Tara9
|
Zdravo punce, vidim, da uživate v praznikih, tukaj je neko zatišje . Izgleda da smo samo pri nas veselo doma, ker mož dela, vsak praznik on faše, to je prav smešno že, živčke imam že čisto skravžljane od njegove službe, komaj čakam, da fax konča in napreduje, ker tole samevanje je že tu mač. mala jagodka , žal mi je za tečko. Anonimna dobra si, da zdržiš s testli, mene bi sigurno že premagalo na tvojem mestu. Čeprav se vsakič zavedam raočaranja, ampak ne zdržim, posebaj, če imam test doma. Upam, da kmalu javiš dobre novičke, ker zaradi vaju s savanah visim vsako uro tukaj in čekiram, če je kaj novega . Stiskam pesti . Tedy ginekologa iščem v Ljubljani oziroma lahko tudi v okolici. Sem našla eno po priporočilu kolegice. Je bila ta teden pri njej in ji je povedala mojo zgodbo in je rekla, da naj pokličem in me bo vzela. Bom videla kako bo naslednji teden, ampak je prva ginekologinja, ki je rekla, da me čisto razume, da so dolgi cikli že sami po sebi nadležni , kaj šele, če želim zanositi. Upam, da kmalu pridem na vrstu in da se mi končno nekdo posveti, da spravim cikle v red. Joj, malo sem ti fouš glede toplic, jaz tudi doma težim, tako da upam, da greva tudi midva v bližnji prihodnosti malo rit namočit . Vse ostale, lepo se imejte in uživajte, predvsem pa veliko in pluskov seveda.
|