|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.11.2013 19:57:59   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Dober večer punce.

Se vam pridružim v tej temi. Se na ostalih vedno zgubim. Kot prvo asyka iskrene sožalje.

Punce kako ste drugače? Mene moja user posted image zelo jezi. Danes je že 60 dan cikla. Če je do konec naslednjega tedna ne bo, začnem s Primolutom. In potem spet z maco in krvomočnico.
Podatki za seznam: 26 let,mb, otrok.
Punce čimprej javit kakšne, user posted image da nam date malo zagona.
Lep večer user posted image

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

ja, ta naša tema bo bresčasna, ker se bodo vedno našle ženske, ki bodo spadale med bodoče nosečke. Z nje pa uidejo samo tiste, ki zanosijo ali pa tiste, ki se ne jvaljajo večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
9.11.2013 8:30:47   
*tedy*
asyka moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
9.11.2013 9:31:25   
asyka
Hvala vam punce... zlate ste.

Jaz pa sem danes mojega morala spremljat na varno vožnjo in hvala bogu imajo tukaj internet, ker če ne bi umrla od dolgega časa... Upam, da bodo konec še danes, ker tale Murska Sobota iz notranjosti lokala ni nič kaj zanimiva :)

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
9.11.2013 11:27:14   
Katte
Asyka in vsi tvoji - user posted image user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
9.11.2013 17:44:22   
Žabinčica
Pozdravljene punce moje user posted image , ena izgubljena Žabinčica se javlja.

Sem vas na hitro preletela in zelo vesela ugotovila da imamo kar dve lepi novički user posted image Ela in Bluegirl ČESTITKE. Lepo nosečnost in enega zdravega, veselega razgrajača/razgrajačko želim user posted image . Pa oglasita se še kaj. Z veseljem bomo brale kako se počutite.

Asyka, moje sožalje user posted image user posted image user posted image , držite se.

Dobrodošle vse nove Anaina, Sabine in ostale. Sabine tudi mene veseli, ko se kakšna malo starejša gor javi, sem vseeno po letih bližje vam, ko tistim čisto ta mladim user posted image . Sicer pa vsem želim, da bi vam čimprej uspelo user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila te tedne kar malo razpeta med predavanji in delom, pa malo smo bili bolani, pa pri nas je sezona rojstnih dnevov, tako da je kar zmanjkalo časa da bi vas sploh brala. Zdaj če bom malo več spet na računalniku, se bomo kaj pogosteje brale ;). Imela bi pa naj naslednji mesec že dva izpita, pa seminarske prej pripravit in zagovarjat, tako da bo še naprej kar pestro. Sicer pa glede novega člana, odločeno čakamo vsaj novo leto (čeprav ko vidim kako je fax, ne vem če ne bom čakala kar novo šol. leto), kljub temu da z veseljem opazujem trebuščke...

Lepo bodite, pri nas naliva jesenski dež...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
9.11.2013 17:59:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
9.11.2013 18:04:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1507
9.11.2013 18:26:36   
Bluegirl
Živjo, punceuser posted image

Pa je res malo zatišja...

banana_ana, lepo, da si se oglasilauser posted image Slončkanje bo pa že počakalouser posted image , ti samo pazi na svojo pikicouser posted image

Sabine, Anaina , dobrodošliuser posted image

asyka, iskreno sožalje, drži(te) seuser posted image user posted image user posted image

Glede seznama: sem sama v tem času tudi dopolnila 25 let, tako kot asykauser posted image

Žabinčica, lepo, da si spet javila, srečno z izpiti in vsem, kar paše zravenuser posted image

lili25, pa kaj se zdaj to pri tebi dogajauser posted image Jaz sicer upam na kaj lepegauser posted image Težko ti odogovorim na vprašanje, lahko bi bila tudi ovulacijska krvavitev, ne vem. Upam, da bo tole čakanje čim manj mučno. Naj ti hitro mine. Saj pri BT je nekako pomembno, da vsaj nekaj ur skupaj spiš, dokaj kvalitetno. Je pa res super, vsaj pri meni se je ta zadeva obnesla. Pri vseh verjetno ne deluje.

Hvala tudi ostalim za čestitkeuser posted image Včeraj zvečer sem ponovila test, tokrat digitalni, in je pokazal +user posted image Sem pa vedela, glede na visoko BT in občasne simptome. Sploh tole tiščanje v trebuhu. Upam, da je to samo posledica raztezanja in nič drugega.

Drugače pa kar ne dojamem. Ko simptomi izginejo (kot recimo sedajle), se ne počutim nič drugače. Se moram naročit na pregled, mogoče mi bo potem bolj jasno, da se res nekaj dogajauser posted image

Punce, sigurno vas še berem, ker se že res veselim novih lepih novičk. Mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1508
9.11.2013 18:48:56   
Anaina
Večer punce.

Kako ste na ta deževen dan? Ko boste popravljale seznamček sem jaz brez otrok.
Bluegirl čestitam za user posted image Kolikor sem brala si tudi ti imela težave s cikli ne? Si mi dala velik zagon in upanje
user posted image od kod pa si?

Hvala vsem da ste me sprejele.

Upam da nas bo čimveč srečk user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
9.11.2013 19:00:00   
Bluegirl
Anaina, hvala. Ma, v primerjavi s katero drugo nisem imela pretiranih težav. To, da po KT nisem dobila M oz. sem imela krvave izcedke, pa potem tablete, pa potem zopet čakanje na M. Do O je prišlo po dveh mesecih, pa še to mislim, da se imam zahvaliti ženskemu čajuuser posted image Ne bi še izdala točnega kraja, bi bila še malo anonimnauser posted image Sem pa nekje iz Osrednjeslovenske.

Bluegirl

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.11.2013 19:10:04   
Anaina
Bluegirl kje pa si kupila ta čaj? Jaz mam od flore krvomočnico. Bom jo pa začela pit takoj ko se prijateljica
user posted image prikaže. Drugače pa ti želim lepo user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.11.2013 19:16:57   
Bluegirl
Jaz sem ga kupila v Lj, spodaj v Maximarketu, lahko ga naročiš tudi preko spletne strani: http://www.sitik.si/Cajne_mesanice Hvala tiuser posted image Tebi pa srečnouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.11.2013 11:13:30   
Anaina
Dan punce.
Kako ste? Danes že malo lepše vreme in s tem tudi boljše razpoloženje.user posted image
Malo se spravljam pospravljat in počasi kuhat, pa sem še hitro skočla malo na forum pogledat.
Lep dan vsem

user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
10.11.2013 16:10:00   
Tara9
Zdravo punce, še jaz se malo oglasim, na ta lep kisel dan.

Asyka iskreno sožalje tebi in tvojim user posted image user posted image user posted image . Od srca vam želim, da se čim prej poberete in da končno posije sonce.

Bluegirl zdaj pa še uradno, iskrene čestitke. Kako vesela sem, da sem imela prav, ko sem ti enkrat rekla, da imam občutek, da tvoje tečke ne bo en lep čas user posted image . Želim ti mirno in čudovito nosečnost.

Dobrodošli Anaina in Sabine, veselim se čvekanja z vama.

Lili25 mogoče je bila pa res ovulacija, upam, da sta jo na polno izkoristila user posted image .

Moji hormoni so po Klomifenu očitno podivjali, mene že 3 dni dajejo blagi menstrualni krči, menstruacije pa od nikoder. Vsake toliko letim na wc, ker mislim, da se je vlilo, pa nič od nič. V petek in včeraj sem imela par švoh kapljic pri lulanju, zdaj pa nič. Upam, da ne bom zdaj novih rekordov spet podirala. Po izračunih bi jo morala zdaj zdaj dobit. Testa nisem delala, ker nimam nekega občutka, da bi bilo kaj drugega, kot samo hormonske motnje user posted image

Lepo se imejte, želim vam lep preostanek nedelje

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.11.2013 18:00:45   
Anaina
Punce a ma katera od vas tudi probleme s cikli. Da user posted image pride enkrat na 28 dni enkrat na 40, danes pa je celo ze 65 dni. Počasi bom znorelauser posted image Mam še eno škatlo primoluta, ampak bom še malo počakala.
user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.11.2013 18:17:07   
Tara9
Anaina jaz sem ena izmed srečnic, ki ima zmešane cikle, od 28 pa do rekordnih 70 dni user posted image . Sej vem, da ni smešno, samo zadnje čase mi ne preostane drugega, kot da se smejim. Jaz si je drugače nikoli ne sprožim s tabletami, pride sama od sebe, v povprečju na 45 dni. Sem pa zdaj na Klomifenu, ampak očitno imam zmedo tudi na ta način. Kot rečeno imam samo menstrualne krče brez menstruacije user posted image .

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.11.2013 18:37:04   
Anaina
Tara saj tudi jaz ne vem več ali se naj smejem ali jočemuser posted image tudi jaz odlašam s temi tabletami za sprožitev. Do 75 dne bom počakala. Bom pa začela s krvomočnico. A ovulacije pa maš?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.11.2013 18:51:13   
Tara9
Pri meni se je zadeva samo še poslabšala, zdaj, ko delava na zanositvi, prej je nekako menstruacija prihajala v roku 45 dni, zdaj pa imam vse živo. Ovulacije nimam vsak cikel, takrat, ko jo imam jo tudi zaznam, vsaj mislim, da jo user posted image , prepoznam po izcedku in špikanju, v roku 14 dni tudi potem pride tečka, zato upam, da prav poznam svoje telo user posted image . Ker pa tega ni vsak cikel, sem pristala na Klomifenu, ampak sem imela 17. dan le en folikelček 15 mm velik in je bila skeptična glede O. Sem pa teden dni po pregledu imela vlečljivo sluz in hude bolečine v jajčniku, ki so naslednji dan ponehale, zato spet ne vem, ali je bila to O ali ne. Danes je 14. dni po tem in imam samo menstrualne krče v blagi obliki, tako da pojma nimam na čem sem, ne kdaj bo tečka na vratih user posted image . Probaj res s čajčkom, jaz sem sicer pila nekaj drugega, ampak glede na izkušnje punc vrjamem v naravno medicino.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.11.2013 19:16:34   
mamica deklicam
anaina, nekatere pijemo Ašičev čaj: Ženski čaj se mu reče. In pomaga imamo že eno nosečnico na ta račun user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.11.2013 19:17:17   
Anaina
Ja tudi jaz sem bolj za naravno medicino. Sem že razmišljala, da bi šla k homeopatu. Dve kolegici uspeli po obisku homeopata, zdaj pa ne vem kolko je na tem. Od kod pa si Tara?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.11.2013 19:18:55   
Anaina
Mamica deklicam hvala za info. Si ga bom naročila v Stični. A vam pomaga pri ciklih?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.11.2013 19:33:01   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Mamica deklicam hvala za info. Si ga bom naročila v Stični. A vam pomaga pri ciklih?

bom še videla, kako je pri meni. Tudi sama sem dobila zmešane cikle, poleg tega dolge krvavitve tudi do 14dni. Sedaj sem bila prvi cikel, in sem krvavela samo tri dni. Nobenih izcedkov pred M. Za naprej bomo videli, kako bo in na koliko dni se mi mislijo cikli urediti. Prej so bili med 24 in 40 dnevi

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.11.2013 19:44:53   
Anaina
MD super. Bom jaz tudi probala. Še vedno sem prepričana da je dosti boljše prvo probat z naravnimi stvarmi. Ker dr. Ti tak takoj samo kemijo potisnejo. Slisala pa sem da so tudi obkladki iz gline super ;-)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
11.11.2013 7:02:44   
babysmile
Živjo!

Tale Ašičev čaj. Kako ga pijete? Čez cel cikel? Samo pred, po ovulaciji? Jaz imam že vsega pol kufr!! Tako sem jezna, ko vidi katero ki si otroka ni želela in je zanosila mned kontracepcijo, ali pa kaj podobnega... sam se pa trudiš, probaš vse živo pa ni nobenega efekta! V teh dneh bi se moral roditi naš angelček user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
11.11.2013 7:06:47   
babysmile
Asyka en velikuser posted image , želim vam da bolečina čim prej mine in v vaših srcih ostane le lep spomin.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.