Banana_ana upam, da uživaš kot srečka nosečka user posted image . Lepo, da stiskaš pesti tudi za nas. Upam, da se ti kmalu pridružimo v čim večjem številu.

Jaz sem danes sicer bolj tko, me je malo minil optimizem, na vsake toliko me kakšna kriza vjame user posted image . Moje M še vedno ni, pa je že 5 dni od Dabrostona, G je pa rekla, da jo v roku 3 dni dobim, tako da ne vem kaj dogaja z mano, očitno se jajčniki ne mislijo odzvati na nič. Me je cel teden nekaj špikalo, kot da bo, pa nič od nič. Zdaj, ko jo enkrat z veseljem pričakujem, je ni od nikoder. No, sem morala malo pojamrat, bom jutri že bolje.

Bodite lepo

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.12.2013 17:11:14   
lila25
pa je res nekam mirno danes tu.
radenska srečno jutri, navijam, da bodo folikli že lepi user posted image
banana ana lepo, da si prišla še malo k nam pokukat, čeprav nas na žalost še večina tu ostaja.ti kar drži še naprej pesti za nas user posted image upam, da se ti dobro počutiš in je vse tako kot treba user posted image
tara sej bo prišla sigurno. jst sm pa zadnje dni kar malo flegma, se ne sekiram kaj veliko. včeraj sva bla z dragim na smučanju in me danes vse mišice bolijo, tako da se premikam bolj kot robot user posted image je blo pa supr in čista uživancija na sončku user posted image sm mu pa zadnjič vse lepo razložila kaj sledi, če slučajno ne bi uspelo s klomifenom in je reku, da smo še bol zakomplicirane k avti, ampak da vsaj enga user posted image pa že bova skup spravla user posted image mi pa hodjo zadnje dneve na šiht same nosečke in si pol vsakič zaželim, da bi tud jst mela tak buši. no enkrat bo že, upam pa da kaj kmalu user posted image
še malo pa bo spet vikend, sam pri meni spet delaven user posted image upam, da boste vsaj druge bolj uživale in se razveselile kakega + user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.12.2013 18:45:44   
mamica deklicam
ja, mir in tišina je danes user posted image user posted image

Jaz bom ravno okoli božiča videla, kaj smo ta mesec nacoprali user posted image user posted image . Upam, da moje gospe letos ne bo več. In kakor pravijo sotrpinke na sosednji temi, kjer se umetno mučjio, da je tistih 14dni najdaljših v življenju, ko imajo transfer.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.12.2013 21:18:58   
Cikacaka
Ja saj...12 dni po O levega jajcnika in 7 po O desnega...se mi odpira user posted image cist zalostna :-( in to mi celo prehiteva...25 dan cikla..jaz mam cist zjebano vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1794
13.12.2013 8:50:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Ja saj...12 dni po O levega jajcnika in 7 po O desnega...se mi odpira user posted image cist zalostna :-( in to mi celo prehiteva...25 dan cikla..jaz mam cist zjebano vse user posted image

user posted image user posted image

bo pa drugo rundo uspelo

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
13.12.2013 9:51:15   
*tedy*
punce hitro pismo pisat božičku, že odšteva dneve da gre na pot

http://www.noradsanta.org/

pri nas otroci že odštevajo dneve......sicer je pa 25.12. cel dan kaže v katerih državah je že biluser posted image user posted image res ful zanimivo, vedno tudi vidš kdaj na Slovenijo vrže paketeuser posted image user posted image modra bo pa kakšna roza culjica vmes, dobro glejteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.12.2013 11:20:54   
m_and_m
oj.
vidim da že vse praznujete. user posted image
meni je pa G ugotovila da imam PCO in me direkt poslala na preglede za neplodnost. Itak sem ji malo več časa rekla da se trudiva kot je res ampak me je vseeno presenetila. Kakor vem se PCO kaže z nerednimi menstruacijami in odsotnostjo ovulacije in posledično se težje prime. Ampak nimam teh problemov. M je redna, ovulacijo pa mislim da tudi imam, vsaj glede na temperaturo mi pride M točno 2 tedna po O. Tako da sem malo zmedena user posted image .
No in potem to razložim mojemu in mu rečem da bo tudi on moral dat svoje plavalčke in se je tako uprl temu da on pa že ne, da z njim ni nič narobe in da ga ne bo nikomur kazal. Me je kar šokiral.
Ga bom zdaj malo pustila in fajn izkoristila dneve pred božičem pa upala da se bo prijelo.

Glede psov sem pa mnenja da je veliko bolše če so v pesjaku. Smo imeli včasih doma psa na verigi potem pa smo naredili pesjak in karakterno se je pes spremenil v pozitivno iz hudega čuvaja v prav prijaznega psa. In od takrat so vsi v pesjaku.
Važno da se oglasi če kdo pride na dvorišče. Pa še za mojo rekreacijo skrbi user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.12.2013 11:53:41   
Tara9
Pozdravljene,

cikacaka user posted image user posted image user posted image . Kaj pa če ni user posted image , ampak kaj drugage? Sej vem, da te v tem trenutku ne bo nič potolažilo, tudi mene sesuje vedno, ko se pojavi. Ampak pri drugih nekako nikoli ne izgubim upanja do konca, dokler se ne vlije. Drži se, vsaj veš, da imaš konkretne ovulacije in se bo slej ko prej prijelo, sem prepričana.

m_and_m mogoče bo dragi malo prespal in premislil zadevo. Jaz sem mojega začela pripravljat takoj, ko sem Klomifen dobila. Sem mu na lep način razložila, da bo mogoče moral na pregled. Malo se je čudil zakaj, ampak sem mu razložila, da najbrž ni nič narobe, ampak da je fajn preverit, ker je ta pregled še najlažji, da je vsak moj bolj mučen in da je škoda, da me filajo s hormoni, če bi pa slučajno bilo kaj pri njemu. In je takoj pristal, tako da me je res pozitivn presenetil, ker sem se bala kako bo reagiral. No, sedaj je res prišlo do tega, sva bila prejšnji teden in je preživel, je bilo z mano slabše kot z njim, kako sem se sekirala in živcirala. Dobil je tudi super izvide in je zdaj prav ponosen sam nase, kako fajn plavalčke ima user posted image . Upam, da ti rata.

Moje user posted image  pa še kar dni, sem 6 dni po Dabrostonu, ne vem kaj se dogaja, ampak upam, da se prikaže. Bom morala skenslat UZ, ga imam čez 10 dni, ampak takrat še ne bo O očitno, ker jajčniki počivajo user posted image .

Želim vam lep vikend

(odgovor članu m_and_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
14.12.2013 0:01:22   
Cikacaka
Punce hvala user posted image sem prav zares zalostna..ne tolk zato ker spet ni nic..kot zato da se matram s tem klomifenom..sem si cist uniclla kozo...tolk mozoljev se v puberteti nisem mela...joski me bolijo za umret..glavoboli, slabosti vsak mesec pred M...mislim prav pretirano reakcijo imam na te hormone...pa kar nic...ne sam to da ni nic..hudic se prehiteva zdaj po novem :-/

Z mojim sva tudi v pogajanju..al bo al ne bo dal pregledat svoje plavalce. Za enkrat je pristal vsaj na home test...vsaj mini korakec naprej je...drugo leto bo pa moral posteno zagazit...ker bom zatezila 100 na uro :-D

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.12.2013 7:41:22   
lila25
cikacaka user posted image user posted image user posted image ne smeš še obupat, s svojim se probi pa lepo pogovort in mu vse razloži kako bodo potekale stvari, če slučajno naravno ne bo ratalo in da bo to največje breme zate. jst sm tako z mojim nardila in je vse lepo sprejel in rekel da bova pač nardila vse kar treba, ker vsaj enga otroka bova pa ja mela. res upam, da se ti dragi omehča, še bolj pa da bi ti ratalo po naravni poti. kolk časa pa si že na klomifenu? jst sm bla zdej prvi krog na 2 tbl na dan zarad pco in nism mela nekih reakcij, tud jajčnikov sploh nism nč čutila, tako da sploh ne vem na čemu sm. drug teden grem itak do g na uz pa bom vidla. mam pa edino bradavice mogoče mal bolj občutljive zadnji teden pa res je blo mal mazolov na mestih, kjer jih ponavadi nimam.
močno bom držala pesti zate in naročila božičku, da ti prinese kar si najbolj želiš user posted image
lep vikend punce user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.