|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.10.2013 9:17:31   
savanah
dobro jutro,

Bluegirl, glede lasuser posted image user posted image , verjetno tiste ki pa imajo skodrane in goste pogledajo za nami, ta redkimiuser posted image user posted image . Nikoli nam ni prav. Meni ena kolegica, ki ima res ČUPO! reče, joooj ko bi jaz mela take kot ti, poglej kako ti vse stoji! Samo v čop spneš pa je lepo. My assuser posted image user posted image , njej se sploh ne vidi da ima mastne, pa si jih 1x na teden umivauser posted image user posted image . Eh, nikoli nismo zadovoljneuser posted image

Tara9, hvalaaa, ti kar stiskajuser posted image user posted image dokler ne bo vse mravljinčastouser posted image user posted image , ti vrnem, obljubimuser posted image

Mali medo, dobrodošlauser posted image . kdaj pa ti uničiš kakšen testek??

Anonimna, takole se zmenivauser posted image , zdrživa obe do petka, no ali bi ti raje jutri?user posted image . Sicer po mojih izračunih naj bi jo dobila šele v soboto...ampak sigurno do takrat ne bom zdržalauser posted image . Dobro da še nimam testa doma. Ga bom pa danes kupila in vem da me bodo že jutri prstki srbeli. Sploh zato ker je bilo planirano da delam test 31. pa se je malo prestavilo. Ampak nevem no, pri meni se je sedaj špikanje umirilo, tako da nimam več nekega upanjauser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.10.2013 9:25:13   
Anonimen
savanah ja kaj pa vem. po pravici, me je že dans fuuul mel da bi šla lulat v piskerček user posted image ampak sem vedla, da če bom samo namignila proti mojmu kakšne misli se mi pledejo po glavi, bi me tok sprovociral, da bi podlegla... tko pa boljš da sem tiho, pa da čakam... user posted image
veš kako tolažbo mam jst? zjutri grem fajn lulat, pol se pa pred ogledalo postavm, pa se začnem urejat in si rečem... jbg, edini mirodajni dokaz, da si noseča, si pravkar spustila v maloro... čaki do jutri, če ne boš razočarana... user posted image

upam, da mi rata SAMO še jutri to nardit, ker itak v petek je pa THE DAY user posted image

auser posted image

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.10.2013 9:27:10   
Anonimen
samo to sem še hotla napisat: špikanje itak ni prisotno skos... taka topa bolečina kot da bo zdej zdej pršla gospa user posted image se pojavla v intervalih skozi cel dan, neki časa traja 1 uro, pol traja samo 10 minut... čist odvisno, zdejle recimo mene tut nč ne... tko da ni rečenooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.10.2013 9:34:29   
Radenska_
Čestitke, ELa23.
No jaz sem malo "zaspala" s pisanjem :) Nič novega drugače, 37 dan ciklusa, nič ne dogaja.
Ne morem verjet da imava čez manj kot mesec spet razgovor v Mariboru. Čas teče s svetlobno hitrostjo :)
Kako ste kaj ostale?

Meni tudi ful izapdajo lasje, res noro, ampa kto mi vedno jeseni. Je pač tako obdobje :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.10.2013 9:45:10   
mala jagodka
Ojla, jst sm malo zmrznila user posted image upam, da niste jezne, sem pa vas redno brala, ko mi je dopiščal čas.

Meni že kak mesec ful izpadajo lasje, grozno, povsod so, ni da ni.

Danes je pa moj 33. dan, navadno jo dobim na 30. ali 31. dan, ampak je ni. Test sm delala včeraj in zopet neka rahla črtica, ampak malo bolj vidna kot nazadnje, ko me je hecalo. Ne vem niti ali je to to. Par dni preden sm delala test, me je skoz špikalo, bolelo, občutek, da se bo vsak čas ulila. Od včeraj se je tanje umirilo, občasno me bradavice bolijo, pa neko čudno napetost čutim v prsih-kar zoprno, pa belega toka mam ful, ampak kaj ko lahko so ti znaki za prihod tečke. Lahko me bo tud tokrat hecalo kot nazadnje, da si bo uzela malo zamujanja. user posted image

Vidim, da te dni vas dosti lula, čist za vsako posebej držim pesti in za vse ostale, ki pridete še na vrsto. Jst mam namen v soboto ponavljat test, upam, da me prej ne premami, ampak na srečo nimam doma testa user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.10.2013 9:54:25   
savanah
Anonimnauser posted image user posted image , jaz pa ponavadi naredim tako, da si testa ne kupim toliko prejuser posted image , najhuje je ko mi testek ostane od prejuser posted image user posted image , no takrat se mi pa meša! no prav, tudi jaz potem delam v petek, nič prej! upam da zdržim. In res je kot praviš, samo prvi jutranji urin mora v školjko ne v lonček pa je mirnouser posted image user posted image

mala jagodka, nevem mene niso nikoli testki hecali. tako da če bi jaz videla čisto rahlo črtico bi me bilo konecuser posted image . Držim pesti da je to to, čeprav sem skoraj prepričana da jeuser posted image

Radenska, upam da do razgovora sploh ne bo rabilo priti, in da se že ta mesec razveselišuser posted image user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.10.2013 10:16:38   
Mali medo
Dobro jutro punce! user posted image

savanah jaz uničim testek nekje po 6.11., če zdržim do takrat, doma imam namreč tri, ki čakajo na uničenje. Imam pa cikel večinoma na 25 dni, kdaj pa na 29 dni, tako da je ne pričakujem med 2.11. in 6.11. Če opazim tiste dni kake spremembe pri sebi ga sigurno nardim kak dan prej user posted image Zaenkrat ni še nobenih sprememb, prsa me še ne bolijo, pa me pred M vedno in to ne malo. Me pa vsake tolko špikne nekaj spodaj desno. Pustimo se presenetit user posted image

Glede debate o laseh..jaz si moram obvezno vsak drugi dan umit, če ne je katastrofa, mastni in počutim se umazano. Kdaj pa kdaj mi uspe zdržat še tretji dan, ampak ne poleti, ne ko dežuje, ne ko piha.. ja, zeeelo po redko user posted image

Vsem vam pošiljam eno user posted image za srečo!!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.10.2013 10:27:43   
Tara9
Zdravo čveke,

Savanh jaz sem tudi srečnica s skodranimi in ekstra gostimi lasmi in bi takoj menjala za ravne in za malo manj las user posted image  user posted image  user posted image . Se mi zdi, da itak vse želimo tisto česar nimamo. Jaz si jih likam, če bi imela ravne bi najbrž kravžlje želela, mahh smešno je vse to. Definitivno ne prensem svojih kodrov, zato je likalnik moj dober prijatelj user posted image .
Pesti še zmraj stiskam, za enkrat me še nič ne boli user posted image  user posted image , me bo pa razganjalo od radovednoti do petka, ko pričakujem dobre novičke od vaju z anonimno. Jaz nekako mislim, da bo vseeno dober mesec, začetek je bil slab, zdaj proti koncu imam pa nekaj upanja, da bo veliko pluskov user posted image .

Mala jagodka, jaz imam slabe izkušnje s testki. Prejšnji mesec so mi kazali rahlo črtico, pa ni bilo nič od tega, sem pa delala BC mini. Ampak naj ti povem, da je bila ta moja rahla črtica vsak dan enako vidna, tako da če tvoja postaja bolj vidna, sem skoraj prepričana, da se nekah kuha user posted image . Vsekakor ti provoščim, da je to to user posted image .

Mali medo dobrodošla in seveda navijam tudi zate user posted image .

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.10.2013 10:29:23   
*tedy*
elauser posted image user posted image čestitkesem ful vesela zate malo sem ti pa tudi fovšuser posted image user posted image ampak saj tudi me pridemo na vrstouser posted image user posted image

mamica deklicamuser posted image user posted image

v ponedeljek imam pregled pri G in upam da je po ss vse ok. M sem itak že dobila tako da sedaj komaj čakam še dva cikla potem pa user posted image user posted image brez zavor in zapor user posted image user posted image

mala jagodka kakšne novičke???

Mi smo doma s toplic, otroc so res uživali, voda je bila nenormalno topla (mene v bazenih zmeraj ful zebe, pa otroke tud) v glavnem počitnice v pravem pomenu besede.

Sem malo brala ste se pogovarjale o eko in bio- če mene vprašate je to samo to kar smo počeli včasih ko še ni bilo vseh teh preparatov in gnojil... pa se takrat ni reklo eko ampak je bilo to normalno in drugega nismo poznali.

Meseca še ni konec in upam da zagledamo še kakšenuser posted image user posted image

(odgovor članu Mali medo)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.10.2013 10:51:46   
savanah
Tara9user posted image se mi je zdelo da se bo nasla kaksna s sanjsko frizurouser posted image . Je pa res da punce nikoli nismo zadovoljne s svojimi lasmi, vedno bi tisto kar nimamouser posted image . Jaz samo upam da bo imel otrok taksne laske kot dragi, ki ima res mocne, grivouser posted image

Tedy, super za toplice, jaz bi tudi sla malo zaplavat. Midva letos se na morju nisva bila, tako da bi se res prileglo. V katerih ste pa bili, ce ni skrivnost?

Mali medo, stiskam pesti da bo+. Tudi jaz nekih znakov nimam, se spikanje je minilo, tako da sem res skoraj prepricana da tudi ta mesec ne bo nic. Se ze pripravljam da bom ostala mirna ob negativnem testu. Vedno bolj rszmisljam da ga sploh nebi kupila, ampak, kaj ko potem nebom mogla spatiuser posted image . No sicer sem pa ze navajena na ta razocaranja. Kar bo pa bo.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.10.2013 11:37:27   
asyka
Uf lasje... jaz sem svoje vedno odkrito sovražila. Ampak bodimo iskreni, sovražil jih je tudi vsak frizer, ki jih je v roke dobil user posted image So namreč tako tanki, da je po pranju glave potrebno glavnik vsaj ene pol ure vrtet skoznje, da jih razčešeš pa itak potem ko me začnejo stričt so že spet totalno zavozlani. Moja večna zahteva pri frizerju je bila "naredi tak, da bo stalo tudi ko ne bom likala las 20 minut". No, to je neizvedljivo. Moj, ki je res dober frizer pravi, da še ni videl tako čudnih las. Na zadnji strani glave mi izraščajo baje pod nekim čudnim kotom in se mi zato vihajo v 4 različne smeri. Bog jim pomagaj. Perem si jih pa tudi na 2 dneva ali pa 3. Čisto odvisno od tega v katerem delu ciklusa sem. Najbolj me jezi, da so zvečer še čisto ok, zjutraj pa se zbudim, kot bi si liter olja zlila po glavi. Moram pa priznati, da se mi vseeno manj mastijo od kar me je moj podučil pa je pri vsakem pranju potrebno 2x šamponirat. Obakrat čisto majhno kapljico. Pri prvem se nič ne peni in takrat kao omazanijo šampon dol pobere, pri drugem šamponiranju pa nastane ful pene in to je potem za tisto čisto čist las. Potem pa valda še balzam, ki se ga izpira z mlačno vodo...

Čestiram Eli za nosečnost in čakam nove pluske... Očitno nas je kar nekaj na podobnem terminu user posted image tako, da mogoče pa bo 1. november postal veseli novemberuser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.10.2013 12:25:52   
Radenska_
Jaz sem pa s svojimi lasmi zelo zadovoljna.
Perem jih dvakrat tedensko, mastijo se normalno (pač ne preveč...), ravni so čisto, tako da dejansko ko se pusušim samo še počešem, vska pade na svoje mesto, vihajo se nikjer in voila.
Likalnika nisem še videla od blizu v življenju :P Vsaj nekje imam srečo!

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.10.2013 15:25:01   
*tedy*
Savanah bili smo v Termah 3000. Voda je res najtoplejša od vseh naših term, otroke ni zeblo niti po dveh urah, zunaj so bili odprti tobogani, bazenov je res veliko. Mi smo bili v turistični vasi ( drugega 3 tedne nazaj nisem niti dobila, vsi trije hoteli zasedeni in se sprašujem kje je kriza????), hrana mi pa ni bila všeč, tipična hotelska izpred 20 let, pohanje, zelo malo zelenjave ,samo meso tako in drugače.... Niti prekmurkse gibanice niti dudule ni bilo niti enkrat .... Mi smo do sedaj hodili na Roglo in tam je tudi hrana res super.

Tara 9
na katerem koncu pa iščeš ginekologa??

Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.10.2013 15:53:22   
Radenska_
Savanah, ful hvala. tudi jaz upam to, aktivno delava na tem user posted image

Meni se je danes ful živo sanjalo, da sme delala test in je bil pozitiven. Predstavljajte si razočaranje ko sem se zbudila :(

Drugače pa greva naslednji teden na sproščen vikend v toplice....Mogoče pa kaj rata user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.10.2013 16:12:30   
Bluegirl
Živjo!user posted image

Jaz sem danes že na dopustu, sem si privoščila en šoping kavbojk/hlač, kako je pasalo!user posted image No, moja denarnica je malo manj navdušenauser posted image

Lasje: haha, kako je to res. Želimo si tisto, česar nimamo. Sama imam trenutno daljše lase in je super, ker si jih samo umijem, počešem in je to to. Ko sem imela še krajše, se mi je vse vihalo. Takrat je bil likalnik moj najboljši prijatelj, lasje pa unićeniuser posted image Je pa res, da je umivanje zamudno, pa česanje... Res bi si želela, da si mi jih ne bi bilo treba umivat na dva dni. No, potem pa še ti hormoni, ko bi si jih morala umivat vsak dan!user posted image

Sem se nasmejala vašim razmišljanjem o testkihuser posted image user posted image Kako si ženske kompliciramo življenje in smo neučakane, a neuser posted image Držim pesti za vse lulanke, da nalulate user posted image user posted image Jaz imam samo en test doma, a ga ne grem delat!! Heheuser posted image Bom kar lepo počakala, kako bo z bazalno temperaturo. Če reeees dolgo ne bo padla (kar dvomim), potem lulam. Če ne, ne. Ampak jaz itak pričakujem user posted image .

Radenska_, čas gre res s svetlobno hitrostjo. Upam, da vama že pred razgovorom uspeuser posted image . Pa uživajta v toplicah!user posted image

asyka, hvala za info o šamponiranju, bom prav poizkusila.

Ne znam vseh naštet, ampak res VSAKI želim vse dobro v naslednjih dneh, presenetite nas s kakšno lepo novicouser posted image Da bodo lepši praznikiuser posted image

Lepe praznike vam želim, se mogoče še javim kaj. Itak me bo firbec premagal, da pridem pogledat, kaj dogajauser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.10.2013 16:56:30   
mamica deklicam
za vse tiste, ki pijete čaj. Jaz lahko povem, da mi je pomagal. Prvič po treh letih sem imela M samo tri dni in potem konec. Prišla nazaj na stanje pred prvo nosečnostjo. user posted image user posted image user posted image

Jaz nadaljujej s pitjem, mogoče bo pa še kakšen drug efekt naslednji mesecuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.10.2013 17:02:56   
Bluegirl
MD, superuser posted image Tudi jaz lahko caj samo pohvalim. Po 3 tednih pitja je prislo do O, tako da nekaj je ze na temuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.10.2013 22:51:06   
lila25
uf ste se na temo las spravle user posted image tako kot vse tud jst nism zadovoljna z mojimi. mam bolj kodraste in bi seveda mela rada ravne, edina dobra stvar je da se mi ne mastijo in si jih lahko brez problema perem na 7-10 dni user posted image pa še to mi je včasih taka muka. no glih danes je en tak dan.
bluegirl in md lepo da vama čaj pomaga, upam da bo tudi meni. sedaj že 2 tedna pijem ašičev čaj po 2 šalce na dan.
lepe praznike vsem in čim več user posted image potem user posted image tiste, ki greste še kam na dopust pa maksimalno uživajte user posted image jst bom še delavna jutri pol pa tud zame mal počitka user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
31.10.2013 9:27:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

bluegirl in md lepo da vama čaj pomaga, upam da bo tudi meni. sedaj že 2 tedna pijem ašičev čaj po 2 šalce na dan.
lepe praznike vsem in čim več user posted image potem user posted image tiste, ki greste še kam na dopust pa maksimalno uživajte user posted image jst bom še delavna jutri pol pa tud zame mal počitka user posted image

tudi midve ga pijeva. In če je nama pomagal, bo tudi tebi. Poskusi piti tri na dan, ker tako je navodilo. Ko se ti bo vse uredilo, pa nato enkrat na dan.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
31.10.2013 13:12:43   
Bluegirl
Samo za info: naj bi se pil 3x na dan po 3dcl. Sama sem si topel čaj vsako jutro nalila v termovko, ki drži slabe pol litra. Pa so bili učinkiuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
31.10.2013 13:22:11   
mala jagodka
Oj, moja tetka je kr potiho potrkala zjutraj na vrata user posted image upam, da bo november bolj rozast, tale oktober mi ni všeč user posted image

Držim močno pesti za vse ostale, ki te dni lulate, naj bo rozast.

Lepe praznike

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
31.10.2013 13:37:52   
Bluegirl
mala jagodka, user posted image

Bluegirl

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.11.2013 7:45:38   
Anonimen
za vse ki je pritekla user posted image pošiljam objemček... držim pesti, da bo november tisti pravi... user posted image user posted image

moje stanje? špikanje se je ponehalo, tam pa tam me spomne, da imam neke organe spodi user posted image ... danes je moj 27. dan pri običajno 25-26 dnevnih ciklih. izcedka nimam nobenga, niti belega toka ne... je pa res, da sem jo v treh letih dvakrat tudi na 28. dan dobila, tako da ni še nič izključenega
za test se pa nisem odločla zato, ker sem šla za finto gledat nazaj in sem pri obeh nosečnostih zelo neeeežen plus zagledala šele okrog 28. dneva... nebi bila rada razočarana...
zizike so pa malo bolj polne pa občutljive na dotik. ponoči me je zgaga pekla user posted image kaj pa vem... bojim se, da je moji psihi dolgčas in da se malo igra z mano... bom vidla, test delam jutri ali v nedeljo...

savanah kako si ti? si lulala? user posted image user posted image user posted image navijam za + user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.11.2013 13:10:56   
Tara9
Zdravo punce,

vidim, da uživate v praznikih, tukaj je neko zatišje user posted image . Izgleda da smo samo pri nas veselo doma, ker mož dela, vsak praznik on faše, to je prav smešno že, živčke imam že čisto skravžljane od njegove službe, komaj čakam, da fax konča in napreduje, ker tole samevanje je že tu mač.

mala jagodka user posted image , žal mi je za tečko.

Anonimna dobra si, da zdržiš s testli, mene bi sigurno že premagalo na tvojem mestu. Čeprav se vsakič zavedam raočaranja, ampak ne zdržim, posebaj, če imam test doma. Upam, da kmalu javiš dobre novičke, ker zaradi vaju s savanah visim vsako uro tukaj in čekiram, če je kaj novega user posted image . Stiskam pesti user posted image .

Tedy ginekologa iščem v Ljubljani oziroma lahko tudi v okolici. Sem našla eno po priporočilu kolegice. Je bila ta teden pri njej in ji je povedala mojo zgodbo in je rekla, da naj pokličem in me bo vzela. Bom videla kako bo naslednji teden, ampak je prva ginekologinja, ki je rekla, da me čisto razume, da so dolgi cikli že sami po sebi nadležni , kaj šele, če želim zanositi. Upam, da kmalu pridem na vrstu in da se mi končno nekdo posveti, da spravim cikle v red. Joj, malo sem ti fouš glede toplic, jaz tudi doma težim, tako da upam, da greva tudi midva v bližnji prihodnosti malo rit namočit user posted image .

Vse ostale, lepo se imejte in uživajte, predvsem pa veliko user posted image in pluskov seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.11.2013 21:18:58   
*pikapoka
Pozdravljene!
Ves čas vas pridno berem, časa za pisanje pa si ne vzamem.
Prazniki so prehitro minili, samo še vikend in spet veselo na delo. Upam, da nam bo mesec november naklonjen.
user posted image ne pričakujem nekje sredi tedna, samo nimam ravno upanja, saj v času O nisva bila najbolj pridna. Nikoli pa se ne ve user posted image
Debata o laseh - meni se meša, vsak drug dan si perem glavo, zdaj se mi je pojavilo še ogromno prhljaja in ne vem kako se ga bom znebila, a priporoča katera kak dober šampon?
Grem zdaj mal pred tv, lepo preživite večer in vikend, ki je pred nami.

Se še javim kaj.

LP, *pikapoka

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.