|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 12:05:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Bodoče nosečke
14.12.2013 12:23:08   
ela23
Lili25, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Veš, da sem večkrat prišla pogledat, kaj je zdaj s tvojo user posted image in vsakič sem upala na pozitive testek! :)
Prijetno nosečnost ti želim. user posted image

Seveda držim pesti tudi za vse ostale. Glede na to, da je december ves roza, bo res nekaj na boljših jeseskih plavalčkih, kot je rekla Tedy. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
14.12.2013 12:47:45   
Katte
Bravo, lili25!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
14.12.2013 12:50:12   
MaryKate
Lili25 čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Božiček je bil pa letos ultra radodaren - koook user posted image je na poti! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
14.12.2013 13:09:57   
*tedy*
lili25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, MIklavževo darilo, kajne???

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
14.12.2013 15:36:48   
lila25
aaa lili kaj to berem user posted image user posted image user posted image joj kako si me razveselila zdele user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image sam ta december je pa res magičen user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
14.12.2013 17:51:28   
Tara9
Lili25 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ne morem vrjet, kako super novice. Sem prav vesela, da sem šla sem gor pogledat, noro res. Čestitke od srca user posted image user posted image user posted image . Kar dodatno upanje dobim tudi sama, ko preberm nekaj spodbudnega, res vama privoščim.

December je res nek poseben, veliko lepih novičk je. Ko bi bilo vsaj tudi pri meni kaj spodbudnega. Moje M še kar ni, sem že čisto obupana, zgleda da na nič ne reagiram, še tablete za sprožanje je ne sprožijo user posted image .

Želim vam lep ostanek vikenda.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
14.12.2013 19:14:13   
Žabinčica
Hej...kako lep december je user posted image user posted image user posted image lili, čestitke, lepo nosečnost in veliko veselja z tvojim user posted image .

Kako lepo da se dogaja :). No, zdaj pa se lahko daš na seznam, na ta lepi "spodnji" del user posted image .

Cikacaka tebi veliki user posted image user posted image user posted image , naj pa božiček pusti kaj lepega za vaju...

Kako ste drugače kaj? Jaz predvsem delovno, res z veseljem pričakujem 23., da si malo oddahnem, ker ne vem kako dolgo bom še sledila ta tempo...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 14.12.2013 19:16:43 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 19:40:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
14.12.2013 20:28:33   
mamica deklicam
lili25 user posted image user posted image

kako je super kaj takega prebrati

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
15.12.2013 9:08:35   
_pika_
m_and_m: Prebrala sem o rekciji tvojega partnerja, da ga že ne bo kazal. Večina tako odreagira, a se potem omehča. Mal se pogovorta, pa povej, da tudi tebi ni luštno hodit na vse te preiskave. Držim pesti, da bo čim hitreje za tabo in bomo slišali lepe novičke.

Lili25: Jeeee! Čestitke!!user posted image

Tara9: Sva na istem. Moje M kljub tabletom ni. V pol leta sem jo dobila le dvakrat, od tega ena O. Moram jutri klicat G, kako in kaj, ker imam takoj po novem letu nove preiskave, a so mi datum računali na cikel, saj bi morala par dni nazaj dobit M s tableti, a nisem.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
15.12.2013 12:40:49   
Marker
Lili25 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
15.12.2013 23:34:07   
Cikacaka
Lili25...uau...cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav vesela zate!

Lila25...malo na trenutke ze res obupavam..ceprav se kar trudim ohranjat pozitivo, mi zmeraj ne rata. Moj bo na koncu itak naredil vse...to vem...najbolj me jezijo prve reakcije..saj pol se vnese :) jaz sem ze 5 krog klomifena..vsak mesec imam drugacne reakcije...je pa pozitivno vsaj to da se mi jajcniki dobro odzivajo.. Se en krog jih vzamem pol pa malo pavze ker me psihicno prevec zdela vse skupaj. Tudi jaz tebi zelim uspeh ;-)

Zabincica hvala! :-)

Jaz ne vem no ampak od vseh mesecev mam najmanj raada december..zebe me, guzva na vsakem koraku in v sluzbi...ne maram vseh teh praznikov...ker si ponavadi zelim mir...je pa sam dzumbus okrog vsega. In pol me se ta M zajebava. No bi lahko z eno besedo rekla...sitna sem kot hudic :-D

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
15.12.2013 23:42:15   
tinncyka
lili25  čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
16.12.2013 7:53:26   
Tara9
Jutro punce,

kako ste? Jaz se kar pridružujem tvojemu mnenju glede decembra cikacaka, tudi jaz ga ne maram in se podpišem pod tvoj post. pri meni je enako stanje, tečnoba. Ne veselim se praznikov, nimam prazničnega vzdušja, prav za v rit me je brcnit. Mogoč me naslednji teden vjame boljše razpoloženje, drugače pa kot vsako leto, tudi letos komaj čakam, da bo konec decembra.

Pika kaj pa sledi zdaj, ko tableti ne sprožijo menstruacije? Jaz sem prvič v taki situaciji in ne vem kaj naj. No, danes moram poklicati G, ker je tudi mene naročila na UZ na temelju cikla, ki se nikakor ne začne. Naslendji teden mi je predvidela O in naj bi pogledali folikle, pri meni pa se nič ne dogaja. Prav jezna sem. Sej sem zmeraj imela dolge cikle, ampak je tečka prišla, zdaj pa s tableti nula od nule.

Nič, grem se vrč v delo, da ne mislim o tem, ker se samu razburim po nepotrebnem user posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
16.12.2013 8:20:12   
lila25
tara sej bo user posted image ti kar pokliči g pa vprašaj kaj zdaj. jst bom šla pa v četrtek na uz pogledat. si pa zdej merim bt in je že cca en teden povišana (36.5-37), prej ni bla nikoli tako visoka, navadno je prišla največ do 36.4 user posted image izcedek mam pa zdej gost in bolj na rumenkasto vleče pa tudi malo več ga je. ko bi jst vedla kaj to men dogaja. edina dobra stvar je, da se nič več ne sekiram in sm rekla da pač bo k bo user posted image
uspešen teden vam želim user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
16.12.2013 15:19:29   
Tara9
Tako, klicala sem G in ne more vrjet, da do zdaj še nisem dobila M user posted image . Sestra me je prepričevala, da sem noseča in da test še tega ne zazna, pa jim pravim kako naj bom noseča, če nisem imela O user posted image . No, na koncu sem dosegla to, da morem zdaj takoj na UZ, da zdravnica vidi kaj je narobe, da nimam user posted image . Vsaj nekaj se premika

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
16.12.2013 16:12:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Tako, klicala sem G in ne more vrjet, da do zdaj še nisem dobila M user posted image . Sestra me je prepričevala, da sem noseča in da test še tega ne zazna, pa jim pravim kako naj bom noseča, če nisem imela O user posted image . No, na koncu sem dosegla to, da morem zdaj takoj na UZ, da zdravnica vidi kaj je narobe, da nimam user posted image . Vsaj nekaj se premika

poročaj, da bomo vedele. Tukaj imaš malo za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da ni nič hujšega in bodo uredili.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
16.12.2013 16:15:56   
*tedy*
Tara9 močno stistkam pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.12.2013 8:24:18   
Tara9
Jutro punce,

tko, noseča nisem, kar smo že vedeli user posted image , sem pa dobila eno lepo cisto user posted image , zaradi katere ni menstruacije. Ja mislim, ni da ni no, prav zabavno je že postalo. Na srečo me ni preveč iztirilo in sem še kar pozitivno naravnana. Spet sem na Dabrostonu, tokrat 14 dni in potem naj bi user posted image  le prišla, cista pa bo šla stran. Z dragim sva se hecala, da je to zihr zato, da lahko še žuram za novo leto, potem pa konec user posted image . Jah, v vsaki stvari poiščem kaj pozitivnega. Valda se bo enkrat obrestovalo user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.12.2013 11:28:44   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Jutro punce,

tko, noseča nisem, kar smo že vedeli user posted image , sem pa dobila eno lepo cisto user posted image , zaradi katere ni menstruacije. Ja mislim, ni da ni no, prav zabavno je že postalo. Na srečo me ni preveč iztirilo in sem še kar pozitivno naravnana. Spet sem na Dabrostonu, tokrat 14 dni in potem naj bi user posted image  le prišla, cista pa bo šla stran. Z dragim sva se hecala, da je to zihr zato, da lahko še žuram za novo leto, potem pa konec user posted image . Jah, v vsaki stvari poiščem kaj pozitivnega. Valda se bo enkrat obrestovalo user posted image

važno, da so ugotovili in ni nič kaj hujšega. In res, za novo leto si dajta duška, kaj pa veš, mogoče bosta imela naslednje leto že spremljavouser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.12.2013 11:59:18   
Marker
Lila25 jaz sem tudi imela rumen izcedek... sem še spraševala tukaj če katera kaj ve, pa ni bilo nič odgovorov :) Upam, da je razlog isti kot pri meni :)

Tara9 saj bo, kot je MD napisala, važno da se ve kaj je problem.

Md in ostale, držite se, vsem bo uspelo, sem prepričana. Držim pesti prav za vsako!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.12.2013 14:05:45   
lila25
tara haha, sm tud sama na to pomislila, ker obožujem šampanjec, pršut, tatarca, dimljenega lososa user posted image no sam da se bo to uredilo in da ni kej druzga. držim pesti, da bo pol končno prišla m user posted image jst sm pa dans tako fuč, čist brez energije, zaspana. komej sm dočakala konc službe. zdej grem pa spat mal user posted image
marker joj kaj bi dala, da bi blo isto k pri tebi user posted image sam nimam nobenih znakov, edin mogoče me čist malo začrvič parkrat na dan. v čet zjutri bom nardila test, kr grem pol itak do g.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.12.2013 20:54:18   
Marker
lila25 držim pesti. Sej takrat tud jst znakov nisem mela drugih. :) V četrtek bi mogla M dobit? Res ti želim, da je nebo :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.12.2013 22:03:07   
SU
Lepo pozdravljena dekleta.
Večkrat pogledam vašo temo in me je nekak potegnilo zraven in se malce oglašam. Doma imam že 2 sončka in z dragim sva prejšnji mesec pričela delat na tretjem user posted image . Ampak v začetku tega tedna sem dočakala user posted image , ki pa je res nisem prav nič vesela. Vem, da se, glede na to, da sva šele prvikrat user posted image s tem namenom, a... vseeno mi je hudo.
Poleg tega pa je, ironično........, kolegica ravno na dan, ko je bil moj CB test negativen, povedala, da je noseča (pa niti želela si nista ravno še enega otročka...)... kakšna pravica?!? No, saj privoščim, ampak... jst bi tudi!! user posted image Tako, da.... punce, ki se trudite že dlje časa... resnično vam želim, da vam čimprej uspe!! Prav občudujem vas, da najdete toliko moči... Seveda... vsem skupaj želim, da čimprej ugledate željeni user posted image user posted image , user posted image pa iskrene čestitke. In pa ...upam, da se vam kmalu, kmalu pridružim tudi jaz user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.