Bluegirl
|
Jutro, punca savanah, en velik Mislim nate in upam, da vama kmalu uspe. Ne obupat, zaslužiš si malo pikico in jo boš dobila, sigurno! Če je odmik od foruma to, kar rabiš, si ga kar vzemi. Sicer bomo vesele, če se še kaj javiš, a sama najbolje veš, kaj je dobro zate Jaz vem, da mi ni uspelo. Sem se hotela odmakniti pa sem še vedno premišljevala o tem. Pa sem prišla nazaj, malo izlila svoje tegobe in je bilo lažje. Tudi za vse ostale, ki vam je pokvarila dni, eno , da bo naslednjič bolje. Mislim na vas, lili25, *pikapoka, pa verjetno sem še katero pozabila Bluewing, dobrodošla! Wishes, super, sem vesela Ok, zdej pa the moment of truth, drage moje. Moja BT potem ni nič več padala, tako da sem v nedeljo popoldne naredila test in se je pokazala rahla Sem vam hotela takoj javit, a ste bile vse tako potrte, da nisem imela srca. Še sedaj malo z zadržkom pišem te vrstice. Nekako ne dojemam, da bi to lahko bilo to, res šok Bom konec tedna naredila še en test, da se prepričam. Vam javim. Drugače pa me spodaj vse tišči, čuden občutek. Upam, da je vse v redu. Vsekakor se me še ne boste rešile 100 % vas še spremljam in mislim na prav vsako od vas. Kot sem že rekla: se javim konec tedna, ko se prepričam, da pod mojim srčkom res nekaj raste En lep deževen pozdrav