Anonimen
|
lep pozdrav punce! savanah me je povabila k vam, ker v temi II pričakujemo oktobra je kar malo zatišja Priznam, nisem vas brala za nazaj, ker bi rabla minimalno pol leta , obljubim pa, da vam bo sedaj sledila in se vključila v pogovor Naj še povem pri čem sem jaz... čakam na svoj tretji plusek... prva nosečnost se je končala na polovici, druga čisto na začetku. Potem sem dobila službo za določen čas, sva malo pazila, zdej sva se pa zadnjič kar na hitro odločila, da spet poskusva (pri obeh N sva na plusek čakala recimo 4 mesece), kar bo bo. Lulam v četrtek, ampak mislim, da je to to. Imam močno intuicijo da je uspelo, vse kaže na to in za razliko od prejšnje nosečnosti, ki se je že začela z nekimi rjavimi packarijami + strah zaradi prve izgube, sem že sedaj prepričana, da ta pa bo uspešna. Če me seveda občutek ne vara Tako da punce, glave pokonci, hitro naj se najde katera, ki bo povedala najlepšo novičko, vse bomo enkrat srečne, verjamem v to! PS.: Nekje vmes sem zasledila objave o tem, kako ste slabe volje ko izveste, da so vse okrog vas noseče. isto se dogaja meni. Ko sem izgubila punčko, je najboljša kolegica čez 2 meseca zanosila, čez pol leta pa še ostali dve. pa ne me narobe razumet, privoščim jim iz dna srca. ampak z grenkim priokusom spremljam njihova "nova" življenja, sploh zaradi tega, ker bi že moja punčka morala pihati prvo svečko... . Nakar, naj še to povem - trdno sva odločena, da spol otroka (ko ga izveva) brez težav poveva tudi ostalim, ime pa izvejo, ko se bo otrok rodil. No, prvo ime, ki sva ga izbrala, nosi najin angelček, drugo ime pa sva čuvala, dokler se ni moj v nekem pogovoru nekaj zagovoril. In NE boste verjele... čez več kot eno leto, rodi njegova sestrična punčko, ime pa ji da ZALA!!! no, predstavljajte si to žalost in jezo z moje strani. Najraje bi ji kaj rekla, a kaj, ko bom jaz izpadla čivčiv. dovolj zaenkrat navijam za vse nas!!! anonimna
|