|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.10.2013 12:00:40   
ela23
Jona klara, user posted image Nimam pojma kaj vpliva na te hormone in kakšen je običajen rezultat. Kakšne pa so posledice teh vrednosti? Preprečuje ovulacijo, vgnezditev ...?
Jaz sem bila tudi v laboratoriju na polikliniki za hormone, rezultate pa izvem šele decembra, ko bom imela pregled.

Tara9, v katerem delu cikla pa si? Jaz sem tudi imela reeees hude bolečine enkrat v januarju in enkrat v februarju. Prvič sem mislila, da je to posledica potovanja. Bila sem v Aziji, zagrabio me je pa sredi parka zraven policista pa še fanta ni bilo zraven. Policist me je res čudno gledal, jaz se pa nisem mogla niti premakniti, samo zvijala sem se od bolečin. Trajalo pa je kakšnih 10 min. Ponovilo se je naslednji mesec, potem pa sem imela mir.

Če se ne bo prej prikazala M, bom test res delala v sredo. Če bi mela vsaj kakšen znak, bi ga gotovo že prej. user posted image Tako pa ... Pa še teden dni pred pričakovano user posted image sem na papirju opazila rdečo sled, kar bi lahko bila posledica operacije, samo po operaciji nisem nič krvavela. Trudim se, da ne bi preveč razmišljala o tem, ker je potem razočaranje preveliko. Znakov pa kljub izjemno natančnemu preučevanju ne najdem!user posted image

Savanah, držim pesti tudi zate. user posted image Pa super za vrtiček. Jaz sem ga imela letos prvič in sem postala pravi vrtnarski obsedenec. user posted image

Joooj, danes res še nisem čisto nič naredila! Se moram malo v roke vzet, če ne bom diplomirala leta 45!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.10.2013 12:09:55   
Bluegirl
Jona klara, še od mene en user posted image Na žalost pojma nimam, kaj te vrednosti pomenijouser posted image

ela23, mogoče je bila pa ta krvavitev vgnezditvena?user posted image

Bluegirl

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.10.2013 12:30:25   
Tara9
ela23 tudi jaz sem pomislila enako kot bluegirl, torej na vgnezditveno. joj, navijam user posted image  user posted image  user posted image . Naj se že enkrat začne obdobje pluskov user posted image . Drugače sem jaz 24 dan cikla, v ponedeljek na UZ so rekli, da najbrž ne bo O, ker je folikel le 15mm velik. Potem pa sluz in močne bolečine, tako da ne vem v kakšni fazi sem user posted image . Nisem še doživela takih bolečin, da niti user posted image  ne bi mogla. Na srečo je danes minilo.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.10.2013 12:37:06   
mamica deklicam
tudi mene zanima, katera nas bo razveselila s plusom?

Bi bil že kar čas, je ta mesec taka suša, da je kar grozauser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.10.2013 12:58:30   
Anonimen
Sem dobila napotnico da bom dala kri pa mi je rekla sestra naj pokličem 3-6 dan M. številko mi ni napisala mogoče ima katera od vas telefonsko ?pa me zanima kje je ta Laboratorji Poliklinika 1.nastropje '???je tam blizu ginekološke klinike ,šlajmerjeva 2 ????Hvala za odgovor.

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.10.2013 13:30:49   
Anonimen
lep pozdrav punce!
savanah me je povabila k vam, ker v temi II pričakujemo oktobra je kar malo zatišja
Priznam, nisem vas brala za nazaj, ker bi rabla minimalno pol leta user posted image , obljubim pa, da vam bo sedaj sledila in se vključila v pogovor user posted image

Naj še povem pri čem sem jaz...
čakam na svoj tretji plusek... prva nosečnost se je končala na polovici, druga čisto na začetku. Potem sem dobila službo za določen čas, sva malo pazila, zdej sva se pa zadnjič kar na hitro odločila, da spet poskusva (pri obeh N sva na plusek čakala recimo 4 mesece), kar bo bo.
Lulam v četrtek, ampak mislim, da je to to. Imam močno intuicijo da je uspelo, vse kaže na to in za razliko od prejšnje nosečnosti, ki se je že začela z nekimi rjavimi packarijami + strah zaradi prve izgube, sem že sedaj prepričana, da ta pa bo uspešna. Če me seveda občutek ne vara user posted image
Tako da punce, glave pokonci, hitro naj se najde katera, ki bo povedala najlepšo novičko, vse bomo enkrat srečne, verjamem v to!

PS.: Nekje vmes sem zasledila objave o tem, kako ste slabe volje ko izveste, da so vse okrog vas noseče. isto se dogaja meni. Ko sem izgubila punčko, je najboljša kolegica čez 2 meseca zanosila, čez pol leta pa še ostali dve. pa ne me narobe razumet, privoščim jim iz dna srca. ampak z grenkim priokusom spremljam njihova "nova" življenja, sploh zaradi tega, ker bi že moja punčka morala pihati prvo svečko... user posted image .
Nakar, naj še to povem - trdno sva odločena, da spol otroka (ko ga izveva) brez težav poveva tudi ostalim, ime pa izvejo, ko se bo otrok rodil. No, prvo ime, ki sva ga izbrala, nosi najin angelček, drugo ime pa sva čuvala, dokler se ni moj v nekem pogovoru nekaj zagovoril. In NE boste verjele... čez več kot eno leto, rodi njegova sestrična punčko, ime pa ji da ZALA!!! no, predstavljajte si to žalost in jezo z moje strani. Najraje bi ji kaj rekla, a kaj, ko bom jaz izpadla čivčiv.

dovolj zaenkrat user posted image navijam za vse nas!!!

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.10.2013 13:40:15   
mamica deklicam
anonimna dobrodošla user posted image user posted image

punce, saj ne boste verjele, kaj se mi je danes zgodilo. Sem si naštimala TV na SLO1, ker so bila ob enih poročila in zraven pripravljala kosilo in sortirala cunje. Nakat slišim prispevek o Povabilu v gozd in da so bili na obisku vrtca v Kamniku Antona Medveda. madonca, sem hitro izklopila štedilnik in se nalimala pred TV. Ja in kaj jaz vidim na njej? Mojo prvorojenko in njeno skupino, kako jih snemajouser posted image user posted image . Še dobro, da so jih ravno takrat snemali, ko je imela eno lepšo trenirko na sebi user posted image user posted image user posted image .

Mi je kar malo greben zrasteluser posted image , ja tega ne vidiš vsak dan. Pa čeprav ni povedala nič, se mi še vedno fajn zdi, da so ravno njeno skupino snemali. Moramo ta posnetek dobiti, da ga arhiviramo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.10.2013 15:49:42   
Anonimen
hvala mamica deklicam

ooo itak da si ponosna na svojo pužo!! halo user posted image mala tv zvezda user posted image

drugače so pa oddaje arhivirane na rtvslo.si če se ne motim. malo pobrskaj po spletni strani user posted image

auser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1408
   [Brisano sporočilo]
28.10.2013 16:08:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.10.2013 17:21:13   
ela23
Anonimna, dobrodošla. user posted image

Anonimna, jaz sem tudi morala na polikliniko za hormone. Nisem pa se rabila naročat, samo šla sem tja 3.-6. dan M. Poliklinika pa ni čisto na Šlajmerjevi. Če se ne moim greš od velike garažne hiše še malo naravnost. Stavba je na desni strani.

Tara9 in Bluegirl, jaz sem v prvi sekundi pomislila: "Joj, preveč sem migala danes, moram več počivat," v naslednji pa tudi jaz na vgnezditveno. In sedaj si te misli ne morem izbit iz glave. user posted image Najbrž bom šla danes po test, ker z vsakim dnem "belih gatk" upanje raste, razočaranje ob M se pa veča. Vam zjutraj sporočim. Po moje bom že navsezgodaj rogovilila po wc.ju!user posted image

Md, kakšno naključje, da si ujela svojo deklico. Upam, da najdete posnetek.

Evo, pa je noč user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.10.2013 18:36:16   
savanah
Anonimna pa si nas naslauser posted image dobrodoslauser posted image , zal mi je da si sla cez vse to. Srcno upam da so tvoji obcutki praviuser posted image
Ela23 takoj zjutraj priletim na RR, da vidim kako se veselisuser posted image , joj komaj cakam, nevem ce bom lahko sploh zaspalauser posted image . Kot ostale sem tudi jaz pomislila na vgnezditvenouser posted image , nismo za brezveze vse istega mnenjauser posted image , joj tako upam da je to to. Cas je ze da se zacne obracati na bolje puncduser posted image
MDuser posted image super za malo zvezdicouser posted image
Lili25, hvala, tudi jaz upam da se je ta mesec kaj prijelo. Naj se mi ze enkrat nasmehne sreca. No vsem nam, ker vem dasi to zasluzimo.
Bluebirl, tara9, nista se nic postavili datumakdaj polulata kaksen testekuser posted image , jaz upam da zdrzim do sobote..pa tezko verjamem da bomuser posted image

Punce lahko nocuser posted image , ela23 tebi pa user posted image user posted image za jutri. Upam, upam da je to to!

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.10.2013 7:30:48   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Tara9, jaz mislim, da je pri tebi vseeno prišlo do O. Je pač folikel še dost zraseluser posted image

Anonimen, dobrodošlauser posted image Resnično ti želim, da te občutek ne vara in je to touser posted image

MD, super za tvojo prvorojenko na TVuser posted image Te je kar prilimalo na ekran, a ne?user posted image

lili25, se strinjam glede hrane - slovensko in sezonsko! Mojo omo pa tudi sama občudujem, gre že proti 90.user posted image Se kar strinjam s psiho in njeno ogromno vlogo pri tem. Zakaj pa tistim, ki so jebivetri in nič ne pazijo, nič ne mislijo, se ne obremenjujejo, kar tako uspe, še preden gate dol dajo? Ravno zato.

ela23, povej, povej, povej... Tako močno držim pestiuser posted image

Punce, kar vse boste nekaj lulale okrog istih datumov. Za VSEEE stiskam pestiuser posted image

savanah, jaz se nekako pripravljam, da pride user posted image Včeraj sem imela že čuden občutek po trebuhu (danes neuser posted image ), tečna sem, poleg tega imam tako kožo! Se svetim ko zloščen porcelanuser posted image Samo prst prislonim na lice in je masten. Groza! Pa lasje... Se kateri tudi to dogaja? Očitno se je že začel PMS. Kakorkoli, user posted image naj bi prišla okrog tega vikenda, tako nekako sklepam. Lulala ne vem, če bom. Bom rajši spremljala BT in če še več kot teden dni ne bo padla, potem lulam. Drugače pa se bom poskušala temu izognit.

Lep dan, pa nalulajte kaj pluskov, nouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.10.2013 7:38:58   
ela23
Punce, sanje so se mi uresničile!user posted image user posted image user posted image No, najbrž ne bova imela mini osebnega UZ-ja, sva pa končno zagledala tisti user posted image ! user posted image Moram reči, da sploh še ne dojemava ... skoraj leto dni sva čakala na ta trenutek, šok je bil pa vseeno velik. user posted image

Upam, da se čim prej pridružite še ostale. Gotovo pa pridem še kaj povohljat k bodočkam. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.10.2013 7:40:39   
Bluegirl
ela23, sem vesela, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image Ma, sem tako zelo veselauser posted image Vse dobro ti želim v nosečnosti, pa le pridi še kaj k namuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.10.2013 7:42:42   
savanah
aaaaaaa kaj to bereeeem!!! ELA23 ČESTITAAAAAMuser posted image user posted image user posted image
joooooooj tako sem vesela da ti neznam povedatuser posted image user posted image
no sicer pa drugega nisem pričakovalauser posted image

ČESTITAM IN SREČNO DO KONCAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.10.2013 7:49:25   
savanah
Bluegirl, jaz imam že od nekdaj take smotane laskeuser posted image tako da tega ne pripisujem PMS-ju. meni so se vedno hitro zmastile, jih moram umivati skoraj vsak drugi danuser posted image . verjetno zato ker jih ni nevem kolikouser posted image . vedno je bila moja želja imeti veeeliiiiiko las pa po možnosti še skodraneuser posted image , in res pri vsaki opazim laskeuser posted image . No vsaj s kožo nimam problemov. na vsake toliko kakšnem mozoljček, drugače pa niti ni mastna niti ni suha...vsaj ta sreča, če že las nimam nevem kajuser posted image user posted image . Kaj pa vem, mogoče pa na kaj nakazuje tale tvoja kožauser posted image user posted image

Jaz delam test enkrat za vikend. No sploh nevem če ga bom, če me nebo prej prehitela M. Sicer nimam nobenih znakov kot ponavadi prej (sem si domišljala slabosti in vrtoglavicouser posted image ). edino kar je da me špika že skoraj o O naprej. Ampak to bolj pripisujem čajčkom. Tako da mislim da tudi ta mesec nebo ničuser posted image

No punce katera je naslednja??user posted image
Anonimna tebe imam itak že za nosečkouser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.10.2013 7:54:16   
Bluegirl
savanah, saj imam tudi jaz drugače mastne lase in si jih moram umivat na 2 dni. AMPAK včeraj je bil 2. dan in so bli takšni, kot da si jih cel teden ne bi umivala. Isto kot ti, res čisto isto, jaz tudi vedno opazim lase, sploh goste in kodraste, takoj bi imela take! Tudi koža ni moja najboljša prijateljica, ampak tako ekstremno mastna še ni bila. No, ja, saj veš, kako je, znake si hitro naumiš. Jaz mislim, da je to kar PMS. Držim pesti zate, mogoče pa je kaj, kaj vešuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.10.2013 8:12:01   
Tara9
Jutro,

ja kakšen dober dan, imamo novo nosečko. Ela 23 waaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwww user posted image  user posted image  user posted image , vesela, vesela, vesela. Sploh se ne poznamo, pa sem tako dobre volje, ko kaj takega slišim. Bravo!!!! Čestitam ti od srca, in ti želim čudovito nosečnost. Evo, vse pride na svoje na koncu. Super user posted image  user posted image  user posted image .

Savanah in Bluegirl jaz navijam kar za obe user posted image  user posted image  user posted image , če sem prav povezala, obe ne pričakujeta tečke ta vikend. Stiskala bom pesti na rokah in na nogah user posted image  user posted image . Mislim, da je čas, da začnemo popravljat to povprečje, predvsem pa vam vsem tako zelo privoščim, da enkrat more ratat in pika. Jaz ne vem če bom lulala, no, to zdaj rečem, čez par dni bo najbrž druga pesem. Ampak, če je dejansko res bila O, sem frej še 14 dni. Moja bolečina je minila hvala bogu, ker me je že malo skrbelo, v nedeljo je bilo res noro.

Anonimna dobrodošla. Žal mi je za vse tvoje negativne izkušnje. Navijam tudi zate in ti resnično privoščim srečo user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.10.2013 9:29:39   
lila25
juhu ela user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image kakšen lep začetek dneva user posted image zdej pa še ostale tako naprej user posted image savanah, tara, bluegirl user posted image za srečo pri lulanju user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.10.2013 10:08:14   
Mali medo
Pozdravljene punce, najprej vas moram pohvalit, ker ste super. Spremljam vas že celo leto, to je odkar delamo na user posted image , vendar sem se komaj sedaj opogumila, da se vam pridružim.

Situacija je taka, da že od januarja delamo na user posted image , vendar me vsak mesec preseneti user posted image , torej se bližamo enemu letu in tega me je strah. Tudi ta mesec smo bli pridni in sedaj čakamo ali se je prijelo ali ne. Občutki so mešani, (sej jih sigurno dobro poznate) nočem preveč upat, saj je razočaranje potem večje, ampak še je čas in še upamo.

Sedaj pa čestitke vsem ki vam je ratalo in ste v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.10.2013 10:42:30   
Bluegirl
Prej sem se malo zmotila: ela23, sem želela povedat ne samo, da sem vesela, ampak da sem vedela, da boš nalulala user posted image Res, prav občutek sem imelauser posted image

Mali medo, dobrodošla, srečno tudi tebiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.10.2013 14:32:54   
mamica deklicam
ela23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šele sedaj prišla do računalnika in vidim, kaj jaz danes zamujam. user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.10.2013 16:03:07   
ela23
Hvala vsem za čestitke. user posted image Res me je kar prijetno pogrelo, ko sem prebrala vaše dobre želje. user posted image

Sedaj pa močno stiskam pesti, da se preselite v drugo temo, ker je bilo res prijetno klepetat z vami in bi rada tudi v prihodnje. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.10.2013 6:13:35   
Anonimen
najprej... ela23 user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke!! naj ti mirno mine, ok bo pa itak vse user posted image

savanah haha ti si dobra! user posted image čakam, kdaj se bom zlomila in podlegla prvemu predalu v veži, kjer trenutno prebiva CB... user posted image včeraj sem bla močna, moj je hotu da bi že včeraj lulala, ker sva pač oba doma. pa sem ga zavrnila user posted image najraje bi v petek, ne vem zakaj. jutri je ne pričakujem, pa da vidim če je res ne bo, v petek bi pa pol lulala... čuden datum user posted image ampak... za v soboto sva zmenjena, da greva v avstrijo če bo vse po sreči... in po navadi tisto jutro k je "treba" lulat, vstanem že sredi noči user posted image nebi rada po ikei hodila ko zombi user posted image
Dejte mal spodbude da bom lažje počakala user posted image

kar se las in kože tiče... ijoooj polom!! imam tako službo, da ne morem bit "zanemarjena", kar zgledam že tretji dan po umivanju las, tko da... na dva dni in pika. več ne zdržim. pravijo da zarad tega, ker si jih prepogosto umivam... jaaaaa wooow, kak si jih naj bolj po redko, če me bojo prej označl za tonko paconko?! user posted image user posted image

mali medo tudi tebi prijetno dobrodošlico! user posted image upam, da vama čimprej uspe ugledati user posted image user posted image ...

punce, jst sem takooooooooooooooo pozabljiva... kot v prvi nosečnosti, al pa še slabi. si predstavljate, da sem vrgla telefon v torbico, prehodila 8, PAZI, OSEM stopnic, se na petah obrnila, odvihrala nazaj gor mrzlično iskala kam sem ga dala. fak.
aja drugi znak je pa nespečnost. v vsaki nosečnosti sem trpela za tem znakom user posted image haha ampak res je user posted image

uglavnem, dobro jutro vsem!! če katera lula danes, prosim, za super novičke!!

anonimna user posted image

(odgovor članu ela23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.10.2013 7:38:46   
3Sonček3
Punce živjo. Najprej čestitke vsem ki ste zagledale tist čarobni +. Mislna sm na vas mal sm vas pršla prebrat in to je to da si mal dušo prvežm. Glede moje N nebom kej preveč razlagala ker vrjamm kok je to teško brat če si želiš pa ne rata. Čist dovolj bo če povem da je vse uredu. Ko pa nebom več kinder jajček vam pa pridem sporočit kaj pa kako je. Upam da se do takrat še kej oglasm. Lepo se mejte pa čimveč +. Tut js stiskam pestke za vas. Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.