Bluegirl
|
Živjo, punce Pa je res malo zatišja... banana_ana, lepo, da si se oglasila Slončkanje bo pa že počakalo , ti samo pazi na svojo pikico Sabine, Anaina , dobrodošli asyka, iskreno sožalje, drži(te) se Glede seznama: sem sama v tem času tudi dopolnila 25 let, tako kot asyka Žabinčica, lepo, da si spet javila, srečno z izpiti in vsem, kar paše zraven lili25, pa kaj se zdaj to pri tebi dogaja Jaz sicer upam na kaj lepega Težko ti odogovorim na vprašanje, lahko bi bila tudi ovulacijska krvavitev, ne vem. Upam, da bo tole čakanje čim manj mučno. Naj ti hitro mine. Saj pri BT je nekako pomembno, da vsaj nekaj ur skupaj spiš, dokaj kvalitetno. Je pa res super, vsaj pri meni se je ta zadeva obnesla. Pri vseh verjetno ne deluje. Hvala tudi ostalim za čestitke Včeraj zvečer sem ponovila test, tokrat digitalni, in je pokazal + Sem pa vedela, glede na visoko BT in občasne simptome. Sploh tole tiščanje v trebuhu. Upam, da je to samo posledica raztezanja in nič drugega. Drugače pa kar ne dojamem. Ko simptomi izginejo (kot recimo sedajle), se ne počutim nič drugače. Se moram naročit na pregled, mogoče mi bo potem bolj jasno, da se res nekaj dogaja Punce, sigurno vas še berem, ker se že res veselim novih lepih novičk. Mislim na vas