|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.11.2013 21:20:45   
*pikapoka
Še eno vprašanje. Kje lahko kupim ta čaj krvomočnico?
Sicer sem prvič zanosila v 1. poiskusu, zdaj bi ga pa pila, če ima toliko pozitivnih učinkov. Mogoče ve katera kje v Mariboru se ga da dobiti?

< Sporočilo je popravil *pikapoka -- 1.11.2013 21:21:15 >

(odgovor članu *pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.11.2013 21:32:52   
Bluegirl
Zdravo,

na hitro se javljamuser posted image
Tara9, razumem samevanjeuser posted image Moj poleg poletnega dopusta ni nic doma. Te praznike je cisto slucajno drugace. Pa ceprav nic kaj posebnega ne pocneva, je super. Drzim pesti za cimprejsnje napredovanjeuser posted image

*pikapoka, priporocam Vichy Dercos proti prhljaju za mastne lase. Meni pomaga ze po prvem pranju. Parkrat ga uporabim in je stvar resena. Ga imam pa vedno doma. Kadar vidim, da se pripravlja k prhljaju, ga takoj uporabim.

Punce, dajmo, drzim pesti za vse. Katera lula med vikendom?user posted image Moja BT je ze rahlo padla. Sem pa ugotovila, da bo tole merjenje zelo uporabno tudi namesto testov. Tako lahko enostavno vidis, kaksne so moznosti. Brez da si prevec razocaran z belino.

Lep vecer vsem. Se beremouser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.11.2013 7:34:41   
*tedy*
tara9 super , da si našla ginekologinjo. Upam, da te sprejme in da boš zadovoljna z njo.

Mi smo bolj na offuser posted image user posted image , imava sam pol otrok doma že dva dni in se je kar dolgčasuser posted image user posted image . Sicer pa danes pridejo že nazaj pa še ena vrata montiramo in omaro in bo bolj pestro.

Uživajte še vikend potem pa tapridne spet veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.11.2013 7:47:27   
savanah
jutro,

evo mene je danes obiskala user posted image . No, saj drugega nisem niti pričakovala. v četrtek sem namreč delala test in seveda belina. Komaj včeraj zvečer sem se malo pobrala, tako da danes niti nisem več razočarana. Nevem, se mi zdi da mi je vsakič huje... odločila sem se da se bom malo odklopila od vsega tega, še zadnji cikel s klomifenom imam, potem pa januarja G, da vidimo kako naprej.

rekla sem si tudi, da se malo odmaknem od foruma, ker enostavno potem ne moram nehati misliti na to. pa da ne bo pomote, forum je fenomenalen in punce tudi! ampak jaz sem tista, ki potem nonstop visi tukaj in samo razmišlam o tem. vas bom seveda vsake toliko prebrala in seveda pokomentiralauser posted image , sem se vas že toliko navadla da ne morem čisto brez vasuser posted image .

drugače pa še vedno navijam za vse vas. močno stiskam pestke da vam uspe in to čimprej. zase pa imam občutek, da bom še dolgo čakala no mojo pikico. ampak očitno še ni čas zame. treba se je sprijaznit.

punce lep vikend še naprejuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.11.2013 8:45:28   
lila25
savanah user posted image user posted image user posted image je še mene potrlo, ko sm prebrala. sm upala da ti tokrat pa res rata. ampak ne obupaj punca, tud ti boš dočakala svojo pikico, sm prepričana v to. se splača borit za male škratke, tako da kar pogumno naprej. mogoče te pa preseneti, ko boš najmanj pričakovala, tako kot že nekatere user posted image veliko veliko sreče ti želim user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.11.2013 9:21:42   
mamica deklicam
savanah user posted image user posted image user posted image

glavo pokonci, tudi zate bo prišel čas, boš videla, samo ne obupat.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.11.2013 9:22:40   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: *pikapoka

Še eno vprašanje. Kje lahko kupim ta čaj krvomočnico?
Sicer sem prvič zanosila v 1. poiskusu, zdaj bi ga pa pila, če ima toliko pozitivnih učinkov. Mogoče ve katera kje v Mariboru se ga da dobiti?

jaz sem jo kupila v Sanolaborju. Tako da poišči tam, saj v Mariboru imajo sigurno kakšno trgovino

glede mastnih las ti je že ena svetovala Vichijev šampon proti prhljaju za mastne lase. meni deluje in ga imam tudi vedno doma. Ko se mi začne pojavljati prhljaj, ga nekajkrat uporabim in je potem mir za nekaj časa.

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 2.11.2013 9:24:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.11.2013 11:07:02   
jona klara
lili 25-zadjič si spraševala, če me dodaš na seznam? kak seznam pa imate? oz. kake podatke

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.11.2013 11:46:54   
Mali medo
Pozdravljene! Berem vse nove poste zadnje dni in ugotavljam da nas je veliko in se niti ne spomem vseh imen, da bi se posvetila vsaki. Vsem ki ste dobile user posted image pošiljam tudi jaz en veeeeelik user posted image in srečno v novem mesecu.

Savana tebe pa glede foruma in splošno počutja čisto razumem, tudi sama sem si že večkrat rekla da sploh ne bom brala forumov in člankov na netu, ampak ne morem, enostavno me nekaj privleče nazaj sem. Verjetno občutek, da nisem sama v taki situaciji, da je tega veliko, potem pa še preberem kako zgodbo s pozitivnim koncem, pa se spet napolnim z energijo in upanjem. Vzami si čas zase, malo odmisli (čeprav vem da je to skoraj nemogoče) in ko boš pripravljena se nam spet pridruži. Srečno!

Pri meni ni zaenkrat nič novega, občutek imam kot vsak mesec, malo bolijo prsa in počutim se kot da bom dobila M. Tako da se tudi jaz pripravljam da tudi ta mesec verjetno ne bo nič user posted image V nasprotnem pa bova s *pikapolonico delale test sredi tedna, če se ne motim?

No, jaz grem končat svoje kosilo. Lep vikend vsem!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.11.2013 11:57:45   
jona klara
savanah- pošiljam ti močne objemeuser posted image vem kako je, nonstop dožvljam in preživljam to stisko zaradi neuresničljive želje, pa vedno znova najdem največjo tolažbo tu na rr forumu, ker si med enakimi, ki vedo kaj čutiš in doživljaš, pozitivne zgodbe te pa peljejo naprej, da ne obupamo, srečno ti želim čimprej

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.11.2013 12:19:34   
Tara9
savanah user posted image user posted image user posted image , zelo mi je žal in tudi jaz te poponoma razumem. Tudi sama si rečem, da se bom odmaknila s foruma, potem si pa mislim tako kot sta že punci pred mano napisali, da imam tukaj ljudi, ki preživljajo podobno kot jaz, in ravno to mi vliva dodatno upanje in mi daje pozitivo za naprej. Prišel bo naš čas, sem prepričana, ne vem sicer kdaj, ampak bo. Vzemi si čas zase in se poberi, ker si močna in ker zmoreš. Uspelo ti bo, sem prepričana, vsem nam bo, ko bo prišel nas čas in veš zakaj, ker si to zaslužimo.

Ostale, ki lulate v bližnji prihodnosti pa srečno. Od srca privoščim prav vsaki izmed vas.

Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.11.2013 13:47:02   
Katte
savannah in ostale, ki vas je ujel user posted image , user posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz sem se ze umikala s foruma, ampak samo tako, da nisem pisala, brala sem se vedno. Razmisljas pa o user posted image nic manj. Tukaj sem spoznala veliko super punc, ki so mi pomagale skozi vsak neuspesen mesec.
Jaz vsake toliko casa lulam na testek, M se ni na vidiku. Ponavljam cez par dni, ker se mi zdi, da bi lahko bila konec prejsnjega meseca O. Ampak je verjetno samo v moji glavi, ker se mi kar naprej dozdeva, da se nekaj dogaja tam spodaj, hehe.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.11.2013 19:02:22   
*pikapoka
Hvala za informacijo. Si bom šla nabavit ta čaj.
Meni se nekaj že dogaja, mislim da se bo tečka user posted image jutri prikazala, imam rahel rjav flekec na mini vložku. . Tako da bom morala v novi boj. Sem pa pozitivna saj se še ne trudiva ravno dolgo.
Lep nedeljski večer vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.11.2013 19:17:12   
Blue wing
Pozdravljene punce

Že nekaj časa sem brala tale forum, danes sem se pa odločila, da se prijavim in tudi kaj napišem user posted image . Lepo vas je brati kako čakate (oz. ne čakate) user posted image tako da bom z vami delila tudi moje mesečne hudičke ali pa veselje z user posted image .

Torej še en mesec počakamo zaradi KT, potem pa akcija user posted image

Lepo se imejte in uspešen delovni teden vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1464
   [Brisano sporočilo]
3.11.2013 20:32:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
3.11.2013 20:34:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1466
4.11.2013 8:34:44   
Tara9
Lili25 user posted image user posted image user posted image  drži se in upam, da se kmalu pobereš. Te pa čisto razumem tudi sama jo pričakujem konec tedna in sem že zdaj žalostna. Ampak kot si rekla, glavo pokonci in novim zmagam naproti. Trud se na koncu izplača in se tudi bo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1467
4.11.2013 8:49:47   
jona klara
lili 25- ne obupaj, vem kako je, čeprav še vedno pravim, kake srečnice ste, ki lako vsak mesec upate in čakate na plus, jaz pa sem odvisna še samo od UMETNE OPL., ve pa lahko po vsaki M, hitro čakate na novo ovulacijo in spet je upanje, mene to ubija in tudi jaz sem jo dobila 1.11, zelo žalostna, same nosečke okoli, pa ta z dvojčki, ki se mi samo hvali, težko že vse prenašam.....

sicer pa moji podatki-stara 35 let 1 otroček star 3 leta bo vsak čas, ima pa zelo rad dojenčke, vsem deva buci buc, boža, sem še bolj žalostna, kot, da bi njemu v podzavest to potisnila, da še on trpi , ni er do njega, čuti ziher mojo bolečino

oh punce turoben dan, turobno počutje, tak je pač november, bo bolje

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
4.11.2013 19:35:17   
*pikapoka
Pozdravljene!
Moja user posted image se je danes prikazala. Ker imam cikle dolge od 24 do 28 dni, je ne pričakujem konec meseca novembra oziroma v začetku decembra. Gremo v nove boje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1469
5.11.2013 7:55:01   
Wishes
Hojla punce!! Čisto sem vas zapostavila, ampak se vam bom na hitro javila, ko imam ravno nekaj minut časa :)
Danes imam pregled, če bo vse v redu mogoče začnevauser posted image že s koncem novembra in se bom lahko pridružila skupini "ne pričakujem user posted image decembra"... KONČNO :) happy happy. :)
Ko bom imela več časa bom ta velik kup sporočil za nazaj prebrala. Nazadnje sem bila z vami ko smo debatirale o novih sesalcih, pa vlaganju... :)
Kakšno grdo vreme imamo v Ljubljani. Dragi mi je z avtom odpeljal vse dežnike in ne morem ven :) Tako da me pride iskat, jaz pa grem v nabavo dežnikov - nikoli jih ni dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
5.11.2013 8:07:52   
Bluegirl
Jutro, puncauser posted image

savanah, en velik user posted image Mislim nate in upam, da vama kmalu uspe. Ne obupat, zaslužiš si malo pikico in jo boš dobila, sigurno! Če je odmik od foruma to, kar rabiš, si ga kar vzemi. Sicer bomo vesele, če se še kaj javiš, a sama najbolje veš, kaj je dobro zateuser posted image Jaz vem, da mi ni uspelo. Sem se hotela odmakniti pa sem še vedno premišljevala o tem. Pa sem prišla nazaj, malo izlila svoje tegobe in je bilo lažje.

Tudi za vse ostale, ki vam je user posted image pokvarila dni, eno user posted image , da bo naslednjič bolje. Mislim na vas, lili25, *pikapoka, pa verjetno sem še katero pozabilauser posted image

Bluewing, dobrodošla!user posted image

Wishes, super, sem veselauser posted image

Ok, zdej pa the moment of truth, drage moje. Moja BT potem ni nič več padala, tako da sem v nedeljo popoldne naredila test in se je pokazala rahla user posted image user posted image Sem vam hotela takoj javit, a ste bile vse tako potrte, da nisem imela srca. Še sedaj malo z zadržkom pišem te vrstice. Nekako ne dojemam, da bi to lahko bilo to, res šokuser posted image Bom konec tedna naredila še en test, da se prepričam. Vam javim. Drugače pa me spodaj vse tišči, čuden občutek. Upam, da je vse v redu. Vsekakor se me še ne boste rešileuser posted image 100 % vas še spremljam in mislim na prav vsako od vas. Kot sem že rekla: se javim konec tedna, ko se prepričam, da pod mojim srčkom res nekaj rasteuser posted image

En lep deževen pozdravuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
5.11.2013 8:29:12   
Tara9
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bluegirl, ne me hecat no user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jaz srčno upam, da bo konec tedna plusek še bolj konkreten. Ko bi vedela, kako vesela sem zate user posted image . Mene je tvoja novička ekstra razveselila, ne samo ker ti iz srca privoščim, ampak si mi vlila tudi upanje, da tudi dolgi cikli lahko obetajo dobre rezultate, jooooooooooooooj. Javi se še kaj, res navijam zate user posted image . In ja, vedela sem, prav čutila sem, da bo pri tebi kaj takega user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
5.11.2013 8:52:49   
mamica deklicam
bluegirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisi vlila upanja samo tistim, ki imajo dolge cikle, ampak tudi nam, ki pijemo čaj. Madonca, kako sem bila vesela zate, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Upam, da nam ne boš čisto pobegnila na druge teme, se moraš sem pa tja tudi pri nas oglasituser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
5.11.2013 9:11:47   
ela23
Ooooo, Bluegirl, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Res sem močno držala pesti, da se še katera iz te teme pridruži julijkam (Bluegirl, le brž pridi k nam user posted image ), ker je bilo tako fino klepetat z vami in evo ... user posted image

user posted image za vse, katerim ta mesec ni uspelo, gotovo držim pesti za naslednjega! user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
5.11.2013 9:52:22   
lila25
u kaka lepa novica na tak deževen dan user posted image user posted image user posted image čestitke bluegirl in da se bo vse dobro izteklo user posted image no pa se je le začelo dogajat tud na naši temi user posted image upam, da vama z elo kmalu sledimo tudi ostale user posted image evo jst sm si glih čajček skuhala. bluegirl a si ti pila sam tega od ašiča al e kej zraven?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.